Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Fiber, Pektin, Apple Pectin, Apple Fiber/Pectin, Äpplepektin, Äpplefiber

Now Foods, Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g), kr40.00 – Kosttillskott, Fiber, Äpplepektin, Äpplefiber / Pektin Sverige

Relaterad produkt:
C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice), kr200.00 - Iskylda Produkter, Tillskott, Bipollen Sverige

Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g) by Now Foods-Kosttillskott, Fiber, Äpplepektin, Äpplefiber / Pektin

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Now Foods, Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g)
Pris: kr40.00 (€3,50)
Produkt Antal: 0.34 kg, 21.8 x 16.5 x 3.6 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Fiber, Äpplepektin, Äpplefiber / Pektin, Supplements, Fiber, Apple Pectin, Apple Fiber/Pectin

Nu mat, ren äpplefiber, 12 oz (340 g) – bra fiberkälla. 5 G fiber per portion. Koscher. Vegetarisk – Vegan. Ej GMO-projekt verifierat. Nu innehåller äppelfibrer den överflödiga delen av jonathan, röda läckra och rome-sorter av äpplen. Det har naturligtvis 10% pektin, som säljs separat som kosttillskott. Sverige Jag blandar detta med 1/3 vatten och 2/3 mjölk. Det smakar lite som en flytande äppelpaj utan sötma. Jag tar det för att för några år sedan hade jag bort gallblåsan och när det händer, istället för att gallan lagras i gallblåsan, att släppas när du äter något, droppar gallret, droppar, droppar i tarmarna alla tiden, så ger tarmarna mer vatten, för att kompensera, antar jag, vilket resulterar i diarré, eller väldigt löst avföringar och ömma tarmar. Apple fiber absorberar överflödigt vatten så normaliserar avföringen. Det fungerar!

Om du är förstoppad upptar den uppför pallarna och normaliserar då avföring. Ta det med mycket vätska, eftersom fibern kan svälla upp och orsaka blockering. I. E. Ta inte det med sked och bara lite vatten. Det finns lite små hårda bitar i den, olösliga fibern, men de är inga problem. När jag har för mycket syra, eller en magebugg, blandar jag en tesked lera och / eller kol till blandningen och dricker ner den. Lägg det i en saftblandare och ge det en skaka och det är inget problem att blanda det. Det här låter bra, men jag fann att det gav mig oacceptabelt matsmältningsstörningar. Jag äter mycket fiberrika livsmedel, och ingenting har påverkat mig så här. Jag hittade denna produkt utmärkt för att sänka kolesterolet och kontrollera min aptit. Smaken är bra och jag blandar den med apelsinjuice. Ibland dricker jag det efter en tung måltid och om jag suger till smör är jag snabb att förbereda äpplefibern för att avlägsna det mesta av smärreffekten på min blodflöde. Så, jag är nöjd. Mycket nöjd. Tack för att du producerat en ärlig produkt.

Relaterad produkt:
Bluebonnet Nutrition, Glucosamine Chondroitin Plus MSM, 180 Veggie Caps

Now Foods, Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g): Kosttillskott, Fiber, Äpplepektin, Äpplefiber / Pektin

Med vänliga hälsningar, liz, först försökte jag blanda denna äpplefiber med vatten och dricka det. Jag rekommenderar inte detta. Det är gritty, och bildar klumpar, och det är runt obehagligt. Dock! Sedan försökte jag blanda en stor matsked äpplefiber med två ägg och en banan. Jag stekte det som en pannkaka. Det är fantastiskt! Det har den subtila smaken av äpplen, och ger min morgonägg och banan mer fiber. Det gör rockin pannkakor, men jag gav den här produkten 4 stjärnor eftersom det inte är trevligt att dricka, eftersom väskan kan få dig att tro. det är inte lätt att blanda med vatten. Men lätt att blanda med yoghurt. Bra smak och fungerar bra, väldigt glad jag försökte detta. Det luktar och smakar bra, vilket gör att det blir mindre smärtsamt att använda fiber. Det fungerar och jobbar också och väskan är stor! Pektin sänker kolesterolnivåerna.

Vissa studier visar att flytande pektin också kan hjälpa till vid esofageal reflux. Ta för att tillsätta havregryn, ger en söt smak. Användbar och välsmakande) Jag har problem med matsmältningskanalen. Detta hjälper bättre än andra mot diskmedel. Det lugnar tarmarna. Tack. Jag sätter detta i min smoothie, att räkna fibern skulle hjälpa till med förstoppning.

Kosttillskott, Fiber, Äpplepektin, Äpplefiber / Pektin

Hjälpte mig inte. Det smakar okej, speciellt när det blandas i mitt in med min smoothie. Jag har inte försökt fibern själv, som fått ordern i det skadade tillståndet. Förpackningen var genomborrad och fiberpulver spreds på andra saker i den beställda lådan. Jag är verkligen besviken. Pengar slösas bort! Jag har använt detta tillsammans med psylliumskalar och det verkar fungera bra. Jag gillar inte att blanda det i vatten eller juice eftersom det inte blandar sig bra alls. Jag äter bara det och dricker vatten med det. Dessa produkter är fantastiska och smakar bra.

