Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Behandlingar, Hydrating, Serums, K-Beauty Behandlings

Dewytree, Ultra Vitalizing Snail Serum, 2.36 fl oz (70 ml)

Dewytree, Ultra Vitalizing Snail Serum, 2.36 fl oz (70 ml) Review

kr200.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Dewytree, Ultra Vitalizing Snail Serum, 2.36 fl oz (70 ml)
Produkt Antal: 2.36 fl oz, 0.11 kg, 11.9 x 4.6 x 5.1 cm
Produktkategori: Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings, Sverige

Relaterad produkt:
All Good Products, All Good Lips, Certified Organic Lip Balm, Coconut, 4.25 g, kr20.00 - Bad, Skönhet, Läppvård, Läppbalsam Sverige

Snigelsekretionsfiltrat 78%, pH-återhämtnings- och vitaliseringsfunktion, lugnande effekt: kamomill, aloe, fuktighetseffekt: trehalos, natriumhyaluronat, funktionell kosmetik för rynkor, hudläkare testad, fuktig och rik texturerad ansiktslinje levererar hudlyft och hydratisering med filtratbehandling med fukt och snigelsekretion.

Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings: Dewytree, Ultra Vitalizing Snail Serum, 2.36 fl oz (70 ml)

Formulerad med snigelmucin, som, förutom att den är fuktgivande, också är känd för sina läkande och reparerande förmågor, den här essensen är en hjälte när det gäller att bota torra lappar, jämna ut huden och bleka oönskade ärr. Koreansk hudvård: Vi har blivit lite besatta, tbh. Tillverkad av vulkanisk ask som kommer från den koreanska ön Jeju, är denna krämiga lermask överraskande kraftfull när det gäller avgiftning. Jag är en kollega alana, som använder koreanska produkter och oss produkter alltför på en gång. Allas hud är unik så kom ihåg att det tar en del försök och fel för att hitta de bästa anti-aging arkmaskarna. Det finns många möjliga steg för en koreansk hudvårdsrutin, men det betyder inte att alla måste göra varje steg varje dag, sa chao, som förklarade att hon gör en längre rutin på natten, med en mycket kortare plan på morgonen. Indikation om att denna näringsbeständiga tätande essens ger din hud en hälsosam dos av marina mineraler för att hydrera och förbereda huden för den perfekta k-skönhetsrutinen. För att använda, massera det helt enkelt på torr hud och tillsätt vatten för att bilda en mjuk skum och skölj sedan. Lägg till fukten från gurkaxtrakt, som hjälper till att dra åt porerna och faktiskt är mer fuktgivande än vanligt vatten, och din hud kommer att känna sig fyllig och uppdaterad.

Dewytree K-Beauty Treatments Serums Hydrating - Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings

Vissa koreanska bilföretag har till och med börjat introducera fönster med spf för de som är mycket seriösa när det gäller solskydd! Hon sa också att hon i allmänhet tyckte att koreanska solskyddsmedel (Tillsammans med japanska solskyddsmedel) är mycket, mycket mer kosmetiskt eleganta och lättare att använda varje dag jämfört med västra solskyddsmedel. De kylande lapparna, som gelliknande gurkaskivor, håller sig vid din hud och formar till dina konturer. Försök att spendera mer tid och ansträngning på hudvård än smink! Det kanske låter omfattande, men de flesta koreanska kvinnor använder en 8-och 10-stegs hudvårdsrutin varje dag för att hjälpa huden att se frisk och vacker vicky förklarar. När du applicerar peptider på din hud, tränger de igenom barriären för att reparera skador och signalera din hud att öka kollagen och elastinproduktionen. Den hydratiserar allvarligt stressad, uttorkad hud, och eftersom det hjälper till att balansera ph, gör det det lättare för dina andra produkter att absorbera. Detta multitasking rosvatten kombinerar en toner och essens i en och toner, lugnar och hydratiserar huden för en mjuk och strålande hud. Formulerad med jäst jäst, är denna essens ett första steg som ska användas före fuktighetskräm och andra steg i den koreanska skönhetsregimen.

