Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Makeup, Eyes, Eyeliner

L’Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 835 Carbon Black, .08 fl oz (2.45 ml)

L'Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 835 Carbon Black, .08 fl oz (2.45 ml) Review

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: L’Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 835 Carbon Black, .08 fl oz (2.45 ml)
Produkt Antal: 0.01 kg, 17.8 x 4.6 x 2.3 cm
Produktkategori: Eyeliner, Eyes, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Jane Iredale, PurePressed Base, Mineral Foundation Refill, SPF 15 PA++, Cognac, 0.35 oz (9.9 g)

2x Intensitet, intensiv färg, dramatisk definition, L’Oreal presenterar Telescopic Carbon Black Eyeliner, för en dramatiskt definierad och intensiv ögonblick. Så fungerar det: Telescopic Eyeliner’s sneda precisionsfiltspets är vinklad så att du snabbt kan dra en exakt linje. Hela dagen slitage. Glider på utan att smeta eller smeta. Lämplig för känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Doftfri. Ögonläkare och allergitestade. * 2x mer intensiva pigment jämfört med L’Oreals vanliga svart.

Eyeliner, Eyes, Makeup: L'Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 835 Carbon Black, .08 fl oz (2.45 ml)

Om du tycker att du skrubber ansiktet rått för att ta bort envis makeup, rekommenderar vi antingen att du byter till en annan eyeliner eller överväger att använda en starkare sminkrem. Jag gillar alltid denna eyeliner, den håller sig riktigt bra och fungerar aldrig och har en trevlig pensel. De andra eyeliners krävde verkligen mer rengöringsmedel. Men till min överraskning satte jag först vänster kattöga och det var perfekt bortsett från att behöva ansluta det till mitt nuvarande foder. Kanske hittar du en produkt och bestämmer dig för att älska den, trots brister du accepterar eftersom du är trött på att leta efter den perfekta eyelineren. Om borttagningsprocessen, sa en tredje testare, kom detta ganska enkelt ut med bara sminkrem. Designad för att vara långvarig och exakt, stila stay hela dagen vattentät flytande ögonfoder är ett underbart alternativ för dig som föredrar flytande eyeliner. Testare gav det bästa poängen för att hjälpa dem att skapa sin perfekta look och applicera smidigt på ögonlocken utan att dra eller hoppa över. Användare säger att de bokstavligen inte kan leva utan denna eyeliner. Eyeliners är i grund och botten ögonsmink, och ett fel drag kan resultera i att en massa svarta märken förstör den felfria mugg som du tillbringade nästan två timmar på att skapa.

L'Oreal Eyeliner - Eyeliner, Eyes, Makeup

Du kan också anta en längre vinge i ögonens hörn för att hjälpa dem att öppna sig. Om detta beskriver dig, finns det absolut ingen anledning att tvinga dig att bära eyeliner. Medan denna eyeliner nästan är perfekt formulerad, har många kunder haft problem med själva flaskan. Formen på ditt öga kan påverka tjockleken och kvaliteten på linjen du applicerar, till exempel att använda en lång, tunn linje för att förlänga ett runt öga. Som en mer liten följd prioriterade vi svarta eyeliners som var, ja, svarta. Vi minskade kandidaterna för tester genom att kamma igenom flera produktgranskningswebbplatser (Ulta, makeupalley, amazon och sephora) samt några recensioner av bloggare. Revlon colorstay eyeliner penna, $ 8, denna penna var för grå och ojämn i sin täckning. Eyeko visuella ögon, $ 19, eyeko har gjort en stor stänk nyligen i den flytande eyeliner scenen, och vi tyckte ofta att det var slut på sephoras vi kontrollerade. Gel kräver en separat borste och tar lite mer finess att applicera än andra format, men det är värt att få tag på om du behöver din eyeliner för att sätta i långa timmar eller överleva ansträngande förhållanden som svettiga somrar.

