Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Antioxidanter, Antioxidants, Curcumin, Husdjursvård, Pet Care

Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews, kr190.00 – Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin, Husdjursvård Sverige

Relaterad produkt:
MusclePharm, Amino 1, Hydrate + Recover, Cherry Limeade, 15.24 oz (432 g), kr230.00 - Sport, Kosttillskott, Aminosyror Sverige

Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews by Zesty Paws-Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin, Husdjursvård

kr190.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews
Pris: kr190.00 (€18,00)
Produkt Antal: 0.43 kg, 10.7 x 9.7 x 9.7 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin, Husdjursvård, Supplements, Antioxidants, Curcumin, Pet Care

Zesty tassar, gurkmeja, curcuminbett för hundar, gemensamt och immunstöd, anka smak, 90 mjuka tjuvar – med bioperin. Joint & immune support. Kosttillskott. Med kokosolja. Kraftfullt gemensamt och immunförsvar. Främjar sund matsmältning och näringsupptagning. Förbättrar energi och kognitiv funktion. Tillverkad i USA. Gjord med alla naturliga ingredienser. Gmp-konsekvent kvalitet. Zesty tassar gurkmeja curcumin biter med bioperin är tuggbara kosttillskott med naturliga ingredienser som ger näring husdjur behöver leva hälsosammare liv. Bioperin: Ett patenterat extrakt härrörande från svartpeppar som har visat sig försiktigt öka absorptionen av vitala näringsämnen. Organisk gurkmeja: innehåller föreningar som har visat sig lindra obehag i samband med ledsmärta.

Curcumin: ger naturlig ledning och matsmältningsstöd, och innehåller antioxidanter som stöder immunsystemet. Kokosolja: stöder viktkontroll, gemensam hälsa, kognitiv funktion och energinivåer. Sverige Min 10-åriga pug älskar dessa – gobbles upp dem. Jag kommer att fortsätta att köpa dem – gemensam behandling och hälsovård utan biverkningar. Min hund verkar gilla dessa mycket. De är mjuka och enkla för henne att tugga dem. Jag gillar dem på grund av alla hälsofördelar de ger henne. Att ha en stor hund och en jättehondig hund oroar mig mycket om deras leder och rörlighet. Jag är alltid på jakt efter bra kosttillskott för att förhindra framtida problem. Jag beställde detta för att veta hur mycket mina valpar älskar zp-behandlarna och hur bra de är för dem. Och de älskade absolut dessa också. Jag blev dock lite förvånad över färgen på dem.

Relaterad produkt:
Zand, Lemon Zinc, Herbalozenge, Natural Lemon Flavor, 15 Lozenges, kr10.00 - Kosttillskott, Mineraler, Zink Pastiller, Hälsa, Kyla Och Influensa Sverige

Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews: Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin, Husdjursvård

De lämnar en oljig rester bakom behållaren, men känner sig inte riktigt fet när du håller dem. Men oavsett, hundarna blev galen för dem. Och jag uppskattar all den goda godheten i dem. Anka smakämnen är tydligen mer tilltalande för mina chowhounds än någonting annat! De har tagit dem regelbundet i en vecka nu, men jag märkte lite mer vår i sina steg inom 3 dagar efter start. Min stora tjej (5 årig engelsk mastiff) började gå upp väldigt långsamt, men nu studsar han upp igen. Jag är mycket nöjd med dessa och rekommenderar dem. Kommer att försöka källa detta i Storbritannien som skatt och porto gjorde det till en mycket dyr transaktion! Insåg inte att jag skulle behöva betala så stort porto och skattavgift!

Jag fick det här för min 15 år gamla acd / lab mix. Hennes höfter är verkligen dåliga dessa dagar och hon har knappt kommit ut, 2 dagar i att ta detta och laxoljan fick jag, hon gick bättre. Nu 5 dagar i, körde hon och lekte med min yngre hund ute idag! Hon limmar fortfarande lite, men jag kan se en bestämd förbättring av hur hon rör sig! De luktar inte så illa och hon verkar älska sin nya dagliga behandling! Min 7 månaders gamla spaniel hade utvecklats en limp och efter behandling från veterinären av antiinflammatorier och vila (mycket svårt för en entusiastisk liten hund) verkade det bättre men då återvände och då bestämde jag mig för att prova gurkmeja biter. Dessa har snabbt gjort tricket hon tycker om biterna, och det är det första hon äter i sin matskål och inom en vecka fanns det inget tecken på halten.

Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin, Husdjursvård

Min hund åt dessa och älskade då. Jag tar dem för människor och visste att min hund borde få dem när han blir äldre. Han äter till och med snabbare än hans mat för att han gillar smaken. Min hund började på detta och till synes mer aktiv, hoppas att den här produkten kommer att skydda honom från gemensamma problem. Det var bara det lilla extra någonting från den här produkten som lockade mina hundar intresse för det omedelbart! han är nu ansluten till den! Jag kanske måste börja köpa det i bulk för att alltid ha det i huset! Högt rekommenderad! Dessa bett är perfekta för min äldsta hund max. Han tar inte några hårda tabletter, så det här är perfekt när han tar dem som en behandling. Jag vet att de är bra för hans matsmältningssystem och immunsystem och han blir upphetsad när jag drar ut behållaren.

Relaterad produkt:
Nature's Way, Alive! B-Complex, Cherry Flavor, 60 Gummies

Recension: Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews by Zesty Paws

 Max blir äldre och har nyligen haft problem att hoppa på soffan och till och med utföra trappan. Vi har givit en bit varje dag de senaste två veckorna och har sett en stor förbättring. Inte bara kan han hoppa och gå bättre, han har börjat hälsa sin pappa vid dörren när han kommer hem som han brukade. Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews Dessa bett verkar lätt att tugga, har ingen stark lukt som andra behandlingar och tillägg och har visat snabba resultat. Mina äldre två hundar älskar smaken av den. De tycker att det är en behandling för dem. Det här är till hjälp eftersom en av dem har tillbaka problem. Hon har varit mer aktiv sedan starten. Jag är glad att jag köpte denna produkt. Sprang för att se detta märke ombord och beställde snabbt laxoljan och denna guldpasta behandla. Det luktar mycket gurkmeja än anka. Han kommer inte äta det jag krossade den och blandade den med nötköttet och bingo!

Han åt dem alla. Detta är perfekt för min gyllene retriever som lider av artrit. Produkt som säljs på denna sida är för personligt bruk och inte för vidareförsäljning. Om din pasta ser vattnig, lägg bara lite mer gurkmeja och värm den i ytterligare några minuter. Jag är glad att lära mig svaret på frågan. Hur som helst måste du kolla paketets anvisningar. Var försiktig så att du inte överdoser. Det är ofta lättast att använda ett märke av kapslar som redan är designade speciellt för hundar vs att försöka lista ut vilken human dos som ska fungera. Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster, nationella hälsoinstitut, USA.

 Curcumin är ett av de sällsynta näringsämnen som kan korsa blod-hjärnbarriären. Detta har hjälpt min hund så mycket att börja ge detta till min hund 2werks sedan, som har dåliga knän, höfter och artrit och fick svårt att gå. Plechners hemsida är en röra, men hans bok är grundligt och bra. Vitamin A är tillverkat av människor och djur från pigment substanser som kallas karotener, som vanligtvis finns i växter. Sammantaget har de flesta fallstudierna visat många positiva effekter med hundar som tar gurkmeja. Båda dessa gick också till efterlåtelse till min stora överraskning. Vi erbjuder alltid dig det lägsta av försäljningspriset, priset med rabattkupongkod eller det automatiska fraktpriset. Jag vet att gurkmeja / curcumin har en väldigt stark lukt och smak, men jag antar att jag antog eftersom det här är för katter (och hundar), att de skulle ha hittat ett sätt att göra det mer tilltalande för katter. Jag skulle vilja höra från personer som har kompletterat med gurkmeja, vilka fördelar märkte du – lämna en kommentar nedan och dela med dig av din erfarenhet. Har någon haft problem med att ge gurkmeja till sin hund? Jag började långsamt och exakt de föreskrivna doserna för mina hundar vikt med fett och peppar som föreskrivet. Det kan också bidra till att minska svårighetsgraden och omfattningen av artrit och kan till och med hjälpa till att lindra smärtan i samband med sådana tillstånd.

Håll din följeslagare så långt borta från elektriska komponenter som möjligt. Läs min artikel om omega fettsyror här! När kost är fel är medicinen oanvändbar.