Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Psyllium Husk, Psylliumskal, Psylliumskal Hel, Psyllium Husks Whole

Yerba Prima, Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g), kr70.00 – Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskal Hel Sverige

Relaterad produkt:
NeilMed, NasoGel, For Dry Noses, 1 Bottle, 1 fl oz (30 ml)

Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g) by Yerba Prima-Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskal Hel

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Yerba Prima, Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g)
Pris: kr70.00 (€7,00)
Produkt Antal: 0.41 kg, 10.4 x 10.4 x 18 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskal Hel, Supplements, Psyllium Husk, Psyllium Husks Whole

Yerba prima, psyllium hela skal, kolon rengöringsmedel, 12 oz (340 g) – läkare rekommenderas. För regelbundenhet. För hjärthälsa. Allt naturligt fibertillskott. Denna produkt innehåller nollkolor – 100% naturlig fiber. Yerba prima har banat fram betydande framsteg i hälsofrämjande produkter, inklusive naturlig kostfiber, internt rensning och standardiserade örter. Kvalitetssäkring: yerba prima produkter är rena och naturliga och tillverkas endast av högkvalitativa ingredienser. Läkare rekommenderar psylliumskalor fiber för människor som äter lågt carb dieter. Psylliumskalar är den starkaste naturliga kostfibern för att främja regelbundenhet och stödja hjärthälsan. Yerba prima psylliumskallar är glutenfria, utan tillsatta sötningsmedel, färger eller tillsatser. Sverige Jag har en tarm som har ett sinne om det är eget, och det tenderar att bli lat igen och igen, vilket tillåter saker jag har ätit kanske en månad eller två innan, fortfarande slugging längs vid en krypning i mitt system. Dessa saker har förmågan att ge din tarm som behöver sparka i röven för att väcka upp det och få allt ahem – slösa ut ur systemet så att näringsämnen kan absorberas ordentligt.

 Perfekt för en detox tillsammans med den flytande bentonitlera från yerba prima. Smaker också bra med juice, särskilt äpple, eftersom det också katterar en matsmältningsrengöringsegenskaper. Jag kan certinaly känna skillnaden i en vecka, huden klarare, mer energi, brigheter ögon, bättre sömn, mer fokuserad, jag kunde gå vidare och vidare. Det här är verkligen bra saker. Köp det om du tror att du behöver det. Detta är fantastiskt kvalitets psylliumskal. Kan användas som ett bulkmedel, såväl som ett laxermedel.

Relaterad produkt:
Now Foods, Nutritional Yeast Powder, 10 oz (284 g)

Yerba Prima, Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g): Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskal Hel

Tänk metamucil från 90-talet (innan de började övermala det) och utan några suger. Jag har upplevt en stor droppe i mitt kolesterol eftersom jag började ta det här en gång om dagen (över 50 poäng) det fungerar fantastiskt som ett kolon rengöringsmedel, eftersom det fylls upp. Om du inte är van vid att ta bulking fiber, börja med en lägre dos än rekommenderad på burken det fyller upp betydligt och kan få dig att känna dig för full. 1T, 1,5T, 2t tills du kan ta 1t åt gången) Jag rekommenderar att du blandar den i utspädd rumstemperaturjuice. För någon udda orsak, smutsar texturen mig om jag använder allt vatten). Måste dricka hela glaset snabbt eller det kommer att bli konge, så rumstemperatur rekommenderas. Jag läste beskrivningen noga innan du bestilte den här produkten. Idag fick jag det levererat och det jag hittade på flaskan var chockerande anteckning – alla psylliumskalprodukter och de flesta jordbruksprodukter innehåller några kemikalier som växterna absorberar från jorden. Varning – denna produkt innehåller en kemikalie som är känd för staten Kalifornien för att orsaka cancer och fosterskador eller annan reproduktionsskada. Skulle vara bra att se hela beskrivningen av produkten online. Det här är min rutin efter att jag gjort min forskning om kolonrensning: varje morgon och på kvällen tar jag 1 matsked yerba prima, psyllium helskallar 1 tesked av kruka formler, inulin 1 kapsel av probiotika med detta recept, jag poo mycket morgon strax efter att ha stigit upp.

Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskal Hel

Jag känner mig så bra och så ren och så lätt efteråt. Rekommendera detta recept till alla! Jag tror att det säkert kan ge tillräckligt med dagliga fiberintag, jag kan gå på toaletten i tid utan några problem. Jag brukade ta havregryn varje morgon och kan gå på toaletten efter det, men jag stoppade nyligen och började få problem. Bara fyra dagar som tar detta gör mig redan bättre, jag kan försöka använda två gånger dagligen nästa vecka. Att inte tala om Sverige ger omedelbart leverans och rimligt fraktpris för internationella order. Jag har förstoppat nästan hela mitt liv och den här produkten har hjälpt mig att bli regelbunden på ett unaggressivt sätt.

