Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Bubbelsaltsalter, Bubble Bath Salts

Abra Therapeutics, Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g), kr80.00 – Bad, Skönhet, Bubbelsaltsalter Sverige

Relaterad produkt:
Rixx, Herbal Healing Lotion, Witch Hazel & Aloe Vera, 8 oz (227 g), kr150.00 - Bad, Skönhet, Omega Bad, Body Lotion Sverige

Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g) by Abra Therapeutics-Bad, Skönhet, Bubbelsaltsalter

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Abra Therapeutics, Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g)
Pris: kr80.00 (€8,00)
Produkt Antal: 0.59 kg, 14.5 x 7.4 x 7.4 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Bubbelsaltsalter, Bath, Beauty, Bubble Bath Salts

Abra-terapi, aromasaurus kall och influensa, aromterapi bubbelbad för barn, 20 oz (566 g) – organiska örter. Kall- och influensbad för barn. Med organiska örttextrakt och rena eteriska oljor. Inbegränsad med andra barn i klassrum, gym och skolbussar, hämtar barn uppkylning under hela året. God näring, gott om vila och ordentlig immunförstärkningstillskott hjälper till, men kyla och influensa bakterier tycks trivas i sin miljö. Allt som krävs är en smittsam nys eller hosta och ditt barn blir mottagligt. När din lilla hemma kommer hemma och med snifflarna, lindra deras fysiska obehag i ett bad fullt av lugnande aromasaurusbubblor. Terapeutisk effekt: Aromasaurus kallt och influensbad med sin speciella blandning av lugnande ekologiska örter och eteriska oljor, terapeutiska mineraler och vitamin e är det säkra, naturliga sättet att hjälpa ditt barn att övervinna många av de fysiska obehag som orsakas av förkylning eller influensa. Eukalyptus.

Echinacea. Peppermint. Nypon. Citron. Salvia. Sverige Jag kan lukta det två rum borta. Det rensar upp barnens näsa. Definitivt värt det. Jag var skeptisk men det fungerar. Detta bubbelbad att tvätta mycket rent, lukt är ganska bra! Redan den andra flaskan och beställ en beställning! När mina barn är överbelastade gör detta bad dem bättre. Det bidrar inte till några problem i urinvägarna, åtminstone inte med mina barn. Jag älskar att använda det själv när jag har haft en hård dag och behöver koppla av. Inget hem borde vara utan auromasaurus kall och influensa! Jag har 6 barn och när de blir sjuka, gör en bubbla tillbaka för förkylningar och influensa hjälp mina barn sover gott på natten!

Relaterad produkt:
Aura Cacia, Room & Body Mist, Invigorating Ginger & Mint, 4 fl oz (118 ml), kr50.00 - Hem, Luftfräschare Deodorizer, Bad, Kroppsvård Sverige

Abra Therapeutics, Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g): Bad, Skönhet, Bubbelsaltsalter

Jag använder den till och jag kan inte gå med det! Jag önskar det gjorde det i en mega-storlek! Det är underbart, det känns bra att andas alla örter i denna bubbelpoolsmix. Mycket lättnad när dina barn är sjuka eller känsliga! det är tröstande för de små och vuxna också! Älskade det! Massor av bubblor, inte så aromatiska jag förväntade mig, men barnen gillar det. Min dotter och jag använder den här regelbundet. Jag älskar dessa mineralsalter, det här är en av mina favoriter. Rekommenderas starkt som är Sverige eftersom de har det bästa sortimentet av mineraler saltbad örter jag har sett. Super bubblig, väldigt fin doft! Kommer igen innan vi avslutar den här, älskar jag den här produkten. Det är lukt är bra, saltet löser sig lätt och det gör också bubblor (populärt med min lilla). Min 4-åriga tycker också om lukten, inga klagomål.

Det är fantastiskt för att rensa luftvägarna. Luktar lite konstigt. Så varje gång jag behöver använda mycket av pulvret för att göra bubblor. Bubblorna är lätt borta, instruktionerna säger att du lägger till 2 capfulls i ett bad, men anger inte badstorleken. Jag var inte säker på hur mycket jag kan lägga till ett litet barnbarn för en 2 år gammal och därmed bara lagt till 1 hatt. Kanske är det därför jag inte märkte någon verklig effekt. Jag gillar verkligen lukten av det här bubbelbadet. Det påminner mig om barndomen. Hjälper till att rensa luftvägarna och ger övergripande trevlig upplevelse. Jag kommer att ombeställa det när vi slutar.

