Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Cold Flu, Viral, Kall Influensa Och Viral, Throat Care Spray, Halsvårdspray

Zand, Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml), kr80.00 – Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Halsvårdspray Sverige

Relaterad produkt:
Aubrey Organics, Refreshing Spray, Aloe Vera, 8 fl oz (237 ml), kr90.00 - Hälsa, Hud, Aloe Vera Lotion Kräm Gel Sverige

Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml) by Zand-Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Halsvårdspray

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Zand, Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml)
Pris: kr80.00 (€8,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 12.4 cm
Produktkategori: Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Halsvårdspray, Health, Cold Flu, Viral, Throat Care Spray

Zand, halsspray, örtdimma, 2 fl oz (59 ml) – ta balans i kroppen. Med echinacea & tea tree oil. Kosttillskott. En naturlig halsspray innehållande echinacea och lakrits i en blandning av örter och eteriska oljor. Bra provsmakning! Kylning och lugnande formel. Sverige Jag använder det här när jag får influensan men även när som helst jag tycker att jag får en kitt i halsen, vände jag en sångvän till det här och hon använder ingenting annat än detta under hennes uppträdanden! Min hals är mycket känslig och vanligtvis får jag mycket ont i halsen.

 Eftersom jag fick den här sprayen använder jag den när jag känner att jag ska bli sjuk och det är riktigt bra – jag sprider den en gång två gånger om dagen och smärtan är väldigt snabb. Bra produkt! Hjälper med soar hals och jag njöt verkligen av smaken. Tenderar att vara lite beroendeframkallande), jag beställer det mer. Riktigt bra, jag har använt denna halsspray i flera år och skulle inte vara utan den. När jag känner mig en scratchy hals eller en hosta pågår, använder jag denna spray och får omedelbara resultat som ofta förhindrar något ytterligare att utvecklas. Jag har varit beroende av denna ont i halsen i många år. Det får växtbaserad lättnad där den behövs. Det har alltid varit effektivt för mig och verkar minska tiden som min ont i halsen varar. Denna produkt är utmärkt. Jag har känt förkylningar på många gånger och den här produkten har vändat uppkomsten på många ocasioner.

Jag är aldrig utan en flaska till hands. Perfekt för hosta och förkylningar. Spraya bara flera gånger i munnen. Du kommer att känna dig mycket bättre. Ja, det kyler din hals, men det är allt. Det är sött. Den har örter i den. Men det kommer inte att lindra dig från större smärta.

Relaterad produkt:
Life Flo Health, Bi-Estro Care Body Cream, 4 oz (113.4 g), kr240.00 - Hälsa, Kvinnor, Progesteronkrämprodukter, Klimakteriet Sverige

Zand, Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml): Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Halsvårdspray

Det kommer bara att kyla ner det ett tag. Perfekt för smak, eller lukt. Men inget annat. Vad jag tyckte om den här sprayen, att den har mycket örter i den. Jag studerar för att vara en holistisk nutritionist och har lärt mig i klassen att mjölk och mejeriprodukter verkligen skapar mer slemhinnor. Den amerikanska journalen för terapeutiska ämnen upptäckte att en förening i kyckling, carnosin, hjälper till att öka immunförsvaret och kan hjälpa dig att bli av med onda förkylningar och flusen snabbare dr. I kliniska prövningar visades detta kraftverk ört minska allvaret av luftvägsinfektioner och till och med förkorta sjukdomsperioden i upp till två dagar. Men över disken bör nsaids undvikas hos personer som har gastrointestinala problem som halsbränna eller magsår. Var försiktig när du ger pastiller eller hårt godis till barn eftersom de kan kvävas på dem. Andra orsaker till faryngit inkluderar lokal irritation från saker som att andas torr luft under vintern eller allergier. A: Vätskor kan hjälpa tunna sekretioner och lindra en irriterad hals. ), Men du kan också byta upp det med något lite socker, som en vattnig fruktjuice eller något salt, som kycklingbuljong. Men i de flesta fall kan du hitta lättnad utan att genast gå till din läkare. Gurgla med saltvatten är ett välkänt naturmedel för att bli av med ont i halsen. En systematisk granskning 59 utvärderade en rad olika resultat såsom hosta och globala förbättringspoäng hos barn (ålders två till sju år), men statistiskt signifikanta förbättringar var sällsynta och inkonsekventa och av tvivelaktig klinisk betydelse.

Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Halsvårdspray

Det är huvudsakliga aktiva ingrediensen, ättiksyra, hjälper till att bekämpa bakterier. Tänk på att det inte är fda-godkänt, men det har blivit godkänt av liknande som dr. Som rapporterats i din blogg orsakade zink illamående. Men många håller fast vid tron ​​att det inte går att klä sig ordentligt (eller med vått hår) på en kall dag, kommer att förvärra symtomen på ett kallt virus. Pseudoefedrin rekommenderas i högst 3 dagar, eftersom du kan få förvärrade återstoppningar i samband med att kroppen kämpar mot effekterna av decongestanten. Inhalerad ipratropiumbromid verkar förbättra kylsymptomen, särskilt rinorré, med en måttlig ökning av biverkningar som epistax och torrhet i näsa och mun. Information och uttalanden som görs är av utbildningsyfte och är inte avsedda att ersätta din läkares råd.

