Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Fläck, Akne, Serum, Behandlingar

Cosrx, AHA 7 Whitehead Power Liquid, 100 ml

Cosrx, AHA 7 Whitehead Power Liquid, 100 ml Review

kr135.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Cosrx, AHA 7 Whitehead Power Liquid, 100 ml
Produkt Antal: 100 ml, 0.18 kg, 15.5 x 4.3 x 4.3 cm
Produktkategori: Fläck, Akne, Behandlingar, Serum, Sverige

Relaterad produkt:
Jayjun Cosmetic, Rose Blossom Mask, 1 Mask, 0.84 fl oz (25 ml)

Förväntar morgondag, “Frälsare för hud utan innehåll av Whitehead och Sebum”, AHA 7 Whitehead Power Liquid är formulerad för att återupptäcka huden och förnya hudens hud, vilket ger en strålande, minskar utseendet på whiteheads, AHA 7 Whitehead Power Vätska inkluderar äpplevatten som innehåller naturlig AHA och glykolsyra, rensar upp huden och slappnar av porer med död hudcell och andra hudproblem, tar bort whiteheads i porerna, AHA 7 Whitehead Power Liquid rensar bort gamla döda hudceller inuti porerna och arbetar med vitamin, vitare och naturlig fuktighetskräm som behandling, för att hantera död hudcell utan stimulering, för att hjälpa till med att hantera huden som gör den friskare och viktigare.

Fläck, Akne, Behandlingar, Serum: Cosrx, AHA 7 Whitehead Power Liquid, 100 ml

Skydda på miljön din hudboll med lavendelbädd, tillverkad med lugnande lavendel och exfolierande salicylsyra, precis före sängen. Om jag har nya smärtsamma, cystiska finnar, lägger jag faktiskt på en akne-behandling innan toner så att den kan behandlas direkt. Den har också kojic syra som förbättras i att göra din hud ljusare medan den naturliga alkoholen strammar porerna och kontrollerar talgproduktionen. En vanlig missuppfattning hos oljebaserade rengöringsmedel som rengöringsoljor och rengöringsbalsam är att man inte ska använda något som innehåller olja om deras hud är fet (eller akne benägen). Det kan inte bara orsaka kemiska brännskador om de inte späds ut med en bärarolja på rätt sätt, utan du kan faktiskt hamna med mer akne på grund av hudirritationen som det ofta orsakar. Och vad är de bästa koreanska hudvårdsprodukterna för fet fet hud med akne? Glaciärvatten rengör effektivt huden genom att ta bort osynliga och små damm. Vi har avsiktligt minskat vår lista till 33 produkter: Det var viktigt för oss att komma ihåg att en del av problemet med att hitta de bästa akne-behandlingarna känner att du har alltför många alternativ att välja mellan. Men för mycket talg kan leda till fet hud och i sin tur till igensatta porer och akne. Faktum är att många skönhetsexperter uppskattar att använda essens och toner som de två viktigaste stegen för bra hud, direkt efter rengöring. De är utformade för att skydda huden mot att förlora för mycket fukt genom förångning efter rengöring och förbereda den för att ta upp nästa steg i din hudvårdrutin.