Relaterad produkt:
Prestige Cosmetics, Brow Shaping Studio, Light/Medium.10 oz (2.9 g), kr50.00 - Bad, Skönhet, Smink, Ögonbrynpenna Sverige

Eyeliner, Eyes, Makeup: L’Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 835 Carbon Black, .08 fl oz (2.45 ml)

Den bästa eyelinen förblir på så länge som möjligt medan den ser bra ut, med djup pigmentering och perfekt, enhetlig täckning och kommer av utan stort besvär. Om du inte bryr dig om att spendera extra, gör bobbi brown en borste specifikt för att följa det med sitt gel-foder, den bobbi-bruna ultrafina ögonfoderborsten ($ 28). När det gäller kvarhållningskraft, är flytande eyeliners mer troligt än någon annan typ att inkludera en korspolymer eller sampolymer i de första ingredienserna för att hjälpa dem att fastna. Med detta sagt är denna flytande eyeliner på alla andra områden ett underbart val. Jag tar precis den färg jag vill passa mitt humör och svepa den på mitt lock med lite ögonskugga på min nedre franslinje och mitt inre hörn. På kort avstånd från la mer’s bås, känd för att ha säljer 190 $ halva uns behållare med ögonkräm, hittade jag surratt-disken. Vårt mål: Hitta vilka eyeliners som erbjuder den smidigaste, mest kontrollerade applikationen, vattentät slitage och smärtfritt borttagning.

Våra testare rapporterade emellertid flingande och smudande med eyeliner, och ett par sa att det var svårt att gå av. Oavsett vilken look du har i åtanke kan du skapa den med en av dessa eyeliners. För att applicera eyeliner bör du börja vid det inre hörnet på jobbet tvärs över. En av mina favoritutseende med detta foder är ärligt talat ett kattögat eftersom det är idiotsäkert och den perfekta lösningen för när jag springer sent och inte har tid för en fullständig ögonskuggautseende. Det finns ingen annan eyeliner som jag någonsin kommer att använda – så jag hoppas att de aldrig avbryter detta. Fodret är formulerat för att enkelt glida över huden och applicera jämnt, vilket eliminerar många av de problem som blyertspennor tenderar att ha. En bra eyelinerpinne ska kunna göra flera jobb. Huvudingredienserna är vanligtvis silikonmjukgörare som mjukar upp huden och håller den fuktig och flexibel (Cyclopentasiloxan, dimetikon, metyltrimetikon) eller lösningsmedel som hjälper till att hålla formeln enhetlig och ibland hjälper till att avfettja huden (Isododecane, ett lösningsmedel, är vanligt i alla typer av eyeliner). Spetsen är särskilt användbar för vingade eyeliner eftersom spetsen är extremt exakt, vilket gör det enkelt att skapa symmetriska vingar.Nyx kosmetika flytande foder ($ 6) Var den billigaste flytande eyelinen vi testade, vilket gör de övergripande glödande rekommendationerna att det blev ännu mer chockerande. Gör för evigt sammanslagningar med popstjärna charli xcx för att skapa denna samling av aqua xl ögonpennor vattentäta eyeliners.

Att använda penna eyeliner kräver minst teknik och kan ge dig mest kontroll. -För foder, dra försiktigt i övre hörnet av ögonområdet för att sträcka och jämna ut området. Denna dermatologiskt testade eyeliner varar minst 12 timmar och kan skapa antingen ultrafina eller dramatiska linjer. Kom bara ihåg att mindre är mer och att alltid ta bort din pulver-eyeliner i slutet av dagen för att undvika uppbyggnad och belastning på förlängningarna. Till att börja med kan jag tvätta bort det medan jag duschar utan att använda någon form av sminkrem. Spetsen på denna eyeliner ger dig full kontroll över en definierad linje. Den här dubbla ögonfodern går lätt och smidigt, men det bästa är hur länge det håller sig och håller sig! De grundläggande formlerna för penna eyeliners och gel är ganska lika. När effekterna av krämet sparkar in bör hela processen teoretiskt vara ganska smärtfri, sade meyer. Ulta automatisk ögonfodral, $ 8, den här var inte tillräckligt svart och täckningen var inte ens.

