Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Sötningsmedel, Sweeteners, Adaptogen

Y.S. Eco Bee Farms, Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g), kr70.00 – Kosttillskott, Adaptogen, Sötningsmedel Sverige

Relaterad produkt:
Doctors Best, Best Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300, 60 Veggie Caps, kr110.00 - Kosttillskott, Antioxidanter, Alfa-Liposyra, Bensfotiamin Sverige

Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Adaptogen, Sötningsmedel

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g)
Pris: kr70.00 (€6,50)
Produkt Antal: 0.34 kg, 7.4 x 7.4 x 8.9 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Adaptogen, Sötningsmedel, Supplements, Adaptogen, Sweeteners

Y. s. Eco bee gårdar, ginseng honung, 11. 0 oz (311 g) – äkta ginseng te. Hög styrka. Med 500 mg koreanska ginseng per portion. Kosttillskott. Organisk pionjär sedan 1995. Sverige Jag använder denna älskling för att massera mitt ansikte efter att ha fått en ledtråd från en man i Korea som använde vänster ginsengrötter från sin butik för att gnugga sitt ansikte. Hans ålder var ungefär 65, men hans ansikte såg 25, fast och skrynkligt. Jag är inte säker än om den här älsklingen skulle göra ett mirakel, men jag känner mig lite bra när den blandas med kokosolja. Ah, men det är ingen älskling, du kan inte äta den som älskling, den är bitter. Den har en mycket framträdande ginseng smak. Jag tar det när jag måste stanna sent eller när jag anger sent och trött på morgonen och tar det som ett läkemedel, men utan nöje. Jag gav det 4 stjärnor eftersom det hjälper till att hantera trötthet och sömnighet, men jag bryr mig inte om smaken. Utmärkt produkt och mycket bra leverans. Tack.

Underbar smak. Ger styrka och energi. Rekommendera. Blanda en tesked med lite varmt vatten, tillsätt och vitamin c, maca pulver, och jag lägger på mitt ansikte och händer, perfekt resultat. Tillverkar yoghurt, blanda en matsked ekologibygge, ginseng honung, med lite varmt vatten, häll i yoghurt innan maskinens konstruktion låg på resultatet, perfekt krämig. Okej, jag fortsätter att äta detta. Det är så sött med ginseng smak. Dessutom känner jag mig frisk också.

Jag skulle vilja köpa mer. Trevligt och smakligt, det är tjockt och jag gillar smaken. Söt och läcker Jag rekommenderar det! Jag kände mig varm efter att ha druckit som te. Bra för hälsa och god gåva. Har en väldigt växtbaserad smak. Jag använder den för att blanda i varmt vatten eller te. Känns super frisk men varför plastflaskan. En mycket bra produkt. Av alla de medicinska växter som man känner till är bara några få erkända som adaptogener, eftersom örterna enligt definition bör främja allmän hälsa, med särskild inriktning på stressreducering, och de bör ha höga säkerhetsnivåer. Förutom andra alkaliserande greens innehåller blandningen också två adaptogener för stressstöd, samt en blandning av sju svampar för att öka immuniteten och tillsätta ytterligare aminosyror. En örtartad flerårig från de arktiska regionerna får rhodiola rosea förmodligen det namn från den rosliknande lukten av dess rötter. Landgårdarna nämner att alla sina produkter lagras under temperatur- och fuktighetsreglerade förhållanden, men du ser inte mycket om deras pulverbearbetning, förutom att de sköts omtänksamt.

Relaterad produkt:
Natures Life, Apple Cider Vinegar, 250 mg, 250 Tablets, kr80.00 - Kosttillskott, Äppelcidervinäger Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g): Kosttillskott, Adaptogen, Sötningsmedel

Cm2 Supreme är ett koffeinfritt tillskott som är utmärkt för att bygga magert muskel utan en oönskad energiuppgång. Det bidrar också till att balansera kvinnliga könshormoner som östrogen, vilket är anledningen till att vår menopaus expert eileen ibland rekommenderar det för menopausala kvinnor. Den innehåller en proprietär blandning av hög-antioxidantgrönsaker, knäckt-cell-väggklorella, maca för adaptogena stresskämpar och gojiberry för ytterligare antioxidanter, alkaliserande effekter och smak. De skiljer sig från andra örter i deras förmåga att balansera endokrina och immunfunktioner, som har en direkt effekt på centrala nervsystemet och könshormoner. Mikrobiomen hjälper oss bland annat att absorbera antioxidanter, vitaminer och mineraler, stöder vårt immunsystem, hjälper till att hålla oss regelbundna och kan även påverka huruvida vi blir överviktiga eller inte. En snabb titt på orac-poängen, kort för absorptionskapaciteten för syreradikal, för de produkter som används i en blandning kan du snabbt visa hur mycket antioxidant du får av dem. Blandningen innehåller en unik blandning av gröna juicepulver samt olika växtbaserade proteinspiror för aminosyror.

