Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Conditioner, Natural Hair Color, Burgundy

Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g), kr40.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Beautiful Curls, Activating Leave-In Conditioner, Curly to Kinky, 12 fl oz (350 ml), kr90.00 - Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Schampo, Balsam, Balsam Sverige

Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g) by Light Mountain-Sverige

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g)
Pris: kr40.00 (€4,50)
Produkt Antal: 0.16 kg, 10.2 x 10.2 x 5.1 cm
Produktkategori: Sverige, Natural Hair Color, Conditioner, Burgundy

Lätt berg, naturlig hårfärg och balsam, burgunder, 4 oz (113 g) – kemisk fri. Plågeri-fri. Inga djuringredienser. Ingen djurförsök. Komplett applikationssats. 100% ren botanisk hårfärg. Certifierad av ecocert enligt usda / nop riktlinjer. Ammoniak och peroxidfri. Komplett alla naturliga hårfärg och konditioneringsprogram. Sverige Älska processen med att sätta varma växtbaserade leror på mitt huvud, älska den naturliga lukten och den resulterande färgen!

Vacker brun med violett-röd och guld undertoner. Jag älskar hur det gör att mitt hår känner och ser ut. Hälsosam och blank. Den enda jag lärde mig är att det kan ta mycket längre tid än vad de säger i riktningen för den faktiska burgundyfärgen att komma ut – beroende på hårstruktur. Mitt hår är tjockt och färgar inte lätt, så jag måste lämna den i 2 timmar. Värt det om du har tid. Ljus berg Henna är som alltid en bra produkt! Det ger mitt hår underbara, rika och naturliga färger, och en av de bästa sakerna är att det täcker mitt extremt fina, lila hår och ger det otroligt kropp och glans! För närvarande är burgundy min favoritfärg för att det ger mitt hår underbara röda toner utan att vara för överväldigande. Min naturliga hårfärg är ditt genomsnittliga bruna, och det har nu gråstrålar som kommer in.

Henna är naturligtvis rörigt och en stor smärta att applicera (som att täcka ditt huvud i lera), men det är helt värt det! Obs: de båda har rödaktiga toner, men den burgundiska hennafärgen är starkare än mahogny, vilket är lite mer subtil. Jag kan inte säga att det är en dålig produkt eftersom kanske, kanske bara, jag inte klarade det korrekt, för det var första gången jag använde henna. Jag har mörkt brunt hår men jag såg några övningar och andra tjejer med samma hår som att jag fick rätt färg utan svårighet. Jag fick inte någon färg alls. Å andra sidan började mitt hår känna sig fantastiskt två eller tre dagar senare av att bli hennaed. Och nu har det varit 3 veckor och mitt hår ändras ändå varje dag. Vad jag menar är att varje dag jag kan känna lite extrange skiner på mitt hår annorlunda än dagen efter och är något jag älskar dessutom jag älskar lukten, jag älskar hur mitt hår luktar som kammomil när jag duschar, tänkte jag har läst massor av människor som hatar lukten av henna.

Relaterad produkt:
Puracy, Natural Conditioner, Citrus & Mint, 16 fl oz (473 ml), kr130.00 - Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Schampo, Balsam Sverige

Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g): Sverige

Lycka till med att använda den. Jag kommer att flytta till andra märken. Lukten gav mig migrän och jag kastade upp och blev sjuk hela natten. Billig värdelös mycket smuts. Inget hände. Inte en fullständig besvikelse, jag har använt henna i nästan 20 år, mestadels köpt från paris men nu när jag har varit i oss länge, var tvungen att prova en ny. Har bara använt den en gång. Det är ok eftersom det inte säger dig hur länge du ska hålla henna på och håret ser inte blankt ut som det alltid har gjort med andra hennas som jag har använt. Jag var lite upprörd att de rådde att inte använda någon metall när de säger att de inte har använt några kemikalier! Bara kemikalier kommer att reagera på metall, naturlig henna kommer inte att reagera på metall, så jag är lite förvirrad om det är riktigt naturligt som thye säger att det är. Gissa att jag inte gjorde det rätt. Jag älskar ljus berg Henna. Det blir grått, blått, grönt mm men bara röda är fantastiska!

