Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Litiumorotat, Lithium Orotate

KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps, kr40.00 – Kosttillskott, Litiumorotat Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Black Cherry Fruit, 750 mg, 180 Veg Capsules

Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps by KAL-Kosttillskott, Litiumorotat

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps
Pris: kr40.00 (€4,00)
Produkt Antal: 0.04 kg, 9.1 x 4.8 x 4.8 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Litiumorotat, Supplements, Lithium Orotate

Kal, litiumorotat, 5 mg, 60 vegetariska kepsar – innovativ kvalitet sedan 1932. Kosttillskott. 1 dagligen. Tydlig kvalitet. Biotillgänglig form. Litium är ett viktigt spårämne som är naturligt förekommande i många typer av livsmedel, inklusive korn och grönsaker. Denna naturliga orotatform är chelaterad och mycket biotillgänglig. Lämplig för vegetarianer. Sverige Bra för humör. Vi tar 10 mg, två gånger dag, en gång med frukost, en gång före sängen.

Humör bättre om 2 dagar efter att ha startat, känner sig lyckligare, innehåll. Obs, bra för människor med mthfr. Om du tar b12 utan att dina b12 nivåer ökar kan du behöva litiumorotera. Litiumorotat ökar b12 absorptionen – b12 bindningskapaciteten kommer att gå upp i närvaro av litium. En icke-balanserad metyleringscykel kommer att leda till ökad litiumutskiljning. Litium ökar aktiviteten hos comt. Vit blodceller räknas upp i närvaro av litium. Litium stimulerar tyrosinhydroxylas som är en sekundär vägen till dopaminproduktion. Litium hjälper till att reparera hjärnneuroner och minska vissa av trauman efter skada. Obs, jag tar jod 3 timmar bort från litium – de tävlar om absorption. Jag har lidit i åratal med hjärnfog, depression, ångest och generell sjukdom. Efter att ha sett en video på youtube av Dr John Gray, är män från mar, är kvinnor fasta Venus.

Han led av pre parkinson, & adhd. Han rekommenderade litiumorotat för hjärnslingning och depression för att öka serotonin. Det här fungerar verkligen för mig, det är billigt och mycket effektivt. Som vanligt mottages ordern mycket snabbt och säkert, jag bor i Australien. Tack. Att jag inte längre tar 3 recept för ångest, depression och bipolär och kombinationen av litiumorotat och 5-htp (rekommenderade doser) fungerar mycket bra för mig. Jag gick precis till min pcp som jag hade mitt blodarbete gjort på måndag och det var perfekt!

Relaterad produkt:
NutriBiotic, Immunity, Ascorbic Acid with Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g)

KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps: Kosttillskott, Litiumorotat

Och inga biverkningar alls. Meds jag var på var ganska stark, och jag är en större, större kille och standarddosen får mig att må bra. Jag var oroad över levertoxicitet från artiklar som jag hade läst, men de hyperdoserade den. 5 mg har inte haft någon toxicitet genom vittnesbörd om mitt blodverk. Mina organ kan inte bli bättre och jag är 61 och äter och dricker ganska mycket vad jag vill! Jag fortsätter på litium och 5-htp! Jag känner att litiumsaltet redan gör en skillnad, jag hoppas att det varar, jag känner som om delar av min hjärna som inte har fungerat i åratal sen har kommit tillbaka, märkte jag ett resultat inom 2 dagar. Inget mer hjärnfog. Tydligare tänkande och förbättrad kommunikation som tidigare kunde jag inte alltid hämta de rätta orden. Minne har förbättrats och jag blir mer gjort under hela dagen! Litiumkarbonat är syntetiskt medan detta litiumorotat är naturligt och behövs i kroppen. Utmärkt pris och väl värt det. Tack Sverige! Fantastisk produkt. Tog mig ett tag att använda det som jag var leery om min kropp ville ha det eller inte.

Kosttillskott, Litiumorotat

Det kom pkgd väldigt bra, förseglat och inslaget. Jag började börja dosera vid 1 mg, vilket innebär att jag bröt kapslarna upp och dumpade 1/5 av en kapsel i min hand. På vissa dagar skulle jag ta 1-2mg före sängen, och sedan lite nästa dag också, om jag kände att jag måste lugna och mjuka ut. Jag skulle rekommendera detta till alla som har racing tankar och hög ångest och alla som vill komma undan en ssri, eller hitta ett annat sätt att stressa och sluta oroa sig så mycket om de små sakerna. Jag kände mig smartare efter att ha använt den här produkten, som om min hjärna läste sig själv från all skada av så många år av depression och mani och överdriven stress. Jag kunde oroa mig så mycket mindre om alla minuters detaljer och bara leva mitt liv. Jag skulle råda emot att ta mer än 1 mg till att börja, eftersom det kan vara lite dulling om du inte är van vid det. Börja med 1 mg under dagen och se hur du känner. Det kan få dig att känna en liten bit wobbly, och sorta trött, men det är inte överväldigande. Jag skulle råda att ta detta bara ibland när du känner att din ångest är superhög och utom kontroll och endast i mikrosessor. Det är lite dulling på kreativiteten, så det är bäst att jobba lite för varje dag.

