Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Argan Oil, Bb - Cc Creams

Andalou Naturals, BB Argan Stem Cell Benefit Balm, Clear Skin, SPF 30, Un-Tinted, 2 fl oz (58 ml)

Andalou Naturals, BB Argan Stem Cell Benefit Balm, Clear Skin, SPF 30, Un-Tinted, 2 fl oz (58 ml) Review

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Andalou Naturals, BB Argan Stem Cell Benefit Balm, Clear Skin, SPF 30, Un-Tinted, 2 fl oz (58 ml)
Produkt Antal: 2 fl oz, 0.09 kg, 14 x 4.1 x 4.1 cm
Produktkategori: Argan Oil, Bb – Cc Creams, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Lorac, POREfection Complexion Pen, CP3 Warm, 0.03 oz (1 g)

Naturens intelligens, fruktstamcellvetenskap, icke-GMO, med Argan-stamceller, energiförnyelse, brett spektrumskydd, skönhet är du, 97% natur härledd, icke GMO-projekt verifierat, verifierat glutenfritt, vegan, grymhet gratis , Fruktstamcellkomplex och arganstamceller är stjärnorna i denna multifördelningsbalsam med ren, bred spektrumskydd för att försvara mot förmogen åldrande. Förenar överskottsolja för att minska glans och minska uppkomsten av porerna för en tydlig, balanserad hy, Användning: Hjälper till att förhindra solbränna.

Argan Oil, Bb - Cc Creams, Face, Makeup: Andalou Naturals, BB Argan Stem Cell Benefit Balm, Clear Skin, SPF 30, Un-Tinted, 2 fl oz (58 ml)

Om du har problem med huden (Allt från akne till hyperpigmentering) eller vill ha anti-aging-fördelar kan cc-krämer vara rätt val. Å andra sidan, om du har en medium hudton, välj cool eller rosa. Tonade fuktgivare tenderar också att innehålla en högre andel fuktighetsbevarande medel än fundament, vilket innebär att de arbetar hårdare för att hålla huden super hydratiserad och smidig. För mer tips om skönhet och stil för kvinnor i åldern 50-plus, kolla kvinnans uppvaknande: Hur du skakar upp ditt utseende, ditt liv och kärlek efter 50 av lois joy johnson och aarps skönhets- och stilfråga. Om du är orolig över täckningsnivån, kommer du att se till att du väljer rätt concealer och tillämpar den på rätt sätt för att säkerställa att din makeup stannar hela dagen. Jag spritz mitt ansikte efter att jag är klar med min makeup och innan jag lämnar huset och jag är bra att gå! Leta efter de som innehåller fuktgivande ingredienser för att hålla huden hydratiserad medan du förbättrar hy. En annan aktiv ingrediens är adenosin, som är den som ansvarar för att göra huden elastisk och förhindra synliga åldrande tecken.

Andalou Naturals BB CC Creams Argan Oil - Argan Oil, Bb - Cc Creams, Face, Makeup

Formeln ger också ren täckning för att minimera utseendet på brister men också låter din naturliga hud lysa igenom. Endast du känner till din hud och det är historia. Kanske är det bara rengöringsmedel, serum och fuktighetskräm med en spf när du vaknar, och sedan en makeupborttagare, rengöringsmedel och fuktighetskräm eller olja på kvällen. En av de mest populära naturliga cc-krämerna där ute, formeln innehåller naturliga mineraler som skapar en riktigt fin finish samt unika hudgynnsamma ingredienser som tare, ginseng och kokosnötvatten. De flesta bb-krämer tenderar att vara lättare än grunderna, men tyngre än tonade fuktighetskräm. Båda kallas som tonade fuktighetskräm i steroider. Men de erbjuder vanligtvis mer täckning än tonade fuktighetskräm och ger mer än bara fuktgivande hud. Oavsett om du föredrar att använda fingrarna, ett skönhetsägg eller penslar, är en sak säker; alltid varm tonade fuktighetskräm i händerna först och det kommer att spridas lättare. Lite lättare än en bb-grädde är cc-krämer kända av många namn, inklusive hy och färgkorrigerare.

