Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tvål, Soap

Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g), kr50.00 – Bad, Skönhet, Tvål Sverige

Relaterad produkt:
Embryolisse, Micellar Lotion, 8.45 fl oz (250 ml)

Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g) by Zion Health-Bad, Skönhet, Tvål

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g)
Pris: kr50.00 (€5,00)
Produkt Antal: 0.32 kg, 4.6 x 9.7 x 7.4 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Tvål, Bath, Beauty, Soap

Zion hälsa, gamla lera naturliga tvål, flod vår, 10. 5 oz (300 g) – 100% lera och grönsaker baserade. Forntida lera tvål innehåller mer än 57 spårmineraler i ren form. Vegan. Glutenfri. För många år sedan fanns en bubblande flod som prickade med briljantfärgad fisk. Så sött var det vatten som djur från hela världen kom att dricka. Bland dessa var en jätte älg som drack så mycket att vattennivån började falla. De andra djuren visste någonting som behövde göras men alla var skrämmade av älgens stora storlek.

Allt, det vill säga, utom den lilla flygan. Alla avskedade vid tanken på ett sådant litet djur som besegrade så stor en, men flygan skulle inte avskräckas. Han landade på älgen och började bita. Så småningom tröttnade älgen på biten och bestämde sig för att lämna, aldrig ses igen. Och med tiden återställdes strömmen till sin ursprungliga gnistrande prakt. Sverige Sverige Jag letade efter en annan tvålstång för att ersätta min snabbt minskade nubiska arvsmosmörsoppa, och av en slump lyckades denna lerbaserade tvål fånga min uppmärksamhet. Storlek / prissättning / styvhet (hållbarhet) till dubbla storleken och priset på nubiska heritages sortiment av produkter, båda varumärkena verkar lika matchade i värde. Men jag får den här känslan att zionlera tvålen kommer att vara längre än någon av de nubiska arvsprodukterna, eftersom den förra avlägsnar smuts och fett mer effektivt och det känns mindre smörjigt (mindre mottagligt för vatten) och formbar än den senare. Att hålla det inspirerar en känsla av att baren kommer att gå långt, precis som den med naturtvålen (jag köpte citron salvia en), även om den nästan inte är lika svår som den senare (hårdhetsskala: en med naturen zion nubian ). Observera att denna zion bar tvål kommer som ett 300g block, och är ganska stor (som jag gillar), och är ca 6-7cm i bredd. Det känns bra i handen, men de med mindre palmer kan önska att tvålen kom i en mindre imponerande storlek.

Relaterad produkt:
EcoTools, Ultimate Shade Duo, 2 Brushes, kr40.00 - Bad, Skönhet, Smink Verktyg, Makeup Borstar, Gåva Uppsättningar Sverige

Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g): Bad, Skönhet, Tvål

 Doften doften är ganska stark och svänger närmare den syntetiska sidan (det inkluderar artificiella dofter, men de sitter strax bakom ingredienslistan, så det borde ge purister lite lätthet), men det luktar riktigt trevligt och friskt, som lukten du får när du öppnar en burk sötad grönt te. Doften till och med lingrar på min hud ett tag efter duscha, så det är ett plus! Färg illustrationerna färgen är något blekare och ljusare än den faktiska produkten. Den faktiska tvålstången kommer i en mörkare nyans av brun (som smutsig mörk choklad). Förpackningen är återvinningsbart papper som ser enkelt ut, fritt och elegant, men det håller inte tvålstängerna doft förseglade i sig (vilket gör pappersluften riktigt bra). Oroa dig inte, eftersom duften är ganska stark och det verkar finnas mycket att gå från tvålstången även efter att ha använts i en vecka (hållbar doft). Sverige packar tvålbaren i en blixtlåsväska när de skickar den (tankeväckande !, Men det är fortfarande så meningslöst, eftersom doften bara befinner sig magiskt i hela fraktpaketet. Skummande förmåga nära någonting. Alla bar tvål är dåliga vid skumning, men det är okej för mig. Det städar fortfarande liksom skummande flytande tvål.

Bad, Skönhet, Tvål

Kontext i singapore (där jag stannar), det är varmt och fuktigt, och det stavar besvär för min (redan oljiga) hud eftersom oljan bryts ut ganska lätt. Relativ talande var denna lera tvål effektivare vid rengöring av olja från min hud, eftersom jag var tvungen att köra det nubiska arvsmango-smörsåpen tre gånger över min kropp för att uppnå samma rena känsla. Jag skulle säga att om du bor i ett mycket kallt och torrt klimat, är det nubiska arvsklasset (eftersom det är ganska populärt på Sverige) eller andra märken som använder sheasmör och en större andel vegetabiliska oljor skulle vara bra, men annars har zionhälsan gammal lera tvål är definitivt mycket bättre vid rengöring (på grund av att det är lera innehåll, antar jag). Stor arom för denna typ av tvål och det gör att du känner dig frisk och slät, snygg stor tvål, ingen näsan och härlig på huden, så bra! Fantastiska doft. Hoppas detta hjälper som recensioner är vad fick oss här. De är också helt biologiskt nedbrytbara och vegetabiliska, med rockstar rengöring ingredienser som extra jungfru kokosnöt, jojoba och hampoljor och rena eteriska oljor. Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g) Du kan undvika de dyra, överraskande giftiga schamponerna, av vilka de flesta är fyllda med kemikalier som kan orsaka många problem för ditt hår på lång sikt.

Relaterad produkt:
Jason Natural, C Effects, Creme, 2 oz (57 g)

Recension: Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g) by Zion Health

 Jag har gjort tvål för någon gång nu men jag kommer inse att handgjorda tvål (Lokala som det kallas i Nigeria) inte vädjar till kunder och konkurrerar inte med mekaniserade tvål, så jag stoppade produktionen för att inte slösa bort resurser och bestämde mig för att gå för tvålmaskiner. Och det här märket har varit en hudvårdspistol för svenskar i över ett sekel. Den innehåller bra bakterier som faktiskt skapar naturliga antibiotika som kämpar mot dåliga bakterier som mrsa. Anmäl dig för att få VIP-åtkomst till hans e-böcker och värdefulla hälso tips varje vecka! Det handlar inte bara om att göra hälsosam hemlagad mat heller! Den organiska valnötskalpulver som vi använder för att färga denna tvål är rik på tanniner och kan hjälpa till att läka milda fall av eksem och dermatit medan tillsats av grön lera är användbar vid absorption av ytoljor. Att tillsätta extra honung för att smälta och hälla tvålbas kan leda till att tvålen blir mjukare, vilket framgår av tandkanten i tvålen ovan. Vi ger avsiktligt vår mat för att lägga till goda bakterier (Probiotics) och det finns även bevis som visar fördelarna med smuts och exponering för vissa bakterier. Vuxen, skördad och vävd i Mexiko, fungerar den här naturliga tvättduken som ett användbart verktyg för alla naturliga hem. Förutom den gröna rörelsen vänder många människor med allergier mot kommersiella hudvårdsprodukter som för närvarande är på marknaden till tvåltillverkning och formulerar egna produkter med våra tvåltillbehör.

Vi är bara för små och våra marginaler är bara för snäva. De producerar alla en rik, fuktgivande, hudgivande aromatisk skum som gör din badritual till en verkligt hedonistisk upplevelse. Ville bara veta vilken typ av bubbelbadsåpe och solskyddsmedel du använder för dig och kiddosna. Denna blankett samlar ditt namn, e-post och innehåll så att vi kan hålla reda på kommentarerna på webbplatsen.