CosRx K-Beauty Treatments Serums Acne Blemish - Fläck, Akne, Behandlingar, Serum

Behandlingar inkluderar vätskor, essenser, serum, ampuller, emulsioner, lotioner och oljor. Jag använder detta serum efter min toner och essenser, tillsammans med mina andra serum och före fuktighetskräm på natten. Några av mi har fått mycket beröm i Korea och bland online skönhetsindustrin för att skapa skonsamma men ändå mycket effektiva produkter för människor med många oroliga hudproblem som akne, rosacea, hudormar, whiteheads och många fler. Den här två-i-ett-essensen och grunderna hanterar alla typer av hudproblem, balanserar fukt och oljeproduktion, samtidigt som den torkar av torr hud. Dessutom känns min hud mindre snäv och mer hydratiserad. Det är en milt sur ph om 5,5 hjälper till att reparera svaga hudbarriärer, säkert för känslig hud. En toner formulerad med häxahassel för att hydrera torr, tråkig hud, vilket lämnar den hydratiserad, lugnad och balanserad efter rengöring. Titandioxid är avsedd att ge solskydd och bör inte levereras i dermis för att undvika missfärgning och irritation av huden. Det kan vara läskigt att tänka på att lägga olja på redan fet fet och akne benägen hud, men oljelengöringsmedel tar faktiskt bort oljebaserat skräp och överflödigt talg från dina porer utan att strippa och torka huden (vilket leder till ytterligare talgproduktion).

Relaterad produkt:
Avalon Organics, Intense Defense, With Vitamin C, Renewal Cream, 2 oz (57 g), kr140.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum Sverige

Fläck, Akne, Behandlingar, Serum: Cosrx, AHA 7 Whitehead Power Liquid, 100 ml

Den asiatiska växtväxten har använts i århundraden tack vare dess hudläkande egenskaper. En lätt, mjölkaktig fuktighetskräm med salviaxtrakt som lämnar huden hydratiserad, balanserad och lugnad. Baobab-olja ger djup fukt och lämnar huden känsla super silkeslen och fuktig. Vid lagerbehandling används ampuller vanligtvis efter essenser men före serum. Oligo-hyaluronsyra och algextrakt stöder långvarig fuktighet och stöder naturlig kollagensyntes för att huden ska se ut och känna sig hydratiserad och fullständigt uppfriskad. Kemiska exfoliatorer som denna som innehåller glykolsyra, en alfahydroxisyra (Aha), är känd för att ta bort döda hudceller, förhindra rynkor och läka akneärr. Oljor kan faktiskt hjälpa till att korrigera balansen mellan olja och fukt i huden, vilket är viktigt för att hantera porproblem, talgproduktion och utbrott.

CosRx Fläck, Akne, Behandlingar, Serum

Denna sju-i-ett-skönhetsbehandling är utformad för att hantera de flesta stora hudproblem, och den gör det till ett mycket överkomligt pris. Om du har fet och uttorkad hud kan du bara använda skiktningsmetoden när du använder en hydratiserande toner och är redo att gå. Om du har torr hudtyp bör du istället leta efter enkla ingredienslistor som fokuserar på fukt och näring. Inte bara har denna skinfood svart sockermask fantastiska recensioner på Amazon, utan det har också varit en av varumärkets mest sålda produkter under de senaste tio åren.Denna formel innehåller en blandning av apotekära örter, inklusive antioxidant-rik dammantel som hjälper till att neutralisera hudskadliga fria radikaler, förbättrar hudens elasticitet och minimerar porens utseende. Blanda upp en gummimask och släta den över huden, vänta sedan på att den ska ställas in och skalas bort. Utan hårdheten av kemiska ingredienser som vanligtvis finns i kommersiella produkter, kommer denna koreanska toner att hjälpa dig att ha en mindre fet hud och ger dig hydratiserad hud. Jag får en upphöjd, kliande utslag och omedelbar hudskada inom 10 minuter efter oskyddad exponering för solen, så jag har massor av erfarenhet av att testa solskyddsmedel. Men bonusen här är att serumet också förbättrar din hudelasticitet. Kosmetisk mikronedling utförs endast på överhuden och penetrerar inte huden djupare än 0,3 mm.