Relaterad produkt:
Stoneridge Orchards, Blueberries, Dipped in Dark Chocolate, 5 oz (142 g)

Argan Oil, Bb – Cc Creams, Face, Makeup: Andalou Naturals, BB Argan Stem Cell Benefit Balm, Clear Skin, SPF 30, Un-Tinted, 2 fl oz (58 ml)

När den appliceras och blandas in i huden, gör det utseendet på förstorade porer och fina linjer för en jämnare hud. Det ger en utmärkt bas för smidig applicering av din makeup. Detta är en multi-tilldelad cc-kräm, som redan bör ge dig en god anledning att överväga detta över många av dess konkurrenter. Motgift för torrt, glatt hår är en olja packad med glansförbättrande, ultrahydrerande ingredienser. Men om du specifikt behöver en formel som hjälper till att jämna ut din hudton och färga korrigera din hud, gå definitivt för en cc-kräm. För det andra är din hud inte blyg för att avslöja effekterna av gener och din historia av solskador, rökning, dålig kost och lat hudunderhåll. Färg-/hudfargkorrigerare, a/k/a cc-krämer, är mycket lik sin föregångare men de innehåller vanligtvis ljusreflekterande ingredienser för att hjälpa till att jämna ut hudtonen och minimera rodnad i huden. Deltagarna, som alla hade fet hud, uppmanades att applicera en kräm med sågpalmetto (en typ av liten palmträd som finns i florida), sesamfrön och arganolja under fyra veckor.

Andalou Naturals Argan Oil, Bb - Cc Creams, Face, Makeup

Anledningen till att bb-krämer är så populära är på grund av hur multifunktionella de är. Den silkeslen strukturen absorberas direkt och skapar en omedelbar boost av utstrålning så att du kan applicera din smink felfritt. Cc-krämer, å andra sidan, kommer att förbättra den övergripande hy som samtidigt döljer brister. Bb-krämer riktar sig till fläckar för att minska deras utseende i ansiktet. Exfoliering är viktigt för att ta bort eller lösa upp döda celler som dröjer sig på hudens yta, vilket ger den ett tråkigt, torrt utseende. Cc-krämer tenderar att ge lite mer täckning än bbs, men känner fortfarande lätt och erbjuder liknande fördelar. Här är de bästa tonade fuktighetskräm enligt hudläkare, makeupartister och redaktörer. Med nästan 99% naturliga ingredienser ger burts bin oss en naturlig bb-kräm som fuktar, döljer och bekämpar de synliga tecken på åldrande. Formad med lugnande och konditionerande egenskaper, innehåller en grädde vanligtvis ingredienser som kan bekämpa fläckar och täcka alla tecken på brister i huden.Om du använder en fuktighetskräm-solkrämhybrid, se punkt 1, om din dag fuktighetskräm inte har en solskyddsmedel, applicera en efter serum, ögonkräm och fuktighetskräm men innan grundning (om du använder en), foundation och resten av din makeup . De med riktigt ljus hud kommer att hitta ett par nyanser att välja mellan; den mörkaste av de fem som erbjuds (Dark) skulle fungera på medium-mörka hy. Till dig av ledare inom den naturliga mineralsminkeindustrin, jane iredale, glödtid är en helt vegan och naturlig bb-kräm som fungerar på fläckar, förstorade porer och tråkig hud.

