Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Godis, Mellanmål, Snacks, Mat, Food, Candy, Lakrits, Licorice

YumEarth, Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g), kr20.00 – Mat, Lakrits, Mellanmål, Godis Sverige

Relaterad produkt:
Manuka Doctor, 24+ Bio Active Manuka Honey, 8.75 oz (250 g), kr190.00 - Mat, Älskling, Manuka Honung Sverige

Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g) by YumEarth-Mat, Lakrits, Mellanmål, Godis

kr20.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: YumEarth, Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g)
Pris: kr20.00 (€2,50)
Produkt Antal: 0.16 kg, 9.4 x 4.3 x 6.6 cm
Produktkategori: Mat, Lakrits, Mellanmål, Godis, Food, Licorice, Snacks, Candy

Yumearth, mjukt äta glutenfri persikolakritis + yum, 5 oz (140 g) – certifierad glutenfri. Ej GMO-projekt verifierat. Naturligt smaksatt. Färger från frukt och grönsaksjuice. Alltid utformad ärligt. Naturligt smaksatt. Ärligt utformad. Alltid oemotståndlig. Vegan. Glutenfri. Peanut fria. Gjord med: ingen soja, inget ägg, inget mejeri, ingen majssirap med hög fruktos. Vi är två foodies i strävan att skapa rena gourmet sötsaker, samma pappor som gör världsberömda yumearth organiska lollipops, gummy björnar och frukt snacks. Vi älskar att drömma upp godis och göra dem brast med yum. Yum är vår unika kombination av våra prisbelönta smaker plus vår dedikation till de finaste ingredienserna.

Vi tycker att resultatet är den bästa smakslakan på jorden! Smakfull, snygg och ärligt utformad med våra legendariska fruktsmak och glutenfri så att alla kan njuta av. Yumearth. Ärligt utformad. Alltid oemotståndlig. * Yumearth lakrits är gjord med fruktjuic som anges på ingredienspanelen, det är inte avsett att ersätta frukt i kosten, så snälla äta mycket frukt och grönsaker. Sverige Fersken smaken är mouthwateringly bra! Kommer återköp igen! Min familj älskar dem. Otroligt moorish och servering storlek 15. Fantastiskt, jag haft det här! Det påminde mig om lakrits, som jag saknade. Jag skulle definitivt rekommendera det till andra och köpa det igen! Detta godis hade en mycket bra smak, som jag verkligen haft. Mat är en mycket subjektiv sak.

För mig var lakritsen lite fastare än jag gillar. Någon annan kanske är okej med det. Jag gör det bättre med mjukare godis. För mig beställer jag inte det igen, men det var en bra behandling, och det var också väldigt trevligt att det var gluten-fre, som lakrits är ibland inte. Strukturen var verkligen svår och tjuv. Jag ville ha mjuk lakrits! Kanske borde jag inte ha förväntat lakrits att vara mjuk efter att ha skickats över hela världen. Jag tycker om smaken av detta men det är inte en grov falsk persikor smak. Inte lätt att tugga. För svårt.

Relaterad produkt:
Plum Organics, Organic Baby Food, Stage 2, Hearty Veggie, Corn, Kale, Carrot & Tomato, 3.5 oz (99 g), kr10.00 - Barns Hälsa, Babyfodring, Mat, Barnmat Sverige

YumEarth, Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g): Mat, Lakrits, Mellanmål, Godis

Stor liten behandling, mycket bättre värde än andra butiker. Riktigt smakfull, jag gick från 1 påse till 2 av varje smak till nu 3 och nästa gång jag beställer 5 av varje påse. Jag måste dölja dessa min man och barnen går nötter! Full smak och älska det perfekta för mellanmål och rätt portionering, denna smak precis som persiktthe. Min favorit sak beställdes härifrån! Och bäst av allt, vegan! Fick det idag, beställde redan mer! Älska persika och konsistens men i slutet finns det en stark smak av ris sirap. Det är okej.

Men jag loooove granatäpplen smaken – jag skulle rekommendera 100%. Jag är kär i rj hallonslakor som jag får i min mataffär. Jag såg denna persika på Sverige och tänkte varför inte prova det? Detta godis ger exceptionell smak och jag är väldigt imponerad av persiken. Jag finner emellertid att texturen saknas. Det är definitivt inte mjukt, men jag älskar smaken så mycket jag skulle definitivt köpa den igen. Smaka bra, men inte så saftig som granatäpplen en. Och de liknar små småstenar, med bitar av lakrits belagd i en vanilj godis skal. Rekvisita till David för att ha framsyn att inse att även solrosfrön borde erbjuda en ranch smak.

