Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örter, Artemisia Wormwood, Artemisinin, Herbs, Artemisia Malurt

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps, kr240.00 – Örter, Artemisia Malurt, Artemisinin Sverige

Relaterad produkt:
Boiron, Single Remedies, Sulphur, 6C, Approx 80 Pellets

Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps by Doctors Best-Örter, Artemisia Malurt, Artemisinin

kr240.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps
Pris: kr240.00 (€22,90)
Produkt Antal: 0.07 kg, 9.9 x 5.3 x 5.3 cm
Produktkategori: Örter, Artemisia Malurt, Artemisinin, Herbs, Artemisia Wormwood, Artemisinin

Läkare bäst, artemisinin, 100 mg, 90 veggie caps – science-based nutrition. Hjälper främja allmän hälsa. Kosttillskott. Vegan. Inte gmo. Glutenfri. Soja fri. Vegan. Doktors bästa artemisinin innehåller högkvalitativ artemisinin eller ching-hao-su, ett extrakt från den traditionella kinesiska ört artemisia annua (söt malurt) eller ching-hao. Söt malurtbladen har konsumeras under flera århundraden för att främja allmän hälsa. Extrakt artemisinin har använts i flera årtionden. Sverige Jag har tagit en dos på 200 mg. Att styra mutanta celler, dvs stor c, utnyttja pro oxidant regimin. Holley leverantören av artemisinin är en av de bästa leverantörerna, så det här är mycket bra kvalitet tillsammans med nutricology / allergi reasearch varumärke.

Lätt att använda 2x om dagen. Alla som har denna typ av problem borde prova. Jag har undersökt detta med över 1000 timmar. På internet och en av de bästa alternativa strategierna där ute. Test visar (doktor Lai / singh att artemisinin är lika stark eller starkare än de flesta cyklotoxiska kemo-agens där ute med liten eller ingen biverkningar. Verkar mot en bred rad cancerceller. Och den här affären är billigt att starta. Billigaste källan men som holley pharmas varumärke är 42 dollar per flaska för samma 100 caps på 100 mg. Du kanske bara vill prova det. Min-12-åriga maltesiska hund har bröstcancer.

Hon var deprimerad, svag och mager. Min veterinär vägrade ta bort tumörer eftersom hon är gammal och svag. Jag var orolig. Jag råkade se en som hade en hund med samma bröstcancer. Jag gjorde vad hundägaren gjorde. Hon hade följande: -Hcc (tillverkad av kruka formler), -artemisinin (tillverkad av läkare bäst), -organisk linfröolja (tillverkad av kruka formler), -dagligen bästa senior för hundar (tillverkad av pet naturals of vermont), -brazilian green propolis (tillverkad av apiario) 3 4 droppar -later, kalciumcitrat och lutein läggs till för ben och ögonhälsa. Shik-hae, som är en typ av fermenterad koreansk traditionell dryck eftersom den är gjord av vetexprydnader. Vetspiror har stor mängd sod och min veterinär rekommenderade mig att ge henne. Jag gjorde shikhae utan något socker eller sötningsmedel. Åtminstone mer än 30 minuters träning behövs varje dag! Jag gav henne kycklingbröstkött huvudsakligen och mycket liten mängd kokt brunt ris varje dag. Jag ger sällan henne maten som är rik på kolhydrater och järn eftersom de är extremt skadliga för cancerpatienter. Jag är så glad och förvånad över resultatet! Hon är verkligen hälsosam, energisk och livlig. Tumörer har krympt lite.

Relaterad produkt:
Crystal Star, Bladder Strength, 60 Veggie Caps

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps: Örter, Artemisia Malurt, Artemisinin

Tack så mycket för att du gav mig bästa produkter till ett rimligt pris. Jag diagnostiserades med prostatacancer för 5 år sedan och jag har tagit denna fantastiska produkt någonsin sedan jag gick på rad för att se vad jag kunde göra om min cancer. Jag är mest tacksam för den här femstjärniga produkten och de resultat jag har med den. Min psa gick ner under 1 och under de senaste 4 åren har den stannat kvar, 6 Jag tvivlar på att jag har cancer längre. Urologen säger att det enda sättet att berätta är biopsi och jag vägrade att koka runt där nere. Jag är 89 i juli och jag är herre jesus för att leda mig till denna lösning. Jag är verkligen blest. Richard Nichol-Topeka, ks, jag har beställt det till min vän som har stadium 4 levercancer som har spridit sig till hans lungor.

Örter, Artemisia Malurt, Artemisinin

Före kemo hade han väl fungerande lever, efter kemo har cancer spridit sig, levern misslyckades helt och läkare gav upp på honom, skickade honom sjuksköterska hem för att hjälpa honom med sina sista dagar. De gav honom en månad att leva. Jag har beställt läkare bästa artemisinin och började ge honom 2 tabletter på morgonen och två på kvällen med lite oljelägg och järn vid middagen. Efter en vecka slutade han använda den i 4 dagar eftersom jag läste plasman i blodet kunde gå väldigt lågt och när han var redo att börja igen kollapsade han. Han låg i sängen kunde inte äta eller dricka i 3-4 dagar och läkare gav honom en vecka att leva. Vi ringde prästen in och var redo för det värsta, men för de senaste tre – fyra dagarna står han upp och kommer ner och äter lite soppa. Han pratar och jag försöker övertyga sin familj (jag är bara en vän) för att fortsätta med artemisinin eftersom jag är övertygad om att den hjälper och han förmodligen kollapsade på grund av blodbrist och blod i blodet.

