Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml) Sverige

Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry 325ml

82,50 Kr

Läs mer >>

Produktnamn: Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml)
Pris: 82,50 Kr (€8.90)
Dimensioner/Kvantitet: 1.01 lbs (0.46 kg) / 11 fl oz (325 ml)
Omdömen: 798 Reviews
Tags: Schampo, Argan, Aubrey Organics, Shampoo, Argan

Aubrey Organics, schampo, Argan, Argan Aubrey organiska, kaprifol rosa schampo, fuktkrävande, torr, 11 fl oz (325 ml), Aubrey Organics, schampo, argan, nypon utsäde och argan oljor, återställer och återfuktar, fylla, trogen natur sedan 1967, alla naturliga ingredienser, återfuktar sulfatfritt, paraben, glutenfri, ftalat fri, grymhet gratis, vegetarian, innehåll biologiskt nedbrytbar fukt berikat schampo torrt och sprött hår och lämnar den mjuk, glänsande och lätt att styla. Lätt blommig kaprifol doft. Funktioner, förmåner, organisk rosa Mosqueta och arganolja, högt i vitamin C och E; återställa fukt och näring, krysantemum angelica och magnolia, öka glans och lugnar hårbotten. Aqua, decyl glucoside? (från kokos-majs socker), Oryza sativa (Rice) extrakt, natriumcocoylsarkosinat hydrolyserad soja protein, aloe barbadensis leaf juice, glukos, xantangummi, fragrance?, citronsyra, äppelros (Rosa Mosqueta) fröolja, glycerin, prunus Amygdalus dulcis (sötmandel) olja, Argania spinosa (Argan) mutter olja, citrus grandis (grapefrukt) extrakt, glukosoxidas, laktoperoxidas, Macadamia ternifolia fröolja, tokoferol (vitamin e), askorbinsyra (C-vitamin), linolsyra (vitamin f), skavfräken (hästsvans) extrakt, tussilago (Hästhov) bladextrakt, ringblommaofficin extrakt, chamomilla recutita (kamomill) blomma extrakt, citronmeliss officimalis (Balm mint) blomblad-stem extrakt, slingertry (Honeysuckle) blomma extrakt, kvanne rot extrakt, krysantemum sinense blomma extrakt, Foeniculum vulgare (fänkål) fröextrakt, humulus lupulus (humle) blomma extrakt, linolensyra (vitamin f), magnolia biondii knopp-blomma extrakt, Panax ginseng rot extrakt Schampo. Stor schampo härlig doft. Jag har gjort forskning på alla de kemikalier som sätts in i våra skönhetsprodukter, och jag känner att jag måste utöva en viss kontroll över giftigt avfall som förmodligen är varigt i min kropp Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml). Mitt beslut att köpa Aubrey Organics produkter över billiga kemiska lastat varumärken är en av de åtaganden som jag har gjort för mig själv och ansvarsfulla företag som aubrey. Jag gillar verkligen detta schampo. Mitt hår är bra, men jag har en hel del av det. Det tenderar att gå platt om jag använder en produkt som är alltför tung. Jag var lite tveksam till att använda ett schampo som är återfuktande, men jag blev positivt överraskade på resultaten. Innan jag kommer till det, låt mig bara säga att detta schampo doftar himmelskt Argan. Det väcker en läcker, Heddy kaprifol doft som inte på något sätt luktar kladdiga eller som vissa kemikalier som skapas i ett labb. inte förvänta sig massor av lödder eftersom Aubrey inte använder hårda sulfater som andra schampo använder för att skapa massor av lödder som är verkligen inte bra gör.

