Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Sötningsmedel, Biprodukter, Bee Products, Sweeteners, Royal Jelly, Mat, Food, Royal Gelé

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 20.3 oz (576 g), kr140.00 – Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel Sverige

Relaterad produkt:
Advanced Orthomolecular Research AOR, Mag Malate Renew, 120 Vegetarian Capsules

Royal Jelly, 20.3 oz (576 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 20.3 oz (576 g)
Pris: kr140.00 (€13,50)
Produkt Antal: 0.64 kg, 9.7 x 9.1 x 9.1 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel, Supplements, Bee Products, Royal Jelly, Food, Sweeteners

Y. s. Ekologisk biodling, kunglig gelé, 20. 3 oz (576 g) – pionjär i organisk. Aktiv bikraft. Super ultimat styrka. 625 mg servering. 36 000 mg behållare. I älskling. Bee pollen, propolis. Koreanska ginseng & eleuthero. Kosttillskott. Färsk kunglig gel innehåller liv som bildar mycket näringskomplexitet i naturens supermat som drottningsproduktet matar och ligger otroligt över 2 000 ägg per dag.

Y. s. Färsk royal gelé har en överlägsen bikupekvalitet med maximal nivå på 10-hda. Det är viktigt att du behåller den färskt kungliga gelén säkert genom att blanda med energi packad rå honung som kan kristallisera naturligt och bibehålla den tjocka konsistensen. Sverige Jag kommer att prata om smak och effekt. Smaka: Det är inte som en älskling alls. Inte söt säkert. Jag förväntade mig en bitter smak (som jag inte är fan av), men det är mer som bittert sött. Som jag gillade) effekt: Jag kände mig annorlunda med den här. Även efter 3 veckor var effekten där. Jag tar det 15 min innan du träffar gymmet, och resultaten är stora. Det är också bra för män som vill öva sin roll som en man (jag tror att det här kommer från ginseng, vilket är meningslöst) allt som allt en bra produkt. Denna produkt är royal gelé i honung. Det är inte en söt behandling som honung – det har faktiskt den kungliga geléens bittra smak (som jag råkar vilja).

Om du köper det förväntar dig en söt, snygg sirap, blir du besviken. Å andra sidan gillar jag att ta kunglig gelé så mycket mer än i pulver eller tabletter eftersom det verkar mer naturligt och synergistiskt att det ingår i honung. Ibland äter jag denna älskling på grund av att det är medicinsk effekt, men mestadels använder jag den bara som en fuktgivande ansiktsmask och som hudhärdande medel. Verkar göra tricket! Royal gelé ger extra energi och i kombination med koreanska ginseng och eleuthero är en tonic för kroppen. Bee-polen är immun-adjuvans. Propolis har antimikrobiella egenskaper. Ja, smaken är inte lika söt som ren honung, men är utsökt, fortfarande söt och trevlig till gommen.

Relaterad produkt:
Nurture (Happy Baby), Organic Baby Food, Stage 2, Clearly Crafted, 6+ Months, Pears, Kale & Spinach, 4.0 oz (113 g), kr10.00 - Barns Hälsa, Babyfodring, Mat, Barnmat Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 20.3 oz (576 g): Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

Min mamma var tvungen att ta skeden bort från mig idag eftersom jag bara inte kunde sluta äta den. Jag gick igenom en riktigt dålig kyla / influensa i januari-februari och nu känner jag mig mycket bättre. Jag kan inte prata om honungens renhet, men när jag letade efter en bra källa till kunglig gelé – så säljs jag på den. Super energisk du skulle vara speciellt om du tar röd panax ginseng med den Jag gör en blandning av den här produkten med grindad bipollen och röd ginseng och en viss mängd ren honung, men gör ett test av liten mängd bara för att du inte är allergisk mot en av ingredienserna, ingredienserna är så bra, men smaken är för motbjudande att beskriva. Grön och väldigt bitter, ingen honungs smak alls. Jag kastade bort det efter några försök, eftersom jag inte kunde svälja det. Även i lukt varmt vatten är det outhärdligt. Denna produkt är starkare än kunglig gelé med honung. Jag uppskattar också Sveriges seriositeten. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om dhl romania. Jag har tagit det varje morgon före min heta drink. Förvänta dig inte att det smakar som honung. Det är inte en honung ersättning. Denna smak smak är äckligt men när du blir van vid det är det som att ta ett tillägg och mvitamin på samma gång. Detta är mycket bra provsmakning elixir. Det enda problemet är att det inte har usda-organisk märkning så det blir svårt att bedöma hur rent denna produkt egentligen är.

Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

Lite surt. O. D. E. Köpt detta för fertilitetsproblem som min man och jag kanske har! Vi har precis avslutat den första och kommer att beställa en annan! Om du är bekant med propolis smak och royal gelé. Jo det här är uppenbart i smaken som du får med den här, det är därför andra kommenterar att smaken är bättre eller konstig! Jag gillade smaken snarare än honungen ensam, även min man men han försökte det för första gången! Det är också utmärkt immunitetsbooster.

Relaterad produkt:
Sports Research, Antarctic Krill Oil, 1000 mg, 60 Softgels, kr270.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Krillolja Sverige

Recension: Royal Jelly, 20.3 oz (576 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Den här är enligt min mening den mest potenta och smaken är så rik och komplex, bra produkt. Det ger mer energi, jag råder alla att använda det, stort intresse smaka bra utmärkt konservering, kan smaka den kungliga gelé som jag gillar. Och det bästa är det – det är inte alltför cloyingly sött, jag gillar det, det är bra, min dotter ålder 9 och jag älskar bara att slicka det här av skeden. Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, 20.3 oz (576 g) Verkligen ger mig en ökning av energi. Bara plocka upp mig behöver jag på sen eftermiddag. Underbar produkt. Till damen ovan är det inte dyrt eftersom det faktiskt innehåller äkta ingredienser och inte kritpulver som du får från walmart. Kalyx: Bee propolis 4: 1 Pulveriserat extrakt, kalyx, 1 kg (2.

Du kan behöva lägga lite mindre om ört du använder är finmalt. Antioxidanterna i kunglig gelé kan öka immuniteten och bekämpa cancer. Det har rapporterats att nio medlemmar av stora kungliga geléproteiner står för 80 procent till 90 procent av det totala proteinet. Färsk kunglig gelé är ett kraftverk av nukleinsyror (Rna och dna), enzymer, vitaminer (A, B, C, C och E), mineraler (kalium, kalcium, magnesium, zink och mangan) och gelatin (en förstadium för kollagen, vilket kan förklara varför de som tror det tror att det håller dem vitala och ungdomliga). Lipider är en klass av organiska föreningar som är fettsyror och olösliga i vatten men lösliga i organiska lösningsmedel. Undvik denna produkt om du har allergier mot pollen, bin eller biprodukter. På den här etiketten står det: Royal gelé 675 mg per portion / 40 000 mg per burk och under det står det i honung (Också i toppen av sidan. Om inte det är blandat i honung (Som den här) kommer det att vara på en hyllan som rj hålls bevarad naturligt av honungen även om hon äter, om du värmde över ett visst tempo skulle du börja förstöra fördelarna med rj. Jag antar att det är kunglig gelé som sätter dem bort från de andra där. Jag är en älskling fan och mestadels med manuka honung. Om din honung är tjock, varma den försiktigt genom att placera burken i en skål med varmt vatten tills det är hällbart.

Det avlägsnar de fria radikaler som orsakar åldrande och ger en hälsosam utstrålning till huden. Bee pollen är binens huvudsakliga proteinkälla. Honung har också vissa antioxidanter: Den här undersökningen fann till exempel att bukvete honung ökade antioxidantaktiviteten hos verkliga levande människor (nämligen inte i provrör eller råtta). Nu kan du njuta av den naturliga godheten från moderns natur. Oz, hälsa förespråkare älskar propolis som ett botemedel allt och naturligt alternativ till typiska kalla och influensaläkemedel. För att hjälpa till med den lite bittra smaken, lägg till honung eller smoothies. Dosering för barn över 5 år: 0.