Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Zma, Återhämtning Efter Träning

Now Foods, Sports, ZMA, Sports Recovery, 180 Capsules

Now Foods, Sports, ZMA, Sports Recovery, 180 Capsules Review

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Now Foods, Sports, ZMA, Sports Recovery, 180 Capsules
Produkt Antal: 180 Count, 0.25 kg, 7.1 x 7.1 x 13.2 cm
Produktkategori: Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
California Gold Nutrition, Passion Flower, EuroHerbs, 250 mg, 180 Veggie Capsules

Zink, magnesium, B-6, muskelstyrka, förbättrad absorption, informerad sport. Com – Trusted by Sport, A Dietary supplement, Informed-Choice. Org – Trusted by Sport, Steroid Free, Kosher – Innehåller gelatin, icke-GMO, GMP Quality Assured, ZMA är en kombination av zink, magnesium och vitamin B-6 utformad för att maximera absorptionen och för att främja återhämtning från träning. Zink spelar en central roll i regleringen av celltillväxt och vävnadsreparation, samt upprätthållandet av ett friskt immunsystem. Magnesium är viktigt för att upprätthålla elektrolytbalansen, energiproduktion och normal neuromuskulär funktion. Eftersom fysisk aktivitet kan öka behovet av dessa två mineraler är ZMA det perfekta tillskottet för att komplettera dem.

Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: Now Foods, Sports, ZMA, Sports Recovery, 180 Capsules

Det är helt enkelt ett av de viktigaste tillskotten för sportnäring och består av naturliga mineraler inklusive zink, magnesium och aspartat. Under träningen förbättrade båda grupperna styrkan, men zma-tillskottet hade ingen effekt på testosteron eller kortisol. Zma är ett av många utmärkta kosttillskott från musklerna från och med nu. Några av dessa funktioner hjälper kroppen att absorbera och använda magnesium och zink i zma. Betydelsen av denna strategi ökas när dåliga utfodrings- eller återhämtningsstrategier användes före träningens början. Även om vitamin B6 är ett kritiskt hormon för prestanda och återhämtning, är den exakta verkningsmekanismen med avseende på dess inkludering i zma mindre tydlig. En brist på något av dessa mineraler kan minska din produktion av testosteron, ett hormon som påverkar muskelmassa, såväl som insulinliknande tillväxtfaktor (Igf-1), ett hormon som påverkar celltillväxt och återhämtning. Endast två studier har utförts på effekterna av zma. Dessa zma-kapslar innehåller en intensiv blandning av zink, magnesium och vitamin B6 för att hjälpa till att öka en idrottsmanas anabola hastighet och muskelstyrka efter ett intensivt träningspass. De var en gång världen av idrottsmän på hög nivå, särskilt återhämtningstillskott, och de bästa återhämtningstillskotten där ute tycktes långt utanför räckhållet för den genomsnittliga gymnastikern som troligen var osäker på vad exakt ett återhämtningstillägg var. Eftersom fysisk aktivitet kan öka behovet av dessa två mineraler är zma det perfekta tillskottet för att komplettera dem.

Now Foods ZMA - Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

Fyll på dina muskler och förbättra återhämtningstiden med nu’s zma. Ergogena hjälpmedel kan hjälpa dig att förbereda en individ att träna, förbättra träningens effektivitet, förbättra återhämtningen från träningen eller hjälpa till att förebygga skador under intensiv träning. Alla som använder sig av fysiskt ansträngande aktiviteter kan dra nytta av återhämtningstillskott, men effekterna av tillskotten kommer att variera beroende på vilken typ av aktivitet som görs, hur ansträngande det är och vad som äts i samband med tillskottet. Att utvärdera den vetenskapliga meriten för artiklar och annonser om tränings- och näringsprodukter är en nyckelfärdighet som alla yrkesverksamma inom sportnäring måste ha. Jag är glad att jag gjorde det eftersom zma verkligen fungerar. Det utvecklades ursprungligen för att hjälpa elitbanor och fältsprinter att återhämta sig bättre efter svåra träningspass, men det har anpassats i stor utsträckning av kroppsbyggare och idrottare på hög nivå i alla ränder. Denna dryckmix innehåller 23 gram snabbsmältande vassleprotein vilket gör det till en idealisk efterträningsdryck för crossfit-idrottare och alla gymnastikare.

