Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Makeup, Eyes, Eyeliner

Koji, Dolly Wink, Liquid Eyeliner, Deep Black, 0.2 fl oz (7 ml)

Koji, Dolly Wink, Liquid Eyeliner, Deep Black, 0.2 fl oz (7 ml) Review

kr105.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Koji, Dolly Wink, Liquid Eyeliner, Deep Black, 0.2 fl oz (7 ml)
Produkt Antal: 0.02 kg, 15.2 x 6.9 x 2 cm
Produktkategori: Eyeliner, Eyes, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
E.L.F, Soothing Face Primer, 0.47 fl oz (14 ml)

Eyeliner, producerad av Tsubasa Masuwaka.

Eyeliner, Eyes, Makeup: Koji, Dolly Wink, Liquid Eyeliner, Deep Black, 0.2 fl oz (7 ml)

Läkare formel eyeliner är ett bra val. Måste du bära eyeliner med mascara? Så jag var glad att pröva den här eftersom min vanliga tenderar att blekna middagstid på mina botten lock, och det sätter sig ofta i hörnen på mina ögon. Efter bara en svep, var jag dock officiellt en uz-öppningsfoderkonverterare, dock. Men hur går du på att räkna ut vilken som är den bästa eyelinen för dig? Denna eyeliner tar mycket lång tid att torka ut så att du väljer det större alternativet bör inte göra att du slösar bort något. Gel-eyeliner skapar ett dramatiskt, djärvt utseende och är mycket långvarigt.

Koji Eyeliner - Eyeliner, Eyes, Makeup

Så när jag hörde att alltför ansikte skulle släppa det bättre än köns flytande eyeliner, blev jag fascinerad av att lära mig mer. Uz-ögonöppningsfodret markerar denna ruta med den tunna målarens borstliknande spets som glider med lock lätt. Naturligtvis bör du också se till att färgen eyeliner producerar är levande och rik. Jag har gjort min eyeliner på samma sätt i fem år – ett mycket mörkt och mycket tjockt kattöga. Jag ser alltid på att skylla när det är dags att fylla i min vardagliga sminkväska. Om du är en gel-eyeliner-hängiven, se till att rengöra borsten du använder regelbundet för att förhindra uppbyggnad av skadliga bakterier. Plus den flytande sidan, det gör det mycket enkelt att göra vingar och jag kämpade med att göra en bra vinge innan jag köpte denna eyeliner. På natten kunde jag ta bort det med ögonmakeup, även om det fanns spår jag var tvungen att städa upp nästa morgon. Användarna säger att ysl couture kajal eye penna gör allt som den lovar att göra. När jag vände på eyelinerna märkte jag att det fanns instruktioner om att skaka produkten innan du applicerade den. Sedan jag experimenterade med färgglada vingfodrar på gymnasiet har jag utvecklat strikta kriterier som eyeliners i min sminkrutin måste uppfylla.

Relaterad produkt:
Sigma, F84, Angled Kabuki Brush, 1 Brush

Eyeliner, Eyes, Makeup: Koji, Dolly Wink, Liquid Eyeliner, Deep Black, 0.2 fl oz (7 ml)

Denna eyeliner har varit en favorit hos mig alla gånger ett tag på grund av att den är starkt pigmenterad, perfekt för att skapa en dramatisk look och aldrig smutsar bort. Flytande eyeliner såg glansig ut, även innan produkten skakades. Som du kan förvänta dig är denna eyeliner också vattentät och smutsbeständig. Ska jag ha eyeliner på toppen eller botten? Du kan skapa en enorm variation av utseende från det klassiska kattögat till ett mycket naturligt doe-öga. Men det kan också göra att du använder för mycket eyeliner, så experimentera för att ta reda på vilken stil som passar bäst för dig. När effekterna av krämet sparkar in bör hela processen teoretiskt vara ganska smärtfri, sade meyer. Som stjärnan i din sminkväska arbetar eyeliners för att accentuera ögonen, mörkare utrymmet mellan glesa fransar och lägger till drama. Använd den för att stämpla den perfekta vingen i det yttre hörnet av ögonen, och spåra sedan linjen över locket.

Handla svart, brun och färgad eyeliner från olika toppmärken, inklusive covergirl, revlon, rimmel, milani, maybelline och nyx. För att förhindra allergiska reaktioner är denna eyeliner doftfri, en ögonläkare och hudläkare testad. Om du har mindre eller huva ögon, gör applikatorns precision enklare att arbeta hårt för att nå fläckar som de inre hörnen och fransar. Den rimmel överdrivna ögondefinieraren fortsätter att vara jämn och ger en djup färg. Kanske den mest berömda vattentäta eyelinern där ute, stila’s stay all day-formel gör exakt vad namnet antyder, plus gör det enkelt att skapa flicks och swoops, även för nybörjare. För att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din penna, kommer denna eyeliner med en inbyggd slipare som faktiskt fungerar. Det gjorde det extremt svårt att applicera eyeliner med sporadiska borstehår som sticker ut i motsatt riktning. Denna automatiska eyeliner var mer som en tunn krita än en penna.

