Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Sötningsmedel, Biprodukter, Bee Products, Sweeteners, Royal Jelly, Mat, Food, Royal Gelé

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 11.5 oz (326 g), kr90.00 – Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel Sverige

Relaterad produkt:
Nature's Bounty, Adult Multi 50+, Complete Multivitamin with D3, 80 Tablets

Royal Jelly, 11.5 oz (326 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

kr90.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 11.5 oz (326 g)
Pris: kr90.00 (€9,00)
Produkt Antal: 0.36 kg, 6.6 x 6.6 x 9.1 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel, Supplements, Bee Products, Royal Jelly, Food, Sweeteners

Y. s. Eco bee gårdar, kunglig gelé, 11. 5 oz (326 g) – organisk pionjär sedan 1995. Multi bee power. Super ultimat styrka. 625 mg servering / 20 000 mg behållare. Bee pollen, propolis i honung. Kosttillskott. Färsk kunglig gel innehåller liv som bildar mycket näringskomplexitet i naturens supermat som drottningsproduktet matar och ligger otroligt över 2 000 ägg per dag. Y. s. Färsk kunglig gelé har en bikupekvalitet med hög nivå på 10-hda. Det är viktigt att du behåller den färskt kungliga gelén säkert genom att blanda med energi packad rå honung som kan kristallisera naturligt och bibehålla den tjocka konsistensen. Y. s. Biodlare av generationer är allvarliga om certifierat ekologiskt biodling, undersöker och leder världen till ekologiska. Sverige Jag gillar att det har bipollen och propolis som ger energi. Jag köpte den till min far, för ibland känner han sig svag och han säger att denna älskling gjorde honom bättre och det ger honom energi och styrkor att göra så många saker (han tar en liten matsked en gång om dagen).

 För mig personligen älskar jag att sätta på bröd och fruktsallad! Smakar bra! Stort värde också! Ska behålla detta en hemlig allt till mig själv, men. Det här är fantastiskt. Har använts i flera år. Älskar det. Hjälper avvärja förkylning lite, särskilt halsområdet enligt min åsikt. Men vad jag verkligen gillar är att om jag tar en sked vid midnatt, håller det mig inte alls, men på morgonen är jag mindre slö då larmet går och behöver inte kaffe för att få mig att flytta. Detta är en av de många ingredienserna i min vardagliga smoothie.

Relaterad produkt:
Jarrow Formulas, Mineral Balance, 120 Capsules, kr90.00 - Kosttillskott, Mineraler Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 11.5 oz (326 g): Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

 Den har immune systemreglerande egenskaper för de av oss med allvarliga autoimmunproblem, plus är en stor immunförstärkning för friska individer. Royal gelé är också ett av de tillskott som rekommenderas för gödselproblem. Smaken är inte bra, men i smoothie kan du inte smaka på det. Efter att jag skedat in i mixern lät jag min hund slicka den kvarstående leken på skeden, som min veterinär säger att biprodukter är till stor hjälp för hundar (till exempel propolis används för att behandla urinvägsproblem hos hundar). Totalt sett skulle jag inte ha (haha) utan det, särskilt under de kalla vintermånaderna! Bra produkt, även om det smakar lite jäsad. Jag tar det en tesked varje morgon och jag gillar det verkligen. Det får migrän att gå och jag känner att jag har mer energi. Verkligen gillar hur du kan få bi, kunglig gelé och enzymer av honung i denna läckra rå honung! Det tar lite att vänja sig vid första (jag glömde nästan hur propolis smakade) men när du vänjer sig på smaken kommer du verkligen att tycka om det. Jag lägger den på helvete bröd med lite organiskt jordnötssmör och bananer. Färsk royal gelé, bi pollen och propolis i raw honung, det här är en fantastisk produkt! Jag tar en och två tsk på morgonen och jag känner mig energisk.

