Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Primer

Laura Geller, Spackle, Make-Up Primer, Hydrating, 2 fl oz (59 ml)

Laura Geller, Spackle, Make-Up Primer, Hydrating, 2 fl oz (59 ml) Review

kr170.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Laura Geller, Spackle, Make-Up Primer, Hydrating, 2 fl oz (59 ml)
Produkt Antal: 0.08 kg, 12.7 x 4.6 x 3.8 cm
Produktkategori: Primer, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
L'Oreal, Magic Skin Beautifier, BB Cream, 814 Medium, 1 fl oz (30 ml)

Introduktion av Spackle Hydrating, ett multitasking-underverk som bara perfekt, men som även hydratiserar huden med fuktgivande ingredienser för normal till torr hud. Denna vitaminrika formel återfuktar och lindrar huden samtidigt som den grundas för att sminkas. Formulerad med naturliga, lugnande och fuktgivande ingredienser som Aloe Vera Gel och Capuacu Seed Butter.

Primer, Face, Makeup: Laura Geller, Spackle, Make-Up Primer, Hydrating, 2 fl oz (59 ml)

Titta på några produkter som hjälper dig att uppnå säsongens mest populära makeuptrender. Behöver du en sminkprimer som låser in ditt utseende medan du nollar in din hud? Våra inställningssprej fungerar också som för-makeup-grundare. Bär denna produkt ensam för att helt enkelt hydrera och avgifta huden, eller blanda primern med din grund för en mer hydratiserad finish. Om du har texturerad hud gör detta ett härligt jobb att jämna ut den och skapa en jämn, felfri yta. Primers tjänar många syften, beroende på din hudvårdsproblem och området som ska utgöras. Bäst för torr eller mogen hud: Timglas nr. Vissa ögonskuggor anger till och med i instruktionsarket att de rekommenderas för användning över ögonskuggsprimer.

Laura Geller Primer - Primer, Face, Makeup

Men här är saken: Alla ansiktsprimrar skapas inte lika. Jag gillar att använda mjukmakeup-suddighetspinnen på de oljiga delarna av min t-zon och applicera en annan primer på mina torrare, rosacea-benägna kinder. Tänk på dem som fotoredigeringsfilter för ditt ansikte, men irl. Med rätt formel kan primrar göra något allvarligt tungt lyft. Lite går långt, men att behöva ladda om på primer kan ofta vara ett ork. Den ultimata make-up multi-taskeren, använd sisley’s primer som en strålande bas innan du applicerar foundation, dabla på höga punkter i ditt ansikte för att använda som highlighter eller bära helt ensam för en allvarligt strålande hud. Topptips: Ge ditt ansikte en minimassage när du ansöker om bästa resultat.

Relaterad produkt:
E.L.F, Matte Lip Color, Natural, 0.06 oz (1.8 g)

Primer, Face, Makeup: Laura Geller, Spackle, Make-Up Primer, Hydrating, 2 fl oz (59 ml)

Detta är den bästa vattenbaserade grundfärgen eftersom den passar alla hudtyper väl och ännu mer på varma sommardagar. Denna silikonbaserade grundfärg kan ha lite färg när du pressar den ur röret, men de med djupare hudtoner behöver inte oroa sig. Förutom, med tanke på deras uppgifter med flera uppgifter, kan du upptäcka att en väl vald primer faktiskt kommer att spara tid på morgonen såväl som att din makeup ser längre ut genom att ta hand om huden under. Den supersilky strukturen lämnar huden mjuk och glansfri, och vitaminet i formeln skyddar huden från skadliga fria radikaler. Den silkeslen, viktlösa strukturen jämnar ut och jämnar ut huden för perfekt applicering och slitage varje gång. De jämnar ut hudtonen på ögonlocken döljer ögonlockens vener och slätar ut ögonlockens hud. Det finns hundratals produkter där ute som är utformade för att förhindra dina kråksfötter och fina linjer, men när det gäller anti-aging primer är bellezza secretos premium foundation primer toppar. Det innehåller vitaminer a och c, mullbärsextrakt och en imponerande mängd retinol för att dölja porerna och lämna huden fast och hydratiserad. Om du har en oljig till kombinerad hud och kämpar med glans under större delen av dagen, är denna primer från lock fx precis vad du behöver. Finns i sex nyanser, varje primer hanterar ett annat hudproblem som användbart kan specificeras på förpackningen. Plantextraktens lugnande egenskaper hjälper till att fukta torra fläckar och dimetikonen ger din hud en slät och silkeslen finish.

En krämig mousse-formel utformad för att oskärpa utseendet på porer och fina linjer och samtidigt ge huden ett släckande utslag av hyaluronsyra. Dessa 11 grundfärger, uppdelade efter hudproblem, kommer att övertyga dig att hitta tiden att klämma in ytterligare ett steg. En hudutjämnande, vattenbrytande grunning som hydratiserar och avgiftar huden när den förvandlas från en kolgel till en färglös, naturlig finish vid applicering. Det lämnar en jämn, jämn yta så att foundation glider lätt och håller sig för att göra hela dagen smink. Se till att bara få en liten mängd produkt på fingrarna och knacka den sedan i ansiktet. Det finns inte många nackdelar med denna grundare, men ingen produkt är perfekt. Börja applicera din gel, grädde eller olja som du väljer, arbeta från mitten av ansiktet utåt.