Relaterad produkt:
California Gold Nutrition, HydrationUP, Electrolyte Drink Mix, Citrus, 20 Packets, 0.16 oz (4.4 g) Each

Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: Now Foods, Sports, ZMA, Sports Recovery, 180 Capsules

Det finns många saker som kan orsaka stress i idrotts-/träningsvärlden, till exempel tunga träningsvolymer, tävlingsrelaterad mental stress och dietbrister på grund av antingen dålig näring eller faser av viktminskning. De rapporterade att idrottare som tar zma-tillskottet upplevde mer än en 30-procentig ökning av testosteronnivåerna och ungefär en 5-procentig ökning i nivåer av den insulinliknande tillväxtfaktorn 1 (Igf-1). Eller så kan du välja att gå med ett av de många alternativen som innehåller andra användbara föreningar i deras zma-blandningar, till exempel z-matris. Var och en av ingredienserna i vår zma avancerad har analyserats och handplockats av vårt team till bästa kund. Magnesium och zink används båda för att hjälpa till bättre sömn, och bättre sömn kan leda till snabbare återhämtning och bättre träningspass. Allmax-näring har formulerat en produkt som är avgörande för återhämtning och optimal sömn. Jag har köpt den här produkten två gånger och det är en av de få som jag kan säga med rätta, eller jag kunde ha sagt direkt, att förbättringen av muskelåtervinning märktes ganska mycket direkt.

Now Foods Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

Eftersom fysisk aktivitet kan öka behovet av dessa två mineraler, är zma nu det perfekta tillskottet för att stödja deras påfyllning. Det verkar ha något att göra med hur zma påverkar dina testosteronnivåer (varför zma finns i många testosteronförstärkare) och andra hormoner. Den vanligaste biverkningen som rapporterats av zma-användare är mer livliga drömmar.När träningen upphör kan flera dietstrategier övervägas att maximalt ersätta förlorade muskler och leverglykogen, särskilt om ett begränsat fönster för återhämtning finns. Emellertid fann en annan 8-veckors studie på 42 motståndstränade män att ta ett zma-tillskott dagligen inte höjde testosteron- eller igf-1-nivåer jämfört med en placebo. Våra kroppar använder vitamin B6 för många av samma metaboliska processer som zink och magnesium, vilket gör det till en annan komponent i de flesta zma-kosttillskott. Alpha amino är den ultimata prestandan, hydrering och återhämtning av sportdryckspulver Denna studie fann att zma-tillskottet ledde till ökade nivåer av zink och magnesium i blodomloppet hos spelarna jämfört med placebotillskottet, och dessutom hade idrottare som fick zma-tillägget en ökad muskelstyrka med hög hastighet jämfört med idrottare på placebo.

Företag som informerat val (Och nationell sanitetsstiftelse, nsf (Aka, nsf certifierad för sport) har utvecklat försäkringsprogram för att testa och screena olika näringsprodukter. Granskning: Vassleprotein är ett snabbt digererande protein som är idealisk post wod och post workout. Andra företag väntar tills forskning har presenterats i patent, forskningsabstrakt eller publikationer innan de utvecklar näringsformuleringar med näringsämnet. Zma och reg; är en kombination av zink, magnesium och vitamin b-6 utformad för att maximera absorption och för att främja återhämtning från träning. Men det som är mindre tydligt är vilken andel idrottsutövare på hög nivå som har brist på magnesium eller zink, och vilken andel av dessa idrottare som faktiskt skulle dra nytta av ett zma-tillskott. Dietister och sportnäringsläkare bör hålla sig uppe datum för aktuell forskning angående näringens roll på träning så att de kan ge ärlig och korrekt information till sina studenter, klienter och/eller idrottare om rollen näring och kosttillskott spelar för prestanda och träning. Att utbilda idrottare och tränare om kost och hur man strukturerar sin diet för att optimera prestanda och återhämtning är viktiga områden för engagemang för sportdieter och näringsläkare. Jag rekommenderar detta till alla som vill vakna upp med mindre ömhet efter ett hårt träningspass.

