Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, Förkylning, Zink

Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50 mg, 100 Veggie Caps

Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50 mg, 100 Veggie Caps Review

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50 mg, 100 Veggie Caps
Produkt Antal: 100 Count, 0.18 kg, 10.4 x 5.6 x 5.6 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Förkylning, Zink, Sverige

Relaterad produkt:
Nature's Answer, Echinacea, Alcohol-Free, 1000 mg, 2 fl oz (60 ml)

Tillverkad med icke-GMO-ingredienser, kosttillskott, vegan, kosher parve, glutenfri, Bluebonnets zinkpikolinat 50 mg kapslar ger zink i ett kelat av pikolinsyra. Finns i enkla att svälja vegetabiliska kapslar för maximal assimilering och absorption.

Influensa, Hosta, Förkylning, Zink: Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50 mg, 100 Veggie Caps

Ett sådant högt intag av extra zink kan leda till negativa hälsoeffekter vid långvarig användning (se säkerhet). Informationen om kostfaktorer och kosttillskott, mat och drycker på denna webbplats täcker inte alla möjliga användningar, åtgärder, försiktighetsåtgärder, biverkningar och interaktioner. 9,10 Det finns bevis som tyder på att fläderbär minskar symptomen på influensa. En annan slumpmässig kontrollerad studie rapporterade att zinktillskott inte gynnade förskolealdrade barn med akut, okomplicerad malaria. När det gäller behandling finns det inga övertygande kliniska bevis för att det kan ta bot av förkylning eller minska sjukdomens varaktighet om att ta Echinacea-produkter vid symtomen börjar. Ett bättre alternativ är att stimulera immunsystemet med naturliga tillskott för att hjälpa kroppen att identifiera virus tidigt och eliminera dem snabbare vilket resulterar i minskade symtom och en snabbare återhämtning utan de vanliga biverkningarna av läkemedel. När det gäller att slåss mot den kalla buggen kan zink vara lovande men mer forskning behövs innan en allmän rekommendation görs. Långvarig användning av zink, särskilt i höga doser, kan orsaka problem som kopparbrist.

Zinkstoppar och andra leveransmetoder som gör att zink kan stanna i halsen där förkylningsviruset lever kan vara det mest effektiva för att lindra förkylningssymtom. Zink zink kosttillskott har ett antal biverkningar. Det finns lite data om att använda zink som ett vanligt förebyggande, och du kanske inte vill, eftersom det kommer med ett antal obehagliga biverkningar, såsom illamående och dålig smak. Zinkglukonat och zinkacetatstoppar (ett utmärkt alternativ till sockerbelastade halsluckor) är lättillgängliga i butiken på apotek. Jag går till tecken på förkylning är extrakt med grapefruktfrön. Dessutom ersätter vätskan i soppa, te och andra drycker vatten som går förlorat genom ökad slem- och svettproduktion. Ta det i tre veckor och sluta sedan i en vecka; upprepa cykeln under kyl- och influensasäsongen, rekommenderar hon. För närvarande är den säkraste kursen att prata med din läkare innan du överväger användning av zink för att förhindra eller minska förkylningens längd. Det fanns bevis som visade en minskning av förekomsten av vattnig diarré hos zink-kompletterade barn jämfört med de som fick placebo, men inga skillnader i förekomsten av lunginflammation, öroninfektion eller övre luftvägsinfektion. Förkylningssjuka som försöker må bättre snabbare ser ofta till zink för att stoppa förkylningssymtom. Om du tycker att det är svårt att få massor av frukt och grönsaker är det dock ett alternativt sätt att ta näringstillskottet i din regim att ta vitamintillskott.

Relaterad produkt:
Sambucol, Black Elderberry Pastilles with Honey, 20 Pastilles

Influensa, Hosta, Förkylning, Zink: Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50 mg, 100 Veggie Caps