Bad, Skönhet, Bubbelsaltsalter

För ännu mer lyx, gör ros, lavendel och havrebomber fyllda med torkade blomblad. Att ta ett bad är ett bra sätt att koppla av om du har haft mycket stress. Blötlägg fizz och bubbles luscious lavendelbadsalter, när du glider iväg och lugnar din kropp och sinne! bra tillägg för bathtime jag älskar att använda dessa saker varje gång jag tar mitt bad före sänggåendet. Här är en dubbelolja som fungerar lika bra som massageolja. Ersätt dig med det oemotståndliga hjärtat av provence bubbelbad, avspänna och återanpassa din kropp och själ. (Och när du gör det är det mer produktivt att andas in i luften fylld med en av våra exklusiva aromaterapi dofter). Ansiktsborstar är ett bra verktyg att använda också eftersom de verkligen kommer att arbeta skrubben i ansiktet. Nail conditioners och förstärkare är vanligtvis utformade för att bygga upp naglarna naturligt.

Relaterad produkt:
Giovanni, D:Tox System, Purifying Facial Scrub, 4 oz (113 g)

Recension: Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g) by Abra Therapeutics

De har lämnat tusentals betyg för de bästa badprodukterna på vår sida, raving över de mest lyxiga av badbomber och de skumma badbubblorna, samt att räkna ut dessa sub-par soaks. Ställ stämningen med ljus och lugnande badrumstillbehör, inklusive massageapparater och badkuddar. Abra Therapeutics, Aromasaurus Cold & Flu, Aroma Therapy Bubble Bath For Children, 20 oz (566 g) En extra fördel med att använda havssalt i skrubb och masker är att det fungerar för att exfoliera huden, vilket inte bara rensar bakterier och döda hudceller bort utan främjar blodflödet och kollagenproduktionen i ansiktet. Tea Tree Oil är en utmärkt produkt att använda för att bekämpa rodnad, inflammation och akne speciellt. Om du är bland de många som har långt, tjockt hår, det du vill bli en snabb dusch blir en trettio till fyrtio minuters affär där du måste shampoo, skick, behandla och torka håret så att du kan undvika att titta som ett greaseball eller som du har fångats i en regnstorm. Inlagd i okategoriserad märkt bad och kropp, bad och kropp, badskrubbe, kroppscrub, bubbelbad, lugnande, torr hud, elegant, glödande hud, frisk hud, nabilak, naturlig skönhet, enkel skönhet, hud, hudmedel din bubbelpool elixir : Sunshine zest! Gå vilse i ett bad fylld med tilltalande fruktiga aromer, så att du kan slappna av, hydrera och berika huden medan du lockar dina sinnen. Tea Tree Oil är mycket mildare än de flesta aknemedel, vilket gör den till en utmärkt produkt för personer som har känslig hud. Det ska användas omedelbart (Det finns en äggvita i blandningen), men du kan hålla något överskott i ditt kylskåp.

Skummande havsalsalter i skum: Skummande havssalter i en fin / mellanskorblandning med en essentiell oljeblandning av lavendel, eukalyptus och ylang ylang. Värm upp kokosnötolja och applicera den över håret. Dessa tre ingredienser är extremt näringliga så att när det är dags att förlora några skikt är din hud mjuk och slät. Jag gick med honom flera gånger i badet och även om mer av en duschperson också tyckte mycket om den subtila doften och hur min hud kände efteråt. Detta vanilj honung bubbelbad tar bara fem minuter att sätta ihop. Lyft upp pergamentens kanter för att flytta badsalterna mot mitten av pergamentet och rulla sedan pergamentet i en fördjupningstratt. Okej, kanske inte hoppa över hela duschen, men om du är kort i tid eller behöver en uppfriskning är torr schampo på väg att bli din allra bästa vän. Ditt ansikte är inte den enda delen på din kropp som kan få igensatta porer. Honung är en naturlig fuktighetskräm som kommer att locka och behålla fukt i huden. Jag lagrar min diy lotion kuber i kylskåpet för att hålla dem färskt. Om du redan använder ett naturligt färgämne, som henna, kan du använda kaffe för att förbättra den resulterande färgen. Innehåller enzymer, vitaminer och naturliga syror honung har en rad användbara egenskaper.

 Denna ginger detox blöja är precis vad läkaren beställde, kombinerar detoxifying power av epsom salt, ingefära och äppelcidervinäger. Nej, badsalter finns i många olika storlekar, och dessa storlekar serverar en mängd olika behov. Om du är en av kvinnorna som bara inte kan hitta tid att ta ett bad, låt ett av dessa badprodukter förändra dig.