Jag använder också kaprifol ros balsam, och resultaten av denna combo är imponerande. Mitt hår är mjukt, fluffigt, shiney och mycket friskt. Ja Aubrey schampo är dyrare än apotek varumärke, men du verkligen får vad du betalar för, och inköp från iherb kommer att ge dig en prisskillnad. Efter att ha tittat igenom ingredienserna i nästan alla naturliga schampo på iherb finner du att de alla innehåller något av följande sätt; konserveringsmedel såsom natriumbensoat, sulfater såsom natriumlaurylsulfat, dolda sulfater såsom natrium coco sulfat (Bara en annan utspädda sls med exakta kemiska struktur) och många andra kemiska namn såsom polysorbat 20. Aubrey organiska är den enda schampo varumärke att vara kemisk gratis! (Inte räknar Kastilien tvål som också är helt naturlig, men det är inte specialiserade schampo) Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml). Nackdelen är att ingen av schampo av Aubrey löddrar väl så att du använder förmodligen mer av schampo Aubrey Organics. Annars blir det svårt att tvätta håret hårbotten eller hår, speciellt om du har tjockt hår. (I mitt fall). Jag gillar också att ingredienserna är brytas, lämplig för vegetarianer och inte testade på djur (Viktigt!). Alla konventionella kemiska schampo testas på djur! Varför? Det finns helt enkelt för många kemikalier i den. Många är reaktiva och orsakar allergier därför de testar det på djur först för att undvika eventuella stämningar i framtiden.

Denna produkt luktar riktigt bra. Stark blommor kaprifol ökade lukt. När det gäller fuktgivande effekt, jag tycker att effekten är måttlig i bästa fall. Kolla in min sida för flera kommentarer. Och tjur; det håller ditt hjärta i perfekt skick och normaliserar dina kolesterolnivåer. Att massan innehåller förmodligen mycket av mangostanpuré, så ska du komma ihåg att alltid skaka flaskan innan du häller ut din juice, gör det möjligt för fruktväggen som skall fördelas (mer eller mindre) jämnt för varje glas. Förhoppningsvis förklarade att den franska paradoxen resveratrol teori och gav dig något annat att tänka på. Helfet mejeriprodukter bör undvikas och du bör äta färsk frukt och grönsaker ofta. Det verkar hjälpa allt i den antiinflammatoriska arenan och i de områden där antioxidanter funktion, det vill säga att det är ganska mycket ett allrengöringsmedel gör gooder när det gäller god hälsa. De hjälper också till att förbättra minnet och för att förebygga hyperaktivitet hos små barn. Och här är något som många finner tilltalande: Denna stimulerande kommer att hjälpa till att bränna kalorier även när du är i vila. Injektioner är skadliga och de kan skada användbarhet och stimulering av hypofysen. Vi kan använda några bra tillägg för som är lätt tillgängliga på alla hälsa och allmänna butiker. Organiskt pulver är kanske det mest hälsosamma formen av protein eftersom det produceras naturligt. Arginin förändringar i kväveoxid, gas. Vitamin B12 i synnerhet hjälper till att öka energinivån och din ämnesomsättning.

Det sätt på vilket underblåst hjälper till i denna stack är att öka den totala testosteron genom styrning av östrogen, medan det sätt på vilket testopro är till nytta är i första hand genom att hjälpa till att öka nivåerna av fritt testosteron. Om ingen är tillgänglig, skriva till dem för en. Resveratrol är en antioxidant de bekämpar fria radikaler i kroppen. Retinitis pigmentosa är påverkar samma område i ögat, men är en genetisk sjukdom som orsakar förlust av perifera seendet. Det är skillnaden mellan växt- och fiskoljor, och leder mig också till min nästa punkt. Fiskolja för artrit behandling är inte den enda fördelen att omega 3 kan ge eftersom det bidrar till att minska hjärtinfarkt och stroke, spara hundratusentals liv som de flesta människor är omedvetna om att de är i riskzonen. Så, om du kan få kosten höger lösa cirka 60 procent av problemet. Renhet av en produkt innebär att se till att den använda oljan är fri från alla typer av föroreningar och skadliga kemikalier. Alla ingredienser har visat sig vara säkra för användning, och också effektiva. Även vårdpersonal har sett hur antioxidanter kan gynna mäns kroppar i många år nu, är en helt ny generation av antioxidanter ämnen som studeras och införlivas i en mängd olika hudvård och närings processer; allt från kardiovaskulär hälsa till anti aging och utanför. Det kan också hjälpa till med depression, ångest, ahdh, låg immunitet, förebyggande av cancer.

 29 cent per kapsel de är en stjäla.