Relaterad produkt:
Now Foods, Essential Oils, Cinnamon Cassia, 1 fl oz (30 ml)

Now Foods ZMA – Zma, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

Nu Foods ZMA: Det hjälper verkligen med mig med återhämtning och förmodligen hjälper dig att få sova men jag kan verkligen inte säga det med någon säkerhet. Zma hjälper muskeltillväxt, muskelåtervinning och kan till och med förbättra din sömnkvalitet. Förespråkare för tillskottet uppger att denna ökade tillgång till kroppens egna energilagor innebär att fett kommer att bränna snabbare, musklerna kommer att reagera bättre och idrottare kommer att återhämta sig snabbare från intensiva träningspass medan de ser en högre avkastning på deras tilläggsbruk. Den ursprungliga formuleringen av zma innefattar 15 mg vitamin B6, 450 mg magnesium och 30 mg zink per portion. Utgåva av träning och sportnäring: Forskning och rekommendationer. Denna tro härrör från det faktum att zma hjälper till atletiska prestationer. Jag kommer att fortsätta använda detta som en del av min vila och återhämtningsrutin. 3 – Vitamin b6 avrundar den ursprungliga zma-formeln, och det hjälper till att öka serotoninnivåerna i kroppen. Det finns till och med några bevis för att det kan minska mängden ömhet efter en intensiv träning, även om det inte finns tillräckligt med bevis för att säga att detta kommer att ha fullt förtroende.

Alla hittills konstaterade pekar på koffein som ett utmärkt sätt att öka energin under ett träningspass och, när det tas efter ett träningspass, att hålla upp den efterbrännseffekt som många idrottare känner till. Vitamin b6, som kan finnas i vissa zma-tillskott som pyridoxin, är ett vitamin som också tjänar flera användbara funktioner. För närvarande har inga biverkningar rapporterats relaterade till komplettering med zma. Produkter för sportmatnäring tillverkas i oss baserade gmp-certifierade anläggningar med stränga kvalitetskontrollåtgärder. Men denna zma-kombination är ett mycket fokuserat tillägg som enkelt kan staplas med andra för att skapa ett anpassat resultat för nästan alla tränare. 1 En studie visade att zma i kombination med motståndsträning visade ökningar i testosteron, igf-1 (Båda anabola hormoner) och muskelstyrka. Huvudingredienserna i zma-formuleringar är zinkmonometioninaspartat, magnesiumaspartat och vitamin b-6, zma-tillskott baseras på den grund att zink- och magnesiumbrist kan minska produktionen av testosteron och insulinliknande tillväxtfaktor (Igf-1). Deras maskot är den ikoniska karnevalstarkman, men deras återhämtningstillägg är ingen gimmick.

Oavsett vad som kastas iväg när du arbetar dig till crossfit-spelen, kan en bra pre-workout för crossfit ge dig bara det boost du behöver för att komma till nästa nivå. Deras tillskott täcker allt från återhämtning efter träning till sömnhjälpmedel. Z-matris från evolutionsnäring parar standard zma-formeln med andra gynnsamma ingredienser, inklusive bioperin svartpepparekstrakt för att underlätta absorptionen.Denna zma-kombination är dock avsedd specifikt för intensiva tränare. Detta är vanligtvis motsvarande att ta tre zma-kapslar eller tre skopa zma-pulver. Formeln från optimal näring, till exempel, ger 200 procent av det rekommenderade kosttillskottet (Rda) av zink, 525 procent av rda vitamin b6 och 113 procent av rda magnesium per portion. Vissa tillverkare producerar emellertid zma-tillskott med alternativa former av zink och magnesium, eller med andra tillsatta vitaminer eller mineraler. Följaktligen förespråkas zma-tillskott för dess förmåga att öka testosteron och igf-1, vilket ytterligare föreslås för att främja återhämtning, anabolism och styrka under träning. Före träning, efter träning, fettförbränning över natten.

