Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Sötningsmedel, Biprodukter, Bee Products, Sweeteners, Royal Jelly, Mat, Food, Royal Gelé

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g), kr180.00 – Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel Sverige

Relaterad produkt:
Carlson Labs, Wild Norwegian Cod Liver Oil, Natural Lemon Flavor, 1,000 mg, 8.4 fl oz (250 ml)

Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 0.95 kg, 7.9 x 7.9 x 14.5 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel, Supplements, Bee Products, Royal Jelly, Food, Sweeteners

Y. s. Ekologiska biodlingar, kunglig gelé och pollen, i honung, 24 oz (680 g) – pionjär inom ekologisk biodling. Ren, frisk, naturlig. Färsk kunglig gelé (40 000 mg). Färsk bi pollen (35, 000 mg). Kosttillskott. Färsk royal gelé är mest stabil och effektiv när den blandas i kvalitet honung. Naturlig honung bevarar all sin styrka. 650 mg royal gelé i varje tesked. Sverige Första smaken: det är sött, men det är inte riktigt honungliknande. Konsistensen är lite kornig och eftersmaken är jordnärlig. När det gäller resultaten: Jag har funnit det inom ungefär en timme med att ha en tesked av y. S. Ekologisk biodling, kunglig gelé och pollen, i honung Jag är återupplivad och redo att gå, även om jag kände mig trött eller trött innan.

Jag tycker om att ha det på eftermiddagen, blandad i ren grekisk yoghurt eller vanlig skyr / skr. Jag har haft mina vänner prova det och de har haft liknande erfarenheter också. Jag skulle tveka att ge den till barn, eller till dem med nedsatt immunfunktion. Jag kommer att ombeställa eftersom jag gillar resultaten och jag har inga verkliga klagomål, men jag föredrar att tillverkaren intygar denna produkt som organisk och jag ber dem att överväga att lägga propolis i formeln. Jag fick det igår och har tagit det två gånger. Jag har varit på sickleave i 2 år nu, och när jag tar det, får jag stor energi efter 15 minuter att konsumera. Jag kan verkligen säga skillnaden eftersom jag vanligtvis är så låg i energi. Det här är som dynamit! kunde inte rekommendera mer, använde den redan i 2,5 månader och beställde bara andra burk. Smaken är som rå honung med kunglig gelé ska smaka. Strukturen är inte slät som människor brukar med den vanliga honungen, min man beskrev den som sandig. För mig är precis vad jag förväntade mig och jag visste att det inte kommer att bli smidigt. Killar, från personlig erfarenhet av rå honung, känns denna honungsmakning och konsistens helt rätt. Jag önskar bara att de tillfogade propolis också – det skulle vara en bomb av näringsämnen! Jag tar 1 tsk varje morgon precis som jag vaknar med ett glas vatten – det är gammal mormor rekommendation (innan du äter frukost eller kaffe på tom mage) bra produkt!

Relaterad produkt:
Fungi Perfecti, Lion's Mane, Memory & Nerve Support, 30 Vegetarian Capsules

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g): Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

Jag har just börjat ta den här produkten och det smakar fantastiskt. Mycket tjock och läcker. Jag känner redan att jag har mer energi och jag ser fram emot att ta det varje dag. Ja, det här kommer att låta konstigt. Men det gör underverk för min hud. Jag tar bara en sked av det, gnuggar allt i min hud och väntar ett tag innan duscha. Det fungerar som en skal, och det verkar lindra inflammerad hud. Smaken är också snäll, men det är inte det jag brukar använda det för. Och kom ihåg: älskling är aldrig, någonsin att ges till små barn. Det är en verklig risk i samband med det. Jag tycker smaken av detta trevliga. Jag tar en scoop och lägger den på min tunga och låt den sitta och smälta.

Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé, Mat, Sötningsmedel

Att äta hela skeden på en gång är lite överväldigande för mig. Jag har läst mycket information om fördelarna med kunglig gelé och bi pollen, särskilt det är förmågan att öka immuniteten. Jag har inte haft förkylning eller influensa för alltid, även när andra runt mig blir sjuk. Jag tar andra tillskott som grön vibration, immunstans och andra superfoods, så jag kan inte säga att det här är ensam ansvarigt för detta men jag känner mig väldigt bra och mitt blodarbete validerar detta. Adore dessa saker. Lite mer metallprovning än vanlig honung men det är oerhört gott, men det spelar ingen roll! Jag håller ombeställning eftersom jag litar på att rå honung med bi pollen och royal gelé ger allt krävs vitamin b. Det har många spårämnen och mineraler. En upplagd tesked per dag (ibland två gånger om dagen) gör en skillnad. Jag är väldigt nöjd med den här produkten och jag hoppas att jag kan lita på denna tillverkare angående kvaliteten. Detta är mycket bra kunglig gelé och pollen honung. Jag använder den som en spridning på bröd och känner mig mycket energisk efter att ha konsumerat detta. Var försiktig så att du inte sätter det i kylskåpet. Ger mer energi till din kropp!

