Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Vikt, Kost, Mct-Olja

Sports Research, Organic MCT Oil, Unflavored, 32 fl oz (946 ml)

Sports Research, Organic MCT Oil, Unflavored, 32 fl oz (946 ml) Review

kr210.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Sports Research, Organic MCT Oil, Unflavored, 32 fl oz (946 ml)
Produkt Antal: 32 fl oz, 0.97 kg, 22.1 x 8.6 x 8.6 cm
Produktkategori: Mct-Olja, Vikt, Kost, Kosttillskott, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Royal Jelly, 60 Veg Capsules, kr120.00 - Kosttillskott, Biprodukter, Royal Gelé Sverige

Triglycerider med medelkedja, hjärna + kroppsbränsle, 100% icke-GMO-kokosnötter, blandningar med kaffe och skakningar, Vegan, gluten- och mejerifri, kosttillskott, BPA-fri, certifierad organisk av QAI, Sports Research MCT Oil är stolt certifierad, icke-GMO-projektcertifierad, certifierad Vegan, Keto-vänlig, certifierad Paleo, idrottsforskning USDA-certifierad organisk MCT-olja härstammar endast från kallpressade organiska kokosnötter utan användning av kemikalier, GMO eller hexan. Mediumkedjiga triglycerider [MCT] absorberas snabbt och ändras till ketonkroppar, vilket ger en pålitlig och snabb energikälla från fett, inte socker. SR Organic MCT Oil består av både Caprylic [C8] och Capric [C10] fettsyror och kan lätt tillsättas till vilken mat eller dryck som helst utan att förändra smaken.

Mct-Olja, Vikt, Kost, Kosttillskott: Sports Research, Organic MCT Oil, Unflavored, 32 fl oz (946 ml)

Jag gör mitt kaffe som jag brukar göra (med sockerfri hasselnötspulverig grädde), tillsätt sedan oljan sist och sätt på locket och skaka upp det. Men om du har ett underliggande levertillstånd eller konsumerar för mycket mct olja under en längre tid kan du öka din risk att utveckla alkoholfri leversjukdom. I det här fallet finns det bättre alternativ för mct olja. Personernas egenskaper vid baslinjen visas i tabell 2, trettio försökspersoner genomförde ct-mätningar (data saknades för 1 individ i olivoljegruppen). Även om forskning tyder på att mcts kan främja viktminskning och gynnsamma resultat i kroppen, har det också rapporterats om ökade hormonkoncentrationer förknippade med hunger (I. Mct-olja har rapporterats stödja viktminskning, hjärnhälsa och absorption av näringsämnen. Kort historia: Använd ett av de rekommenderade märkena, eller gör din forskning och/eller läs etiketterna mycket noggrant innan du väljer en MCT-olja om du vill ha några verkliga fördelar av det. Du har förmodligen tränats att frukta mättat fett, men nu forskare och fitness både nötter föreslår att inte alla mättade fetter förtjänar ett dåligt rep, och det inkluderar fettet som finns i ren mct-olja. Min erfarenhet: Små doser mct, till och med 1-2 teskedar, gav mig en betydande ökning av hjärnfunktionen och en spräng av energi. Trots att traditionell mct-olja från en flaska är lika bra, är det att resa med den en potentiell katastrof om flaskan går sönder eller läcker.

Den får dig till en mer aktiv livsstil och upprätthåller din vikt efter ett viktminskningsprogram och diet. Den mest kända källan för triglycerider med medelkedja (Mcts) är kokosnötolja, som innehåller det högsta mct-innehållet (per 100 g) av alla vanliga livsmedelsprodukter. Ursprungligen såg jag kraften i mct olja och älskade fördelarna. Viss tidig forskning tyder på att mct-olja kan vara en användbar tilläggsstrategi för att störa några av de negativa effekterna av denna förändring. Mct-oljetillskott som smakar lite av eller skapar en stick i halsen har vanligtvis för mycket kapronsyra (C6) i sig. I en studie ökade dieter som är rika på mcts insulinkänslighet hos vuxna med typ 2-diabetes. Den största skillnaden mellan mct-olja och kokosnötsolja är deras mct-innehåll.

