Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Caffeine Free Organiska produkter Sverige:

Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g), kr30.00 – Sverige Sverige

Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) by Yogi Tea-Sverige

Yogi-te, detox, koffeinfri, 16 tepåsar, 1. 02 oz (29 g) – hälsosam rengöringsformel. Växtbaserade tillskott. Gjord med ekologisk maskrosrot. Certifierad organiskt av qai. Vegan. Icke bestrålade. Oxygenblekta tepåsar. En förnyad du börjar med detox. Eftersom vardagliga föroreningar hittar sig in i våra kroppar kan vi bli kvar, känna oss trötta eller oavsiktliga. Våra te använder de ädla renande örterna ekologisk burdock och maskros i kombination med enbärbär. Dessutom använder vi en traditionell ayurvedisk rengöringsblandning som kallas trikatu (ingefära, svartpeppar och långpeppar) tillsammans med indisk sarsaparilla för kryddig smak. Lakris med kanel, kardemumma och kryddnejlika runt denna härligt kryddade blandningen. När det kombineras med ett övergripande hälsoprogram hjälper detox till att skapa hälsosam balans inifrån. Vår historia börjar 1969 när yogi bhajan, en inspirerande lärare av holistisk levande, började lära yoga i väst. Med sina elever delade han sin visdom och kunskap om hälsosam livsstil och de fördelaktiga egenskaperna hos örter, samtidigt som de betjänade ett tröstande och aromatiskt kryddt te som de älskat namnet yogithe. Sverige Det har en riktigt fin aromatisk lukt (distinkt kanel lukt). Om du dricker det på kontoret som jag, kommer dina kollegor att märka och börja fråga dig om det. Det innehåller en mycket omfattande blandning av örter för avgiftning. Observera att inte alla örter är för avgiftning. Ungefär hälften är organiska. Resten är inte organisk förmodligen eftersom det inte finns vanliga örter som används så det finns ingen eller brist på organisk version. Detoxen är väldigt mild, så det är inte troligt att du känner av biverkningen av avgiftning. Det är inte heller dyrt och 16 påsar håller mig länge länge eftersom jag inte dricker te ofta.

[irp]

Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g): Sverige

Det skulle vara trevligt om de listar vikten på varje ört som används eftersom de är 19 örter på totalt 1810 mg. Det är ca 100mg genomsnittet, men tyngden kantar mot den första örten och minst mot den sista (ingredienser listas alltid i fallande ordning i vikt). Tagen på en långsam behandling, fungerar underbart. Det är mycket starkt och bör tas enligt kroppens förmåga att släppa ut gifter. Drick mycket renat vatten, tillsammans med en kost, inklusive hälsosam fett, för att få full effekt. De flesta toxiner är fettlösliga, vilket betyder att de håller fast vid dina fettvävnader och lösas bara av fetter och kraftig träning. Avgiftning är avgörande för god hälsa. Jag har använt detta te innan och märker en stor skillnad i hur jag känner. Jag har faktiskt förlorat 4 pounds i cirka 2 veckor sedan du dricker teet. Ibland går jag igenom levern som rensar te, rekommenderas av min läkare, eftersom jag tar hormoner.


Yogi Tea, Tahitian Vanilla Hazelnut, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g), kr30.00 – Sverige Sverige

Tahitian Vanilla Hazelnut, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g) by Yogi Tea-Sverige

Yogi-te, tahitisk vaniljhasselnöt, koffeinfri, 16 tepåsar, 1. 27 oz (36 g) – riktigt läcker och avkopplande. 100% naturligt. Växtbaserade tillskott. Icke bestrålade. Oxygenblekta tepåsar. Utforska vår tahitiska vaniljhasselnöt. Stäng dina ögon och andas in i den härliga aromen av den här fascinerande läckra blandningen. Vårt utmärkande och rika smaksatt te kombinerar naturliga vanilj- och hasselnötsmakar med en touch av flätig karbin för djup och glädje. Vi lägger sedan till den klassiska ayurvediska kryddblandningen av kanel, kardemumma, ingefära och kryddnejlika, som traditionellt används för att värma och rengöra kroppen naturligt. Så luta dig tillbaka, koppla av och njut av en kopp med detta förtrollande och koffeinfria te för en god måltid när som helst under dagen. Sverige Jag antar att jag inte läste beskrivningen noggrant, men det här teet innehåller cikoria, vilket är en nöje för många människor med ibs (det är en fodermat. Så det går i tarmen). Det är också alltför sött för min smak, vilket är synd eftersom smaken av teet verkar bra. Det överdrivs bara av en stark sötma från stevia. Som andra har sagt är den enda smaken som du kan smaka kanel. Ingen vanilj eller hasselnöt alls. Det är fortfarande mycket gott, men bör märkas kanelte. Jag lägger till lite mjölk och lite stevia till min, väldigt avslappnande att ha innan sängen. Det här teet mig mycket av det. Det smakar inte något nära vanilj eller hasselnöt. De enda smakerna jag kan smaka är kanel och kardemumma. Jag skulle inte rekommendera den här produkten till någon annan. Fick inte så bra smak som jag förväntade mig. Lite konstig vaniljatast. Kommer dricka det, men tror inte att jag kommer att beställa det igen. Varken hasselnöt eller vanilj verkar vara de dominerande smakerna här, men alla kryddor i kombination med de två huvudingredienserna kompletterar verkligen det bästa teet jag någonsin har haft. Lägg till lite sojamjölk (eller vad du föredrar) och du har en tillfredsställande krämig dessertdryck. Verkligen top notch, och ett bra pris också!

