Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Biprodukter, Bee Products, Bi Propolis, Bee Propolis

Y.S. Eco Bee Farms, Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml), kr80.00 – Kosttillskott, Biprodukter, Bi Propolis Sverige

Relaterad produkt:
Jarrow Formulas, Arginine + Ornithine, 750 mg, 100 Tablets

Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Biprodukter, Bi Propolis

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml)
Pris: kr80.00 (€7,50)
Produkt Antal: 0.09 kg, 11.2 x 3.3 x 3.3 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Biprodukter, Bi Propolis, Supplements, Bee Products, Bee Propolis

Y. s. Ekologiska bönder, propolis och örter, höghållfasthet, spray, 1 fl oz (30 ml) – organisk banbrytare sedan 1995. Sår hals, tandkött, mun, andningsfräschare. Kylning och lugnande. Vår propolis är speciellt skördad och extraherad för att fånga hela spektrumet av essentiella trähartser (alla möjliga sorter, olika platser och årstider). Propolis är en viktig källa till bioflavonoider, antioxidanter och djupförsvar. Sverige Detta är mycket bra för ont i halsen och infektioner i munområdet. Det enda problemet är att det inte har usda-organisk märkning så det blir svårt att bedöma hur rent denna produkt egentligen är. Kommer buyagain, eftersom mitt jobb innebär mycket att prata, lider halsen och jag brukade få ont i halsen och hosta ganska ofta. Ända sedan jag har introducerats för denna produkt sprutar jag några sprutor när jag känner att halsen blir skrapig. Det hjälper och jag har sedan introducerat den här produkten till kollegor. Mycket nöjd med den här produkten. Jag tänker fortsätta köpa detta. Mängden vätska är inte tillräckligt för att bestämma hur det påverkar eller inte. A, effektiv och lätt att använda, när halsen är öm, sprayar jag och det är bra för mig. Jag gillar det. Eco bi gårdar 50% produkt är bäst, det är lätt att använda! Ok, såg jag ingen förbättring för ont i halsen.

Beställde ett annat märke för nästa gång. Ska inte köpa den här någon mer. Jag använder alltid detta när jag har ont i halsen och sprutan gör det lättare att träffa halsen. Jag köpte det här för kallterapi. Men dessa dagar är väldigt heta. Jag tar ett järntillskott och fiskoljor tillsammans med en royal gelé honung som innehåller alla tre av dessa. En annan studie tyder på att bipollen har antimikrobiella, antifungala och antivirala egenskaper. Det är tjockt fullt av näring, levererar protein, vitaminer (inklusive b-vitaminerna och vitaminerna c, e, d och k), mineraler (inklusive kalcium, koppar, järn, magnesium, fosfor, kalium och zink) och fettsyror . Detta kan förklara varför tränare fortfarande använder kosttillskott även om det inte finns några faktiska bevis för deras effektivitet (Eller säkerhet! Egypten och grekerna använde honung för att bevara köttet samt att balsa sina döda. De olika terapeutiska hälsofördelarna med bipollen antas till stor del härröra från antioxidant- och sjukdomsförhindrande / härdande egenskaper hos bioflavonoider och karotenoider. Men det som verkligen gör honungsspecial är det förmåga att hämma eller förstöra ett brett utbud av bakterier, svampar och virus, inklusive stafylokocker aureus och candida albicans. Fråga: Vad gillar den här smaken-har den en stark smak? A: Ja, bipollen har en stark och mycket unik smak.

Relaterad produkt:
Well Wisdom, Bioactive Colostrum Powder, 2.1 oz (60 g)

Y.S. Eco Bee Farms, Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml): Kosttillskott, Biprodukter, Bi Propolis

 Bortsett från att honung är en stapel i cleopatras skönhetsdryck, gör honungens antimikrobiella egenskaper den en viktig ingrediens i tvål, schampo, lotion och poultices, speciellt för hudbrännskador, vilket ger snabb läkning av skadade vävnader. Om immunsystemet inte fungerar korrekt, kan candida-infektionen migrera till andra delar av kroppen, inklusive blod och membran runt hjärtat eller hjärnan. Heads up: Efter en väns råd började senator Tom Harkin (D-Iowa) ta bipollenporn Granulat för sina allergier, som sedan försvann. Som sagt har dessa några bindemedel / fyllmedel, och mängden propolis och royal gelé är ganska liten. Familjens kompositör är väldigt stor och innehåller sådana arter av blommande växter som maskros, goldenrod, mugwort, ragweed och solros (Box 1). Rapporterades i den internationella journalen för dermatologi i november 2009, fann forskare att propolis visar stark aktivitet mot vårtor. Användare av zi xiu tang bee pollen kapslar tenderar att antingen älska dem eller hata dem. Eftersom preliminära studier tyder på att det är mycket antiinflammatoriska egenskaper kan det vara mycket fördelaktigt för frågan om fertilitet som kan utlösa inflammationsrespons som livmoderfibroider, endometrios, cyster i äggstockarna, blockerade äggledarrör, bäckenbetennande inflammatorisk sjukdom (Pid) och reproduktiv trauma eller kirurgi. Vår forskningsgård i grått toppmöte, Mo, har inhyst runt 80 bikolonier under de senaste två åren, enbart för näringsarbete.

