Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Detox, Sverige, Caffeine Free

Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g), kr30.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Etude House, Bubble Tea Sleeping Pack, Strawberry, 3.5 oz (100 g), kr110.00 - Sverige Sverige

Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) by Yogi Tea-Sverige

kr30.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g)
Pris: kr30.00 (€3,00)
Produkt Antal: 0.07 kg, 11.2 x 7.9 x 6.9 cm
Produktkategori: Sverige, Detox, Caffeine Free

Yogi-te, detox, koffeinfri, 16 tepåsar, 1. 02 oz (29 g) – hälsosam rengöringsformel. Växtbaserade tillskott. Gjord med ekologisk maskrosrot. Certifierad organiskt av qai. Vegan. Icke bestrålade. Oxygenblekta tepåsar. En förnyad du börjar med detox. Eftersom vardagliga föroreningar hittar sig in i våra kroppar kan vi bli kvar, känna oss trötta eller oavsiktliga. Våra te använder de ädla renande örterna ekologisk burdock och maskros i kombination med enbärbär. Dessutom använder vi en traditionell ayurvedisk rengöringsblandning som kallas trikatu (ingefära, svartpeppar och långpeppar) tillsammans med indisk sarsaparilla för kryddig smak.

Lakris med kanel, kardemumma och kryddnejlika runt denna härligt kryddade blandningen. När det kombineras med ett övergripande hälsoprogram hjälper detox till att skapa hälsosam balans inifrån. Vår historia börjar 1969 när yogi bhajan, en inspirerande lärare av holistisk levande, började lära yoga i väst. Med sina elever delade han sin visdom och kunskap om hälsosam livsstil och de fördelaktiga egenskaperna hos örter, samtidigt som de betjänade ett tröstande och aromatiskt kryddt te som de älskat namnet yogithe. Sverige Det har en riktigt fin aromatisk lukt (distinkt kanel lukt). Om du dricker det på kontoret som jag, kommer dina kollegor att märka och börja fråga dig om det. Det innehåller en mycket omfattande blandning av örter för avgiftning. Observera att inte alla örter är för avgiftning. Ungefär hälften är organiska. Resten är inte organisk förmodligen eftersom det inte finns vanliga örter som används så det finns ingen eller brist på organisk version. Detoxen är väldigt mild, så det är inte troligt att du känner av biverkningen av avgiftning. Det är inte heller dyrt och 16 påsar håller mig länge länge eftersom jag inte dricker te ofta.

Relaterad produkt:
Irwin Naturals, Milk Thistle Liver Detox, 60 Liquid Soft-Gels

Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g): Sverige

Det skulle vara trevligt om de listar vikten på varje ört som används eftersom de är 19 örter på totalt 1810 mg. Det är ca 100mg genomsnittet, men tyngden kantar mot den första örten och minst mot den sista (ingredienser listas alltid i fallande ordning i vikt). Tagen på en långsam behandling, fungerar underbart. Det är mycket starkt och bör tas enligt kroppens förmåga att släppa ut gifter. Drick mycket renat vatten, tillsammans med en kost, inklusive hälsosam fett, för att få full effekt. De flesta toxiner är fettlösliga, vilket betyder att de håller fast vid dina fettvävnader och lösas bara av fetter och kraftig träning. Avgiftning är avgörande för god hälsa. Jag har använt detta te innan och märker en stor skillnad i hur jag känner. Jag har faktiskt förlorat 4 pounds i cirka 2 veckor sedan du dricker teet. Ibland går jag igenom levern som rensar te, rekommenderas av min läkare, eftersom jag tar hormoner.

Vanligtvis köper jag te i ett apotek och det är verkligen en medicin – det smakar hemskt. Så jag bestämde mig för att experimentera och beställde ett par te från yogit te – den här och detoxen. Jag älskade smaken av den här – det är inte vanligt, värme och kryddigt. Jag dricker det antingen ensamt eller med honung – gott! Och det är effektivt, jag skulle lägga det på samma rang med te från apotek jag dricker förut. Men jag tror inte att jag kommer tillbaka till “läkemedel” efter en sådan upptäckt. Yogi te – hudavgift. Ja. Bra. Gjorde min hud glöd. Jag rekomenderar. Jag vet inte hur det fungerar för min kropp vetenskapligt, men om jag tar detta te går min uppblåsta kropp ner.