Relaterad produkt:
Mizon, Collagen Power Firming Enriched Cream, 1.69 oz (50 ml)

Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings: Dewytree, Ultra Vitalizing Snail Serum, 2.36 fl oz (70 ml)

Maskar över natten är som superladdade nattkrämer, och om du har fått torr eller akne benägen hud är det verkligen värt att prova. Några breda kategorier av värdefulla ingredienser att leta efter inkluderar fuktighetsfaktorer, antioxidanter, antiinflammatoriska ingredienser och anti-aging ingredienser, tillägger dr. De senaste modenyheterna, skönhetsbevakning, kändisstil, uppdateringar av modeveckan, kulturrecensioner och videor på mode. På $ 145 tjänar den ett bäst av skönhetspris i lyxkategorin med sin kraftfulla men ändå känsliga formel. Täck ansiktet före sängen med den allure korea bästa vinnaren av skönhetspris i sovmaskkategorin för att vakna upp med en ljusare, återupplivad hud. Det är ett måste att ligga i sängen vid 22:00, eftersom 22:00 till 02:00 anses vara en gyllen tid för hud vila och vitalisering. Tänk på dina favoritförstärkare, serum och ampuller för att klargöra, ljusna eller helt enkelt hydrera med koncentrerade aktiva ingredienser. Det torkar inte ut huden, men för mig vad det gör är att hjälpa till att kontrollera hur mycket eller hur snabbt mitt ansikte blir fet igen. Park, som är chef för id-sjukhuset, en av de ledande hudklinikerna i Korea, var hans inställning till åldrande fascinerande. När allt kommer omkring, balanserar en god toner din hud, vilket oavsett din hudtyp alltid är bra. Människor älskar hd-skönhetsrosvatten eftersom det lugnar, förädlar och återfuktar huden med varje spray.

Det var ganska svår akne, och sedan jag började använda det, rensade det min hud. Jag sprayar det en gång på morgonen och en gång om natten och det har vätska min mycket torra hud under de kalla vintermånaderna. Arkmask behöver inte nödvändigtvis användas dagligen, men de kan vara, beroende på dina preferenser och hudtyp. Den gelliknande formeln hjälper också till att öka hydratiseringen som plumpar huden och minimerar utseendet på fina linjer och rynkor. Denna sju-i-ett-skönhetsbehandling är utformad för att hantera de flesta stora hudproblem, och den gör det till ett mycket överkomligt pris. Den ultimata schweiziska armékniven av hudvårdsprodukter, rengöringsoljor (Aka flytande guld) är alldeles för uppskattade.Många användare svär vid det på grund av hur mycket det lugnade deras akne och rensade huden. Här är anledningen: Pärlpulver ger inte bara den klara arkmasken sin prismatiska glöd, det ger också samma ljusstyrka till huden. Våra mammor brukade ingefära i hudvårdsåtgärder när vi var yngre, och det var en stor del av att växa upp i Korea. Din hud kommer att suga upp det är godhet hela natten! Om din hud är på den känsliga sidan, var noga med att nämna detta i förväg. Koreanerna tror att hudvård är mat för huden.

Du kan också tappa varje lager mellan stegen i din hudvårdsrutin, och det hjälper faktiskt till att täta in all produkt du applicerade och mjukar huden för nästa steg. Minusserumet har också en riktigt intressant blandning av ingredienser, inklusive mikro-stickande spikuler som hjälper till att skapa vägar i huden för att underlätta penetrationen av formeln. Det ultimata serumet av bentonsnigelbiet lugnar inte bara upp och riktar sig till nuvarande utbrott med bi-gift, teträd och camellia sinensis bladvatten, men snigelmucinet i denna produkt arbetar hårt för att rensa akneärr och hyperpigmentering som kan bli kvar i eftertid. Behandlingar inkluderar vätskor, essenser, serum, ampuller, emulsioner, lotioner och oljor. Medan k-skönhet inte längre är ett nytt koncept för oss, är det vanligtvis kitschy estetik som höll den begränsad till tonårsskönhetsskåp i några år. Koreansk skönhet tar maskering till en helt annan nivå, och denna läppmask från laneige är som din favorit läppbalsam på steroider. Denna kräm riktar sig också till mörka cirklar, åldersfläckar och fräknar genom att kontrollera produktionen av melanin (den hudmörkande föreningen) runt ögonen. Baobab-olja ger djup fukt och lämnar huden känsla super silkeslen och fuktig. Vi samlade upp bästa av skönhetsprisbelönade koreanska hudvårdsprodukter som noggrant utvaldes av lockande redaktörer baserade inte bara i New York utan också i seoul.