Argan Oil, BB - CC Creams

Från din vanliga pulverfundament till tonade fuktighetskräm, det finns så många olika typer av ansiktsbeläggningssmink som dyker upp på marknaden idag. Applicera två till tre droppar olja i handflatan och massera försiktigt in i hud, hår och naglar två gånger om dagen. Det kan vara en bar tvål, vätska, mjölk, skum, gel eller grädde. Huddjup, vår veckovisa skönhetskolumn, sponsras inte. Den innehåller också en blandning av marina botaniska produkter, som håller huden hydratiserad långt efter att du först applicerat den. Att samla in vår lista är en cc-kräm som är formulerad för alla hudtyper. Produkten finns bara i en universell nyans som har visat sig matcha en mängd olika hudfärger. Solrosolja har sett en mer utbredd användning i köket, tack vare den höga mängden friskt fleromättat fett och låga nivåer av mättat fett som höjer kolesterolnivån. Dra in fukt: Leta efter fuktighetsbevarande medel som hyaluronsyra och glycerin, som lockar fukt för att hydrera huden, dr. Denna magiska ingrediens från Marocko förvandlar hud, jämnar utseende på fina linjer, lyser tråkig hud och förnyar smidighet, och hjälper till att förbättra hudens ungdommiga glöd utan att lämna en fet känsla eller finish. Välj en krämig rengöringsmedel med vitamin C eller en lågkoncentrerad alfahydroxisyra (Aha), eller en enzymmask med cellupplösande pumpa eller papaya. Dagligt försvar/dynamiskt gör allt, a/k/a dd-krämer är mycket lika med både bb- och cc-krämer, med undantag av tillsatta ingredienser utformade för att skydda hudbarriären och bibehålla fukt. Det tar bara en droppe eller två för hela ansiktet.

Relaterad produkt:
Koji, Dolly Wink, Pencil Eyeliner, Brown, 1 Piece

Andalou Naturals BB CC Creams Argan Oil – Argan Oil, Bb – Cc Creams, Face, Makeup

Andalou Naturals BB CC Creams Argan Oil: Det är också värt att notera att cc-kremen innehåller 50% fukt för hydratisering och kylning av huden. Det är superkoncentrerade behandlingar designade för att leverera specifika problemlösande ingredienser djupare in i huden tack vare en mindre molekylstruktur. Våra produkter är allergivänliga och säkra för känslig hud och ögon. Om du letar efter en cc-kräm som också är sminkvänlig, har du en annan god anledning att välja denna kräm framför andra. Oavsett din hudtyp fungerar det effektivt. Det verkade likna den alltför ansikte baksmakgrunning, som jag också gillar men luktade som kritor istället för kokosnöt. Med sju olika nyanser att välja mellan, alla i en lätt formel, ger dessa bb-krämer huden ser daggig och ungdomlig ut.

Bb-krämer är vanligtvis lättare än en foundation men ger mer täckning än en tonad fuktighetskräm. Under det senaste decenniet, när våra hudvårdsrutiner har förlängts och våra telefonkamerapixlar har ökat, har grunden blivit något av ett smutsigt ord. Denna ögonkräm fungerar för att jämna ut utseendet på fina linjer, rynkor, mörka cirklar och puffiness med en kraftig kombination av åldrande ingredienser inklusive arganväxtstamceller (som stramar och tonar huden), daisy blommaxtrakt (som lyser upp mörka cirklar) och edelweiss växt stamceller (Vilket skinn hud). Vår avancerade inställningsspray hjälper till att ställa in, skydda och uppdatera och samtidigt minimera genombrott och olja genom hela dagen. 9, En uppfriskande oljestyrande matningsdimma som stoppar envis glans i dess spår så att du kan gå från gymmet till kontoret för att dricka nattetid utan att bryta en metaforisk svett. Innisfree är ett annat märke som älskare av koreanska skönhetsprodukter säkert kommer att känna igen. Oavsett om det är mörka fläckar, åldrande och andra hudproblem, är cc-kräm en fantastisk produkt att använda.

