Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örtte, Burdock Root, Mat, Food, Herbal Tea, Burdockrot

Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g), kr110.00 – Mat, Örtte, Burdockrot Sverige

Relaterad produkt:
Bobs Red Mill, 1 to 1 Baking Flour, 22 oz (623 g), kr40.00 - Mat, Mjöl Och Blandningar, Brunt Rismjöl Sverige

Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products-Mat, Örtte, Burdockrot

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g)
Pris: kr110.00 (€10,50)
Produkt Antal: 0.48 kg, 3.8 x 25.4 x 15.2 cm
Produktkategori: Mat, Örtte, Burdockrot, Food, Herbal Tea, Burdock Root

Gröna naturliga produkter, organisk skär och siktad kullrot, 16 oz (453 g) – arctium lappa. Usda organiska. Växtbaserade tillskott. Koscher. Certifierad organiskt av qai. Kockrot är en populär folkmedicin, och den färskroten är också en god vegetabilisk. Det är en överlägsen tonisk ört och alterativ ört. Kock har en särskild affinitet för huden och används i alla typer av hudpreparat. Det gör också en trevlig provsmakning te. Växten: kardborre är en omfattande växt, infödd eller naturaliserad över Nordamerika, Europa och Asien. Vanligtvis ett tvåårigt, består det av ett rosett av löv det första året, blir högt och statligt när det är i full blom under andra året. Den kan växa upp till tio meter lång och tre meter bred.

Det är stora, breda löv, som liknar rabarberblad, är ljusgröna med undersidan täckta med vita, ulliga hår. Blommorna är lila och tistelliknande i utseende. Burrliknande frukter klibbar på kläder och djurpäls och kan vara smärtsamt att ta bort. Burdock har en lång, smal taproot som kan växa upp till tre meter djup. Det finns vanligen i avfallsområden och anses ofta som en irriterande ogräs på grund av dess stora storlek, klamrande burs och fortsatt tillväxt. Taprooten är den del som används som ört. Det bör skördas under hösten av det första året, eftersom inulinsnivåerna blir högst då. På våren är roten mer utarmad av sin energi – och när rötterna börjar växa anses de för svaga för att vara användbara.

Innehållskomponenter: Inulin är den mest omfattande beståndsdelen av burdock, som är närvarande vid upp till 45% i roten. Andra ingredienser inkluderar mucilage, en liten bit av eterisk olja, tanniner och ett antal växt syror. Kvalitet: burdockrötter har en brun bark och en ljus brunbrun eller elfenben. Om den friska roten skadas eller skärs, blir den del som utsätts för luft mörk – så bra färg är en indikation på korrekt hantering och torkning av de färska rötterna. Kockrotpulver är solbrun med svagt doft och en lite söt och bitter, mucilaginös smak. Visste du? Kocken odlas som en grönsak, främst i Japan, där den kallas gobo. De unga rötterna skördas innan de blir fibrösa, skalas för att avslöja den krämiga inredningen, och sedan ätas råa, som morötter, samt i soppor och rörfries. Gobo har en krispig, något söt och stärkelseig smak och när den ätas som en grönsak är den en källa till dietkalium och magnesium. Burdock, som dess släktingar salsify och cikoria, innehåller inte stärkelse, utan snarare inulin, ett icke-stärkelsealternativ för energilagring för dessa rötter. Sverige Denna ört denna fantastiska! Med hjälp av denna ört stablized mina män steg 4 lungcancer. Dessa örter har visat att cancer kan botas. Det är bättre än att ta kemoterapin. Jag använder det också. Jag har inte tid att göra teet.