Relaterad produkt:
VegLife, Vegan Iron Chewable, Berry Flavor, 60 Chewable Tablets, kr60.00 - Kosttillskott, Mineraler, Järn Sverige

Recension: Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g) by Now Foods

Det gör att du känner dig full, så du känner dig inte hungrig under en mycket lång tid! + det är friskt, produkten är väldigt kornig och löser inte väl. Jag fann också att med den föreslagna mängden hjälpte det mig inte att gå på toaletten. Smaken är inte så illa. Anledningen till att jag ger den två stjärnor är att det finns många andra sätt (mat eller tillägg) Jag kan få fiber i min diet som fungerar, smakar bättre och är effektiv. Det är omöjligt att blanda med ett glas vatten. Så jag äter det direkt och dricker vatten. Now Foods, Pure Apple Fiber, 12 oz (340 g) Smaken är tolerabel men inte fin, det påminner något äpple. Jag kan inte säga att det höll mig regelbundet. Rensar tarmarna, smaka bra, jag åt en hel förpackning och hennes man kunde inte få mig att svälja det, jag köpte det här eftersom min diet saknar fiber. En matsked om dagen håller dig ordentligt. Jag lägger till den på yoghurt.

 Jag försökte sätta den i juice och vatten men det fungerade inte för mig. Bra produkt med trevlig smak. Det enda som stör mig är den obehagliga scratchy känslan i halsen när den inte konsumeras tillräckligt snabbt. Jag köpte denna produkt tillsammans med ett antal andra fiberprodukter för att testa dem. Ursprungligen var jag skeptisk till förpackningens storlek om hur lång tid det varade. Rekommenderad användning är ca 2 x matskedar per dag. Föremålet är välförpackat och tydligt märkt med ingredienserna, använd före datum och dosering. Lukten av fiberpulvret är bra. Det borde vara det är äpplen!

Strukturen är mycket bra. Jag hittade att blanda det med bara vatten lite svårt eftersom det är så bra och krävde någon seriös blandning. Var noga med att ta med mycket vatten. Mitt tips skulle vara att blanda det med lite hett vatten först för att lösa upp fibern så mycket du kan, blanda sedan med lite kallare vatten och dryck. De rekommenderar också att blanda in med andra drycker som du vill. Jag har aldrig försökt detta, men skulle säga att det skulle vara bra. När det gäller fiberns effektivitet fann jag att det aktiverade mina tarmar mer, men eftersom innehållet är ca 75% olösligt fiber kan du hitta det ganska hårt på kroppen. Totalt sett inte en fiberprodukt. Vad är pektin-det är en komplex kolhydrat, en löslig fiber som finns i växtcellens väggar. Det kan också vara användbart för dem som söker hälsosam vikthantering eftersom det hjälper till att främja mättnad och känslor av fullhet. Jag brukar ta kapslarna om jag äter något med inte mycket fiber som bröd eller kött, eller med efterrätt för att sakta ner matsmältningen och minska sockerhösten. I kombination med den begränsade kosten, delvis hydrolyserat guargummi (3. I denna studie testade vi en hypotes att en fördelaktig roll av kostfiber kan uppstå genom skydd av myokardceller mot ischemisk skada, manifesterad efter ocklusion av artärerna.

För de minimala fördelar som du sannolikt kommer att få från ett tillägg av denna typ, föreslår vi att du bara får mer frukt i din kost och fokuserar din uppmärksamhet på ett tillägg som kommer att ha en mer direkt effekt på din kroppssammansättning istället. Det minskar blodkolesterolnivåerna eftersom det verkar mot den skadliga delen av kolesterol i blodflödet. Detta kan göra äppelpektin användbart för att kontrollera diabetes, även om du behöver konsultera en läkare innan du använder Apple Pectin för detta ändamål. Bästa prisnäring har varit en online-återförsäljare sedan 2002 och säljer rabatt bodybuilding tillskott, fettbrännare, muskelbyggare, pre-träning och protein. Pektin fungerar genom att sakta ner din matsmältning av sockerarter och fetter, cho noter. Kosttillskott som innehåller äppelpektin är också tillgängliga. Metamucil erbjuder ett slätt sockerfritt fiberpulver, men namnet är vilseledande. En viss effekt tyder på att äppelpektin faktiskt kan minska svårighetsgraden av diabetes. I början såldes pektin som ett flytande extrakt, men idag används pektin ofta som torkat pulver som är lättare att lagra och hantera än en vätska. Tillsätt kardemomsfrön och lämna till macerat, några minuter till ett par timmar, kylt. Sackaros visas först på ingredienslistan, vilket innebär att detta tillskott har mer socker än fiber.

Vanliga livsmedelstillämpningar inkluderar olje-, ägg- och fettutbyte i bakverk, glasyr och fruktfyllningar, frukt- och mejeribaserade drycker, gummy konfektyr, kryddor och barnmat.