Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Beauty, Eye Creams, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer, Argan Facial Creams

Mad Hippie Skin Care Products, Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml), kr180.00 – Skönhet, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer Sverige

Relaterad produkt:
Pacifica, Cherry Matte Setting Spray, 2 fl oz (59 ml)

Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml) by Mad Hippie Skin Care Products-Skönhet, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Mad Hippie Skin Care Products, Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 0.05 kg, 4.1 x 4.1 x 10.9 cm
Produktkategori: Skönhet, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer, Beauty, Eye Creams, Argan Facial Creams

Mad hippie hudvårdsprodukter, ögonkräm, 13 aktiva, 0. 5 fl oz (15 ml) – avancerad hudvård. Alla hudtyper. Med peptider, acai, arganolja och resveratrol. Fler aktiva. Fler resultat. Vegan. Gmo gratis. Ingen djurförsök.

Vad är aktiva. Aktiva ingredienser är de med kända antioxidant- och hudföryngrande egenskaper. Vad är peptider. Peptider är korta strängar av aminosyror som förbättrar kollagenproduktionen och minskar svullnad och missfärgning. Minimera utseendet på rynkor och missfärgning och avslöja mjukare, yngre hud. Äkta blommapulver, naturliga antioxidanter och aktiva väsentligheter arbetar hand i hand för att befria huden från tecken på åldrande. Genom att lämna ut skadliga kemikalier, parabener, syntetisk färg och doft hjälper galen hippie huden till att uppnå en sann harmoni. Sverige Det är väldigt mycket, väldigt bra. Det hjälper till att bekämpa mörka cirklar och resultaten syns mycket snabbt. Strukturen är krämig men inte för tjock. Det lämnar inte en fet känsla och täpper inte upp porerna. Jag gillar hur det fungerar. Wow! Choc full av övre, kliniskt beprövade ingredienser.

Och jag älskar resultaten. Mycket smidig och mycket mjukare hud runt ögonen. Konsistensen är rik men fortfarande konstigt ljus när du klappar den i huden, och doften är gudomlig! Men: Jag känner mig lite lurad med endast en 15 ml flaska. Det ska vara 30 ml som den stora flertalet ögonkrämor. Läser du mig, galen hippie. Jag är en skiftarbetare, och det skruvas verkligen upp mitt sömnmönster, vilket ger mig hemska ögongåsar och ögonringar.

Relaterad produkt:
Peelu, Chewing Gum with Xylitol, Spearmint, 100 Pieces, kr70.00 - Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Tandblekning Sverige

Mad Hippie Skin Care Products, Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml): Skönhet, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer

Jag har aldrig provat några andra ögatkrämer, och jag tror inte att jag ska. Bara för att det här fungerar som en charm. Mina ögonringar var synligt lättare efter bara en applikation! Effekten fortsatte till nästa dag trots att jag knappt sovit. Perfekt ögonkräm – fuktar och ljusnar. Kommer definitivt återköpa! Jag hade stora förhoppningar om denna ögonkräm eftersom formeln lät så lovande. Jag var oerhört besviken! Konsistensen var tunn, inte mjukgörande och knappast absorberande. Först trodde jag att jag skulle tänka på lukten, men jag accepterade äntligen det faktum att produkten var rancid! Jag köpte det här för min mamma. Hon säger att det är väldigt trevligt och lugnande att applicera det och efter några veckor märker hon huden runt ögonen mjukare och mjukare. hon är lycklig med det, så det var ett bra köp och vi kanske upprepar det, det är för fet för mitt öga och det passar mig inte. Denna ögonkräm är ganska utspädd och det hävdar inte egentligen att det är prestanda. Förpackningen är väldigt söt! Pumpen är super användarvänlig och du kan enkelt styra den för att pumpa ut den exakta mängden produkt du vill ha.

Första gången jag använde den var mina mörka cirklar betydligt ljusare nästa dag. Jag satte det för nära min lash line en gång och det stuck lite, så gå inte för nära! Det är också inte fet och lätt, jag gillar verkligen det här! Jag valde detta eftersom ingredienserna är stora. Det är en fin medelhög fuktkräm, sänker sig bra, men kanske bara lite för tung för min oljiga / kombinerade hud. Jag gillar det bra, förutom att min smink inte går över det smidigt, det smälter inte in och så ligger concealer på toppen av min hud, typ av små fläckar eller strimmor och smuler när jag försöker smita den in, det är därför jag tycker att det är för tungt för min hud. Jag bryr mig inte heller om en pumpdispenser. Jag köper inte denna produkt igen. Jag föredrar istället jordvetenskapskräm, för pris och prestanda.