Hydrera och jämna ut hudens struktur med en konditioneringsfärg som denna, som innehåller jojoba, arabica och arganoljor. 4, Multitasking färgkorrigerande vätskor för att attackera och neutralisera rodnad, förvisa slöhet, balansera dumhet, missfärgning av mask och ljusare. Certifierad organisk bb-grädde från inika organisk ofc-certifierad organisk, grymhetsfri, vegan. Denna organiska formel är berikad med en rad heliga gråingredienser som sticka päron och jojobaolja som fuktar huden utan att täta porerna. En cc-grädde är en foundation, primer och concealer och färgkorrigerare allt i ett! Det gör allt som en bb-kräm bör göra, inklusive fuktgivande, grundning, utjämning, fyllningslinjer, ljusare och skyddande från solen. Korrigering av tillsatser: Organisk citron – potent antioxidant hjälper till att minska tråkighet och avslöjar ljusare hud.Men som du kanske trodde kommer en cc-kräm att ge ännu mer finjustering för att skapa en jämn hudton. Denna bb-balsam innehåller anti-aging-fördelar samt arbutin för mörka fläckar och solskyddsmedel för UV-skydd. Täckningen av cc-kräm är bättre jämfört med bb-krämer.

Fantastiskt, det är perfekt för vintern när din hud blir torr, denna olja håller din hud fin och fuktig med en fin glöd. 100% ren arganolja, känd som flytande guld för detta är den rika konditioneringsfördelarna, kan förbättra hudens ljusstyrka, ton, textur och elasticitet, extremt närande arganolja. Prickly päronolja fuktar och mjukar upp huden och vätsker huden intensivt. För ett stormarknadsalternativ skulle jag rekommendera Maybelline dream satin skin perfeksionera bb eftersom den inte sitter på torra fläckar som några andra billigare. King rekommenderar också att du letar efter ingredienser som petrolatum, ceramider, bivax, kokosnötsolja, kakaosmör och sheasmör för att förhindra att fukt förångas. Den nya inika organiska certifierade organiska bb-grädden innehåller den högsta andelen certifierade organiska ingredienser (80%) i en bb-grädde. Nu är det dags att ta upp ditt skönhetsspel och använda den bästa koreanska cc-grädden, inklusive alternativen som har listats ovan.

Rengöring måste vara grundlig. Perfekt! Inte BB, men bra sammansättning. grundläggande. Vit skrubba? Bra. Den är söt men tung. Effektiv solskyddskräm. Not So Good

Jag använde en gammal oljefri produkt som var utskrivet och beställde den med 20% zinkoxid i sig. Det är en känslig hud, men om du torker av den med olja blir den röd och du tar bort den med lotion och djup rengöring och lämnar ett utslag på huden.

Hej Min hud Problematisk kombination Trevlig kräm som samtidigt skyddar och återfuktar huden. Lite fet textur, men jag gillade den. Betyg inte porerna! Innan du applicerar smink rekommenderar jag att du blir våt med en servett –

Detta är inte en BB-grädde, en vanlig solkräm. Bra, absorberas snabbt, nästan ingen vithet. Men ansiktstonen förändras inte, gör inte ens ut eller maskerar någonting, ha detta i åtanke)

Jag älskar det. min hud lever igen. denna kräm anpassar sig till alla nyanser och behandlar akne. hudens struktur är tunnare och mer hydratiserad. bara lycka. att testa absolut

Jag använde det i cirka 3 år, men båda de två jag beställde den här gången är vita scrubs med grädde? Saker som var blandade, och jag kände stickande när jag sträckte ut min hand. Jag är ledsen för att jag gillade det, men känslan av användning har förändrats, så jag kommer att försöka hitta en ny solkräm igen.

Fungerar bra för mig. Har köpt den om och om igen! Inte för oljig, även om du måste torka av den ordentligt. Bra SPF-skydd också.

Någon slags skarp klump finns i den. Lukten är stark men jag har inget emot.

Ger ett ägglager och medium skyddsstyrka

Men för faktor 30 är det för tätt och kraftigt smetat. Denna struktur är vanligtvis i krämer med en högre faktor.

Det är vitt och glänsande i mitt ansikte och har en stark orange doft. Kommer inte att rekommendera.