Relaterad produkt:
Happy Family Organics, HappyTot, SuperFoods, Organic Pears, Mangos & Spinach + Super Chia, 4.22 oz (120 g)

Mct-Olja, Vikt, Kost, Kosttillskott: Sports Research, Organic MCT Oil, Unflavored, 32 fl oz (946 ml)

Innan vi besvarar denna fråga här är några av de grundläggande fördelarna som helt enkelt inte kan ignoreras när det gäller mct-olja. Perfekt keto har kunnat lösa detta problem med deras metod för att skapa mct pulver utan dessa tillsatser. Ketodieten består av en lågkolhydratdiet och ett bra ketontillskott. Suzanne ryan, författare till helt enkelt keto som har tappat 120 pund på planen, rådde folk att undvika exogena ketontillskott, som hon sade marknadsförs på det falska antagandet att mer ketoner innebär snabbare viktminskning eller en bättre, mer effektiv ketodiet. Jag kommer aldrig att använda ett annat märke av mct-olja. Klinisk forskning och en mängd vetenskapliga och medicinska studier har visat att ketos har många obestridliga hälsorelaterade fördelar som måste beaktas. Alternativt kan det vara så att det finns könsskillnader i fettvävnadsmobiliseringsrespons på mct. Konsumtion av mat som innehåller mct istället för lct i två veckor tillät fritidsidrottare att uthärda längre ansträngningar med hög intensitet.

Att förstå den grundläggande vetenskapen bakom ketos gör det klart att se varför den nu används som ett tillförlitligt protokoll för att skapa innovativa dieter som har höga framgångar när det gäller att bränna fett och förbättra hälsan. Med andra ord, den enda fördelen som du kan få av att köpa ett rent c8 mct-tillägg istället för ett c8 och c10 mct-tillägg är en liten ökning av absorptionen. Exempel på mct-oljor inkluderar kokosnöts- och palmkärnoljor, som båda består av cirka 50 till 60 procent mct. Om du är ute efter marknaden för ren energi eller letar efter något för att hjälpa dig med i en ketogenoc-diet, leta inte längre! Som ett resultat antas det att mct oxideras i större utsträckning än lct och har mindre möjlighet att avsättas i fettvävnad. De primära sätten på vilken mct-olja hjälper till med viktminskning inkluderar: aptitundertryckning, minskad fettlagring och ökad ketos.Den som ägnar tid åt keto-fokuserade subreddits har säkert stött på mct olja, a. Alla råttor som fick majsolja dog efter administrering av lps; emellertid förhindrades denna mortalitet av mct på ett dosberoende sätt. Hos djur resulterar mct-utfodring i mindre viktökning än dieter som innehåller samma kalorier med lct, och detta var förknippat med minskad fettavlagring. Att använda mct för energi istället för kolhydrater betyder mindre mjölksyra, vilket kan hjälpa dig att träna hårdare och längre.

Ytterligare forskning krävs av oberoende forskningsgrupper som använder stora, väl utformade studier för att bekräfta effektiviteten av mct och för att bestämma den dos som krävs för att hantera hälsosam kroppsvikt och sammansättning. Naturliga källor till mcfs inkluderar kokosnöts- och palmkärnolja, där mcfs utgör mer än 50% av dess fettsyror. En gång jag testade att dricka bpc som mitt morgonkaffe i en hel vecka, fick jag faktiskt vikt. En studie fann att jämfört med lct, resulterade mct i större ökningar i peptid yy och leptin, två hormoner som hjälper till att minska aptiten och öka känslorna av fullhet. Mct-olja kan härledas från både palmolja och kokosnötsolja. Eftersom kalorier i mct används direkt, är de mindre benägna att lagras som fett. Jämför det med ingredienserna och kvaliteten i perfekt keto mct oljepulver, som är en mct c8 70%/mct c10 30% ren blandning.