Blemish, Acne

Efter att ha använt den i ungefär en månad, märkte jag att min hud ser mindre utflammad och att jag inte har så många utbrott som tidigare. Tolv nålpatroner är mer effektiva och är lämpliga för att behandla alla hudproblem, inklusive fina linjer och djupa rynkor, slapp hud, stretchmärken, celluliter, pigmentering, brännsärr, efter akneärr. Genomdränkta i vitamin C-rika serum är dessa neogen kuddar enkla att använda, men arbetar superhårt för att bekämpa hyperpigmentering, samtidigt som porens synlighet och ojämn hudton minskas. Detta skyddar kroppen från den höga påverkan som dessa områden utsätts för. Var detta min billiga och glada hemlighet för daggig hud? Detta krämiga, marängliknande rengöringsmedel kombinerar mjölkproteiner, aminosyror och ägg extrakt för att rengöra huden noggrant. Men när jag fick reda på att oljestädare effektivt djuprensar porerna, avlägsnade överskott av talg och akne-orsakande bakterier såldes jag.

Relaterad produkt:
Alba Botanica, ACNEdote, Oil Control Lotion, Oil-Free 57g, 102,00 Kr Sverige

CosRx K-Beauty Treatments Serums Acne Blemish – Fläck, Akne, Behandlingar, Serum

CosRx K-Beauty Treatments Serums Acne Flemish: I det här avsnittet har vårt team lyckligtvis samlat de bästa koreanska tonersna för fet hud som vi hittade tillgängliga på marknaden. De fungerar genom att suga skräp från dina porer, och de förhindrar också att utbrott blir värre genom att skydda fläckar från yttre faktorer, som miljöanfall och smutsiga händer. Lättare än en fuktighetskräm och mer väsentlig än en essens, denna emulsion lämnar min hud fyllig och fuktig utan att orsaka ytterligare utbrott. En balsamrengöringsmedel som kombinerar verkan av en rengöringsolja med mjukheten i en grädde för att vispa bort föroreningar för renad och sminkfri hud. Denna ingrediens är också populär inom västra hudvård, så chansen är stor att du redan har använt en produkt som innehåller den. Formeln innehåller propolis-extrakt, som ger inget annat än närande och antibakteriell hudfördel. Och innehåller grönt te och lakritsrotsextrakt som lugnar irriterad hud? Den innehåller aquaxyl och xylitol för att förbättra fukthållningen och stödja hudens barriär genom att förhindra vattenförlust. Dessa görs varje månad, vanligtvis i en serie av 3-6 behandlingar.

Men kom ihåg att det tar cirka 28 dagar för din hud att förnya sig, så om du inte upplever ovanlig torrhet eller irritation, se till att hålla dig till din akne rutin i minst en månad innan du utvärderar om det fungerar eller inte. Följ din oljelengöringsmedel med detta mjuka grönt te verkligt färskt skumrengöringsmedel för superren hud som inte känns torr eller tät. Detta är en hudvårdsprodukt som jag alltid håller i lager, och den har ganska mycket alltid en roll i min hudvårdsrutin. Ett av de första k-beauty-varumärkena som träffade hyllor i sephora, deras omfattande samling av innovativa ark- och gummimasker, läkande krämer och före sin tid bb-krämer är kultklassiker. Den använder samma typ av svängande rörelse för att behandla huden, men patronen omfattar 81 silikonspetsar. Spf är hörnstenen i alla skönhetsrutiner, och denna flaska från etude house är ett exempel på hur koreanerna har spikat den perfekta solkrämformeln. Jag upptäckte k-skönhet med tristess, och plötsligt tog det över mitt liv. Denna rengöringsmedel är speciellt formulerad med polyhydroxisyror (Phas), en mild syra som är lämplig för känsliga hudtyper, för att lätt exfoliera och hjälpa till att hålla mina hudormar och döda hudceller i fjärd. Den innehåller micellärt vatten som försiktigt tar bort smink utan att torka ut huden. Oskärpa gränsen mellan hudvård och smink. Kom ihåg att inte alla toners passar för varje hudtyp.

