Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Godis, Mellanmål, Snacks, Mat, Food, Candy

YumEarth, Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g), kr10.00 – Mat, Mellanmål, Godis Sverige

Relaterad produkt:
Gerber, Lil' Biscuits, Toddler, 12+ Months, 4.44 oz (126 g)

Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g) by YumEarth-Mat, Mellanmål, Godis

kr10.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: YumEarth, Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g)
Pris: kr10.00 (€1,50)
Produkt Antal: 0.1 kg, 13 x 10.2 x 3.6 cm
Produktkategori: Mat, Mellanmål, Godis, Food, Snacks, Candy

Yumearth, ekologiskt hårda godis, fräckt citron, 3,3 oz (93,5 g) – icke-GMO-projekt verifierat. Glutenfri. Naturligt smaksatt. Inga syntetiska färger. Gjord med äkta citronolja. Usda organiska. Naturligt smaksatt. + Yum. Kosher parve. Certifierad organisk av Oregon tillth.

Individuellt inslagna organiska hårda godis. Yumearth föddes ur vårt engagemang för att mata våra familjer en diet rik på läckra ärliga livsmedel. Vi älskar att drömma upp läckra behandlar som brister med yum, en kombination av våra prisbelönta smaker och vårt engagemang för de finaste ingredienserna. Våra världsberömda jordgummier, frukttillsatser, lakrits, lollipops och andra godis är ärligt utformade med våra legendariska smaker och är glutenfria så alla kan njuta av. Yumearth. Ärligt utformad. Alltid. Certifierad organisk. Vegan. Glutenfri. Peanut fria. En fettfri mat.

Naturligt smaksatt. Inga syntetiska färgämnen. Sverige Yammy älskar dem min favorit smak! Min mans favorit är citrondroppar och han säger att de är de bästa han någonsin har ätit. Mycket lemonsmak som är perfekt för irriterande torr hals. Inte för sött heller. Det här är okej, men de är verkligen alltför sura. Det smakar som om företaget inte lita tillräckligt på citronsaften för att göra dem tårta. Jag kommer ihåg citrondroppar som har lika stora mängder sötma från socker och tartness från citron. Dessa har för mycket av citronsyra eller sur smak som notoriskt sura godis använder som en viktig ingrediens. För mig är det ett surt godis, inte en naturligt tär citrondroppe. Mycket energibesparande. En måste-ha på mitt skrivbord. God citron smak, citron smaken är utmärkt. Jag försöker undvika hårda godis för min tandhälsa men ibland njuter jag av en sänka för ont i halsen eller byter smak i min mun efter en måltid.

Relaterad produkt:
Frontier Natural Products, Smoked Paprika, Oak Wood Smoked, 1.87 oz (53 g), kr50.00 - Mat, Kryddor Och Kryddor, Paprika Sverige

YumEarth, Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g): Mat, Mellanmål, Godis

 Dessa droppar är idealiska! Smaken är kraftfull och bara rätt kombination av svett och surt! Älska dessa och kommer att köpa igen! Tårta och läckra! Smak är bra! De organiska ingredienserna såväl som fria från konstgjorda och kemiska ämnen gör det bäst. Dessa citrondroppar lämnar lite bitter smak på spetsen av min tunga. Det är inte så sött och inte heller surt heller, någonstans däremellan. Jag skulle behöva säga att det inte är en citron droppe som har en smak som skulle chocka eller överväldiga dig, men det är överlag ganska subtilt och ganska mildt. Tack vare dem har jag slutat köpa kommersiella godisprodukter som innehåller mycket artificiella ingredienser. Det här är okej. Lite för sur för min smak men. Min favorit smak. Mycket sur, jag gillar det), inte för söt.

Det känns som om jag hade en tandborste efter att ha haft en måltid. Älska dessa. Denna behandling är överväldigande enkel, men har en fin citronsmak som inte är så sur, men fortfarande närvarande. Mycket bra! Ska köpa igen, har jag inte haft någon av dessa i många år, så att hitta dessa är så speciella. Jag kommer säkert att köpa mer. Så lemnin och uppfriskande. Verkligen haft det här eftersom det har en stark smak av citron. det är vad kärlek om detta godis. Om du letar efter en hälsosam mellanmål har detta ditt namn på det! Med godisfirma som gjorde mellanmålsprodukter sa han att det sannolikt skulle finnas någon stratifiering av varumärken för att bättre reflektera produkten, istället för att representera mästerskapet. Dessutom finns det även ett glutenfritt alternativ tillgängligt också!