Relaterad produkt:
Hugo Naturals, Massage & Body Oil, Vanilla & Sweet Orange, 4 fl oz (118 ml), kr90.00 - Hälsa, Hud, Bad, Skönhetsoljor, Kroppsvårdoljor, Massageolja Sverige

Recension: Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml) by Zand

Frigörda föreningar ökar immunförsvaret, så uppmuntra att slappa av. Om du utvecklat ont i halsen efter att skrika och jubla på en konsert eller sportevenemang, spänner du sannolikt dina vokalband. Zand, Throat Spray, Herbal Mist, 2 fl oz (59 ml) Tips: När ditt barn har bett av kräkningar eller diarré, blanda tre ounces vatten med en liten nypa salt och en liten nypa socker och ge det till ditt barn några nypa åt gången. Om du inte har en luftfuktare, kan du fortfarande få lättnad från fuktig luft. Att välja högkvalitativ torkad marshmallowrot från tillförlitlig källa är viktigt. Det kan också stimulera immunförsvaret för att hjälpa din kropp att kämpa för infektionen som orsakade ont i halsen i första hand. Om du inte känner till ditt barns vikt, gå efter ålder för dosmängden. Det kan vara att de innehåller tillsatta mängder av samma ingredienser i otc-droger, (som kan utlösa en överdos) eller att de kan interagera negativt med drogerna i din medicinska skåp.

Dessa kommer inte att fungera så länge som otc smärta piller kan, säger platsen, även om droppar kan vara längre än sprayar eftersom de förblir i munnen medan du suger på dem. När du är på jobbet, spritz din schnoz tre eller fyra gånger om dagen med en saltlösning gel eller spray som ayr salin näsdimma ($ 3, Drugstore. Och undvik zink-pastiller som är utformade för att bekämpa förkylning snarare än bara lugna symptom. De organismer som orsakar ont i halsen kan vara bakteriella, oftast streptokocker, eller virala, vanligtvis rhinovirus. När jag får ont i halsen gör jag mycket av vad som föreslås. Men du känner det som den första lilla nysen från ingenstans eller den lilla kittlan på baksidan av halsen. Var medveten om droger med långvarig frisättning (vars effektiva perioder varar längre än vanligt) eftersom de kan göra det lättare att överdriva.

När du är sjuk själv, gör andra gilligheten att stanna hemma. Uppdatering, 6 dec: Som svar på min förfrågan skickade zicams tillverkare, matrixx-initiativ, mig ytterligare information. 67 För vuxna är förmånen oklart men troligen liten. Den stora delen av ont i halsen orsakas av kalla virus och vi vet att det finns mycket lite vi kan göra för att bota en kall när vi har fått det, säger han. Men i allmänhet, så länge du håller dig under den maximala dagliga dosen och kom ihåg att ta den med mat, borde du vara bra. Svalget är området bakom tonsillerna. Vaginalt ångande avser att utsätta vagina för ånga för att rengöra det och förbättra sin hälsa. Och jag har det på god auktoritet att det finns en behandling för förkylning som är billigt, allmänt tillgänglig och verkligen fungerar verkligen: Kycklingsoppa. Fortsätt ta djupa andetag i flera minuter och upprepa vid behov för att lindra din ont i halsen. Men för att döma av de produkter som erbjuds på våra apotek, skulle du tro att det fanns dussintals alternativ att förkyla. Jag rekommenderar även saltlösning till mina vuxna som vill ha den farmaceutiska formuleringen, jag säger att de ska använda vad de behöver i upp till 3 dagar och när de är över den ursprungliga symtomsmedlet, byt eller koppla med saltlösning så länge de helt eliminerar farmaceutisk formulering vid dag 3. Behandlingsrekommendationer inkluderar att dricka mycket vätskor, få tillräcklig vila, dricka varma vätskor genom ett strå, suga på ischips, använda en luftfuktare och undvika irritationer som cigarettrök. Vissa infektioner kan orsaka tonsiller att bli ömma och inflammerade.

 Det kan finnas variationer i behandling som din barnläkare kan rekommendera baserat på individuella fakta och omständigheter. Det du har skrivit kan ses, avslöjas eller samlas in av tredje part och kan användas av andra på sätt som vi inte kan kontrollera eller förutsäga, inklusive att kontakta dig eller på annat sätt användas för obehöriga eller olagliga ändamål. För att navigera ut ur denna karusell, använd din rubrik genvägsknapp för att navigera till nästa eller föregående rubrik. Den vanliga förkylningen eller infektioner i övre luftvägarna orsakas vanligen av ett av flera respiratoriska virus, oftast rinovirus.