Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Godis, Mellanmål, Snacks, Mat, Food, Candy

YumEarth, Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g), kr50.00 – Mat, Mellanmål, Godis Sverige

Relaterad produkt:
Mary's Gone Crackers, Original Crackers, 6.5 oz (184 g)

Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g) by YumEarth-Mat, Mellanmål, Godis

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: YumEarth, Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g)
Pris: kr50.00 (€4,50)
Produkt Antal: 0.41 kg, 21.1 x 16.5 x 8.9 cm
Produktkategori: Mat, Mellanmål, Godis, Food, Snacks, Candy

Yumearth, organiska pops, olika smaker, 50 pops, 12. 3 oz (349 g) – icke-GMO-projekt verifierat. Glutenfri. Mutter fri. Naturligt smaksatt. Inga syntetiska färger. Gjord med äkta fruktjuice *. Usda organiska.

Kosher parve. Smaksortimentet kan variera. En fettfri mat. Peanut fria. Tree-nut gratis. Vegan. 100% Dagligt värde vitamin c per portion. Yum. Individuellt förpackade lollipops.

Certifierad organisk av Oregon tillth. Blandade smaker. Pomegranate pucker. Vattenmelon med vått ansikte. Jordgubbar smash. Googly druva. Mycket mycket körsbär. Perfekt persika. Razzmatazz bär. Mango tango. Yumearth föddes ur vårt engagemang för att mata våra familjer en diet rik på läckra ärliga livsmedel. Vi älskar att drömma upp läckra godis som spricker med yum, en kombination av våra prisbelönta smaker och vårt engagemang för de finaste ingredienserna. Våra världsberömda yumearthgummies, frukttillsatser, lakrits, lollipops och andra godis är ärligt utformade med våra legendariska smaker och är glutenfria så att alla kan njuta av. Yumearth. Ärligt utformad.

Alltid oemotståndlig. * Yumearth organiska popar är gjorda med fruktjuicer som anges på ingredienspanelen. De är inte avsedda att ersätta frukt i kosten, så snälla äta mycket frukt och grönsaker. Sverige Mycket mycket smak! Och alla ingredienser är organiska, hela vår familj älskar dessa pops! Dessa lollipops är så bra. De har massor av smak och smak precis som alla butiker köpte suger. Ännu bättre. Och att veta att de är organiska klarar verkligen det. Bra produkt till ett bra pris. Denna löslungor är ganska små, perfekt för de små i familjen. Och de stora i familjen gillar dem också. Jag är beroende av dessa! de är jättebra. Vänner smakar dem och beställer dem också.

Relaterad produkt:
KIND Bars, Healthy Grains, Peanut Butter Whole Grain Clusters, 11 oz (312 g), kr50.00 - Mat, Snacks, Nötter Frön Korn Sverige

YumEarth, Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g): Mat, Mellanmål, Godis

 Jag läste att du kan köpa dem på walgreens nu. Det är stor fördelning, men de var mycket mer lockande när de var hemliga. Hur som helst, fortfarande läckra och väldigt få kalorier. Ingen skuld! Jag bär alltid ett dussin i min handväska. Mycket bra, mina barn älskar dessa, inga reaktioner eftersom färgerna / smakerna är naturliga. Också mycket billigare att köpa på Sverige än från Australien. Stor smak och stort paket. Min man hatar söta saker, men efter att ha provat det här godiset äter han! Mina barn älskar det också. Dessutom har den ett usda organiskt märke, jag är mer bekväm när jag ger ett godis till mina barn!

 Det finns inte mycket att säga faktiskt. Dessa pops är läckra! Och det är fantastiskt att ha ett godis i huset som är naturligt och inte skadar din kropp. Och du kan inte slå priset. Dazadas garsas, veiksmigs pirkums, världens sötaste godis. Mycket läckra och mina nischer älskar det. Jag älskar alla olika smaker, särskilt granatäpplen och körsbärssorterna. Min fru gillar det! Jag köpte detta till min 3-åriga dotter, men hon är inte en fan. Smaken är mer på den sura sidan. Söt nog för vuxna, kanske inte så mycket för småbarn. Min man och jag älskar det istället. Vi tror att de är de mest hälsosamma godis pops någonsin. Så läckra som äkta frukter.