Mat, Mellanmål, Godis

Att snacka eller inte snacka – det är den stora frågan för många personer med diabetes. Medan du dricker soda genom twizzlers är den diabetiska motsvarigheten att försöka dricka en stor smula med en krympt kaffe omrörare, röda vinstockar är som att ta ner det med en öl bong. I själva verket använde osemproducenten sin pastaproduktionskompetens för att skapa dessa smakliga godisar för snackmatmarknaden 1970. 5 miljoner flytande i Stilla havet har en hemlighet: Det är också hem för några av världens bästa mellanmålmat. Halvdelen av en klassisk smörgås på helvete bröd (Grape, jordgubb eller vilken typ av gelé du gillar) ger en utmärkt mängd sötma med en liten dos protein och fiber för att starta. Den består av en grundig plastkopp fylld med ett frostliknande godis som kommer i två smaker: hasselnöt och vanilj eller jordgubb och vanilj. Självklart, om du tycker om att gå på naughtieruten, finns det alltid choklad chex. YumEarth, Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g) Det finns bättre sätt att välja mellanmål än att förlita sig på marknadsföringsterminologi. Varje flaska är fylld med två hela portioner frukt och en aptitretande blandning av granatäpple och blåbär. Dessutom kan du se vad som gjordes på 2018 sötsaker och snacksutställningar och upptäck vinnarna och finalisterna i den mest innovativa nya produktutmärkelsekonkurrensen.

Relaterad produkt:
Dastony, 100% Organic Hemp Seed Butter, 8 oz (227 g), kr130.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Hampa Produkter, Mat, Nötkött Sverige

Recension: Organic Hard Candies, Cheeky Lemon, 3.3 oz (93.5 g) by YumEarth

Denna glass med en ingrediens är den perfekta eftermiddagen. Denna sak är som en snickers och en reese s jordnötssmör kopp hade en bebis, då barnet gick av och fick knackas upp av ett guld i college, men slutade sin examen. Eller fyll i burken med ett godis som du inte tycker om, om det finns en sådan sak. Sedan tillbringade han de flesta av de närmaste veckorna och försökte förklara för mig hur bra Reese s jordnötssmörkoppar smakade, även om hans förklaringar huvudsakligen bestod av orden dude och helig skit. Varje bit av färsk frukt bör erbjuda tillräckligt med naturligt socker för att fylla dessa begär. (Men vi är inte lättade det var organiskt odlade -) titta på Welch's: Fram till nyligen har de flesta smakerna listade fruktjuicer från att koncentrera sig som den första ingrediensen, som du. Det är bara ett hopprör av vaniljsvampkaka fylld med vit kräm. : Allt från 80-årig amerika var allt större än livet, och det var inget undantag från smutsiga och krympta hår till axelkuddar och lagerportföljer. Så minskat mellanmål kan vara lika enkelt som att ändra var och hur mellanmålen visas. Nykomlingar till mellanmålet är ofta avskräckta av den bruna färgen på dessa bite-size vete snacks.

 Det familjeägda företaget som producerar det har funnits sedan 1833 och började sin verksamhet genom att fokusera på lokala produkter som mandel, aprikoskärnor och körsbärstammar. Vad du får: Varje månad får du 4 9oz påsar med gourmet granola gjorda av lokalt framställda och naturliga ingredienser. Intressant är den mest kontroversiella av dessa energidrycker, kokain, uppkallad efter en av de ursprungliga ingredienserna i coca-cola. Några godisstänger är ganska perfekt konstruerade: Nougat-, karamell- och jordnötterna spelar i perfekt konsert med varandra, choklad som serverar skalet som håller allt ihop. Mycket hjälpsam, eftersom du som diabetiker vet att när du har dessa låga, kommer du bara att äta allt och något för att få tillbaka dessa socker så att du inte går ut och de fungerar snabbt utan att jag går in i det höga blodsockret. Måste vara en slags magisk alkemi, för när den släta oljan choklad träffar dessa milquetoast lager av kakor, klickar någonting och klickar högt. Ord som naturligt och organiskt är också misstänkt.

Denna bar är inte bara fylld med smak, men det är också ett dekadent sätt att få 50 procent av ditt rekommenderade dagliga värde av vitaminerna a, c och e. Cheez-dess smakade alltid mer, för brist på ett bättre ord, riktigt mot mig än de flesta av dina massproducerade mellanmålsmedel, och det är inte bara jag som övertalas av 100% äkta ostmarknadsföring.