Denna essens är 95 procent jästsextrakt, som tros hjälpa till att läka missfärgning genom att hjälpa hudceller att växa snabbare. Hudvårdsprodukterna som tillhör dessa märken innehåller ofta ingredienser som är kända för att vara fördelaktiga för att behandla och förebygga akne, liksom för att rensa akne skrämma och inflammation. Dessa orsakas av en kombination av faktorer: Bakterier, överflödigt talg, döda hudceller och hormoner. Om du har fet fet aknehud och letar efter en snigelmucinprodukt, så finns det inget som jämförs med Cosrx Advanced Snail 96 mucin power essens och Cosrx Advanced Snail 92 allt i en kräm.Denna unika formel, som är kliniskt testad för att minska yttersebum med 20 procent, gör att huden känns balanserad men ändå hydratiserad och uppdaterad. Cosrx aha-kraftvätskan använder naturlig aha för att rikta ojämn hudton och lysa upp alla envisa hyperpigmentering. Denna mycket koncentrerade produkt lugnar huden och hjälper också till med rodnad och irritation. Hudnålning är ett effektivt sätt att behandla extrinsic åldrande hud genom att ge hudföryngring. Perfekt för normal till fet hud. Denna skummande grädde rengöringsmedel tar bort föroreningar och smink utan att avlägsna huden med vital fukt och samtidigt hjälpa till att behandla och förhindra utbrott. Min hudproblem ändrade sig från att minska fina linjer och bruna fläckar till att också kämpa mot hormonell akne. Ofta när du använder k-skönhetsprodukter kommer din hud att bli mer utsatt för solen på grund av ökad cellomsättningshastighet (Ofta uppnås med aktiva ingredienser). (Jag fick senare veta att min akne är hormonell.

överhuden är det tunna, yttre skiktet av huden, synligt för ögat. Mycket effektiv mot akne, rensar upp min hud från fläckar och lämnar den känns fräsch och knirrig rengöring. Med avskalning rekommenderas solskyddsmedel på morgonen starkt eftersom du kommer att behöva skydda din nya hud från solen! Om dina huvudsakliga hudklagor är hudormar och tråkig hud kan denna rengöringsolja vara ett bra alternativ.

Återställer processen med sebumutsöndring från porerna. Tar bort bulor, rengör huden. Inte för mig. Från subkutan akne hjälper inte! Vad gynnar mig. Kallt verktyg. Från wen hjälper inte. Inte för permanent användning … Bra! Det är oklart. Värt vartenda öre

Jag hade osynlig för all subkutan akne. Huden på kinderna och pannan med knölar. Jag kan inte säga att jag hade ett mycket orent utseende, men jag förväntade mig alltid att det skulle ta 5-6 veckor och mitt ansikte skulle “upplösas” av akne och akne, huden rengörs på något sätt och tar bort allt onödigt. Oftast blomstrade det i ögonblick av speciella upplevelser, som i allmänhet inte lägger tillit i svåra stunder. Jag förstod att jag blomstrade på grund av problemet med sebumutsöndring på hudens yta. Detta botemedel fungerar för mig så här: Jag tvättar noggrant ansiktet, rengör mina porer. Jag lägger detta botemedel på en fredagskväll. Och på lördag och söndag blev all subkutan akne som jag kändes under huden inflammerad och ytbehandlade. Jag raderar det fula på lördagskvällen, torker igen med det här verktyget. På söndagen kan det fortfarande finnas någon form av inflammation som var lite djupare. Ta bort och torka av med en produkt. Syror torkar och läker. På måndag är utsikten mycket anständig. Mycket bättre än efter en mekanisk rengöring av en kosmetolog. (Förresten, om botemedlet appliceras efter badet, är effekten ännu djupare) Nästan 2 månader har gått och jag använder fortfarande botemedlet på helgen, men mer än så kommer inget ut i sådana mängder. Huden blev slät, knölarna på kinderna var borta, för under huden finns det inget överskott av fett. Jag förstår att det nu finns en återställande av sebumutsöndring på huden, och syror hjälper mig med detta. Jag kommer att använda en ny helg i februari. Var noga med att råda flickor som har problem med utsöndring av talg från porerna

För aggressiv för känslig hud

Användbar för allvarlig inflammation. Syror förnyar säkert huden, men den är väldigt tunn, känslig. Det löser inte problemet. Och det förklaras som ett botemedel mot problemhud (

Vad jag gynnade av

Mycket bra botemedel. Kämpar akne. Lämplig för alla åldrar. Vi har hela familjen.