Relaterad produkt:
Nature's Way, Ultimate Iron, 90 Softgels

Sports Research MCT Oil – Mct-Olja, Vikt, Kost, Kosttillskott

Sportforskning MCT-olja: Många gör detta genom att lägga till 1-2 matskedar mct-olja till sin morgonsmoothie eller genom att lägga till samma mängd till deras morgonkopp kaffe. Triglycerider med medelkedja (Mcts) är fetter som finns i livsmedel som kokosnötolja. Om du är en av de människor som har checkat ut massor av mct olja viktminskning process recensioner, då vet du förmodligen nu att det här fungerar. Detta överensstämmer med våra tidigare data och hypotesen som tidigare presenterats angående potentialen för förbättrad vikthantering med mct-konsumtion. Men medan en metaanalys påpekade att mct-olja har konsekventa fördelar när den används för att ersätta andra källor till dietfett, så är forskningen som hittills genomförts inte tillräckligt omfattande för att identifiera vilken dos som är idealisk för specifika viktminskningsmål (11). Vägbeskrivning för mctolja: Ta ett matsked (15 Ml) 1 till 3 gånger dagligen som kosttillskott. En studie på 14 friska män rapporterade att mct-tillskott negativt påverkade kolesterolnivån, vilket ökade det totala kolesterolet och ldl-kolesterolet. En önskan som uppfylldes genom uppfinningen av mct oljepulver. Mct-olja har konsekvent visat sig ha unika egenskaper som inte delas av mer allmänna källor till dietfetter, såsom olivolja eller till och med den rå kokosnötsoljan från vilken mct-olja härrör. Onnit mct olja ska inte värmas direkt eller användas för matlagning.

Fast kokosnötsolja, som innehåller mycket mct, kan dock användas i matlagning och kan användas för att ersätta olivolja eller andra matoljor. Tidigare fanns det ganska mycket ett val för c8-olja. Fetter är inte det mest mättande makroet, men mct är ett stort undantag från denna regel. Det fanns ingen skillnad i energiintag eller energiförbrukning mellan dieter, men fettoxidationen var högre efter att individerna konsumerade dieterna som var rika på enomättat fett och mättat fett än efter dieten som var rik på kolhydrater. Vissa andra märken blandar sin kokosnötsolja med palmoljederivat. Forskning har också undersökt om mct-olja kan användas för att behandla vissa gi-tillstånd relaterade till malabsorption av näringsämnen. Mct-olja verkar vara säker för de flesta.

Mct-oljor benämns på det sättet eftersom det beskriver längden på fettet och antalet kolatomer i fettkedjan. Flera studier har gjorts med både djur och mänskliga personer som tittar på den potentiella effekten av mct olja på viktminskning. Sanningen är att du kan få mct olja från alla dessa källor men koncentrationen och kvaliteten varierar dramatiskt. De flesta mct-oljor är en blandning av c8 och c10, även om de också kan vara 100% av antingen kaprylsyra eller kaprinsyra. (Det finns fler alternativ nedan också, inklusive en pris- och kvalitetsjämförelse, och vilken mct olja du bör välja att använda hemma). När vi tittar på den övergripande bilden av den forskning som gjorts om träningsprestanda och komplettering av mct, visar data att mcts kan förhindra överdrivet laktatuppbyggnad, få aktiviteten att känna sig enklare än vanligt och förbättra träningsuthållighet och prestanda. Vad du kan göra är att lägga vanlig olja till kaffe, smoothies eller salladsdressing. Jag fick den här produkten i sin initierande marknadsföring, utan tidigare användning av mct. Vissa märken erbjuder ren pulveriserad mct-olja. Vissa kliniska studier rapporterar gastrointestinal irritation som en potentiell biverkning av mctoljebehandling, men dessa biverkningar blir i allmänhet bättre med tiden. Det är orraffinerat, så det har en låg rökpunkt som liknar linfröolja, veteväxtolja och valnötolja.

Vad vi verkligen gillar med den här mct-produkten är att den är i ett blandbart pulver.Många viktminskningstillskott innehåller koffein, och ketoprodukter är inget undantag. I slutändan är det som verkligen betyder att du väljer ett tillägg som passar dina specifika behov och mål. Om en diet är kolhydratbegränsad går den automatiskt in i ett läge för att förbränna fett för välbehövligt bränsle eller energi. En studie bland 40 kvinnor fann att konsumtion av kokosnötsolja tillsammans med en kalorifattig diet minskade ldl (dåligt) kolesterol och ökade hdl (bra) kolesterol, jämfört med kvinnor som konsumerar sojabönolja. Vid ketos utlöser kroppen effektivare fettförbränning som är kontinuerlig och varaktig vilket resulterar i imponerande viktminskning och utsläpp av oönskat fett och fettbaserad vikt. På grund av dessa speciella egenskaper kan mct-olja användas för att öka fettförbränningen och till och med hjälpa till med viktminskning (Men mer om det nedan). För att svara på det har vi tittat närmare på de olika typerna av MCT-oljetillskott som du kan hitta på tillskottsmarknaden. Detta innebär att du måste äta cirka sju matskedar för att få samma mängd kaprylsyra (C8) och kaprinsyra (C10) som du skulle få från en matsked mct olja.

Det finns mycket mer att tänka på att du kanske har insett och inte alla mct-baserade produkter skapas lika!