Relaterad produkt:
Frontier Natural Products, Organic Turmeric Root, Ground, 1.41 oz (40 g), kr40.00 - Mat, Kryddor Och Kryddor, Gurkmeja Krydda, Kosttillskott, Antioxidanter, Curcumin Sverige

Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g): Mat, Örtte, Burdockrot

Jag munch på den. Vilken underbar, söt smak! Jag älskar hur det renar min lever och ger tarmkanalen. Som en infödd kalifornien med tillgång till alla typer av stora örter drack jag mycket burdock te och växte för att älska det. Jag bor nu i Nederländerna, där många örter (och val) är knappa. Mycket tacksam för att kunna beställa en favoritprodukt i en stor väska till ett bra pris, absolut älska det här, blandat med lakrits te och ingefära. Jag fann att det var lite på den bittera sidan och starkt. Efter att ha provat Starwest Botanicals ekologisk burdock root tea, föredra det eftersom det är mycket lättare och svagare. Återigen beror på vad du föredrar. Priset är bra! God kvalitet luktade fräsch när jag öppnade den snabb leverans, vi har gjort vårt eget ört i flera år. Vi gillar att beställa från Sverige eftersom alla örter är så bra, priserna är bra, frakt är alltid snabbt. Vi får alltid en kvalitetsprodukt från Sverige. Jag är nöjd med den här produkten. Bra. Grattis med produkten och leveranstiden.

Mat, Örtte, Burdockrot

Relaterad produkt:
Mate Factor, Organic Yerba Mate, Fresh Green, Loose Herb Tea, 12 oz (340 g), kr90.00 - Mat, Örtte, Yerba Mate Sverige

Recension: Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products

 Bra produkt, snabb internationell leverans, välpackad men lätt att glida genom brevlåda, jag rekommenderar definitivt andra och jag planerar att beställa ännu mer! Det fungerar bra, har inte provat än, köpt så många saker som provar var och en på egen hand än. Kock har vanligtvis en nutty smak om det – så kommer det att hoppas att smaka det när du gör te imorgon: bra kvalitet, jag använder det med rödklöver som te för att hjälpa akne. Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Burdock Root, 16 oz (453 g) Det är inte säkert om det fungerar, men det verkar som om det är bra kvalitet. Bra pris och bra lukt att dricka, det här teet är lite bittrat men rötterna är färska, valuta för pengarna. Det var en liten riva i omslaget. Kanske kan ett starkare material användas istället. Gåvor till pappa. Dessutom producerar rostningsprocessen maillardreaktionsprodukter, som är kända att ha antioxidantaktivitet (30). För att inte tala om, en studie från 2015 visade att kardborre också kan, genom dess anti-diabetiska effekter, återställa manlig fertilitet genom att det handlar om hormoner. Linfrö är en av de bästa veganska källorna till omega-3 (Ala), vilket är så viktigt för ett starkt immunsystem och för att bekämpa inflammation (Veganbit är viktigt eftersom djurfett ofta leder till inflammation hos artritisdrabbade).

 En typisk dos av kockrotpulver är en till två gram pulveriserad torr rot upp till tre gånger per dag. För att jämföra den totala antioxidantkapaciteten framställdes brt- och burdockrotmetanol-extrakt från burdockrötter (1. Färg och total antioxidantkapacitet hos brt var beroende av brt-beredningsparametrar såsom rosttal, textraktionstid och förhållande mellan vatten och burk Rötter. Olika alternativa örter tenderar att ha en affinitet med olika avgiftningssystem. Den kan konserveras som en jäsning eller det kan konserveras i en ättika och tamari-sås. Efter nästan åtta års forskning reproducerade han framgångsrikt den naturliga bilagan med två band av tyg, en med tusentals små krokar och en annan med tusentals små öglor. Den har alla torkade örter av näbb, nässlor, timjan, löklök och vitlökgranuler, och kan tillsättas till största delen någon soppa.

Kockrot (Arctium lappa) har traditionellt använts som blodrenare, diuretikum, stimulerar gallsekretion, svettning, gikt, lever och njursjukdomar, reumatism, gonorré, abscesser, akne, kokar, kycklingpox, eksem, psoriasis och gift ek / giftig murgröna. Kockrot och dess te innehåller också minst fem kraftfulla antioxidanter av flavonoid-typ som är starkare antioxidanter än vitamin c. Dessutom visade sig den högre antioxidantaktiviteten i höggradigt färgade malter vara relaterade till högre innehåll av reduktoner och melanoidiner, vilka produceras under rostningsprocessen (47).