Hitta en primer som fungerar för din hudtyp och hanterar dina hudproblem för att göra det bästa av det. Produkter formulerade speciellt för fet hud innehåller i allmänhet absorberande partiklar som drar upp oljor från huden och har en mer pulveraktig känsla, säger Aral. Den urbana ögonskuggfärgad potion i urbana skapar den perfekta duken för ögonskuggor och finns i olika nyanser för alla hudtoner. Detta är bättre för dem med torr till kombinerad hud. Mjölksmakningssuddighetspinnen är en unik massiv grundfärg som minimerar porernas utseende och mattar hudens hud. Denna vattenbaserade grundfärg fungerar för alla hudtyper men är idealisk för känslig, akne benägen, fet eller kombinerad hud. Medan vissa primers kan ha en fuktgivande kvalitet för dem, är deras huvudsakliga syfte att vara det som din grund kommer att hålla sig till så att den håller längre.

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Murumuru Butter Lip Cream, SPF 15, Flamingo Pink, 0.12 oz (3.4 g)

Laura Geller Primer – Primer, Face, Makeup

Laura Geller Primer: Betydelse, du bör vara uppmärksam på dina hudproblem när du väljer rätt formel för dig, precis som du skulle göra när du tänker på hudvård. Det håller verkligen hela dagen, medan huden ser ljus och luftborstad. Det är inte tungt, hal eller alltför mattande, så det lager som en dröm under någon form av basmakeup. Silkduken fungerar som hudvård och grunder i ett, och skapar inte bara en slät kanfas för grundläggning utan håller också smink från porerna. Det enda sättet att bekämpa detta dilemma är med en ansiktsprimer som mattas och kontrollerar glans. Används av makeupartister över hela världen, är dhcs sammetskläder en branschfavorit och med goda skäl. En kosmetisk grunning är en kräm eller lotion som appliceras före en annan kosmetisk lösning för att förbättra täckningen och förlänga den tid kosmetiken varar i ansiktet. Trots att den är fri från irriterande ingredienser är denna primer inte för de med känslig hud. Det kommer att överdriva och betona all torrhet på huden.

Den klara vätskan kommer ut i en extremt fin dimma (precis som namnet antyder) och känns knappt som något på huden. Förpackat med växt extrakt som ros, lilly och jasmine, kontrollerar skönhetsfilteret krämglöd olja utan att kväva huden eller täppa porerna. Ansiktsprimrar hjälper dig att få en mjukare, ljusare hud och låter din makeup stanna längre. Ännu mer lysande än så fungerar de som en barriär mellan din makeup och din hud och skapar en jämn yta för dina makeupprodukter att sitta på. Deras studiohemligheter professionella linje ger dig kvalitetsprodukter värda makeupartister men till en bråkdel av kostnaden. Att lägga till en primer i din rutin är så enkelt som möjligt. Mycket annorlunda än en klassisk primer, denna lätta formel är helt enkelt sprutad på ren hud för att lämna en hydratiserad bas, och kan också användas ovanpå smink för att fixa den på plats. Olika grundläggare finns för att passa olika hudtyper. Peka på den rosa pastan på ansiktsytorna som vänder sig särskilt oljiga halvvägs genom dagen och du kommer att märka att när klockan slår till klockan kommer ditt fundament att se lika bra ut som när du applicerade det. Om du har några torra plåster förvandlar denna primer dem till släta områden och låter produkten smälta lätt över dem.

Om din hud är på den torra sidan väljer du den upplysta versionen men den kommer till en kostnad. Några bra torkar kommer att främja en hälsosam, glödande hud som du samtidigt låser in din makeup. Om du kämpar med en fet t-zon, kontrollerar denna serumliknande grundformel olja och förhindrar den mycket fruktade glansen. Det greppar smink mycket bra och undviker alla tårtor eller veck i områden med fina (eller inte så fina) linjer. Du behöver bara ta bort detta över hela ansiktet så att en flaska håller dig ett tag. Den flytande-till-pulver konsistensen är inte superlätt att sprida, så jag kände att jag behövde fortsätta att lägga till mer, men det är fantastiskt att göra ditt ansikte helt matt! Om du hittar att din smink glider ner i ansiktet när det är middagstid, är detta grundläggaren för dig.

Det betyder en jämnare foundationapplikation och längre makeupslitage. Fet hudtyper kanske vill förhindra, snarare än att skapa, en snygg yta för smink. Efter fuktighetskräm och solskyddsmedel används ansiktsprimer normalt som den första försvarslinjen för att hålla din makeup ser låst och laddad utan smuts eller glidning. Medan timglasprimerserumet finns i två storlekar, är resestorleken verkligen allt du behöver för daglig användning. Den fasta strukturen värms till en flytande konsistens på dina fingertoppar, och den innehåller fundamentgripande squalane som fuktar och gör huden helt slät. Det finns en primer för nästan varje problem nuförtiden: Tänk mascara-primrar med tillsatta fibrer för längd, läppstiftprimrar för långvarig färg och bästsäljande ögonskuggaprimrar för intensifierad färgutdelning. Oavsett om du vill dölja porerna, uppnå en jämn hud, förbättra utbetalningen av färg, hydrera huden eller bekämpa oönskade oljor, kan de bästa sminkprimarna verkligen göra allt. Enligt gabriel kan användning av en ögonprimer intensifiera pigmentering av skuggor och förhindra dem från att röra sig och veckas (bildar små linjer i produkten efter att den har satt sig).

Att förbereda huden innan du lägger din grund är ett viktigt steg. Om det inte räcker för att övertyga dig, vet att ansiktsprimrar också är svaret på att hålla makeup på plats hela dagen. Förbered hud för felfri sminkapplikation medan du skapar en silkeslen slät kanfas för sminkapplikation med grundfärg för fotofinish. Ögonlock eller ögonskuggaprimrar är liknande, men är speciellt gjorda för användning nära ögonen. Primers används vanligtvis för att bromsa för mycket olja i huden så att din foundation kan hålla längre. Denna ansiktsprimer har ett vitamin-derivat för att hålla huden skyddad från miljöfaktorer, medan balsam minimerar porerna för en till synes felfri hud.