Relaterad produkt:
Simply Organic, Citrus A'Peel, 2.54 oz (72 g)

Recension: Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps by Doctors Best

 Jag vet inte mycket om att jag bara lär mig när jag går och hoppas att han kommer att fortsätta använda den åtminstone att ha en jul tillsammans. Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps Jag använder artemisinin för lyme, babesia och bartonella. Jag hade en enorm herxreaktion i 3 veckor medan mina antibiotika knappt hjälpte på denna platå. Måste försöka för alla med lymfkörtel och saminfektioner. Jag rekommenderar att du tar det 3 veckor på än 1 vecka och så vidare. Bäst resultat i kombination med andra antimalariella antibiotika. Min syster som diagnostiserades med stadium 4 bröstcancer efter att hon gick igenom operationen och chemo för hennes bröstcancer 3 år sedan men i slutändan förvärras hennes tillstånd istället för stadium 4. De kommer att rekommendera en annan behandling för att förhoppningsvis förlänga livet för ytterligare 4 -8mths bara. I detta skede jag google för att hitta alternativ medicin för henne. Jag är tacksam jag hittade artemisinin att vara ett lovande alternativ och det är lätt att konsumera, billigt och viktigast mycket effektivt. Jag lyckades övertala henne att försöka detta eftersom hennes läkare redan inte kan hjälpa. Vi var båda mycket skeptiska om den här produkten kommer att fungera. Men eftersom vi inte har något annat val måste vi ta risken.

Efter att ha tagit denna produkt för endast 1mth och bara 1 flaska av detta. Hennes doc var chockad över vad som hänt inom denna 1mth och rådde henne att fortsätta att ta vad hon tar. Hon är nu rensad av hennes cancer! PTL! Jag är överlycklig så jag delar detta vittnesbörd för att välsigna vem som är i samma situation att överväga denna produkt. GBU! Jag hade en stor hård klump under min bröstvårtor, storleken på 4 fjärdedelar staplade ovanpå varandra. Det kvarstod i några månader.

 Jag var rädd att det var cancer, men gick aldrig för att få det diagnostiserat, eftersom de flesta förfaranden för att diagnostisera cancer kan orsaka mer cancer eller få den att metastasera. Biopsier bryter exempelvis tätningen runt tumören och låter celler läcka ut i blodet). Jag öppnade artemisininkapslarna och blandade den med den renaste dmso jag kunde hitta för att göra en pasta. Jag applicerade sedan den till min bröstvårt dagligen och täckte den med ett bandstöd för att låta det sitta på det och absorbera. Jag gjorde också en två veckors snabbvatten. Klumpen minskade snabbt i storlek och försvann efter 45-60 dagar. Hurray för artemisinin! Detta är vad min traditionella kinesiska läkare ordinerat för mig att ta när man reser i troperna för att förhindra malaria. Google-sökning visar att det är en utmärkt ört för cancer (särskilt leukemi och kolon). Det har inga negativa biverkningar och malaria har inte utvecklat motstånd mot det. Jag har en boxerhund med lymfom och det här är en del av mitt helande protokoll. Det finns mycket information om artemisia för att hålla tumörer i bukt och minska storleken.

Jag och min bror tar 2 piller om dagen på tom mage för att behandla candida. Vi kommer att använda den tills vi återvinns. Det fungerar, kan känna en slags herxheimerreaktion när du börjar använda den. Detta är vanligt när du har systemisk Candida-infektion. Vi använder också andra tillskott. Jag hade problem med min lever / gallblåsa och kunde inte äta. Blodtester och sonogram var normala förutom förhöjda eosinofiler vilket kan innebära en allergisk reaktion (inte i 3 veckor) eller en parasitinfektion. Jag försökte dessa i två dagar. Var tvungen att stanna nära ett badrum och inget annat än vattnig diarré. Efteråt men jag kände mig mycket bättre och har nu vanliga avföring, inga bukproblem och bara litet leverbesvär när jag äter för mycket fett. Detta är ett av de tillskott jag använder i min kamp mot prostatacancer. Jag gillar det här märket mycket, och tycker att det är ett bra värde för priset. Jag har begått malaria i mina resor när jag inte har tagit någonting. Sedan jag har börjat ta artemisinin, har jag aldrig kontrakterat malaria på samma platser.

Jag beställde detta föremål för samtidig infektion av babesia. Jag var mycket imponerad av denna produkts styrka. Det har varit en vecka nu och jag har märkt betydande förändringar. Jag hade en mycket stark reaktion när jag tog detta, kanske relaterat till avgiftning eller en herxreaktion. Jag tog det för att åtgärda lymesjukdom och en potentiell b. Microti infektion. Jag tog det här på rekommendation av en växtbaserad läkare, och under de två veckorna jag var på kände jag mig oskadd och sjuk och kunde knappast röra sig eller tänka linjärt. Detta kan vara mildare tas i det är holistisk form, söt malurt. Vi var väldigt nöjda med det här. Vår hund har hermangosarcoma och vi använde detta med ip-6 och omega 3s som ett komplement till de andra protokollen vi gör för vår hund och var nöjda med resultaten. Vi använder alltid mänsklig kvalitet för våra djur. Jag skulle vilja föreslå att du tar en sås eller annan trans-faktor för att göra detta arbete mest effektivt för dig.

Jag kan inte berätta om styrkan är som annonserad. För bästa absorption, ta med en tesked eller två kokosnötolja. Hade en långvarig infektion och det verkar vara tydligt nu. Jag tar dagligt artemisinin med mjölk och kokosfat och tar min wbc ner. Med denna produkt för min tcm diagnos av kall livmoder har jag märkt en bestämd förbättring av mina symptom.