Relaterad produkt:
Mad Hippie Skin Care Products, Eye Cream, 16 Actives 15ml, 162,00 Kr Sverige

L’Oreal Eyeliner – Eyeliner, Eyes, Makeup

L’Oreal Eyeliner: Uz-ögonöppningsfodret markerar den här rutan med den tunna målarens borstliknande spets som glider med lock lätt. Jag har något torr hud, och denna rimmel eyeliner fortsätter lätt, men med en något ojämn linje. De hävdar att på grund av 35-graders vinkel på eyeliner har deras vippar och vingar aldrig varit skarpare. Du kanske har märkt att gel-eyeliners kräver en borste för att applicera. Baserat på en undersökning som vi gjorde med mer än 800 respondenter, finns det ett stort antal eyelineranvändare som vill dra på en eyeliner på några sekunder, ha den förbli perfekt hela dagen och sedan kunna missa ansikten försiktigt med vatten och låt eyelinerpartiklarna bara driva bort i vinden. Vattentät eyeliner med stila smudge stick är den bästa fodret med blyertsformat: Den utdragbara kritan kommer ut i en tunn kolonn, går på den mjukaste och smidigaste och gör en finish som varade längst av de eyeliners som vi testade. Bortsett från bobbi brown, gav de andra eyeliners mer blandade upplevelser, men clinique brush-on cream liner ($ 17) Det verkade tjäna panelister näst bäst. Observera: Denna eyeliner är inte vattentät, men den har ganska mycket hållkraft. Köpare var också snabba med att berömma fodrets användarvänlighet, med en juridiskt blind användare som skriver att det är den enda eyeliner hon någonsin kommer att använda.

Sandino sa att han märkte att blå eller violetta färgämnen verkar vara en ganska vanlig irritation, även om de nästan aldrig ingår i svart eyeliner. Det är en go-to-artikel i allas sminkväska, och det finns ingen brist på alternativ där ute (Ta en snabb resa till apotekets skönhetsgång och du kommer att se vad vi menar) men att hitta de bästa formlerna är ingen enkel prestation. Efter mer än 100 kollektivtimmar studerade eyeliners; överväger mer än 100 geler, pennor och vätskor; och testa mer än 50, har vi hittat de tre bästa eyeliners i penna, vätska och gel: Stila smudge stick vattentät eyeliner penna, revlon colorstay mager vätskefodral och bobbi brun långslid gel eyeliner. Användare hävdar att detta är den perfekta eyelinen för både proffs och amatörer. Vissa kunder rapporterade att de hade svårt att få bort det med en sminkrem. I slutändan hittade vi ett drömteam av blandade blyerts-, vätske- och gelöglar som stod upp genom långa arbetsdagar och dimmiga helger. För det här stycket undersökte vi ett antal experter med olika perspektiv och bakgrunder. Men det kan också göra att du använder för mycket eyeliner, så experimentera för att ta reda på vilken stil som passar bäst för dig.

Det är infuserat med ögonfransväxtserum och ricinolja för att hjälpa dina ögon att springa även efter att du har tagit av den. Jag var trött på allt detta och bestämde mig för att prova denna eyeliner och jag kommer aldrig tillbaka. Och om du letar efter seriös vistelse såväl som en mångsidig produkt, var den bobbi brun långa slitageliner den bästa gel-eyelinen vi testade. Samtidigt som vi hittade den faktiska eyelinerprodukten i dessa artiklar saknas, kommer vi att hålla ett öga på applikationsinnovationer som gör att det blir enklare att få grafik. Läkarnas formel för ögonmarkör för filtpinnar, $ 7, täckningen härifrån var trevlig, men filtspetsen på denna markör var väldigt fett, och vi kunde se att det försvann lätt. Du doppar försiktigt stämpeln i den lilla potten med eyelinerbläck och tryck sedan ordentligt på ögonen. Det gjorde det extremt svårt att applicera eyeliner med sporadiska borstehår som sticker ut i motsatt riktning. För de flesta bör denna eyeliner vara det mesta av arbetsdagen. Du kan skapa en enorm variation av utseende från det klassiska kattögat till ett mycket naturligt doe-öga.

Du bör ta bort all din smink noggrant innan du sover varje dag och alltid undvika att gnugga, tugga eller skrubba ansiktet. Det är oerhört viktigt att välja en eyeliner som är utformad för att inte smeta in. Jag brukar inte skriva recensioner, men jag var tvungen att berätta om denna eyeliner för det är fantastiskt. Jag skulle definitivt rekommendera denna eyeliner till en vän. Följande 5 är de mest populära gel eyeliners i världen. Blyertspennor tenderar oftast att vara en typ av silikon (Dimethicone eller cyclopentasiloxane) och ett lösningsmedel (Isodecane). När jag vände på eyelinerna märkte jag att det fanns instruktioner om att skaka produkten innan du applicerade den.