Författarna till denna översikt föreslår också att zink kan minska svårighetsgraden av förkylningssymtom genom att minska aktiviteten i en av huvudnervarna i ansiktet. Författarna påpekade att den senaste granskningen av cochrane drog slutsatsen att zink var effektivt för att minska varaktigheten och svårighetsgraden av förkylningssymtom, men att de studier som behandlades i översynen varierade så mycket i deras utformning och natur att resultaten kan vara opålitliga. Både nhs och alswh-studier rapporterade också en minskad risk för diabetes med högre jämfört med lägre zink-till-heme-järnkvoter i kosten (97, 98). Även om betydelsen är oklar eftersom nonheme-järn, snarare än heme-järn, är känt för att störa med zinkabsorption i kosten (Se näringsinteraktioner). De fann att zinkstoppar kan förkorta längden på en förkylning med en eller två dagar mer än att ta en dummy placebo-behandling, men att ta zink var också förknippat med biverkningar. En annan nyligen förekommande kohortstudie, malmo diet och cancerstudie i 26.132 medelålders svenska deltagare följde under 19 år, fann en ökad risk för diabetes med högre dietzinkintag men ändå en lägre risk för diabetes hos användare av zinktillskott (versus icke-användare ) och hos de med högre intagskvot mellan zink och järn. I en studie med 146 personer fick deltagarna antingen ett vitlökstillskott eller placebo under 12 veckor mellan november och februari. Att dricka mycket vätska är viktigt under feber eftersom svettningen som vanligtvis följer en feber ökar vattenförlusten. Matar, fråga en sjukvårdspersonal före användning.

En väl respekterad studie av echinacea, publicerad i den nya englands journal of medicine, fann att tillskottet inte hade någon effekt på rhinovirus, ett av de virus som orsakar förkylning. Världshälsoorganisationen (Who) och FN: s barnfond (Unicef) rekommenderar för närvarande att komplettera små barn med 10 till 20 mg/dag zink som en del av behandlingen för akuta diarréepisoder och för att förhindra ytterligare avsnitt under två till tre månader. efter zinktillskott.När det är möjligt, försök att få dina vitaminer och näringsämnen från matkällor som en del av en balanserad kost, snarare än att förlita dig på kosttillskott. Många aspekter av cellulär metabolism är zinkberoende. Forskning indikerar att zinkbrist också kan förstärka effekterna av gifter som produceras av diarré-orsakande bakterier som e. Det första fallet av influensarelaterad barndöd hos ovaccinerat barn kommer eftersom cdc rapporterar den totala vaccinatäckningen för annan infektionssjukdom. Har ett 5-dagars läkarriktat avsmalnande dospaket för att ge immunstöd för förkylning av influensa och influensa. Forskarna analyserade resultaten från de två studierna tillsammans och först då visade resultaten att kallt fx minskade förekomsten av influensa.

Jästens enzymatiska verkan minskar fytatnivån i livsmedel; därför har syrat fullkornsbröd mer biotillgängligt zink än osyrade fullkornsbröd. I en rådande influensa kan komplikationerna vara svårare än förkylningen, eftersom det kan utvecklas till bihåleinflammation eller lunginflammation. Jag flyttade från ny till singapore och led mycket hudinfektioner och förkylningar. När det gäller skydd mot förkylning har det inte visat sig att någon typ av förebyggande har tagit tillskottet. En nyligen gjord undersökning av 17 studier (varav 15 genomfördes i låg- och medelinkomstländer) fann att modersuppbyggnad med flera mikronäringsämnen (inklusive bland annat zink, järn och folsyra) minskade risken för lågfödda- vikt nyfödda och små för graviditet ålder spädbarn jämfört med kompletterande järn med eller utan folsyra. Isolerade utbrott av akut zinkoxicitet har inträffat till följd av konsumtionen av mat eller dryck som är förorenade med zink frisatt från galvaniserade behållare. Nu får jag inte längre flygplan eller förkylningar. Tillräckligt med zink är viktigt för att upprätthålla immunsystemets funktion och hiv-infekterade individer är särskilt mottagliga för zinkbrist.

Relaterad produkt:
Now Foods, Echinacea Extract, 2 fl oz (60 ml)

Bluebonnet Nutrition Zinc Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Förkylning, Zink

Bluebonnet Nutrition Zink Cold Cough Flu: Domen: En beprövad behandling för förkylning, även om biverkningar inkluderar dålig smak och illamående. Till exempel innehåller en portion vanligt Emergen-c bara 2 mg zink, medan kliniska studier använder mycket högre doser på minst 75 mg per dag. Säkerhet för zinkglukonatglycin (Cold-eeze) i en geriatrisk population: En randomiserad, placebokontrollerad, dubbelblind studie. Det är emellertid fortfarande oklart huruvida kompletterande zink i samband med antibiotikabehandling är fördelaktigt vid behandling av lunginflammation. Zinkstoppar kan förkorta förkylningens varaktighet: En systematisk granskning. Sammanfattning finns det några bevis för att ingredienserna i Emergen-C kan förbättra immuniteten hos människor som är bristfälliga i dessa näringsämnen, men mer forskning behövs för att avgöra om liknande fördelar gäller för icke-bristfria, friska vuxna. Faktum är att zinkbrist har uppskattats orsaka mer än 450 000 dödsfall årligen hos barn under fem år, vilket utgör 4,4% av de globala barnens dödsfall. Vuxna bör dricka åtta 250 ml koppar vätska per dag.

