Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Antioxidanter, Antioxidants, Fruit Extracts, Super Fruits, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Berry Juice Extract

Now Foods, Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules, kr100.00 – Kosttillskott, Antioxidanter, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt Sverige

Relaterad produkt:
Solgar, Lutein Lycopene Carotene Complex, 30 Vegetable Capsules, kr140.00 - Kosttillskott, Karotenoider Sverige

Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules by Now Foods-Kosttillskott, Antioxidanter, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt

kr100.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Now Foods, Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules
Pris: kr100.00 (€9,90)
Produkt Antal: 0.11 kg, 11.4 x 6.4 x 6.4 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Antioxidanter, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Supplements, Antioxidants, Fruit Extracts, Super Fruits, Acai Berry Juice Extract

Nu livsmedel, frystorkad acai, 500 mg, 100 veg kapslar – super frukt. Stödjer hälsosamt immunsvar. Free radical scavenger. Ett kosttillskott. Vegetarisk – Vegan. Koscher. Botaniska / örter. Familjeägt sedan 1968. Gmp kvalitetssäkrad. Nu levererar acai den naturliga näringsprofilen i äkta helmat. Acai bär, inhemska till Brasilien, är en av planetens mest anmärkningsvärda och näringsrika frukter. De har naturligt fytonäringsämnen som polyfenoler, inklusive ellaginsyra, rutin, anthocyaniner och katekiner. Dessa friläggande quenchers hjälper till att skydda vävnader från oxidativ stress, en viktig del av normal åldrande. Näringsämnena och fria radikala scavengers i acai hjälper också till att stödja ett hälsosamt immunsvar och ett korrekt försvar mot typisk biologisk stress.

Används nu endast lösningsmedelsfria, frystorkade acaibär för att bättre bevara integriteten hos näringsämnena som finns i färsk acai. Sverige Min fru är på cancerdrogen, letrozol och ställdes inför att behöva upphöra (vilket är inte vad du vill) på grund av ont och smärta, trötthet, illamående etc. Inom 10 dagar efter att du tagit denna produkt försvunnit alla symtom och kan fortsätta att användas utan några biverkningar. Fantastiska saker, livet sparare verkligen. Jag har nyligen börjat använda acai och tycker att den är en mycket bra produkt. Jag är 65 år. Jag har mer energi och mår bättre. Jag har märkt en liten ny hårväxt vid höger änka. Min hud har blivit mycket mjukare och mina naglar är starkare. Det kommer bli intressant att se vilka andra förändringar / förbättringar som kommer fram i framtiden. Så långt som en viktminskning kan jag inte göra ett bestämt påstående eftersom jag också har ändrat mina matvanor till där jag äter mer högvattenhaltiga grönsaker tillsammans med mindre delar av högdensitetsmat vid måltidstid. Då har jag verkligen inte ett stort viktproblem. Jag är 52 som väger 125 pund. Ned från 130 pund var jag verkligen inte på en diet. Jag känner att acai stöder min hälsa på ett positivt sätt. Älskar denna produkt, ger mig mer energi, mindre svullnad i mina leder, och hjälper till att minska vätskeretentionen genom midjeområdet.

Relaterad produkt:
Natural Vitality, Calm Specifics, Calmful Gut, Wildberry Flavor, 6 oz (170 g)

Now Foods, Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules: Kosttillskott, Antioxidanter, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt

Rekommendera. Acai har en av de högsta antioxidanterna i något tillskott. Ger mig mer energi och mental klarhet. Bra produkt. Min mamma har en autoimmun sjukdom som kallas (cicatricial phemphigoid) som attackerar slem i din egen kropp. Extremt sällsynt sjukdom. Acai berry verkar ge henne de knep hon behöver på något sätt så det var hennes födelsedagspresent från mig. Hon var spännande. Jag är sjuksköterska och nått alla mina medsar mycket noga, jag kunde inte hitta något fel med det här, och det hjälper henne så jag köpte mycket. Jag uppskattar god service och snabb leverans för att inte tala om det stora priset. Denna acai produkt från nu är bäst. Jag har provat ett antal acai-produkter, och det har lätt givit mig de bästa resultaten i mitt övergripande välbefinnande. Ju mörkare frukten desto mer ren är den. Grattis till nu!

Kosttillskott, Antioxidanter, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt

Fantastiskt tillskott för mig, har inte haft förkylning osv sedan börjar acai, särskilt bra som jag har en låg immunitet, bravo! Jag har tagit detta i ca 4 veckor och har förlorat 9 kg. Jag verkar också ha mer energi. Jag sprang ut och kan definitivt säga en skillnad i matbehov, äter mer mat av mellanmålstyp och har fått 3 pund. Tack och lov kom min nya order snabbt! Acai piller minskar kollisionerna i mitt ansikte och minskar min syn. Detta har varit de bästa sakerna och jag planerar att använda om och om igen. Jag har en ökad energinivå och det har varit underbart. Jag är den typ av person som träffar gymmet minst 5 gånger per vecka och totalt sett försöker jag upprätthålla goda matvanor. Eftersom jag har den livsstilen, har jag alltid tänkt att jag inte behövde något annat. Men för några månader sedan började jag ta den här produkten tillsammans med triphala, och jag känner mig ännu bättre än någonsin! Inga matsmältningsproblem längre! Och med den inre rengöringen hjälper min kropp att absorbera acai ännu mer.