Sverige

Strax efter att jag har tagit det här. Så det är nästan min varje dag morgon te älskar det. I början gjorde lukten mig tveksam men efter den första nypen var jag knuten. Jag skulle köpa igen och igen. Det här fungerar inte för svår förstoppning, men om du vill ha en rening medan dina tarmar gör ganska bra fungerar det. Det smakar gott, och tepåsen kan återanvändas, två gånger. Jag gillar en hel del av yogi-teerna, men det här är definitivt den bästa provsmakningen och den som jag gillar mest. Smaken är utsökt och jag älskar kryddan i den. Kändes bra efter att ha en kopp detox te en dag i 30 dagar. Perfekt mild och effektiv detox, utmärkt te!

Relaterad produkt:
Renew Life, Advanced Cleanse Smart, 2 Bottles, 60 Vegetable Capsules Each, kr240.00 - Hälsa, Detox Sverige

Recension: Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) by Yogi Tea

Mjukt och effektivt. Jag skulle rekommendera detta till alla som vill rengöra sitt system och bara för allmän hälsa. Smaken är herbalt men trevlig. Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) Jag dricker det efter min morgon kör och det får mig att känna sig uppdaterad, liknande hur du känner efter en bra massage när alla toxiner har släppts. Min naturläkare rekommenderade detta te tillsammans med en tungmetallrening som jag gör för att hålla kanalerna för eliminering öppna. Verkar minska vattenhållningen i mina händer. Jag dricker minst en gång om dagen och har redan omordnat – jag vill inte springa ut eller behöva köpa lokalt till ett högre pris. Även om jag kan se hur vissa kanske inte gillar smaken, tycker jag om det. Det är lite kryddigt, med lite naturlig sötma. När det gäller detoxdelen har jag inte märkt dramatiska resultat, men det är verkligen ingen skada alls. Anbefales. Det är ett mycket trevligt te, det hjälper mycket när du blir sjuk, särskilt efter en dålig dag. Smaken är bra, lite annorlunda än det vanliga, men väldigt trevligt. Det är inte så sött, men du känner inte heller peppar. Mycket gott te, ganska stark tepåse. Jag älskade det!

Jag köpte det här eftersom det är avgiftande effekt men jag har inte märkt att det gör någonting. Jag är på min 3: e låda med det för att jag älskar smaken och det är sötma. Kommer fortsätta att köpa av den anledningen. Tog denna produkt när jag fastade, och jag känner mig fantastisk. Det här är det bästa yogi-teet, använt ett par gånger för att göra iste och sippa hela dagen, men var inte galen om smaken. Gillade nätet te som Sverige säljer bättre. Koffeinintag från alla källor var förknippat med högre östrogennivåer oberoende av kvinnornas ålder, kroppsmassindex (Bmi), kaloriintag, rökvanor, alkohol och kolesterolintag. Det borde inte vara full av gravida eller ammande kvinnor eller någon som är allergisk mot växternas tusensköna.

All-naturlig teblandning bestående av rödklöver, maskrosblad, asiatiskt växtblad, ingefärarot, astragalusrot och många fler. Kanel är en skarp, söt och varm krydda som kan värma och vitalisera kroppens och stödfunktionen i luftvägarna och matsmältningssystemet. Nu dricker vi alla dessa superfood lattes. Men så långt som detta experiment går, borde du veta att ge min lever en vila verkligen fungerat. Innan du börjar en detoxbehandling, se till att du är informerad om de övre rekommenderade gränsvärdena för vuxna, och att din detoxmat eller detox-te är inom de föreskrivna gränserna. Mängden koffein i kaffe eller te beror på ett antal faktorer, inklusive variationen av kaffebönor eller teblad, där den odlas, använd partikelstorlek, (Speciellt kaffekvarn eller tebladskärning) och metod och längd av att brygga eller steppa. Den proprietära blandningen av örter inkluderar rödklöver, maskros, gingerrot, fo-ti, schisandra, pepparmynta, lakritsrot och mer. Du har kanske hört talas om de många olika detoxdieterna, lemonadrensningar etc. Det fungerar med din kropp för att hjälpa till att öka metabolism och energinivåer, undertrycka aptit och förbättra utseendet på hår och hud.

Nackdelar: Ett par användare upplevde inte någon detox eller laxerande åtgärd och fortsatte att känna uppblåst trots att du tog det här teet. (Det är alltid bra att äta din vanliga måltid som är förstärkt med matsmältningsenzymer för att förbättra nedbrytningen av mat i mag-tarmkanalen som rutinpraxis). Den innehåller högkvalitativa örter av högsta kvalitet och trivs bäst två gånger dagligen före måltid för bästa resultat. Detox te är inte en magisk viktminskning kula.