[irp]

Yogi Tea, Tahitian Vanilla Hazelnut, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g): Sverige

För många smaker, så slutar det bara smaka som te. Kan inte smaka på vanilj eller hasselnöt. Jag gillar det här bäst i yoghurt. Jag har druckit detta te i flera år och det är kanske det mest läckra te jag någonsin har haft. Jag har konverterat non-tea drinkers till att regelbundet dricka detta eftersom det är en av de få teen som faktiskt smakar lika bra som det luktar. Det är sött och tröstande – en bra ersättning för söta snacks även. Älskar det med lite sojamjölk, det här teet är så gott. Jag är inte säker på effekten, jag dricker te för smaken. Full smak: Jag gör 2 koppar ur 1 påse härlig förpackning och doft!


Pukka Herbs, Chamomile, Vanilla & Manuka Honey Tea, Caffeine Free, 20 Herbal Tea Sachets, 1.12 oz (32 g), kr50.00 – Sverige Sverige

Chamomile, Vanilla & Manuka Honey Tea, Caffeine Free, 20 Herbal Tea Sachets, 1.12 oz (32 g) by Pukka Herbs-Sverige

Pukka örter, kamille, vanilj & manuka honungste, koffeinfri, 20 örttepåsar, 1. 12 oz (32 g) – ett lugnande dopp i en organisk pool av lugn. Organisk jordförening. Usda organiska. Koscher. Rättvis vild. Certifierad organisk genom markförening certifiering. I stillhet återställs du. Mitt i kaos och röran finns en pool som fortfarande är. Att hitta vägen är lätt – färskt vatten och värme väcker magiska naturens bästa presenter: silkeslen guldkamomill, exotisk vaniljpudding och den gyllene balsmen av manuka honung. Med en sipp tar stillheten över. Njut av dina lyckliga stunder. Goda nyheter för inre frid. Kom på en läcker Pukka-resa till världen av otroliga örtte. Upptäck te som uppfriskar dig, slappna av dig och uppfriskar dig – en värld som hjälper dina sinnen att leva. Alla gjorde med vår familj av växter runt om i världen, växtbaserad visdom hos vår herrsmed sebastian pole och vård av vårt team här i Storbritannien. Varje påse innehåller högsta kvalitet otroliga ekologiska örter. Välkommen till vår härligt färgglada värld. Sverige Detta säger att den innehåller manuka honung men om du läser ingredienserna är det bara smaksatt som manuka. Det innehåller inte någon riktig honung och är mestadels en blid kamille te med en antydan av vanilj. Älskar det här teet. Mycket mild smak och mycket lugnande. En bra kvällsdrink. Härlig lukt. Avslappnande mild smak, dessa paket innehåller lakritsrot som ger te ett mycket. Tja, lakrits-y smak.


Triple Leaf Tea, Horny Goat Weed, Caffeine-Free, 20 Tea Bags, 1.4 oz (40 g), kr40.00 – Sverige Sverige

Horny Goat Weed, Caffeine-Free, 20 Tea Bags, 1.4 oz (40 g) by Triple Leaf Tea-Sverige

Triple leaf tea, kåta getkräv, koffeinfri, 20 tepåsar, 1. 4 oz (40 g) – örtte. Helt naturligt. Forntida kinesiska örter och teer. Yang urtete. Traditionellt örtte som används av män och kvinnor. Känd i Kina för tusentals år. Kåt getkruka – Yang urtetradition. Horniga getkrädar (epimedium) har varit kända i Kina i tusentals år, som en yang-stödjande ört för användning av både män och kvinnor. Shen nongs kanon med medicinska örter, sammanställd omkring 400 a. d. , Diskuterar dess användning. Det kinesiska samtalet epimedium yin yang huo, som bokstavligen översätts till kåt getkräv. Det här teet görs på traditionellt sätt genom att kombinera kåta get med andra synergistiska och ädla kinesiska örter, inklusive astragalus, fo-ti, eucommia och lakritsrot. De betraktades som friska örter för att ge näring, upprätthålla och bygga chi (vital kraft). Lakrits tillsätts för att stödja effekterna av de andra örterna. Det används för detta ändamål i många kinesiska örtteformler. Trippelbladstej fortsätter det traditionella, testade sättet att använda dessa värdefulla örter, bryggda som te. Modern forskning visar att kåt getkräv innehåller många bioflavonoider, en grupp av naturligt förekommande föreningar som har fördelaktiga egenskaper. Triple leaf te äldre kinesiska örter och te. Traditionell kinesisk herbologi började i cirka 2500 b. c. Nyligen, här i väst har människor upptäckt värdet av detta gamla system. Tea drinkers kan njuta av en bredare mängd kinesiska örter och te som sällan användes i väst tills nu. Det kinesiska systemet för herbologi har spelats in i antika texter, som studeras och sysselsätts även idag. Denna gång testade kunskap har övergått från generation till generation genom århundradena. Trippelbladste kommer från en sådan tradition.

[irp]

Triple Leaf Tea, Horny Goat Weed, Caffeine-Free, 20 Tea Bags, 1.4 oz (40 g): Sverige

Den är gjord i u. s. en. Av en kinesisk amerikansk familjeägt företag. Företagets ägare kan komma ihåg historier om sin egen farfar som säljer örter och te i hans by i Kina. Idag finns dessa traditionella kinesiska örter och te tillgängliga för dig. Vi önskar er harmoni och hälsa. Sverige Har önskad effekt om du bromsar 2 påsar i 15 minuter. Bra te för människors hälsa. Jag dricker en kopp om dagen och känner mig lite mer kraftfull. Bra urval av kinesiska örter traditionellt brukade öka manliga sexuella svar. Det hjälper bara till att optimera vissa hormonnivåer och det finns biverkningar av förbättrade hormonnivåer. Kan inte säga om någon effekt som te skulle göra för att bara använda det ibland. Men det smakar väldigt bra, speciellt med skiva på citron i din kopp!