Denna översyn, utformad för läkare som vill följa evidensbaserad praxis, drog slutsatsen att zma inte påverkar testosteron, åtminstone bland män som tar typiska doser av zma-tillskott. Även om zma inte är det slutliga komplementet för att lägga till muskler och skära fett, kan det ibland vara ett användbart verktyg för din näringsmässiga verktygssats. Så zma fick tillbaka dessa mikronäringsämnen till en optimal nivå, vilket verkligen hjälpte dem. Vitaminer och mineraler i zma kan spela en roll i viktminskning. Om zma kan åstadkomma dessa effekter kommer din träningskvalitet och prestandanivå att förbättras stadigt på lång sikt. Och/eller främjar återhämtning (kolhydrat, protein, essentiella aminosyror, etc.). Om du tar en pulverform kan du försöka ta den med bara vatten istället för att blanda den i en återhämtningsskaka eftersom kalcium från vassle kan påverka zinkupptag.

Granskning: Progenex är ett av de bästa varumärkena för crossfit-tillägg, delvis tack vare högkvalitativa tillskott som denna återvinning av vassleproteindryck. Personer som bedriver intensiv träning eller arbetar i värmen rekommenderas vanligtvis att äta vatten eller sportdrycker regelbundet (E. Zma-tillverkare hävdar att det ökar muskeltillväxt och styrka och förbättrar uthållighet, återhämtning och sömnkvalitet. Annan forskning har funnit en liknande obetydlig effekt från zma på testosteron. Även om vi vet att magnesium är känt för att främja grogginess, är forskare osäkra på varför zma producerar mer livliga drömmar i vissa ämnen. Din kropp kan använda cirka 20 gram vassleprotein per timme, så att komplettera med denna mängd är perfekt för muskelåtervinning och tillväxt.

Hög kvalitet. Vad du behöver är vad du får! Sport zma. Hjälper mig att sova. Jag känner mig sömnig när jag dricker detta. Fungerar. Effekt. måste ta. Fantastisk produkt för funktionellt kroppsstöd till ett rimligt pris.8 av 10. bra

Jag mår bättre, jag återhämtar mig efter gymmet, rekommenderar

Är exakt vad jag behöver enligt läkares rekommendationer för hälsa och kost.

Allt är som i beskrivningen. Hjälper verkligen. Rekommendera!

Bra grejer och hjälper till att sova efter riktigt hårda träningspass.

Efter att ha gått till full maraton dricker jag lite innan jag lägger mig för att jag är trött, men jag känner att jag kan sova bra.

Jag tar 2 efter hård terrängcykeltur, det hjälper till för muskelavslappning

Jag äter bra

förbättrar sömnen

Dessa är utmärkta för att hjälpa till med muskelåterställning under sömn. Jag tycker att de hjälper till att lösa min kropp och hjälper till att ge en avslappnad och närande sömn. Kostnaden för det lilla förpackningen gör det möjligt för mig att inkludera dessa kapslar som en del av mitt dagliga stöd. men en större aktieoption skulle vara bättre om den finns. Även om jag har sagt det, proportionellt, skulle jag inte vilja betala mer för artikeln. eftersom det är möjligt att få samma effekt genom att kombinera separata enskilda föreningar och näringskällor när det har formulerats för mig räddar mig från att behöva källa till separata föreningar och ingredienser.

bra

Jag köpte den här produkten utan att kontrollera certifiering. Är bovin gelatinkapsling halal certifierad?
Wtitten som innehåller gelatin Men inte heller innehåller fisk Så. Jag är förvirrad, är det grönsaker eller inte?

Eftersom kapslarna är mycket tjocka och kan passera genom ditt system utan att ens bryta ner. Jag öppnar alltid bara dem i en sked och tar pulvret med mycket vatten. Hoppa över att ta bovint gelatin helt.
Ser man på etiketten innehåller den inte fisk men den innehåller bovint gelatin, så jag antar att det inte är vegan.