Sverigeapotek.eu - Naturliga hälsoprodukter

Hälsa Skönhet Kosttillskott

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules, Hälsa, Ben, Osteoporos, Kollagen, Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel) Sverige

BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules by Natural Factors-Hälsa, Ben, Osteoporos, Kollagen, Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

kr260.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules
Pris: kr260.00 (€24,50)
Produkt Antal: 0.07 kg, 5.3 x 5.3 x 10.4 cm
Produktkategori: Hälsa, Ben, Osteoporos, Kollagen, Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel), Health, Bone, Osteoporosis, Collagen, Supplements, Minerals, Silica, Silicon,

Naturliga faktorer, biosil, ch-osa avancerad kollagengenerator, 60 vegetariska kapslar – hår, hud, naglar. Minskar fina linjer och rynkor. Tjocknar och stärker håret. Stärker naglarna. Främjar friska ben och leder. Ursprunglig ch-osa formel. Kliniskt testad, oss patent nr 5, 922, 360 och andra patent som gäller. Kosttillskott. Vegetarian. Genombrottet i kollagen. Kollagen är väsentlig för vacker hud, hår och naglar samt friska ben och leder. Men från och med 21 års ålder minskar kollagen 1% per år. Vid 30 års ålder blir tecknen synliga. I åratal sökte forskare efter en metod för att ge människokroppen förmågan att regenerera sitt eget kollagen.

Men det tog biosils landmärke upptäckt av ch-osa för att göra det verklighet. Dess kapacitet att generera kollagen med ditt eget dna fingeravtryck gör ch-osa det äkta genombrottet i kollagen. Nourish din kropps 3 skönhetsproteiner – naturligt. Villkoret för din hud, hår och naglar beror på tre proteiner: Kollagen spruter ut huden, tar bort rynkor och förhindrar att de bildas. Dessutom är kollagen viktigt för starka, friska ben och leder. Keratin är det protein som är packat i din håraxel. Det ger din hårtjocklek, kropp, styrka och elasticitet. Plus, keratin ger din nagels styrka. Elastin ger din hud sin förmåga att sträcka och studsa tillbaka för att förhindra fina linjer och rynkor. Med ålder minskas kollagenkeratin och elastin. Biosilhårhudspikar, med kliniskt beprövad ch-osa, är speciellt formulerade för att hjälpa din kropps 3 skönhetsproteiner och återställa dem till mer ungdomliga nivåer. Sverige Jag använde denna produkt i många månader utan några fördelaktiga effekter på mitt hår eller naglar. Växlas till flora varumärke vegetabilisk kiseldioxid (som innehåller mycket mer silika än biosil) och det var en stor förbättring i mitt hår och naglar. Dessutom är vegetabilisk kiseldioxid väldigt dyrare än biosil. slösa inte din tid på biosil. Jag fick en liknande produkt (regenemax) av en läkare för att stödja kollagenproduktion på grund av min skada (ett brutet ben).

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules: Hälsa, Ben, Osteoporos, Kollagen, Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

Jag sprang ut och sökte efter samma ingredienser (biosil är identisk enligt etiketten). Jag var förvånad över att medan formeln med formeln var till stöd för mina ben och gemensamma vävnader, reflekterade min hud mindre linjer och mer ungdom efter en månad (jag är 56), en oväntad bonus! Jag rekommenderar det varmt för alla fördelar det ger. Jag började ta dessa för flera månader sedan hoppfull men förutse inte en stor skillnad. Pojke var jag fel. Jag har märkt inte bara en mycket ren hud, men mina tandkött och naglar är mycket hälsosamma. Mitt hår som torkades är nu fylligare. Jag är ganska nöjd. Jag använder biosil tillsammans med kalcium för mina ben. Den kombinationen rekommenderades till mig av en naturläkare. Jag har tagit biosil under mindre än sex månader, så det är fortfarande lite för tidigt för benförbättring att visa.

Hälsa, Ben, Osteoporos, Kollagen, Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

Men jag har märkt att mina naglar är mycket starkare och mitt hår är mycket mer hälsosamt sedan man använder biosil. Jag har inte några biverkningar från att ta detta tillskott. Jag läste om denna produkt i en vårdtidskrift. Eftersom jag alltid haft mycket svaga naglar och mitt hår tappade med ålder bestämde jag mig för att prova det. I min första flaska insåg jag att det var en riktig skillnad. För första gången sedan jag kan komma ihåg, är mina naglar inte tunna, men växer långa och starka. Min frisör noterade att mitt hår är tjockare. Jag är verkligen förvånad över resultaten. Tog biosil i ca 6 månader, tillsammans med några kollagen tabletter och vid 41 har jag några rynkor och har fast hud. När jag sprang ur biosil (det kan inte erhållas här i Malaysia, jag var tvungen att få den sändas in). Jag tänkte kanske jag bara kunde göra med kollagentabletterna eftersom min hud gjorde bra och det är så besvärligt att ha det levereras i. Efter att ha gått utan biosil i mindre än 2 veckor började min ansiktshud speciellt för att jag förlorar det är elasticitet, och mitt ansikte förlorat det är snyggt och snyggt utseende! Det var biosil som hjälpt min hud enormt, inte kollagen tabletterna! Är tillbaka på biosil, pronto! Jag började använda detta under krucketiketten medan jag återhämtade mig från ett brutet ben.

