Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Detox, Bentonit, Bentonite

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml), kr60.00 – Kosttillskott, Bentonit, Detox Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Real Food, Broccoli Seeds, 4 oz (113 g)

Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) by Yerba Prima-Kosttillskott, Bentonit, Detox

kr60.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml)
Pris: kr60.00 (€6,50)
Produkt Antal: 0.54 kg, 15.2 x 7.6 x 7.6 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Bentonit, Detox, Supplements, Bentonite, Detox

Yerba prima, stora slätter, bentonit, detox, 16 fl oz (473 ml) – kosttillskott. Ny inre tamperförsegling. Avgiftningsförgiftning – binder herbicider och andra potentiellt skadliga ämnen genom absorberande verkan. Maximal aktivitet – förbättrad yta, optimal absorberande formel. Högsta renhet – ultra ren bentonit. Great Plains bentonite är speciellt formulerad för att ge maximal nytta av bentonit. Stora slätter är ett kosttillskott av mineralkällor som fäller och binder oönskade, icke-näringsämnen som herbicider och andra potentiellt skadliga ämnen så att de inte förblir i kroppen. Bentonites verkningsmekanism är fysisk, på grund av dess kolloidala struktur och laddade partiklar. Den totala absorberande ytan på varje matsked som serverar stor slätt bentonit är över 900 kvadratmeter. Stora slätter är en unik naturligt förekommande bentonit med rätt mineralkomposition för maximal förmåga att avlägsna oönskade ämnen. Yerba prima pioneered utveckling av naturliga kostfiber och inre rengöringsprodukter och erbjuder andra naturliga produkter. Sverige Jag har använt detta i nästan två månader som en del av en plan för utrotning av candida. Jag tar det med min fiber på morgonen, blandas för att bilda en slags gel (jag vet att det låter hemskt, men smakar bra) hittills, i kombination med kostförändringar, det fungerar. Jag kommer att stanna kvar en stund. Som vanligt skickas Sverige snabbt och är 1/3 kostnaden för en lokal hälsokostaffär.

Jag har en kraftig matsmältning / malabsortion / tungmetalloxiner i min kropp. Jag har provat alla andra produkter som är kända för män och ingenting har gett mig lättnad från mina hälsoproblem, förutom yerba prima bentonite! Också stor hudavgift när du borstar på med pensel. Jag kommer att fortsätta att köpa den här produkten. Bara önskar att de kunde skicka sina 32oz glasbehållare till Kanada. Också önskar att de skulle göra en torr / pulver bentonit lera. Skulle vara mer ekonomiskt för ett lerbad. Cam canada, min familj och jag ser till att vi packar yerba prima, andas slår bentonit med oss ​​på varje resa om det var på inhemsk eller internationell resa. Om vi ​​äter för mycket eller äter något som sår i magen, tar vi bara en matsked bentonit och var bra vid nästa måltid! Jag har provat flera olika typer av bentonitlera. Calcium bentonit ska vara bäst för internt bruk. Men stora slätter säger inte om det är en kalcium- eller natriumbaserad lera. Ändå har den en helt neutral smak och är redan blandad / hydratiserad i flaskan. Allt du behöver göra är att ta matsked på tom mage och chase det med några glas vatten.

Relaterad produkt:
Bergin Fruit and Nut Company, Organic Black Chia Seed, 16 oz (454 g), kr80.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Chia Frön Sverige

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml): Kosttillskott, Bentonit, Detox

 Det är generellt bra för regelbundenhet och ska ta giftiga ämnen ur kroppen. Förhoppningsvis gör det allt detta. Priset är verkligen överkomligt, och det är lätt att använda. Jag är nöjd med produkten. Jag älskar denna produkt för tarmrensning. Jag tar det dagligen med psylliumskallkapsyler och vatten. Jag vill vara tydlig och säga att du måste dricka mycket vatten med detta för att undvika förstoppning. I pulverform lägger jag detta till mina barn för en detox. Jag är väldigt förvirrad och upptagen, på min flaska skrivs en varning denna produkt innehåller en kemikalie som är känd för staten Kalifornien för att orsaka cancer och fosterskador. Vad att säga om detta. Efter att ha fått en parasit i Mexiko för sex år sedan har min mage aldrig varit densamma. Denna produkt är ett fantastiskt alternativ till peptobismol, eftersom det tar bort alla toxiner i kroppen naturligt och allt du behöver göra är att ta det på tom mage och dricka ett extra glas vatten eller två under hela dagen. Fungerar bra för matförgiftning.