Skönhet, Ögon Krämer, Argan Ansikts Krämer

Relaterad produkt:
The Dirt, Powdered Toothpaste, 3 Months Supply.88 oz (25 g), kr160.00 - Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandkräm Sverige

Recension: Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml) by Mad Hippie Skin Care Products

 Jag är oerhört besviken över att det inte fanns någon märkning om allergener var som helst på produktlistan eller på själva förpackningen. Denna produkt innehåller vete, men det förefaller som en nål i höstacken av ingredienser här. Jag måste kasta den här ögonkrämmen i papperskorgen för att undvika en negativ reaktion. Fullständigt slöseri med pengar. Denna mirakelprodukt hjälpte verkligen till att bygga upp mitt undereyeområde! Det plumped upp mina sallow områden och tog cirka 50% av mina fina linjer! Mina mörka kretsar tycktes bli ljusare också! Den här produkten gör att ögonområdet ser ljust och klart ut. Jag har använt det i flera månader nu, även om jag är trött på mig, ger det fortfarande bra resultat! Mad Hippie Skin Care Products, Eye Cream, 13 Actives, 0.5 fl oz (15 ml) Bra, lukten är stark, men den försvinner i minuters så det spelar ingen roll för mig.

Grädden är tjock och känns mild. Jag har torr hud och får ofta torra fläckar och ezcema. Hittills har jag bara provat ögonkräm på sommaren men det är väldigt fuktigt. Det irriterar inte min hud runt ögonen, som många ögonkrämor gör. Men det känns som att krämen arbetar på huden vilket gör den hårdare. Jag har inte använt det tillräckligt länge för att veta hur det fungerar på linjes men det är fuktgivande nog och det går långt. Många andra ögonkrämer jag försökte har torkat ut huden runt ögonen vilket gör linjerna ännu mer synliga, glad att jag kom över den här produkten – det är en bråkdel av kostnaden för den andra liknande produkten som jag använde under de senaste 6 månaderna har märkt en förbättring av ansiktslinjen, mestadels pannan jag har börjat förordna för att jag ska få en säkerhetskopiering på plats, egentligen borde jag ha sagt att det här är hemskt.

 Med hopp hoppas ingen beställer och jag får hålla hela lageret till mig, krämigt men orsakar inte milia. Det absorberar väl. Mina ögon känner fuktgivare hela dagen. Skulle återköpa. Det hydratiserar mycket bra och det kan bäras under ögonmakeup. Mitt ögonområde ser väldigt uppdaterat på morgonen och den här produkten har inte orsakat någon form av allergi. Jag kan inte säga någonting om att kämpa kråkor fötter eftersom jag bara har använt det för en vecka. En av de bästa kräm som jag har använt. Jag gillar det väldigt mycket! Älskar den här produkten. Smooth, luktar läcker, lätt absorberande och fylld med super bra ingredienser. Det enda är att det inte går bra under grunden. vet inte varför. Det kan vara den specifika grunden jag använder (mac vattenvikt) som jag inte har försökt med andra.

Därför tog jag en stjärna av. Hur som helst använder jag det på kvällen rutin med min retin recept och det fungerar bra. Älska produkten. Swisse argan ögonkräm fungerar verkligen och är ett måste för någon hudvård rutin. Jag är väldigt nöjd med hur fuktgivande denna ögonkräm är, mitt under ögonområde är väldigt hydratiserat och känns väldigt mjuk nu. Socker- och havssalt exfolierar både manuellt och kemiskt, medan det är kokosolja påfyller och hydratiserar huden som är extremt mjuk och smidig. Inom några veckor märkte vi båda en skillnad hon säger att det här är hennes mirakelarbetare så såg vi att de fina linjerna under hennes ögon bara försvann mindre märkbar tills denna dag skulle du tro att hon hade någon operation för detta. Fri från doft, den här milda, men ändå effektiva deodoranten är lämplig för alla. Arganväxten stamceller och växtpeptider är antioxidantrika och antiinflammatoriska. Detta kommer att maximera effektiviteten hos dina hudvårdsprodukter. Rosehip fröolja är känd för sin antiaging, regenerativa åtgärder. Få desert essens organiska blöjor här. Sesamfröolja fungerar som en perfekt massageolja och används för att ta hand om wan, torr och mogen hud men den används även som hårkonditioneringsprodukt. Nu kan du få en skönhetsbehandling utan att behöva gå till en salong. Också med lampa jag menar munvakt och genom att stänga av lamporna menar jag att du håller en bit plast som har formats för att matcha mina tänder i min mun. Mangosmöret är lite mjukare än sheasmör, så din färdiga lotion kan känna sig lite mer fast.

Få jordvetenskapstee och lavendel deodorant här. 3 Kraftfulla naturaktiva ämnen och 8 lugnande växt- och mutteroljor arbetar för att rehydrera och återuppliva ögonområdet.