Från wen hjälper inte

Produkten är bra, fungerar men inte för permanent användning, eftersom den ofta torkar huden mycket och får den att skalas av. Ibland får jag vita tandkött på haklinjen, vilket är extremt svårt att rengöra med mekanisk rengöring. Så det här verktyget hjälper till att förbereda huden för rengöring, det mjukar och pressar tandköttet mot ytan, efter flera dagars användning kommer gummiet lätt ut. använd den här produkten endast från oktober till april, för efter att huden reagerar mer aktivt på solbränna och solens strålar i allmänhet, förvarar jag den i kylen.

Jag gillade botemedel, mycket effektiv om du står inför problemet med komedonal akne, är subkutan vävnad ett botemedel som kommer att glädja dig! Jag har lidit av hudproblem under mycket länge och ef fekt av den här flaskan gör mig väldigt glad, efter att jag har applicerat den verkar huden skina från insidan, lättningen släcks ut, de svarta prickarna blir vita, ansiktstonen blir jämn! I allmänhet är detta mitt måste, jag råder alla om de inte känner till syror, då är det bättre att börja med små doser, eftersom botemedel är ganska kärnkraftigt, du kan börja 2 gånger i veckan och använda det oftare senare: )

Ett mycket tufft botemedel, förstod inte effekten, kastade den bort, sedan utgångsdatumet hade gått ut. Huden torkar och irriterar.

Kan inte leva utan den

vilken procent av glykolsyran den innehåller?
Vilken är andelen glykolsyra?
ska jag tvätta bort den eller lämna den på huden hela natten? tack
Kan detta användas i samband med Cosrx Blackhead Power Liquid?
Kan jag använda det varje natt
Är artiklarna i COSRX du säljer ORIGINAL? Ledsen för att fråga, jag vill bara se till. Tack
För ppl som såg resultat, hur många gånger i veckan använde du det?
Jag har fet hud och whiteheads. Är detta lämpligt för mig?

7% AHA (glykolsyra)
Andelen glykolsyra i denna produkt är 7% härrörande från sockerrör. Det är bättre att lämna den på, kanske vänta som 20 minuter (behöver inte) och följ w resten av din hudvård. du kan tvätta den om du inte gillar känslan men det fungerar förmodligen inte lika bra. det borde inte bränna dig som helvetet tho men lite stickande är bra. det är vad det ger mig nu men första gången jag har provat det var jag tvungen att tvätta den av lmao.
Det kan användas med Cosrx BHA, du vill vänta minst 20-30 minuter innan du applicerar AHA över. Det kan vara ganska torkande med dessa två tillsammans eftersom AHA är 7% glykolsyra. Jag använde AHA bara ett par gånger i veckan i 2 veckor och började sedan använda den oftare sedan framåt när min hud justerades efter den.
Du kan. Jag tror att det här är den bästa tiden att använda den här produkten.
ja det är orginal och det fungerar. bra produkt
Du bör bygga upp detta långsamt. Försök använda den en gång och se hur din hud reagerar på den. Om du inte har några problem kan du prova det igen tre dagar senare. Fortfarande inga problem, du kan använda det igen efter 3 eller 2 dagar. Fortsätt bygga upp det när allt går bra. Bygg upp mycket långsamt om din hud reagerar dåligt på den. Jag använder den varannan natt och såg resultat efter en vecka. De var små. Efter en månad såg verkliga resultat. Endast på mina vita huvuden och min skintone är jämnare. För hudormarna behöver jag verkligen BHA. Hoppas det här hjälper.
Absolut. AHA: s rensar ut oljan i porerna som rensar huden. Love love den här produkten.