Kosttillskott, Bentonit, Detox

Relaterad produkt:
Thompson, Omega 3-6-9, 1200 mg, 120 Softgels

Recension: Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) by Yerba Prima

 Bentonitlera är lätt att ta och kräver inte kylning bra saker! Bra produkt. Min hud ser bättre ut efter att ha använts i bara två veckor. Kommer difintely fortsätta att använda den. Jag är på månad 6 i en 8 månaders rensning. Denna produkt är en väsentlig ingrediens i min morgonsaft, morötterna suger naturligt, blandas i 2 t caproyl, 1 heaping t psylliumskal och 1 t yerba prima. Hittills, så bra (bra). Jag har förlorat 23 pounds toxiner. Och räknar. ) Blev jag förvånad över hur bra det fungerade på matsmältningssystemet! Smärtan är nästan borta och jag har bara varit på den i 3-4 veckor. Hjälper dig att ta bort tungmetaller och andra toxiner från din dyrbara kropp. Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) Hjälper också med candida dö-off! Älskar dig. Tack! Glöm Nexium och alla andra Pharma meds.

Dessa saker eliminerar omedelbart matsmältningsbesvär. Detta är en mirakelprodukt för magproblem. Verkar fungera. Mycket mild inga biverkningar bara mer och mer energi varje dag. En detalj på etiketten saknas från produktbeskrivningen i Sverige: proposition 65 warning: denna produkt innehåller en kemikalie som är känd för staten Kalifornien för att orsaka cancer och fosterskador eller annan reproduktionsskada. Den kemikalien sägs vara ledande på yerba prima webbplats. Hur mycket leder? Den enda informationen de ger oss är att den är större än 0,5 Mcg / dag. Jag skulle mycket föredra ett mindre än xxx-uttalande, snälla, det skulle vara mycket mer informativt. Yerba prima behöver göra en analys av sin bentonitlera och ge åtminstone en typisk analys av att det är mineralsammansättning, precis som vi ser på flaskor av naturligt mineralvatten. Jag skulle inte ha köpt denna produkt eller någon bentonit lera produkt om jag visste att den innehöll en ospecificerad mängd bly. Men om de också hade ett angivet maximalt blyinnehåll eller en fullständig mineralanalys, skulle jag överväga det. Det är bra att hjälpa detox, och smaken är bra, den har ingen riktig smak, så det är inte smutsigt alls. Även trevligt att ta. Så låt inte smaken vara anledningen till att inte köpa den. Jag har nyligen använt detta medan du gör en full body detox.

Syftet med denna produkt är att absorbera toxinerna och bära dem ut ur kroppen. Min fästman hade en plötslig skarp magekram och det var så dåligt att han såg väldigt blek ut. Han hade lite med vatten och kände sig lite bättre. Samtidigt som jag väntade på att han skulle bli bättre, jag googlade och insåg att det inte var tillrådligt att använda metallsked. Således matade jag honom en annan dos med plastsked. Jag trodde att detta verkligen fungerade eftersom han kände sig mycket bättre. Jag använder den som ansiktsmask och gör mina armar som en detox. Används här för att rensa min metallkropp. Var försiktig så att du inte blandar det med metallskedar. Och om du har metalldentalfyllningar rekommenderar du att du inte tar heller. Men det här är bra för rengöring och att bli av med toxicitet i kroppen. Det smaklöst men texturen är lite på den tjocka sidan. Har du någonsin haft ont i tarmarna som inte kommer att gå iväg? Jo, bara en, ja bara en sked av denna bentonit kommer att göra tricket.

Min bror berättade för mina systrar och jag för det här länge sedan. Han hade en gång en fruktansvärd magont och efter att ha tagit en sked av detta gick det bort. Min mamma hade då en liknande smärta i magen, och efter att ha givit henne den första skedan gick det bort. Slutligen en dag hade jag en dålig smärta i magen och ingenting fungerade så jag ringde min bror för att se om han hade någon av denna bentonit kvar. Jag körde över till sitt hus och tog en sked och wow det gick precis bort så. Jag tog en andra sked, bara som en försiktighetsåtgärd, men det var allt det tog. Det här är fantastiskt.