Relaterad produkt:
Julian Bakery, KetoThin C8 Fuel, 16 fl oz (473 ml)

Recension: Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g) by Yerba Prima

 Den stora forskare doktorn Linus Pauling påpekade att fekal materia, om det inte passerar omedelbart, släpper ut gaser och partiklar genom kolonväggen och det kan detekteras på andningen! Undvik otaliga potentiella faror genom att konsumera detta dagligen! Jag lägger till en hällande matsked till en 12 oz engångs kaffe kopp vatten / oj mix. Sedan lockar jag den med engångsplasten med kaffekopp, förseglar de två öppningarna i toppen med mina tummar, skaka det noggrant och presto! Yerba Prima, Psyllium Whole Husks, Colon Cleanser, 12 oz (340 g) Det är klart att konsumera. På grund av biverkningarna hos en ersättare som jag måste ta sedan barndomen har jag också tagit psyllium dagligen, så jag är extremt erfaren i att utvärdera den. Det är smaklöst, och när vätska läggs till måste du dricka det direkt, annars blir det jellliknande i din kopp.

Skillnaderna mellan psylliums har i stor utsträckning att göra med betyget (regelbundet och mindre), vilket jag förmodligen kan säga men en första gången användare kan inte. Den här versionen är vanlig, en fullskalig hylsa. Psyllium expanderar med vätska i magen. Det skjuter genom tarmarna när det rör sig igenom för att lämna din kropp och plocka upp något som klibbar på sidorna av väggarna på vad det pressar mot, vilket vissa människor tror är det bästa enda att göra för att skydda mot att någonsin ha cancer i tjocktarmen. Kroppsavfall avlägsnas i psylliumens gelatinöshet. Psyllium minskar och slutar sluta förstoppning eftersom det hjälper till med regelbunden, smärtfri eliminering. Det är ett fantastiskt, billigt tillskott till det dagliga livet, för när det expanderar i magen ger det känslan av mättnad, om du försöker gå ner i vikt, sparka en sockerberoende eller skära ut skräpmat psyllium hjälper dig att göra alla dessa saker. Jag har fastnat med den här produkten under en längre tid eftersom priset är lika med bulkpriser i min lokala butik.

Jag återanvändar behållaren (s) för alla möjliga bra saker, vilket är en extra fördel. Mycket bra kvalitet / prisförhållande! Prata om en total kolonblast. Detta är en fantastisk produkt när det gäller att eliminera avfall från tjocktarmen utan att ha bekymmer för att ha diarré. Det kommer starkt rekommenderat. Detta är de bästa psylliumskallarna jag någonsin använt (och jag försökte 4 andra kommersiella märken). Detta gör mig så regelbunden och garanterar att min toaletttid reduceras till inom en minut eller två. Ja det är så snabbt! Jag kan definitivt inte stå på psylliumpulveret, det klämmer fast och sitter fast i min hals. Den här är perfekt!

Det är finare och skalen smakar mildare. Jag har redan köpt flera kvantiteter. Även min familj älskar det. Jag känner att det tar all den otäcka gunk ur min kropp och håller uppblåstheten borta också. En chug med matsked i en kopp vatten är allt jag behöver. Farväl förstoppning, du kommer inte att saknas! Jag har använt produkten i tre veckor nu och vad kan jag säga att det är som att magi går på toaletten har aldrig varit ett problem för mig men den här produkten har ökat antalet gånger och varje gång jag åker finns det gott om skålen nej sida påverkar och ingen diarré Jag tar det också med bentonit pb skaka, fiber i våra livsmedel har minskat enormt på grund av den bearbetade matperioden. Jag tycker att det är viktigt att min familj får sitt dagliga fiberintag och den här produkten är lätt att ta. Min man och jag sätter vår i juice, barnen tar det äppelsås. Det finns ingen smak så det är inget problem!

Tack. Mamma i ne, min svärgus gav mig den här produkten för att försöka och det är den första produkten av flera jag har provat som verkligen fungerar. Jag tar 1 matsked rengöringsmedel med 2 oz juice, 8 oz vatten och en matsked med svartströmsmelass. Jag älskar den här produkten, jag lägger det helt enkelt till yoghurt eller i en proteinskaka. Alltid en returkund! Ingen smak. Behöver ta med en hel 8 uns vatten eller blanda i juice. En singel matsked gör 8oz vatten ganska tjockt när du dricker ner det. Detta är inte snabbt fungerande. Ta några timmar att komma igenom ditt system.

Om du lider av förstoppning som ett resultat av medicinering är det en gudstjänst. Ta det om mitten av dagen om möjligt för att förhindra förstoppningskramper på natten. Använd enligt anvisningarna på förpackningen och du kommer att förbli ganska regelbunden med en hälsosam kost. Jag använder detta ett par gånger i veckan. Särskilt om jag äter en högprotein måltid. Tja, jag har provat andra rengöringsmedel och jag måste vara på den i en vecka för att den ska fungera. Med den här produkten på andra dagen fann jag mig själv regelbunden och hade en stor mängd extrakt med varje skålrörelse. Jag gillar det och kommer fortsätta använda det. Smaken är blanerad och kursen men den fungerar. Om jag skulle blinda vik dig och har sniffa dessa saker, skulle du inte äta den.

Beställde det eftersom beskrivningen säger att yerba primas produkter är rena och naturliga och är endast gjorda av högkvalitativa ingredienser. Men det har en funky petroleum destillat typ lukt, som under huven på en bil. En av de bästa fiberprodukterna.