Mat, Lakrits, Mellanmål, Godis

De är $ 2 en väska och innehåller tillräckligt med natrium för att ge hjort en stroke. När det gäller turkiska paprika, ett klibbigt hårt godis som något svenskt barn kan id, svartpeppar lägger till en kryddig dimension. Den nya stjärnan av koncessionsstället var inte godis men popcorn som hade blivit populär i dig. Nedfallet av godis smycken är att det vanligtvis smakar som krita. Och ändå har den här ångerrättens rhombus en konstig eftersmak som får mig att känna att jag borstar mina tänder innan jag äter den, vilket jag helt säkert inte gjorde. Det är en lång lakritsstång täckt av lätt choklad. Licorice godis från uppriktiga nötter gör inte bara din mun glad, men de bryter också några ohälsosamma vanor som nagelbett och cigarettrökning. Med smarties godis som öron, en fruktrull upp på filt och pepparmyntspjälsängsposter, är den här lilla sötnos bara för söt att äta. Vårt urval omfattar lakrits från hela dammen, ner under och även nederländerna.

Relaterad produkt:
Torie & Howard, Organic, Sour Chewie Fruities, Assorted Sours, 4 oz (113.40 g)

Recension: Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g) by YumEarth

 På en diet och ha några pärlor av selleri för att tidvattna dig innan din middag smoothie-ledsen! YumEarth, Soft Eating Gluten-Free Peach Licorice + Yum, 5 oz (140 g) En typisk servering av fyra stycken röd lakrits innehåller cirka 160 kalorier, 5 gram fett, 36 gram kolhydrater, 1 gram protein, 19 gram socker och 95 milligram natrium. Vi har unika gourmetchoklad, godis och lakrits från alla hörn av världen, plus dina klassiska favoriter. Du kan också hitta specifika sport candy i bulk, som choklad baseballs eller fotboll bubbelgummi. Njut av din söta tand med världsmarknadens läckra urval av gourmet godis och choklad. Krämig isländsk mjölkchoklad i barer som kommer i olika smaker; slätt, orange, med russin, med nötter och russin, med hasselnöt, och med risbröd. Titta, det finns många fina godisstänger i världen, men det finns bara en som har simpson för att göra fattiga milstolpar deprimerade om hans lunch. Små lilla lakritsjujuber som verkar slå på plats och slå sig ner i magen efter en stor lunch eller middag.

 Röd lakritshjul har en bra konsistens och ljus färg, vilket gör dem perfekta för festdekorationer. Det är nästan som en twisted candy obsession eftersom det läggs till i nästan alla tänkbara livsmedel här! Otroligt läckra, lyckliga gethandskarameller, omdefinierar den gamla standardbehandlingen med deras getmjölksmak. Roly poly santa mus är en vit choklad tryffel doppad i röda godis smälter och rullas i röda socker sprinkles. Som en bonus är det faktum att det verkar finnas faktiska bevis på växtmaterial som fortfarande är i takt när man konsumerar ett sätt att jag kan övertyga mig om att jag gör ett relativt näringsmässigt dydigt val trots att djupt ner vet jag att min hälsa inte fanns i mitt beslut att ta en härlig sugary resa till kokos stad. För många människor är julhelgen förknippad med läckra, och ofta feta, mat och godis i stora mängder. Uttalanden om kosttillskott har inte utvärderats av fda och är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar eller hälsotillstånd. Det är bara ett hopprör av vaniljsvampkaka fylld med vit kräm. Medan ingen vet vilken förtvivlad själ som var den första som tillagde nh4cl, ammoniumklorid, lakritsrotekstrakt och socker, använde vissa misstänkta apotek gamla tidskrifter den salta föreningen för hembaksshostsirap, eftersom den är kraftfull nog att rensa dina bihålor.

 Unna dig unika smaksatta chokladstänger, lakrits, gummy godis, mints, tandkött och nyhetssocker från alla hörn av världen. Eller lagra på lakritsodis för de vuxna och var värd en spöklik halloween fest. Och flera medicinska tidskrifter har kopplat svart lakrits till hälsoproblem hos personer över 40, varav några hade en historia av hjärtsjukdom och / eller högt blodtryck. Inspirerad av vårt eget vackra landskap, är dessa chokladkakor läckra och nära våra hjärtan. Isländare krediterar den läckra choklad till den fantastiska mjölken som produceras från sina älskade kor.