Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sötningsmedel, Honung, Sweeteners, Honey, Mat, Food

Y.S. Eco Bee Farms, Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g), kr180.00 – Mat, Sötningsmedel, Honung Sverige

Relaterad produkt:
Nurture (Happy Baby), Organic Baby Food, Hearty Meals, Gobble Gobble, Stage 3, 4 oz (113 g), kr10.00 - Barns Hälsa, Babyfodring, Mat Sverige

Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Mat, Sötningsmedel, Honung

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 1.45 kg, 16.8 x 9.7 x 9.7 cm
Produktkategori: Mat, Sötningsmedel, Honung, Food, Sweeteners, Honey

Y. s. Ekologisk biodling, rå honung, 3. 0 kg (1, 360 g) – ekologisk biodling. Hälsosam ren, naturlig. Särskilt skördad, sann rå. Älskling älskare val. Organisk pionjär sedan 1995. Ren, opasteuriserad, ofiltrerad, (levande enzymer, vitaminer, mineraler och alla näringsämnen är noggrant bevarade som en hel mat) – fräsch, direkt från bikupan. Obehandlad råstat ger maximal nivå av naturliga antioxidanter och fulla fördelaktiga faktorer som en funktionell helmat. Naturligt kristalliserad, energipackad, sann råstat. Vår älskling bearbetas aldrig för att göra krämig (spridbar).

 Skördas av friska bin från miljövänliga olika regioner. Sverige Jag brukade köpa den här honungen ofta. Det smakade bra och priset var rimligt. Förra gången jag köpte det ungefär 2 månader sedan var det fortfarande 15,18 dollar. Jag ville bara köpa mer idag bara för att upptäcka att det nu är 27,18 dollar. Denna typ av prisvandring är löjligt. Jag kommer inte att köpa det här längre. Mycket tråkigt.

Detta y. S. Eco bee gårdar Rå honung är en utmärkt produkt: Den är 100% ren, rå, obehandlad, opasteuriserad, ofiltrerad, mycket utsökt och har en mjuk och krämig konsistens (vilket visar att den är äkta). Denna produkt är verkligen en superfood laddad med hälsofördelar. Rich i mangan, järn, koppar, pota ssium, zink, selen, kalcium, magnesium, riboflavin, vitamin B6, vitamin c, niacin, folat, pantotensyra, är det fördelaktigt vid behandling av infektioner, förkylningar, influensa, feber, andningsorgan nässäppa, ont i halsen, bronkit, tonsillit, laryngit, bihåleinflammation, astma, gastrit, surt återflöde, helikobacter pylori, matsmältningsbesvär, magsår, ibs, uppblåsthet, diarré, förstoppning, hönsfeber, högt kolesterol, kardiovaskulära tillstånd, hjärtsjukdom, diabetes, njure och leversjukdom, artrit, reumatism, osteoporos, värkmuskler, öronvärk, kronisk trötthetssyndrom, migrän och huvudvärk, stress, ångest, sömnlöshet, grå starr, diabetiska fotsår, solbränna, akne, utslag, eksem, psoriasis, dermatit, bältros, nässelfeber, scabies, ischias, ringmask, kycklingpox, mjäll , seborrhea, infektioner i hårbotten, kaviteter, karies, tandförfall, plack och tartaruppbyggnad, ömma tandkött, gingivit, parodontit, tuggummiinfektioner, cancersår, munsår, liksom många andra tillstånd.