Relaterad produkt:
Bluebonnet Nutrition, Targeted Choice, Liver Detox, 30 Vegetable Capsules

Recension: Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Instant resultat och alla naturliga komponenter. Definitivt ger energiöverskott, mycket trevlig smak, mycket bra, varning! När du beställer från Sverige bör du betala extra skatt och fraktkostnad igen! Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly & Pollen, in Honey, 24 oz (680 g) Jag älskar smaken och det är väldigt närande och energisk. Även om det är utmärkt för hälsoanvändning om du behöver extra socker före träning, skulle vanligt honung vara mer tillrådligt. I vilket fall som helst skulle beställa igen och jag slutade nästan min första burk! Bra, precis vad jag förväntade mig. Detta har en bra smak och det är en bra kvalitetsprodukt. Det ger mig mycket energi! Mycket nöjd med sin kungliga gelé. Det har varit så bra! Har mer energi, utan jitters. Håret gör bättre, min syn verkar även bli bättre! Har min syster och min mamma ta det nu också 3 av 1 är de mest goda matvarorna på jorden i en burk, eftersom jag bor långt ifrån oss, jag kan inte köpa kunglig gelé eftersom den måste frysas så jag bestämde mig för att köpa det här en för att honungen är ett utmärkt naturligt konserveringsmedel, jag kan få min kunglig gelé från det avståndet, jag älskar det här.

Det smakar inte bara bra, det är mycket effektivt. När jag känner mig trött tar jag en hel tesked av detta, och jag känner mig omedelbart energi, ingen mer trötthet. Starkt rekommenderad! Mottaget med brunnspaket inom en vecka. Även om du bara konsumerar det på kort tid, men totalt sett mår bra för den här produkten. Kommer att köpa igen. Användar du någon av de biprodukter som jag nämnde ovan-har du ett fantastiskt vittnesbörd att dela-jag skulle gärna höra från dig! Av denna anledning ska personer som har allvarlig allergisk reaktion mot bietrax inte ges royal gelé. Bier producerar honung genom att blanda nektar, vilket är en söt substans som utsöndras av blommor, med bi enzymer. Bee pollen kan över tiden ge näringligt stöd för ett hälsosamt immunsystem. Kungliggel visar en positiv påverkan på immunsystemet, enligt en studie från 2001 utförd av japanska forskare och publicerad i tidskriften international immunopharmacology. Pro-tips: Använd royal gelé för att slå hjärndimman. Herbspro: Raw honung organiska, honung trädgårdar apiaries, 1 pund Rose höften är en naturlig källa till antioxidant vitamin c. Även om biprodukter, som kan användas internt eller externt i vissa fall, har ett brett utbud av fördelaktiga föreningar, delar de alla närvaron av antioxidanter som bekämpar de åldersaccelerativa effekterna av fria radikaler.

Herbspro: Bee pollen extrakt, natur svar, 1 fl. Letar du efter de bästa kungliga gelétillskotten på marknaden i år? Då är det här rätt lista för dig. Ju mörkare honungen, desto mer antioxidanter finns i den. Kalyx: Bee pollen extrakt, hälsa och örter, 2 fl. Infusera honung med örter ger dig fördelen med honungen plus örtets kraft. En 2001-studie genomförd av michigan state university forskare och publicerad av den nationella honungskortet fann att honung främja tillväxten av flera stammar av bifidobakterier. Personer med bieallergi bör inte använda bivax eftersom det kan orsaka interaktioner och allergiska reaktioner. Optimal nivå av denna neurotransmittor i hjärnan kan kopplas till förbättrad minnes- och kognitiv funktion. Propolis-astragalus halsspray barn vid eklektiska institutet. Herbspro: Propolis halsspray, naturliga faktorer, 1 fl. Genom att dosera med allergener bygger du upp en naturlig immunitet mot dem. Jag började ta kunglig gelé för min andra omgång av ivf.

Näringsskörd lev royal gelé (Ursprungligen märkt cornucopia) erhölls för oss av fru. Kalyx: Bee propolis extrakt, hälsa och örter, 8 fl.