Kosttillskott, Biprodukter, Bi Propolis

Relaterad produkt:
Now Foods, Real Food, Certified Organic, Flax Seed Meal, 12 oz (340 g)

Recension: Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml) by Y.S. Eco Bee Farms

Eftersom dessa är identifierade kan forskare kunna förklara mer fullständigt varför bipollen är så fördelaktig för oss. Ofta används dessa termer på ett till synes utbytbart sätt och hänvisar till ett sortiment av preparat, inklusive enkla vitaminer, enstaka mineraler, blandat vitamin och mineraler, jäst, kelp, vitlök, bipollen, ginseng, sportdrycker, aminosyror, lecitin och till och med injicerbar vitamin b12 (Brownie och myers, 2004). Y.S. Eco Bee Farms, Propolis & Herbs, High Strength, Spray, 1 fl oz (30 ml) Jag brukar vara ganska stressad dagligen, men när jag tar detta tillägg märker jag en ganska stor skillnad i mina humör och ångestnivåer. En allmän tro är att bipollen förbättrar återhämtningen från en träningsbelastning och förbättrar uthålligheten för repeterande ansträngning. Därför finns bipolledietpiller nu tillgängliga. Om immunsystemet fungerar optimalt är denna typ av jästinfektion sällan allvarlig.

De fortsatte med att säga att propolisberedningar skulle kunna användas som stöd för traditionell terapi för infektion, särskilt när antibiotika inte visar någon aktivitet mot dessa mikroorganismer. Det är en källa till antioxidant och används som en näringsrik tonic i örtmedicin. (2013) visade att ätliga chitosanbeläggningar infunderade med bioaktiva föreningar, såsom bipollen, etanol extrakt av propolis, granatäpple-torkade extrakt, resveratrol och eteriska oljor, såsom rosmarin, kryddnejlika, oregano och citronaluber, kunde styra bakgrundsmikroflora som är naturligt närvarande på broccoli och för att minska escherichia coli och listeria monocytogenes på experimentellt inokulerade prover utan att påverka de belagda produktens sensoriska och kvalitativa egenskaper. Det är synd eftersom bi pollen är ganska fantastiska saker. De har varit verksamma sedan 1925 och är engagerade i hållbarhet och producerar högkvalitativa naturprodukter. En studie hittade antiinflammatoriska effekter av vissa extrakt från bipollen. Leta efter ett företag som säkerställer att pollen naturligt skördas av biodlare som behandlar bina med största omsorg. De kombinerar bi pollen, royal gelé och propolis i praktiska vegetariska gel caps. Förutom folkmekanismer som använder insekter för att bota sjukdomar, handlar en annan kropp med insektsfolklore om sätt att befria oss från pestiga insekter.

 Vad ska du ta: Följ alltid etikettanvisningarna för eventuella tillägg du väljer. Västeuropeiska läkare i Europa har under det senaste århundradet ordinerat bipollen för att behandla bakterie- och virusinfektioner, tillsammans med förkylningar och rökgaser (på grund av dess antibiotika egenskaper). Chansen är att människor som konsumerar propolis regelbundet har mindre inflammation i sina kroppar och i slutändan mindre sjukdom, vilket leder till hälsosammare, längre liv! Sedan 2006 har bipopulationer överallt minskat till alarmerande priser. Dessa hartser har naturliga bakteriedödande egenskaper. Fryst pollen, som t.ex. bipollen. Forskare betonar två viktiga dygder av propolis som är värda att komma ihåg: Bakterier slutar multiplicera under påverkan av propolis och det finns ett ökat sjukdomsresistens aktiverat inom organismen. Om det gamla äventyret ser att tro är sant, kan de många dygder som tilldelas kunglig gelé lätt observeras genom att det har ett djupt inflytande på drottningen, inklusive hennes ökade livslängd (Queens outlive regular bees 50/1), storlek, fertilitet och estetik (En drottning bee utstrålar skönhet).

 Ytterligare magnesium och tiamin har också föreslagits att ha en lugnande effekt. Infusera honung med örter ger dig fördelen med honungen plus örtets kraft.