Relaterad produkt:
Hain Pure Foods, Organic Brown Sugar 680g, 55,50 Kr Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g): Mat, Sötningsmedel, Honung

 När det används internt, ökar rå, opasteuriserad och ofiltrerad honung, förstärker immunsystemet, tar bort toxiner ur kroppen, hjälper matsmältning, förhindrar halsbränna och surt återflöde, lindrar illamående och uppblåsthet, läker magsår, lugnar magen, minskar kolon inflammation, underlättar läkning, förbättrar lever och njurefunktion, balanserar tarmfloran, hjälper till att stabilisera blodsockret och reglera insulinnivåerna, normaliserar blodtrycket, sänker triglycerider och ldl eller dåliga kolesterolnivåer samtidigt som hdl eller bra kolesterol ökar, stimulerar blodflödet ochförbättrar cirkulationen, skyddar mot stroke, ateroskleros och perifer arteriell sjukdom, neutraliserar fria radikaler, förbättrar hjärnfunktionen, hjälper till att upprätthålla friska ben, tänder, leder, hud, naglar och hår, hjälpmedel sömn, lindrar symtomen på stress och depression och minskar risken för cancer. Ren honung undrar när den appliceras topiskt också: det bekämpar infektion, läker sår, sår, torra, ömma och avsmalnade läppar, skärningar, nackdelar, skalande hud, blåmärken, insektsbett, svängningar, bölder, kokar, blåsor, brännskador, karbunklar.

Mat, Sötningsmedel, Honung

 En honung ansiktsmask lugnar klåda, reducerar rodnad och inflammation, förbättrar hudfärgen, ökar hudtonen, avgifter huden, exfolierar döda hudceller, drar ut överflöd av smuts, olja och produktuppbyggnad, tar bort orenheter och skräp under huden utan att avlägsna skyddsskiktet, dämpar och stramar porerna, minskar deras storlek, reglerar talgproduktionen, förbättrar cellcirkulationen, stimulerar cellförnyelse och regenerering, toner, företag, närmar, uppfriskar, vitaliserar och föryngrar huden vilket hjälper till att återställa det är elasticitet och skyddar det vidcellulär nivå, stöder och stärker hudens defensiva mekanismer och förhindrar för tidig åldrande. En honungsmaske lugnar och läker hårbotten, lugnar klåda, tar bort mjäll och fläckighet, stärker rotlamporna och follikelanslutningen, saktar ner håravfall, pro motes keratinproduktion och hårväxt. Y.S. Eco Bee Farms, Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g) En honungspress stimulerar blodcirkulationen, lindrar smärta och hjälpmedel vid koagulering av sår för snabbare helande. En honungsmask tvättar och läker ömma tandkött, förhindrar inflammation och tartaruppbyggnad. Jag använder denna fantastiska rå honung både internt och externt och jag älskar verkligen det: det lindrar symtomen på mina sura reflux och gastrit, hjälper till att normalisera mina kolesterolnivåer och blodtryck, ökar mitt immunsystem och jag blir inte sjuk lätt, hjälper mig sova bättre och känna dig vilad och uppfriskad när jag vaknar, rensar upp min akne, förbättrar min hud och hudfärg, släpper ut några fina linjer och minskar pigmenteringsfläckarna.

Relaterad produkt:
Sunfood, Indonesian Coconut Palm Sugar, 454g, 55,50 Kr Sverige

Recension: Raw Honey, 3.0 lbs (1.360 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Så glad att jag upptäckte den här fantastiska produkten. Skulle rekommendera det. Denna älskling är verkligen bra älskling. Det är smak är unikt, att vara en blandad honung. Jag har beställt det ett par gånger nu och märkte att hon i den andra burken smakar lite annorlunda. Den här gången är smaken lite starkare och nästan örtprovning. Bra grejer. Men jag måste säga dessa två saker: 1) ingenstans på flaskan säger det att honungen faktiskt är organisk. Det verkar lura, 2) De säger också: Vår älskling behandlas aldrig kraftigt för att göra krämig. Jag undrar då, hur är din älskling behandlad? Förutom dessa två saker gillar jag den här älskling, både för att det är smak och det är textur.

 Dyraste än någon annan onlinebutik, Sverige ökade det är priset från 15 till 27! Detta är orimligt. Har köpt mycket rå honung länge. Nyligen köpt detta för att prova. Var nöjd med det och bestämde sig för att återköpa eftersom det är valuta för pengarna. Det var dock chockerat att upptäcka att priset plötsligt har ökat med 80%. Tror jag går tillbaka till riktigt rå älskling. Mycket tråkigt. Detta är överlägset den bästa provsmakningen honung jag har konsumerat.