Nationella institut för hälsa nationellt centrum för kompletterande och alternativ medicin webbplats. Med symtom inklusive en rinnande näsa, ont i halsen, nysningar, hosta, huvudvärk och feber, kan förkylningen göra att du känner dig rutten i upp till två veckor. Konsumtion av dieter med mycket fytat och som saknar livsmedel från animaliskt ursprung driver zinkbrist i dessa populationer. Zinkstoppar innehåller vanligtvis antingen zinkglukonat eller zinkacetat, vilket ger 13,3 mg elementärt zink i varje suget. Användningen av zinkstoppar inom 24 timmar efter början av förkylningssymtom, och fortsatt intag varannan till tredje timme medan den är vaken tills symtomen löser sig, har förespråkats för att minska förkylningens varaktighet. Spola inte ner på en toalett eller häll ner ett avlopp om du inte får höra det. Hjälper några vitamintillskott verkligen att förhindra förkylning? Att suga mentol eller andra medicinerade godis kan hjälpa till att lindra irriterande hosta och ont i halsen hos äldre barn. Om du inte har vitamin C är det inte mycket som tyder på att det kan hjälpa till att förhindra förkylning. Dagligt vitamin C-tillskott kan potentiellt vara fördelaktigt för att minska förkylningssymtom. Baserat på tillgängliga data kan amerikansk ginseng minska risken för förkylning. Men både sass och kitchin påpekar att det helt enkelt är omöjligt att veta hur tillskottet kommer att påverka immunförsvaret utan kliniska prövningar. Elderberry, eller sambucus nigra, används ofta för att behandla symtom relaterade till influensan.

Shoham avskräcker inte patienter från att försöka hosta mediciner om deras hosta irriterar dem eller håller dem uppe på natten. 18 Sammantaget ansåg författarna att kvaliteten och djupet på bevisen som stödjer användningen av pelargonium för behandling av vanliga luftvägsinfektioner, inklusive förkylningen, var låg. Förkylningens varaktighet var densamma i båda grupperna, men vissa människor hade en negativ reaktion på vitlök, till exempel ett utslag, eller tyckte att vitlöklukten var obehaglig.Det rekommenderade kostbidraget (Rda) för vuxna män och kvinnor är 11 mg/dag respektive 8 mg/zink. Det tillhandahåller också 25% av dv för tiamin (vitamin b1), riboflavin (vitamin b2), folsyra (vitamin b9), pantotensyra (vitamin b5) och mangan, samt mindre mängder niacin (vitamin b3) och annat mineraler. Den används i traditionell kinesisk medicin för att behandla hosta och är också för förkylning åtföljd av en rinnande näsa med en tydlig näsutflöde, huvudvärk, värk i nacke och axlar och en beläggning med vit tunga. För 6- till 12-åringar fortsätter dessa läkemedel att finnas tillgängliga (Eftersom det finns mindre risk för biverkningar hos äldre barn).

Eftersom våra kroppar inte har ett lagringssystem för zink, måste vi få vårt dagliga intag av zink från zinkinnehållande livsmedel eller kosttillskott. En nyligen meta-analys av fem studier (inklusive den ursprungliga aredsstudien) bekräftade den skyddande effekten av extra zink mot neovaskulär och avancerad amd. En nyligen genomförd fallkontrollstudie som genomfördes på ett iransk sjukhus rapporterade högre odds för medfödda missbildningar hos nyfödda mödrar med låga koncentrationer av zinkzink under den senaste månaden av graviditeten. Zink kan också förhindra förkylningsvirus från att fästa sig vid celler i nässlingan och halsen. Vid doser som används för daglig tillskott tolereras c-vitamin i allmänhet väl. Avlägsnande av zink från zinkinnehållande proteiner resulterar i vikning av protein och funktionsförlust. Hosta, men speciellt nysningar, sprider kalla virusbelastade droppar som en dusch konfetti. Det har fått människor att tro att högre doser av tillskott är bättre.

Många tar vitamin C-tillskott i hopp om att det kommer att behandla deras förkylning.