Mat, Mellanmål, Godis

Jag köper detta som lite godsaker för min familj. Urvalet är bra. Det är trevligt mina barn gillar det, bra provsmakning, fortfarande socker, goda ingredienser och olika! Jag, mina barn och min man gillar alla dessa. De har underbar, stark och naturlig smak, och de är organiska. Böndernas skafferi har också en helt ny serie av mellanmål som kommer upp att du är säker på att älska, inklusive biff och pommes frites och kyckling- och vaffelbröd. Allergier påverkar en stor befolkning av vuxna, men är särskilt vanliga hos barn, och många föräldrar letar efter allergisäkra, barn-godkända mellanmål som gör packningsluncherna snabba. Få snacks har inspirerats av samma kärlek som koreanska honungsmörspån, salt- och sötpotatisflisen som var så populära, de krävde en svart marknad. Mikrovågsugn 1 kvadrat med mörk choklad och 1 tesked naturlig jordnötssmör tills smält och dopp 1 stort eller 10 minikompositstänger. Introducera dig till våra högkvalitativa kontrakts- och privata märkesingredienser, och ta med produkten till det 21: a århundradet med en hälsotillverkning.

Relaterad produkt:
Atkins, Meal, Chocolate Chip Granola Bar, 5 Bars, 1.7 oz (48 g) Each, kr80.00 - Mat, Snacks, Granola Barer, Hälsosam Tilltugg Sverige

Recension: Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g) by YumEarth

Barn sorterade varje kort i antingen ett mellanmål eller godisskall följt av en halvstrukturerad en-till-en-intervju för att identifiera barns uppfattningar av godis, mellanmål och mat som serveras vid måltiden. YumEarth, Organic Pops, Assorted Flavors, 50 Pops, 12.3 oz (349 g) Här är en colombian midnatt snack du kan munch på när du blir hungrig. Godiset till och med kommer med en liten, platt sked, så du kan bara flytta allt socker rakt in i munnen. Topp 1 kopp Grekisk yoghurt (Vanilj eller Vanilj) med ditt val av påfyllningar: Krossade Grahamkakor eller granola, nötter och frukt är alla hälsosamma val. Tack vare ny teknik inom livsmedelsvetenskap började mellanmål på 60-talet göra övergången från klassisk till sval. Vi kunde aldrig motstå den spicy krisen av takis, och vi åt dem till frukost oftare än vi skulle vilja erkänna. Jag kommer ihåg att mystiska smaker alltid var eftertraktade, och av någon anledning brukade barnen på min grundskola skaka wrapparna fram och tillbaka för att göra kakan mindre och tjockare. Lycka till att skilja dessa notoriskt klibbiga godis ädelstenar när de fastnar i varandra i paketet. Vad du får: Få en månadslåda fylld med 5 mellanmål från jamaica, trinidad, dominikanska republiken, barbados och mycket mer. De kommer i fyra smaker, inklusive blåbär och chia, espresso, kakao nib och kanel och chia.

 Eller åtminstone försöker det att när du tvingar det på en intet ont anande tonårig släkting som är skyldig att rulla ögonen och hålla med om att det är gott. Fäst remsor av rött band med limpunkta, lägg sedan till prydnadsföremål med limpärlor. Om du behöver lite mer sötma, välj choklad- eller kanel-smakade grahamkakor. Godis smakade bra som förväntat och krossades inte. Nyckeln är att undvika högkaloriska val som potatisflis eller godis. Med kvalitetsmärken som kashi, Annie's homegrown, beanitos, rx bar, jacklänkar, snäll, blå diamant och popchips, kan du handla hälsosamma mellanmål idéer direkt från ditt hem. På en sämre anteckning är matallergier på väg upp och påverkar för närvarande mer än 15 miljoner amerikaner. Choklad- och jordnötssmör får en läcker crunch utan att tillgripa konsistensen av tjock jordnötssmör. Och i alla fall är de två följande ingredienserna på listan majs sirap och socker. (Börjar prata i gammal man) i min dag, när du var nere till dina sista resterna av förändring från pengarna som mamma gav dig till snackbaren vid poolen, kunde du alltid göra några svenska fiskar för en nickel. De säljer också olika typer av popcorn, bomullsartiklar och relaterade varor men jag kommer huvudsakligen hit för godis äpplen.

När du gör en energibord kan vegan öka din potentiella kundbas för att inkludera både veganer och nonvegans. En glutenfri mellanmålskaka kommer sannolikt att bara vända sig till kunder som är glutenfria. Även om alla dessa mellanmål innehåller (Gasp! Söt choklad som mjölkchoklad och mörk choklad äts vanligtvis som mellanmålmat, i motsats till osötad choklad, som huvudsakligen innehåller kakaofasta ämnen och kakaosmör i varierande proportioner. Prova söta medjool-datum sladdade med mandelsmör, mosad avokado på kornig rognostad med en nypa cayenne, eller luftpoppad popcorn toppad med parmesan och vitlök. Experiment som sprite, flik, pop-tarts, ruffles, pringles, lucky charms, jakten snackpudding (Första förpackad i en aluminium, dragkärlburk), äppelockar, doritos, funyuns, starburst, gatorade och dietpepsi var högt framgångsrik.