Som en vanlig rå honungsanvändare, smaka den här speciella! Du får en bra summa till ett bra pris. Det hjälper med ont i halsen och hjälper till med en torr hosta när den blandas med citron åh så lugnande! Sverige förpackning av denna älskling var toppen hak kan jag lägga till. Jag kommer definitivt att beställa denna älskling igen från Sverige. Där jag bor har vi bara en hälsokostmarknad och de är alltid ute av denna älskling så även om jag måste betala för fraktkostnad, eftersom honungen är så bra är det värt vartenda öre av det. Priset var under 20usd och det hoppade plötsligt till 28usd? Konstig. Fantastisk älskling. Men allt har fått det är priset. Jag har beställt det flera gånger. Och nu är det dubbelt. Det är inte första gången som Sverige fördubblar priset för att det är produkter. Tja, räkna ut mig.

Det är verkligen konstigt att Sverige ökade det är priset kan bero på efterfrågan men det är inte ärlighet måste tänka i framtiden, om efterfrågan ökar betyder inte att du ökar priserna orättvist! Jag brukade köpa den här honungen i bulk, för mig själv och vänner har jag rekommenderat det här, eftersom det är den bästa honungen jag har försökt. Prisstigningen? Inte så mycket. Jag beställde blint 4 flaskor och förstod bara att min totala var så orimlig när jag fick bekräftelsen via e-post. Jag dubbelkontrollerade med min tidigare order och priset på honungen denna gång i stort sett fördubblats! Så löjligt. Kommer inte att återköpas. Jag var så glad när en vän rekommenderade det här till mig men priset fördubblades. Inte säker på hur kan detta gå så högt. Jag gillar verkligen den här älsklingen, det är fantastiskt, men nu har det fördubblats i pris. Detta hindrar mig från att köpa igen. Finns det någon riktig motivering för att höja det är priset till nästan dubbelt så var det bra att det är pris som var rimligt men nu tror jag inte att jag kommer utan det igen, fem stjärnor för honungen. En för det höghöjda priset, utmärkt rå honung. Jag gör min egen elderbärsirap tonic och huvudleverantörerna i landet såldes precis som jag hade order att fylla!

Jag snubblat på Sverige via Amazon och märkte att de hade några äggbär så jag bestämde mig för att beställa. Jag märkte också att det var gränsen för naturprodukter och har alltid velat prova dem. Det var också första gången jag beställde från Sverige – många förstoringar. Sverige hade alla ingredienser jag behövde och jag var glad att få dem alla på en gång. Jag har alltid velat beställa rå, ofiltrerad honung eftersom det finns några saker som bara kräver det och inget annat kommer att göra (som sirap). Smaken är underbar och det gick perfekt i min sirap tonic. Jag är glad över måttet med var och en av de artiklar jag beställde! Wow. Wow. Wow.

Tack, Sverige – Jag beställer igen! Vad händer? Jag köpte mindre än 6 månader sedan och det var 15. För 3 pund Jag har köpt denna älskling under en tid nu. Var förskräckt för att ta reda på att priset har fördubblats! Det verkar inte vara en världsomspännande brist eller någon bra anledning till denna branta prisökning. Jag kommer inte att köpa det igen om priset inte kommer ner. Prishöjningen plus den höga växelkursen för usd gör nu att köpa denna älskling väldigt dyr! Snälla gör något om denna Sverige!

Förväntade sig inte texturen så smidig. Det är en utmärkt älskling. Jag är nästan hälften av burken efter bara några dagar. Mycket beroendeframkallande! Utmärkt rå honung. Köp inte stormarknadsprocess honung! Köp äkta rå honung och spara bina, jag köpte denna älskling i juli 16 för $ 20,56. Nu vill jag redorder och insåg priset är fördubblat. Varför denna vandring. Även kundservicen kan inte svara.

Allt de kunde säga är att tillverkaren har ökat priset. Löjlig! Jag köper hellre 2 små flaskor.