Recension: BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules by Natural Factors

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 60 Vegetarian Capsules Jag skulle inte gå utan det nu. Jag tror att det är till nytta för den totala vävnadshälsan. Jag är en 55-årig man och jag tror att den här produkten hjälper mig att känna och se yngre ut. Jag har hår i min midja, när det tvättas, jag, tappar en enorm mängd, detsamma är det när jag borstar mitt hår. Jag tog det här i två veckor och märkte en anmärkningsvärd skillnad. Betydande mindre håravfall i duschen, min hårborste behöver inte så mycket rengöring, och mina naglar är visuellt hälsosammare. I åratal verkade mina naglar överarbetade på grund av miljön nu kan jag bara ha de bästa naglarna, jag har haft under min livstid, inte sedan jag var barn. Jag rekommenderar den här produkten till någon eftersom den är fantastisk. Åh, ingen upprörd mage med eller utan mat heller. Jag är såld! Jag har använt biosil i 3-4 månader nu och kan se förbättringar i min hud, skulle inte säga något om mina naglar / hår eftersom jag har tjockt hår och starka naglar. Efter rökning i 15 år (im 32) och sömnlösa nätter med 2 barn märkte jag fina linjer och min hud såg tråkig ut. Det här fungerar. Men du måste vara väldigt tålamod eftersom det tar ungefär 2 månader innan det visar förbättringar.

Tack, Sveriges! Jag bor i Storbritannien (London) och du har amiserat med din service och super snabb shippment. Högt rekommenderad. Jag beställde detta med skepsis (att det skulle fungera), och till min förvåning fungerar det faktiskt. Det har varit ett par veckor nu och mina naglar, som alla brukade ha ryggar, är nästan helt smidigt nu. Jag har mycket fint hår, och jag kan också märka en skillnad med mitt hår, som har mer kropp än tidigare. När det gäller rynkorna finns det också en liten men märkbar förändring (till det bättre). Jag var ursprungligen en litte avskedad av informationen om det som sa att det tar samma DNA-stämpel som din kropp, eftersom jag personligen inte vill ha någonting som stämmer med min dna. Men jag tittade upp ingredienserna och så långt som jag kunde hitta ändras inte dna eller lägger till någonting, så jag bestämde mig för att prova det. Jag har omordnat.

Det är dock mycket dyrt. Gilla produkten. Jag ser en förbättring av hårets tjocklek. Jag skadade också en nagelbädd för ungefär 35 år sedan vilket orsakade nageln att ha en vertikal delning och bryts alltid. Eftersom jag har tagit den här produkten kan jag se en stor förbättring i spikens styrka och det splittrar inte så mycket som det har i flera år. Jag ser en förbättring varje månad. Mycket imponerad av förbättringen biosil har gjort i min hårs och hudens konsistens de få månader jag har tagit den. Har tagit det här under de senaste månaderna och mina naglar har inte längre vertikala åsar.

Jag ger nu det till min man för att se om det kommer att hjälpa hans naglar. Kommer att hålla dig informerad. Har tagit nästan en flaska, men jag känner ingen skillnad. Min syster har tagit det också, men hon kände ingen skillnad också. Mina naglar är så filmiga som någonsin. Jag tog steroider i två år och min hud flammades bort. Mitt hår tappade drastiskt. Klerken på naturliga livsmedel i förankring föreslog biosil som några av hennes kunder hade rapporterat lycka till med denna produkt.

Med 3 månader var det en klar förbättring i min hud och hår. Jag rekommenderar det till alla mina vänner. Jag köpte biosil för min dotter att försöka eftersom hon fick några fläckar i ansiktet och hennes fingernaglar var lite spröda och jag är glad att säga att hon är väldigt nöjd med de grönsaker som de gör exacly vad de var ment att göra, rensa fläckar från ansiktet och stryka fingernaglarna och förbättra håret på huvudet, tar hon en tablett om dagen. Thomas England-Storbritannien, jag har tagit det här ett och ett halvt år nu och jag märkte tjocklek i mitt fina hår och min hud ser alltid bra ut. Jag äter hälsosamt och dricker mycket vatten / sömn, men dessa kosttillskott hjälper mycket! Jag fick min mamma att ta det också. Jag har tagit det i några år – mitt fina hår är fylligare och tjockare, min hud är fyllig och slät och jag är 49! Alla tror att jag är i mina 30-tal. Och det jag älskar om denna produkt är att det hjälper till att producera kollagen. Produkter som har kollagen i dem, absorberar inte heller, älskar dessa saker! Du behöver ge det tid och ta varje dag, efter en månad började jag se resultat. Mindre linjer runt ögonen, naglar långa och starka – Jag är en av de som har naglar som aldrig växer och är väldigt spröda (har alltid varit). Inga mer falska naglar nu. Mitt hår är förtjockningsmedel.

Jag har tagit i ca 8 månader nu och kommer inte att gå utan. Jag gjorde en vecka och mina naglar började bryta. Jag letade efter något att producera kollagen som var vegetarian (som jag är) och det har fungerat. Jag tar 2 om dagen med lite juice (vitamin c hjälper till att absorbera bättre). Rekommendera, jag kunde verkligen se en skillnad i min hud inom veckan. Särskilt på min underarm. Jag tar redan kalcium och kompletterande kollagen, men efter att ha tagit detta var plötsligt förändringarna uppenbara. Jag känner också tyngre runt mina höfter, som mina ben var tätare. det är min känsla.

Jag började ta biosil i veggie cap form i maj 2008 för min hud och hår och jag kommer att säga överlag min hud och hår ser bättre ut, jag ser en liten skillnad.