Smaken är utmärkt! Så mycket bättre än att ta royal gelépiller. Så glad med det! På några minuter! Älskar det, smaken också, det här är en otroligt näringsrik pick-up-snack. Smaken och texturen är underbar! Det tar lite att vänja sig på smaken, men på kort tid blev min familj verkligen förtjust i smaken. Jag älskar att den här honungsprodukten är fylld med pollen, propolis och royal jelly (de bästa delarna av honungen som tas ut av nästan alla honungar som säljs idag). Stark smak. Ingenting som älskling, men det är trevligt. Av de mest potenta ämnena kan bin producera.

Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

Härlig smak. Jag tar det en tesked varje morgon och jag gillar det verkligen. Det får migrän att gå och jag känner att jag har mer energi. Bra smak och det verkar hålla mig energigivån. Egentligen ville jag köpa den som också innehåller ginseng, men det här objektet har också hjälpt mig att känna energi. Det smakar och luktar hemskt. Jag tar en tesked dagligen och ber det kommer att göra mig bra. En utmärkt produkt när du känner att du kommer ner med någonting. Jag hittade min tonåring ta detta när han fick reda på att pappa hade feber. Han sa att han inte ville få influensa! Det är också en bra daglig produkt för att hålla immunsystemet i linje. Jag använder daglig pollen, och det här när jag behöver en stor boost. Denna produkt hjälper mig att hålla mig frisk och det smakar bra också.

Relaterad produkt:
Paradise Herbs, Protein & Greens, Vanilla Flavor, 16 oz (454 g), kr230.00 - Kosttillskott, Oracantioxidanter, Superfoods, Greener Sverige

Recension: Royal Jelly, 11.5 oz (326 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 11.5 oz (326 g) Jag köpte denna älskling till min äldre bror, han sa att han inte tyckte om honungens smak och det är så tjock konsistens, men det ger honom en stor mängd energi. Bra produkt, även om det smakar lite jäsad. Kräver att du blandas om i varje gång du använder. Bee pollen är också känd som pollen (Inte förväxlas med bi propolis). Du kan köpa propolis, standardiserad, utan de andra bietingredienserna, här. Det bör tillåtas smälta på tungan eller blandas med honung och läggas till spannmål.

Så jag tror inte att företaget är vilseledande någon, vissa tittar bara på de stora orden kunglig gelé och läser inte längre. De flesta föräldrar vet redan detta, men ger aldrig honung (särskilt rå honung) till barn under 1 år. Royal gelé innehåller proteiner, kolhydrater, fetter, fria aminosyror, vitaminer och mineraler. Att ta bort några pollen för mänsklig konsumtion skadar emellertid inte bina. tillräckligt är kvar för att närma bikupan. Proteomikanalys avslöjar skillnader i proteinuttryck för hypofaryngealkörteln hos honungsbinnet, apis mellifera carnica pollmann. De förvandlar nektar till honung genom att regurgitera den och låta den förångas för att koncentrera sockerarterna som utgör de viktigaste ingredienserna. Heads up: Efter en väns råd började senator Tom Harkin (D-Iowa) ta bipollenporn Granulat för sina allergier, som sedan försvann.

 När honungsbina samlar nektar, pollinerar de blommorna. Endast ren färsk kunglig gel används i nutrabee's bee, vacker. Pollen är det manliga fröet från en blomning, som honungsbi samlar in och blandar med matsmältningsenzymerna för att ge en kraftfull super mat för unga bin. Sedan antiken av antika civilisationer i Egypten, Grekland och Rom har biprodukter blivit värderade av omfattande kulturer och införlivad i många välbefinnande. Herbspro: Echinacea goldenseal propolis halsspray, Gaia örter, 1 fl. Vi har levererat kvalitetsbiprodukter till kunder sedan 1975. Förenta staterna biodlingsindustrin är inriktad på honungsproduktion och pollinering. Om det lämnas obehandlat kan en varroa-mite-infestation utplåna en hel bi-koloni. En naturlig källa för aminosyror, kolhydrater, proteiner och vissa mineraler, puritans stolthetskonviljatillskott står för det faktum att kunglig gelé i detta tillskott är den enda maten som drottningbierna konsumerar.

Häll grädden i en ren behållare och låt den svalna helt.