Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Iherb

TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g

TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g Review

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g
Produkt Antal: 100 Count, 0.22 kg, 15.7 x 9.9 x 7.9 cm
Produktkategori: Iherb, Sverige

Relaterad produkt:
TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces, 23,00 Kr Sverige

Professionell formel, formulerad tandläkare, hjälper till att lindra torra munsymtom, återställer fräsch andning direkt, innehåller en naturlig stimulerande stickling med Xylitol, godkänd för diabetiker, certifierad kosher, certifierad vegan – amerikansk vegetarisk förening, potentiella orsaker till torr mun: Meditation, Snarkning/sömnapné, rökning, alkoholhaltiga drycker, stress, möjliga effekter av torr mun: dålig andedräkt, tandröta, tandköttssjukdomar, smakproblem, svårigheter att svälja, svårt att tala, TheraBreath torr mun pastiller är avsedda för att lindra torrt munsymtom, och är avsedda att användas för att uppdatera, återfukta, smörja och lugna munhålan och lindra obehag på grund av mun i torr mun. Det är inte bara obekvämt, det kan vara ohälsosamt. Dr. Katz skapade TheraBreath torrmunnstopp för att hjälpa patienter med obehag i samband med torr munsymtom. Dessa pastiller fuktar med en stickande växt härledd ingrediens, Hjälper Relive Dry MouthSymptoms, Vår citrus myntstoft garanterar att lindra torr munsymtom när de används enligt anvisningarna, Stoppar dålig andning garanterad, TheraBreath Munttabletter är effektiva för att eliminera dålig andedräkt, inklusive stark andedräkt matlukt som vitlök och lök, morgondag och rökare. Miljontals människor litar på TheraBreath-produkter för att stoppa dålig andedräkt varje dag, Do.

miranon

Lämnar utan att uppdatera. Hjälp torr mun. Smaken är. fel. Läckra och läckra. Saknar mandarin smak. Som om det var ett munvatten. Din mun är cool i ett rum. Smak som kräver tålamod

Iherb: TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g

Smaken är varken god eller dålig, munnen är inte uppfriskande och tungan är livlig. Det är konstigt att utvärderingen är bra. Det passade inte mig.

TheraBreath - Iherb

Det finns många pastiller i lådan, var och en individuellt lindad, också lämplig för uppfriskning av munhålan. Jag kastade lådan bort, och den kan användas för säker förvaring av pastiller, en recension visar hur man öppnar lådan för detta, antar jag inte.

Relaterad produkt:
Upton's Naturals, Jackfruit, Chili Lime Carnitas, 10.6 oz (300 g)

Iherb: TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g

Jag smakade inte på det och åt bara en. Unik smak. Och tungan stickar.

TheraBreath Iherb

Inte läckra. Jag kan inte äta det. Om det smakar som frisk är det en perfekt produkt att använda på jobbet.

Fuktar doften och uppdateras, stor mängd och rimligt pris. Jag rekommenderar det

Relaterad produkt:
Wet n Wild, Color Icon Blush, Pearlescent Pink, 0.2 oz (5.85 g)

TheraBreath – Iherb

Dess kvantitet är stor och den smakar söt som grön pepparmyntsöt, men dess smak varar

TheraBreath

Ingen smak av mandarin

TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g

Först av allt, min tungan var så öm men jag smälter den i slutet av halsen och äter den mindre och äter ungefär en eller två gånger om dagen.

TheraBreath, Dry Mouth Lozenges, Mandarin Mint, 100 Wrapped Lozenges, 165 g

Jag har letat efter ett blogginlägg och sålt det. En av mints som jag någonsin har ätit är 100% återköpt eftersom jag är mycket nöjd med min mun fräsch och inte för kryddig.

Jag måste uttrycka att min mun blir sjuk. Jag tar hand om min man (används på jobbet) och lägger den i munnen när jag har dålig hals och hosta. Det är en helt annan smak än vanlig godis, men jag ska fortsätta köpa den.

Det finns två godisar i en godispåse, och en godis som är trasig i sömmarna. Är det godis som inte har några problem i tillverkningsprocessen?
Hej. Innehåller denna godis stevia?

Jag frågade de människor som fick gåvan för gåvan. Inget problem alla tre saker var bra 🙂
Nej men den innehåller Sorbitol