Kosttillskott, Adaptogen, Sötningsmedel

Relaterad produkt:
Nature's Bounty, Optimal Solutions, Radiant Skin, Ceramosides Formula, 40 Softgels

Recension: Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Hum ser väldigt intressant ut och jag kommer kolla på deras hemsida för att se vad som annars kan vara bra att lägga till i min wellness rutin. Men vem som någonsin har upplevt gastrisk lindring genom att dricka mintte eller mental uppmärksamhet efter en kopp starkt kaffe borde inte ha några problem som erkänner möjligheterna till örtteberedningar. Kronisk stress har kopplats till nästan alla hälsotillstånd du kan tänka på, från huvudvärk, migrän, matsmältningsbesvär och hjärtinfarkt hela vägen till binjurefetthet, sömnlöshet, avancerad åldrande och en mängd autoimmuna sjukdomar. Y.S. Eco Bee Farms, Ginseng Honey, 11.0 oz (311 g) I mänskliga volontärer bidrog tillskott med lakritsrot till att reglera hormonnivåer i samband med stress, inklusive kortisol. En av de mest kända örterna i ayurveda, ashwagandha har använts i över 3000 år för att lindra stress, öka energinivåerna och förbättra koncentrationen. Det finns naturliga alternativ som fortfarande sparar kalorier samtidigt som det ger mycket mindre skada på din vitala mikroorganismer. Det är extremt populärt bland california wellness set, och har en permanent plats i alison carrolls joshua träd skafferi.

 Traditionellt är Panax ginseng och Astragalus membranaceus (Astragalus) kombineras som ett synergistiskt par för att behandla qi brist genom tonifying njure, mjälte, mage och lungorgan-meridianer för att öka Qi. Slösa inte bort din tid att köpa billiga probiotika eftersom de inte fungerar. Och det är där gröna tillskottet kommer in. Det är känt att regulera blodtrycket och balansera humöret. Trots sitt rykte om att kunna anpassa sig, specifika adaptogener tros vara mer fördelaktigt för vissa problem än för andra. Kan undertrycka överdriven magsyra, en fördel hos dem som är utsatta för sår. Sockeröverbelastning spänner över din kropps förmåga att reglera blodsockern, vilket bidrar till insulinresistens, viktökning och slutligen reducerade energinivåer. Rosea måste först; innehåller alla identifierbara markörföreningar och / eller aktiva beståndsdelar (rosavinerna och salidrosidan) i förhållanden som återspeglar fytokemin hos den naturliga växten, vilket är 3: 1. Kockrot är en annan hormonbalansering superfood som hjälper ad i matsmältningen, detox blodet, minskar inflammation och öka immuniteten. Det är ett av de främsta hormonerna som produceras av binjurarna som svar på långvarig stress. Trots att kinesisk herbalist var en av de första som identifierade egenskaperna hos adaptogen tonik, uppnåddes de ursprungliga vetenskapliga upptäckterna av en rysk forskare som heter nikolai lazarev, som utarbetade termen adaptogen år 1947.

Jag kan berätta från personligt experiment som jag har haft många sömnlösa nätter från att ta för mycket rhodiola rosea för att hjälpa mig att studera tillbaka på college. Av kroppen till upprepad stress och anpassning. Han är ett geni och kom upp med ett probiotikum som inte behöver hållas svalt. Medan forskning på maca fortfarande finns i det tidiga skedet, visar det sig bra resultat. Omega-3 är avgörande för neurologisk funktion, ögon och hudhälsa, lindrar ledsmärta och förhindrar hjärtsjukdom. Antioxidant, anti-diabetisk och njurskyddande egenskaper hos stevia rebaudiana. Du kan läsa mer om folat vs folsyra här. Adaptogener är naturliga växtämnen som hjälper kroppen att anpassa sig till och återhämta sig från stress. Dessutom konsulterade vi nya experter för att få mer kontext om pre-workout kompletteringsutrymme. Jag föredrar att min kosttillskott kommer från hela livsmedel, eftersom det är vad kroppen vet och erkänner bäst. Samma studie såg också en avtagande tillväxt och spridning av en typ av lungcancer som kallas lewis pneumonisk cancer. Idén om att ta ett tillägg som kan ge många av de fördelar som ett brett spektrum av frukt och grönsaker har att erbjuda utan att behöva helt överlista din kost låter bra i teorin. Tillägget av naturligt framställd koffein härrörande från grönt te och yerba mate ger energi för att hjälpa till med att starta träningen eller driva dig genom en hektisk dag. Folat är den naturliga formen som finns i livsmedel som lever, spenat, linser och garbanzo bönor.

Dessa adaptogener kan hjälpa dig att öka dina energinivåer, vo2 max, uthållighet och effekt och minska din återställningstid.