Relaterad produkt:
Teami, Vit-C, Tea Infused Serum, Hibiscus, 1 oz

Dewytree K-Beauty Treatments Serums Hydrating – Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings

Dewytree K-Beauty Treatments Serums Hydrating: Det låser verkligen hydrering för min hud och jag älskar all vetenskap och forskning som går in på detta. Retinol (Och det är olika former) är den mest potenta anti-aging hudvård ingrediensen runt, men du kanske har märkt att det finns frånvaro på ingrediensetiketterna till k-skönhetsprodukter. Förutom att rensa ut porerna, blötlägga glansen och försiktigt exfoliera, hjälper det också att lysa och jämna ut hudtonen. Dessa ansiktsformade tygskivor kan vara tillverkade av bomull, mikrofiber eller till och med miljövänlig kokosnötull och blötläggas i ett serum som innehåller ultrahydrerande ingredienser som hyaluronsyra, aloe vera och vitaminer. Cho gillar det för att det tar på sig hyperpigmentering, som kan dyka upp efter finn, efter solen eller som ett mer generellt tecken på hudkänslighet. Lee säger att detta tar bort de döda cellerna, som gör huden tråkig och grov, och minskar effektiviteten hos de hudvårdsprodukter som följer. Forskning har visat att denna unika ingrediens ökar cellulär aktivitet, återaktiverar livslängden och ger en återställande effekt på stressad hud.

Koreanska skönhetsexperter uppfann kuddapplikatorer för att möjliggöra extremt jämn och naturlig utseende och eftersom kuddfundamenten är mycket vattniga, dehydratiserar inte ansiktet, som traditionella grunder kan. I slutändan har betoningen av att ta hand om din hud för långsiktiga resultat och närma sig huden med en mild och skiktad rutin varit en resonans med människor. Denna ljusa vätskeliknande solskyddsmedel absorberas snabbt utan att lämna den obehagliga oljiga känslan eller vita gjutna, vilket gör den till en bra solskyddsmedel för fet hud och mörkare hudtoner. Liksom grönt te, är det antioxidantegenskaper som hjälper till att reparera och skydda din hud från skador på friradikaler orsakade av solen och föroreningar. Mizons snigelåtervinning gelkräm gör det möjligt för kunder med fet hud att skörda fördelarna med snigelslim, tack vare dess gelstruktur. Detta hybridserum är också tänkt att appliceras efter din fuktighetskräm till skillnad från de flesta serum som applicerats tidigare. Hudvårdssamhället får verkligen tag på denna ingrediens eftersom den har fantastiska fördelar för hyperpigmentering och ljusare hud.

Det är supermjuka kuddar som vi blötläggs i denna vackra formel av växtbaserade, antioxidant-rika ingredienser, och de är en toner-serum-och-fuktighetskräm-i-ett, säger yoon. Det kan ha gjort sociala medier överraskad med sina platta färdigförpackningar och cementerat vår kärlek till arkmasker, men k-beauty handlar mer om att behärska vetenskapen om hudvård och leda vägen när det gäller att upptäcka nya ingredienser, strukturer och formuleringar. Yoon, som gick på estetikerskola i Sydkorea på 90-talet, har alltid använt denna skönhetsplan även efter att han flyttat till u. Dra på den med en bomullsstomme på morgonen för att förbereda din hud för smink och gör det igen på natten när du är redo att ta bort den. Om du har känslig eller akne benägen hud kommer du att älska detta!Medan de flesta håller med om att det är en 10-stegsrutin, är sanningen att rutinens mångsidighet möjliggör personalisering, beroende på vad din hud berättar för dig, sa ryan sim, en skönhetsblogger som går av ryanraroar. Första sak på morgonen, rengör huden med endast vatten, inte rengöringsmedel. Stjärningrediensen i detta serum är bifida ferment lysat, en jästjäst som minskar åldrande tecken och förbättrar hudens elasticitet och samtidigt skyddar huden. För det sista steget plockar hon en sovmask som fungerar över natten så att du vaknar upp med ljusare och friskare hud.

Som helhet är koreansk kultur urban, sofistikerad och konservativ. Oavsett om du bara kommer in i koreansk skönhet eller om du är en erfaren ampullekspert på jakt efter några nya godsaker, framöver, hittar du åtta av de mest populära (och mest effektiva) koreanska hudvårdsprodukter på marknaden: Arkmask, serum , exfoliatorer, et cetera. Är en dyr strävan; men enligt cho är produkter över hela linjen billigare i Korea. Men för någon med mörkare hud kan det känna uteslutande. Jag tror helhjärtat att vi bör närma oss hudvård på det sättet här i u. Whitening-produkter syftar till att lysa och jämna ut hudtonen. Men nu har den koreanska hudvården verkligen åldrats, med liknande kult-skönhet, net-a-porter och selfridges som nu erbjuder ett urval av sofistikerade koreanska linjer som kommer att tilltala både den intellektuella och k-skönheten tvångssamhet.