Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Burdockrot Organiska produkter Sverige:

Frontier Natural Products, Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g), kr60.00 – Mat, Örtte, Burdockrot Sverige

Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products-Mat, Örtte, Burdockrot

Gröna naturprodukter, skär och siktad kullrot, 16 oz (453 g) – arctium lappa. Växtbaserade tillskott. Koscher. Kockrot är en populär folkmedicin, och den färskroten är också en god vegetabilisk. Det är en överlägsen tonisk ört och alterativ ört. Kock har en särskild affinitet för huden och används i alla typer av hudpreparat. Det gör också en trevlig provsmakning te. Burdock är en omfattande växt, infödd eller naturaliserad över Nordamerika, Europa och Asien. Vanligtvis ett tvåårigt, består det av ett rosett av löv det första året, blir högt och statligt när det är i full blom under andra året. Den kan växa upp till tio meter lång och tre meter bred. Det är stora, breda löv, som liknar rabarberblad, är ljusgröna med undersidan täckta med vita, ulliga hår. Blommorna är lila och tistelliknande i utseende. Burrliknande frukter klibbar på kläder och djurpäls och kan vara smärtsamt att ta bort. Burdock har en lång, smal taproot som kan växa upp till tre meter djup.  Det finns vanligen i avfallsområden och anses ofta som en irriterande ogräs på grund av dess stora storlek, klamrande burs och fortsatt tillväxt. Taprooten är den del som används som ört. Det bör skördas under hösten av det första året, eftersom inulinsnivåerna blir högst då. På våren är roten mer utarmad av sin energi – och när rötterna börjar växa anses de för svaga för att vara användbara. Inulin är den mest omfattande beståndsdelen av burdock, som är närvarande vid upp till 45% i roten. Andra ingredienser inkluderar mucilage, en liten bit av eterisk olja, tanniner och ett antal växt syror. Kockrötter har en brun bark och en ljus solbränna eller elfenben. Om den friska roten skadas eller skärs, blir den del som utsätts för luft mörk – så bra färg är en indikation på korrekt hantering och torkning av de färska rötterna. Kockrotpulver är solbrun med svagt doft och en lite söt och bitter, mucilaginös smak. Kocken odlas som en grönsak, främst i Japan, där den kallas gobo. De unga rötterna skördas innan de blir fibrösa, skalas för att avslöja den krämiga inredningen, och sedan ätas råa, som morötter, samt i soppor och rörfries. Gobo har en krispig, något söt och stärkelseig smak och när den ätas som en grönsak är den en källa till dietkalium och magnesium.

[irp]

Frontier Natural Products, Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g): Mat, Örtte, Burdockrot

Burdock, som dess släktingar salsify och cikoria, innehåller inte stärkelse, utan snarare inulin, ett icke-stärkelsealternativ för energilagring för dessa rötter. Burdockrötter anses vara renande, rengöring, kylning och tonifying till kroppen. De har en särskild affinitet för huden och används både internt och externt för att förbättra hudens hälsa. Kocken kombineras ofta med gulrot, klyv eller rödklöver för att göra te eller sköljning. Sverige Dess bra! En av mina favoritprodukter. Smaken är trevlig och det renar verkligen blodet. Jag började kombinera den med maskros, horsetail eller stickande nässlor. Jag älskar att dricka te – inget socker, honung eller annat sötningsmedel eller tillsatsmedel – bara rena teer, och de hjälper till att minska mina tunga / långa / smärtsamma perioder. Jag hoppas att detta te har den förväntade effekten på min lever och gallblåsa också. Mycket bekvämt och jämförbart med ginseng. Gränsen är en av de bästa för torkade örter! Jag dricker burkinfusion varje morgon istället för kaffe och älskar det! Hela familjen gör det. Den fyller hemmet med en underbar, nutty arom och håller min energinivå stabil hela dagen.


Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g), kr110.00 – Mat, Örtte, Burdockrot Sverige

Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products-Mat, Örtte, Burdockrot

Gröna naturliga produkter, organisk skär och siktad kullrot, 16 oz (453 g) – arctium lappa. Usda organiska. Växtbaserade tillskott. Koscher. Certifierad organiskt av qai. Kockrot är en populär folkmedicin, och den färskroten är också en god vegetabilisk. Det är en överlägsen tonisk ört och alterativ ört. Kock har en särskild affinitet för huden och används i alla typer av hudpreparat. Det gör också en trevlig provsmakning te. Växten: kardborre är en omfattande växt, infödd eller naturaliserad över Nordamerika, Europa och Asien. Vanligtvis ett tvåårigt, består det av ett rosett av löv det första året, blir högt och statligt när det är i full blom under andra året. Den kan växa upp till tio meter lång och tre meter bred. Det är stora, breda löv, som liknar rabarberblad, är ljusgröna med undersidan täckta med vita, ulliga hår. Blommorna är lila och tistelliknande i utseende. Burrliknande frukter klibbar på kläder och djurpäls och kan vara smärtsamt att ta bort. Burdock har en lång, smal taproot som kan växa upp till tre meter djup. Det finns vanligen i avfallsområden och anses ofta som en irriterande ogräs på grund av dess stora storlek, klamrande burs och fortsatt tillväxt. Taprooten är den del som används som ört. Det bör skördas under hösten av det första året, eftersom inulinsnivåerna blir högst då. På våren är roten mer utarmad av sin energi – och när rötterna börjar växa anses de för svaga för att vara användbara.