Sverige

Efter detta färgämne misslyckades, (burgunden blev gråaktig aska brun, cuz lyckligtvis sköljde jag ut det som jag såg det var blåaktigt grönt). Jag använde det ljusa röda med bra resultat. Så jag kommer fortfarande alltid köpa lätta bergsfärger, röd, ljusröd, ljusröd. Etc, det lätta berget har varit mitt go-to brand på henna och andra naturliga frisyrer i flera år nu, och det har aldrig misslyckats med att leverera till mig. Lätt att använda när du har etablerat din egen rutin för henna och luktar inte så illa för mig, eftersom jag lägger till jojobaolja och andra naturliga parfymer till färgen för att täcka upp den jordnära lukten Henna naturligt har. Lätt berg är bra kvalitet Henna som verkligen fungerar. Definitivt rekommendera. Uppskattar att denna vara är usda organisk och innehåller 100% ren botanisk hårfärg. Jag tycker att det här är ammoniak och peroxidfri. Du får en komplett applikationssats i detta fullständiga alla naturliga hårfärgs- och konditioneringsprogram. Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g) Denna burgunderhårfärg innehåller bara rena botaniska och inget annat!

Relaterad produkt:
Andalou Naturals, Leave-In Conditioner, Argan Oil and Shea, Moisture Rich, 6.8 fl oz (200 ml), kr70.00 - Bad, Skönhet, Argan Conditioner, Hår, Hårbotten, Schampo, Balsam Sverige

Recension: Natural Hair Color & Conditioner, Burgundy, 4 oz (113 g) by Light Mountain

Jag hoppades att det skulle vara djupare vinodling, men mitt hår är ganska mörkt redan. Annars är det ett fint henna-färgämne, men jag tror inte att det är det bästa där ute. Jag köpte både den här produkten och den mörkbruna lätta berget Henna. Gjorde strängtest med båda, och färgerna kom ut ganska likartade (kopparhöjdpunkter, grå hår blev blont). Nödvändig applicering av konstant värme för färg att ta (används värmepaket över en plastduschlock). Är ganska nöjd men, och verkligen glad att undvika de hårda kemikalierna med vanliga färgämnen. Jag lämnade den i 8 timmar och jag såg ingen skillnad i min hårfärg. När jag sköljde mitt hår 5 gånger hade jag fortfarande Henna i den. Det luktar hemskt. Men efter en dag såg jag några höjdpunkter. Resultaten var inte värda det. Inte särskilt glad, eftersom färgen inte stod länge på min hörsel. Mitt mammas hår det stannar, men inte min. Tja, jag ska beställa det här en gång till och försöka igen. Henna är säkert med färgämnen så länge det är 100% naturlig henna. Jag ville också lägga till att för några dagar efter kanske du tycker att ditt hår lukter ganska skitigt, och dina händer kan också. Ändra din utseende på ett säkert och naturligt sätt med detta kemiska fria hårfärg som är gjord av all naturlig hönan.

En annan hårfärg använder indusdalen organiskt naturlig gelfärg revolutionerande phab-fri teknik vilket innebär att den är fri från ppd, ammoniak, väteperoxid och barium och ger perfekt hårfärg i bara en applikation. Allt jag brukade var att lägga till en spruta av lila shampoo till min vanliga schampo. För att det ska fungera som det bästa för att göra tråkigt blont hår vibrerande, lämnar det det om några minuter och rensas och tvättas omedelbart. För dessa försökte jag ett par av dem en efter varandra genom att prova en varje dag, bara tvätta mitt hår i mellan. Endera av dessa naturliga ingredienser ger dig den effekt du vill, men vissa människor föredrar varandra, helt enkelt baserat på bekvämlighet. Jag har extremt fet hår / hud, så citronsaften torkar inte ut mitt hår. Rekommenderar teststrängen som tillverkaren eftersom du verkligen inte vet hur ditt hår kommer att reagera (Colorwise) tills du gör det!

Du kan också ersätta två matskedar pulveriserad amla krydda för rödbetor om du har det här bekvämt till hands. En långvarig, rik färg, det håller håret smidigt och silkeslen. 100% naturligt örtpulver (växtfärg), handskar, duschlock, lättanvända instruktionsanvisningar. Hårprodukter som innehåller eteriska oljor som doften bör inte användas om man färgar håret med henna. Ju mörkare ditt hår är, desto mer sannolikt är det att ljuset tänder några få nyanser du behöver gå med kemikalier. Har du någonsin färgat ditt hår, bara för att upptäcka att du inte gillar färgen som det visar sig – borttagning av hårfärg kan vara dyrt, men med hjälp av det här enkla hemmet kan du ta bort även intensiva röda från ditt hår. Det torkade också mitt hår lite men jag är säker på att inte så illa som ett blekmedelbad.

Kategorier: , , ,

Relaterade produkter: