Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Bell Lifestyle Men Organiska produkter Sverige:

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g), kr200.00 – Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te Sverige

Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) by Bell Lifestyle-Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te

Bell livsstil, ezee flöde te # 4a, för män, 4,2 oz (120 g) – ger snabb och effektiv lättnad. Hjälper till att hålla urinflöde, frekvens och komfort. Bemyndigad av naturen. Stöder sund funktion i urinvägarna. Med fördelaktiga örter för männens urinhälsa och konsistens. Ett naturligt koffeinfritt, löst te. Kosttillskott. Sverige Jag beställde den här produkten för min 75 år gamla pappa som lider av urinvägsavbrott. Han skadades i sina tonåringar som aldrig kunde urinera som tidigare. Strictures följde inte långt efter, 8 år sedan led av prostatacancer som leder till smärtsamma strålbehandlingar. Han gick för att få sin psa räknas kontrollerad och hittade ett störande ökat resultat. Vår vän utför ackupunktur på någon med liknande problem som har försökt denna produkt framgångsrikt, så vi trodde pappa borde prova. På 3 dagar hade han upplevt 75% ökning av flödet tillsammans med bättre över all känsla i bukområdet. Min farbror har sedan provat produkten efter att ha erkänt att han har några problem, igen fantastiska resultat.  Min farbror hade en enorm droppe på hans psa-poäng till den punkt som läkaren tyckte att testresultatet var blandat! Min pappa går tillbaka för en kontroll på 2 veckor. Jag är säker på att det blir en bra dag för honom också! Tack för att du gjorde saker för min pappa och farbror. Tanken om cancerbehandling är bara inte vad någon av oss vill höra igen. Vi fortsätter att sprida ordet på denna produkt! Jag köpte det här teet eftersom det innehåller liten blomma pilgrop, även känd som epilobiumparviflorum. Det innehåller också andra örter som är bra för prostata och urinblåsa. Det fungerar bra och jag rekommenderar det till alla med prostata problem. Ursprungligen använde jag det i kombination med småblomsträd örttextrakt men jag är inte säker på att det är nödvändigt.

[irp]

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g): Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te

Min man har druckit det här teet i ungefär ett år nu för att hjälpa sitt utvidgade utkast. Det har hjälpt honom så mycket som det läkemedel han tog och utan biverkningarna. Vi är tacksamma för att ha hittat detta te. Mycket bra, bra grejer. Önskar jag hade visat förut att jag hade ett prostrat problem, vakna bara 2 gånger på natten efter 2and en halv ask av te. Vaknade varje timme. Många tack kommer att rekommendera till andra människor. Om du har specialerbjudanden på det här låt mig veta, har du höjt priset på denna produkt 30% sedan min första order för tre månader sedan. Tyvärr har denna produkt inte utförts som annonserad och har varit en besvikelse, den returneras min pappa till normalt liv igen, min man köpte först den här produkten på en lokal hälsofrämjaffär för 10,00 USD Mer än din kostnad. Han följde inte anvisningarna första gången. Jag hittade din webbplats och bestämde mig för att försöka igen. Vi köpte 4 lådor och vilken livräddare det här har varit för min man!