Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Supplements, Tillskott, Bipollen, Bee Pollen, Iskylda Produkter, Iced Refrigerated Products

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g), kr150.00 – Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen Sverige

Relaterad produkt:
Dragon Herbs, Liver Tonic, 500 mg, 100 Veggie Caps, kr310.00 - Kosttillskott, Leverprodukter Sverige

Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g)
Pris: kr150.00 (€14,00)
Produkt Antal: 0.5 kg, 8.6 x 8.6 x 15.7 cm
Produktkategori: Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen, Iced Refrigerated Products, Supplements, Bee Pollen

Y. s. Ekologiska biodlingar, friska bipollenhaltiga granulat, 16,0 oz (454 g) – livreproduktionsenergi som är noggrant fångad och konserverad. Allt naturligt förekommande. Naturens mest balanserade wholefood. Organisk pionjär sedan 1995. Kosttillskott. Mycket bioaktiv källa: Multi-vitaminer, mineraler, karotenoider, bioflavonoider, fytosteroler, aminosyror, fettsyror, enzymer och mer. Premium färskbi pollen överlägsen fördelaktiga fakta. Färskt, rent, mjukt och gott (bikupor). Minsta exponering för fukt, solljus och luft. Ingen värmebehandlad torkningsprocess (naturligt tillstånd). Noggrant kontrollerad lagringstemperatur. (Ingen djup frysning). Levande enzymer, näringsämnen (livskraftens väsen) intakta. Skördas från ett brett utbud av olika områden och hela årstider, vilket skapar en högbalanserad näringsprofil. Skördas av friska bin från hälsosam miljö. Sverige Denna bi pollen är tjuv, inte torr, och är nyprovning.

På våren varje år är min man alltid olycklig med blockerade bihålor och huvudvärk på grund av hans allergier och måste använda en nasal decongestant för att kunna andas. Så snart han började äta en tesked av denna bipollen varje dag, försvann hans symptom helt. Jag hade hoppats att biet pollen skulle lindra hans symptom men blev förbluffad när de helt försvann. Vilken stor överraskning! * Varning *: Tillverkarens hemsida och etiketten för den här produkten säger mycket noggrant att du håller dig kyld! Men Sverige levererar inte denna produkt med is. Jag bad dem att skicka med is men de vägrade. Mycket konstigt att de skickar en konkurrerande produkt (C. C. Pollen high desert bee pollen) med is, men inte den här. Jag har provat några olika bi pollengranuler men den här är så långt bäst. Jag gillar att äta det bara av sig själv och det smakar bara bra. Jag gillar inte söta produkter i någon form och den här bipollen är bara lätt söt och luktar som en blommande äng till mig. Jag var så glad när jag hittade den här produkten. Jag undersökte länge för att hitta en produkt som var så naturlig som möjligt: ​​Ej dehydrerad för hög av temperatur eller frystorkad. Denna bi pollen uppfyllde alla de krav jag har letat efter. Min hela familjen har denna produkt och jag är tacksam att du erbjuder den på Sverige.

Relaterad produkt:
Natural Factors, Iron Chelate, 25 mg, 90 Tablets, kr60.00 - Kosttillskott, Mineraler, Järn Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g): Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen

Den bästa pollen jag har försökt hittills. Bättre än cc som ändrats det smakar andra gången jag beställde. Med den här är det som om jag kan känna blommorna från vilka den samlades in. Sublim! Har försökt denna produkt förut, det ger dig en stor energilift, delad med mamma och syster, och båda hade samma erfarenhet, ger dig den extra boosten när du känner dig lite nedslagen. Smaka bra men det finns lite bitter efter smaken. Du kommer dock bli van vid det. Ger energi!

Bra produkt, gillar smaken och löses lätt i munnen, fin och mjuk som beskrivs och mycket söt jämfört med andra. Jag har tagit bi pollen i flera år som ett pre-workout mellanmål. Det här är första gången jag köpte en ny bi pollen, och jag kan smaka på skillnaden. Definitivt värt den extra kostnaden. Smaka riktigt bra. Jag tar en hönssked varje morgon. Ger mig mycket energi.

Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen

Näringsrika rika. Smakar honungliknande. Använd det i choklad, på havre eller i andra sötsaker. Jag var ganska nöjd med produkten. Mycket naturligt, bra pris! Snabb leverans. Inga tvivel det bästa online! Queta, älska denna pollen. Jag tar en handfull varje morgon och det är en god start på min dag. Gilla snacking på bi-godis. Ger mig energi och jag känner att det är mycket bra kvalitet och väldigt näringsrik. Smakar söt och fin i en smoothie också.

Relaterad produkt:
Pure Advantage, MRP, Meal Replacement Shake, Chocolate, 3 lbs (1380 g), kr310.00 - Kosttillskott, Måltid Ersättning Skakningar Sverige

Recension: Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Min familj tar en matsked varje dag. Detta är ett bra varumärke som granulat är mycket fräscha och mjuka. Smaken är underbar och hälsofördelarna är fantastiska! Vi bor i bergen med vackra infödda blommor, blommande buskar och sycamore träd. När vi först rörde oss här, skulle jag ofta nysa och hosta när jag arbetade i trädgården, speciellt när vi skakade på sycamorbladen. Inte längre, en jag tycker att det är ett resultat av att ta en tesked av bipollen. Jag gillar Y. S. Varumärke speciellt för att det är pollen från en liknande miljö där vi bor och det är också organiskt, bra för bin och för oss som tycker om att ta bipollen för allergier. Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g) Bästa produkt Jag kan nästan känna ökningen i energi. Sverige har bra och snabb frakt och jag har redan använt Sverige i 2 år. De flesta för produkterna kom fräscha. Den enda proben är att dhl ibland håller det länge i sitt lager, utmärkt! Använd det i min morgonblandning.

Jag gillar det mycket. Jag suger den i vatten först (i kylskåp) eftersom jag hörde att den gör det mer assimilerbar. Stor, frisk rik smak. Deras rå honung (2 pund i glasburk) är också utmärkt. Bra saker. Prova alla produkter i sin linje för deras speciella fördelar för aktiva, friska människor. Följaktligen är wonder bee gelé en livsmedelsprodukt eftersom det är etikett och den medföljande litteraturen beskriver inte den som kosttillskott. Tjeckoslovakien, augusti 1987: Bee pollen har en positiv effekt hos patienter med kronisk njursvikt. Nyare studier börjar till och med visa att bipollen kan hjälpa till att bekämpa cancer, en annan av bipollenfördelarna. Läs mer för mer om min berättelse och min resa till att hitta naturliga lösningar och hantering av manliga sexuella störningar. Eller låt näringsämnena infusera i varmt vatten och dricka det för att öka vitaminer och mineraler. När du tar den långa vägen till älskling kan det vara så lätt att börja bli galen med piller som kan hjälpa dig att bli mer bördiga.

Det finns ingen aktuell grund för att rekommendera användningen av bipollenprodukter. Organisk råbi pollen är det bästa valet! Aminosyrorna och vitaminerna skyddar huden och hjälper till att regenerera cellerna. Kombinerad med vanlig munvattenbehandling visades det att förbättra symtomen på oral mucositis. Ingredienser: Reishi, kalkon svans, maitake, shitake och cordyceps instruktioner och recept ingår i insidan av paketet och är mycket enkla: kombinera helt enkelt örterna i detta paket med lagerben och grönsaker, simma långsamt och spänna för en näringsrik buljong för att befästa ditt favorit sopprecept. Joseph mercola, bi pollen har egenskaper av antibiotika som kan hjälpa till att skydda kroppen från kontraherande virus. Bee pollen kan ha en betydande inverkan på immunförsvarets hälsa. Organiskt bi pollenpulver är ett bra tillskott om det innehåller tillsatta näringsämnen. Pollen tar bort min arthritis smärta. Spruta på sallader, ägg, ris och quinoa, smörgad popcorn, ångad eller rostad grönsaker, fisk eller kyckling. Okonventionell kost specialitet: Denna term avser produkter för människor och djur som anses vara naturliga tillskottskällor från växter och djur.

 När bipollen tas som en mat eller ett tillskott, bidrar det till att bringa triglycerider och kolesterolnivåer tillbaka till det normala i kroppen.