Relaterad produkt:
Jarrow Formulas, Zinc Balance, 100 Capsules, kr70.00 - Kosttillskott, Mineraler, Zink Sverige

Recension: Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules by Now Foods

Jag känner mig friskare än någonsin! Frakten var snabb, och priserna kan inte bli beat! Jag är på att beställa en annan flaska av detta och jag ska också prova leveravgiftaren och melatonin från nu livsmedel så jag kommer att låta dig veta hur dessa produkter är! Now Foods, Freeze-Dried Acai, 500 mg, 100 Veg Capsules Jag är ledsen, men den här produkten har ingen effekt vad som helst. Min hud är densamma (akne benägen), min energinivå är densamma (låg), och jag har faktiskt lagt på lite vikt vid användning av dessa acaiaprodukter. Jag har just fått en annan acai produkt, jag vill inte ge upp, så den här gången beställde jag pulver från navitas. Jag hoppas jag har bättre resultat! Detta har varit ett utmärkt tillskott för min man och jag. Vi har märkt förbättrad syn och hud. Det ger mig mer energi. Vi fortsätter att ta denna produkt. Även om jag har använt det för inte så länge men tonen i min hud har förbättrats mycket.

Jag tycker att det är mycket effektivt. Jag har mindre aptit än jag gjorde tidigare och jag gjorde det självklart. Bra produkt, jag har mer energi och mindre vattenuppehåll. Det här är bra! Jag vaknar inte med styva smärtsamma leder vid mina fingrar längre och jag kan gå utan en tupplur från 5:00 till 11:00! Detta har en bättre effekt (på mig) än själva saften. Jag hoppas på lång sikt, detta kommer också att sätta ner min cancermarkör, vilket är lite utanför det normala intervallet. Har beställt igen!

Thumbs up för priset också!, Gav Acai mig den energi jag behöver och den konkurrenskraftiga livlighet som krävs när du spelar tennis. Jag har använt acai ett tag nu och kommer fortsätta att använda den här stora produkten, det gör vad det säger. Denna produkt är prissatt bra och det gör jobbet som en bra antioxidant och hjälper till att hålla din ämnesomsättning upp för viktkontroll. Om du har använt andra kosttillskott tidigare och upplevt en eller två biverkningar kan det bero på att produkten hade några skadliga ingredienser eller det var inte väl bearbetat. Detta beror på förebyggande av en molekyl som kallas amyloidbildande i hjärnan som har visat sig orsaka kognitiv försämring av alzheimers sjukdom. Även om acai endast nyligen har blivit erkänt som en superfrukt, har den konsumeras i Brasilien som en naturlig mat och folkmassa för många århundraden. Säljs i form av frystorkat pulver, unsötad fruktpuré, kapslar och juice. Denna lila sydamerika bär som är bosatt i Brasiliens regnskog har blivit känd för dess exceptionellt starka antioxidantegenskaper, men preliminär forskning tyder på att denna trendiga superbär också kan har andra hälsofördelar.

Jag har beställt alla antioxidantprodukter om och om igen för den senaste kupongen av år. Enligt webmd tyder tidig forskning på att hawaiian noni bär kan hjälpa till med muskelsmärta, öka atletisk uthållighet och minska blodtrycket. Ta ett glas acai bärjuice innan du lägger dig varje natt, och du kommer snart se en skillnad. Granatäpplextrakt och pulver tillverkas vanligtvis av skalen, på grund av att den innehåller hög antioxidant och punicalaginhalt. Att förstå sanningen från fiktion kan vara svårt på grund av begränsade studier, men som alla frukter finns det åtminstone vissa hälsofördelar om man får äkta acai och inte en bluffprodukt. Många superfruktvariationer växer naturligt i mer avlägsna torra områden och tropiska regnskogsplatser, som producerar frukt med koncentrerade nivåer av antioxidant enzymer och metaboliter, som polyfenoler, som kollektivt fungerar för att försvara växten och frukten själv från saker som intensiv solexponering och oxidativ skada på cellulär struktur och DNA. Vissa studier visar att acai är ännu rikare i skyddande antioxidanter än tranbär, hallon, björnbär, jordgubbar, blåbär eller gojibergen.

 Forskning har visat att höga halter av antioxidanter kan bidra till att sakta ner åldrandet och öka livslängden.