Relaterad produkt:
Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 60 Veg Capsules

Recension: Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps by KAL

Jag tar också en bit av 5-htp också, och båda dessa produkter har gjort det möjligt för mig att gå av med saris och anti-angstmedicinering. Om jag hoppar över en liten så litiumorotat kan min stress och ångest komma tillbaka i full gång, så du behöver ta en nypa varje dag, oavsett om det är på natten eller under dagen. KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps Börja långsamt, en teeny liten bit går en super lång väg. Det är en fantastisk produkt och hjälper till att läka din hjärna och din serotonin och dina stämningar naturligt. Du är också ned för att äta fet fisk, eller ta fiskolje-tillskott och ät äggulor och ta hög dos vitamin c och järn kan verkligen hjälpa till med ångest också. Din kost är lika viktig som att ta dessa produkter. De kommer inte att arbeta för sig själva. Du måste hjälpa dem med bra näring och goda fetter och proteiner och högt näringsinnehåll av livsmedel som en paleobaserad diet med hög näringsinnehåll) en gång efter att jag hoppat över några dagar eftersom jag ville känna mig frisk och omedicinerad igen, slutade jag tar lite mer för nästa dag eller två och jag tror att jag överdriven det. Jag utvecklade en liten hudutslag i halsen / bröstet. De varade bara en dag och gick bort efter att jag gick tillbaka till att bara ta ca 0,50-1 mg dagligen. Så överdriv det inte. Det kan orsaka akne om du konsumerar för mycket. Många människor tycker att makrodosering är mycket effektiv. Mindre än 1 mg dagligen.

Eller 1-3mg toppar. Bara om du har galen hög ångest, men. Det är tyvärr slut i hoppet att få det tillbaka, mitt humör förbättras och jag känner mig mycket bättre med min ångest och ocd. Hoppas de får tillbaka det. Allt bäst från tyskland älskar Sverige, litiumorotat bidrar till att stabilisera stämningen hos dem med höga upp och nedgångar. Människor behöver få sina kroppar acklimatiserade till nya doser litiumorotat. Med den första dosen kan det finnas en stickande känsla om dosen är för hög. När dosen sänks sänker stickningen. Dosering kan ökas långsamt efter behov. De 5 mg kapslarna i kal-märket litiumorotat erbjuder denna typ av doskontroll utan avfall. De flesta av mina humörsvängande vänner arbetar med doser upp till 25-30 mg per dag, även om jag har hört talas om att vissa tar ännu mer. Kal varumärket litium orotat är prissatt varje enskild person kan ansvara för sin egen hälsa.

Det handlar om att ta ansvar för din hälsa. Jag använde litium orotat för att försöka lugna min ilska och anti sociala tendenser, men det gjorde mig väldigt trött och tog bort någon enhet att göra någonting. Hjälpsam för sömn. Både jag och min partner tror att det fungerar på dag två. Kommer att fortsätta med de små doserna ett tag sedan öka långsamt för att se hur det går. Hoppas det här hjälper. Min man försökte dessa på råd av en läkare som tar dem också. Han började ta 3 per dag enligt instruktioner och det har varit 14 dagar och jag kan se och höra förbättringen i honom. Bättre sömn, mindre rastlösa ben på natten, bättre minne och möjligheten att fokusera på jobbet har alla förbättrats.

Jag kommer att fortsätta beställa! Mycket snabb leverans till Australien och priserna är fantastiska, tack! Jag tar denna lågdiod litiumorotat för att kontrollera humörsvängningar, och det gör ett bra jobb med det. Rekommendationen på flaskan är en kapsel om dagen, men jag tar ibland två och – för mig – finns det inga dåliga effekter av det. Jag gillar kal varumärke eftersom det är billigare än vissa, och eftersom det finns relativt få ytterligare ingredienser. Riktigt bra för depression. Första gången jag fick den här någonsin för 2 dagar sedan tog jag en cpsule på morgonen, med en avsmältande smoothie, efter några timmar kände jag metallspikar i mitt huvud! Som jag aldrig kände. Det gick till min mun. Allt var svår metalik! Jag har många amalgamfyllningar och annan metallförgiftning, det jag tog med orsakade en stor grej att komma ut på en gång! Sen senare blev det känt i bröstet, jag försökte ta det för att detoxa det som klorella, och mer, och sedan timmar senare i mage och på natten. Nästa dag delade jag 5 mg till 2, jag tog halv vid middagstid och kände mig inte, halv innan sömn och kände inte metaller alls på morgonen.

Hoppas det kommer att detoxa mycket inflammerad hjärna. Tack! Har hjälpt mig att känna mig tydligare och jag tycker att jag inte är så distraherad. Några dagar tar jag två av dessa (så 10 mg) och finner dosen bra, jag har inte haft några biverkningar från antingen 5 mg eller 10 mg men är bara cirka 2 veckor in. Fick detta för stämning och energinivå stabilisering tillsammans med några b12, tar kanten av. Hjälper mycket när jag känner mig arg eller nere, har inte märkt några förändringar för bättre eller sämre med den här produkten, vilket är vad jag förväntar mig att se eftersom jag är ganska hälsosam och stabil ändå. Glatt att rapportera det efter att ha tagit det dagligen i tre veckor, har jag inte märkt några negativa biverkningar, så jag kommer fortsätta att ta det som ett tillägg. Började ta en om dagen, rampade den till två om dagen och nu överväger 3 per dag. Primärt som ett neotropiskt tillskott.

Bra för mental friskhet och alertness för mentala healhy människor när överarbete över 50-talet.