För en starkare eyelinerlinje kan det ta två och en halv till tre timmar, sa hon och noterade att hon får sina kunder involverade i designen för att se till att den slutliga produkten kommer att vara exakt vad de vill ha. Jag har testat magnetiska ögonfransar i det förflutna (de som knäpps samman över dina riktiga ögonfransar, du vet, de som onlinevideor gör att det verkar enkelt att applicera men det är inte fallet alls)! Även om den har stagkraften av en gel, fortsätter den som en flytande eyeliner och ser ut som en kohlfoder. Formeln är superglad, drar inte i ögat och blöder inte så det är lätt att få en fin vinge. Vi fick de mest eyeliner-kunniga medlemmarna i vår redaktion att ta hem några eyeliners vardera för en veckas testning. Jag är inte den bästa med ögonfranslim och placering men tyckte att det var mycket lättare. Jag gör alltid ett tjockt vingat foder och det här har aldrig överförts till mitt övre ögonlock som vissa produkter gör.

Relaterad produkt:
E.L.F, Wow Brow Gel, Brunette, 0.12 oz (3.5 g)

Koji Eyeliner – Eyeliner, Eyes, Makeup

Koji Eyeliner: Intensiva pigment av långdragande eyelinerfärg glider på jämnt för precisionsdefinition och vippa förtjockning. Följande 5 är de mest populära gel eyeliners i världen.Oavsett stil, bäst eyeliner bör vara lätt att applicera och rikt pigmenterad, allt medan du håller upp genom fuktiga sommardagar, plötsliga regnstormar och känslomässigt förödande stunder i den senaste pixarfilmen. Denna penna levereras också med en inbyggd smetare för att diversifiera din eyeliner-look. Om du svettas mycket, rivs enkelt upp eller letar efter ett verkligt långvarigt alternativ kan du köpa en vattentät eyeliner, ibland kallad smettsäker eyeliner. Med detta sagt verkar denna eyeliner hålla sig lite för bra. De hävdar att på grund av 35-graders vinkel på eyeliner har deras vippar och vingar aldrig varit skarpare. När det gäller att ta på eyeliner är jag så nervös och skakig som man kan bli. Efter att ha testat detta för första gången, förstår jag nu varför så många människor älskar denna eyeliner. Med denna produkt ställer du helt enkelt in stämpeln från ögonhörnet till slutet av ögonbrynet för att skapa samma vinge på varje sida. Först och främst har jag extremt huva ögon, de sitter ganska mycket ovanpå mina ögonfransar. Om du gillar att prova nya eyeliner-stilar eller regelbundet bär komplex smink, kanske du vill prova denna eyeliner. Jag köper normalt inte de mjukare eyeliners som går för lätt.

Många av dem veckas och smetar lätt, ett mardrömsscenario för alla som försöker bemästra ett hårt kattögat. Denna eyeliner är extremt långvarig, med upp till 16 timmars varaktighet. När du sätter på eyeliner förväntar du dig att den ska hålla. Utan eyeliner kan en look enkelt se ofullständig och slarvig ut. Låt mig börja med att säga att detta inte är mitt första kattögon rodeo. Jag har något torr hud, och denna rimmel eyeliner fortsätter lätt, men med en något ojämn linje. En långt bärande, vattentät ögonblyertspenna som parar ultra-krämig glid med omedelbar färgintensitet. Ibland blir mina ögon super vattniga och det är bara ett krångel. Jämför de mest användbara kundrecensionerna av de bästa rankade produkterna i vår ögonfoderbutik. Om du väljer en penna-eyeliner bör du också se till att den har en slipare på den som verkligen fungerar. Formen på ditt öga kan påverka tjockleken och kvaliteten på linjen du applicerar, till exempel att använda en lång, tunn linje för att förlänga ett runt öga. Vår smala ögonpennor har en skimmer till det!

Några, som nyx collection noir flytande svart foder, försvann bokstavligen framför våra ögon, medan andra som marc jacobs highliner stannade så skarpa och definierade som om ingenting hade hänt alls. Läs dessa recensioner om du vill se våra val av produkter för att lyfta fram och ta hand om dina ögon. Älskar den flytande eyelinerpennan är ok. De gör också glimmersticks för eyeliner och lipliner. Ärligt talat, när jag först fick mina händer i uz-ögonöppningen, var jag trött på om det skulle följa dem. Dessutom är den också vattentät men kan tas bort med en sminkrem. Om du bestämmer dig för att applicera eyeliner på bottenlocket, dra huden hårt och applicera försiktigt eyeliner över dina fransar. Den ultrafina spetsen kan ge dig superexakta tunna linjer, men låter dig också bygga upp produkten för att få ett intensivt, tjockt kattöga. Meyer sa att många av hennes kunder kommer tillbaka efter ungefär ett år för att få touch-ups. Med en video, nio eyelinerhackar och ett pep-samtal från Lindsay drog jag av ett ganska respektabelt kattöga vid första försöket.

Vattentät eyeliner är utformad för att motstå smet, tårar och svett så att din noggrant utformade ögonmakeup håller sig hela dagen och hela natten. Krämig konsistens och sammetig finish ger långvarig färg med exceptionell enkelhet idealisk för blandning, smetning eller parning med ögonskuggor i pulver. Det slutade aldrig med att smeta eller satte sig i hörnen på mina ögon.