Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Body Lotion

Rainbow Research, Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz, kr60.00 – Bad, Skönhet, Body Lotion Sverige

Relaterad produkt:
Hyalogic Episilk, Facial Scrub with Hyaluronic Acid & Exfo Amber, 4.58 oz (130 g), kr140.00 - Skönhet, Hyaluronsyra Hud, Ansiktsvård, Hudtyp Anti-Aging Hud Sverige

Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz by Rainbow Research-Bad, Skönhet, Body Lotion

kr60.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Rainbow Research, Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz
Pris: kr60.00 (€6,00)
Produkt Antal: 0.54 kg, 7.4 x 7.4 x 17.5 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Body Lotion, Bath, Beauty, Body Lotion

Regnbågsforskning, älskling oh älskling, body lotion, unscented, 16 fl oz – ört. Oljefri. Allergivänliga. Doftfri. Baby oh baby body lotion använder vitaminer c och e för att ge antioxidantskydd och hjälpa delikat hud behålla fuktbalansen. Urtextrakt av kamomill, kalendula (ringblomma) och kamrök, tillsammans med sheasmör och kokosmör att fukt och skydda huden. Sverige Ja, jag använder detta som en kroppslotion på min torra och känsliga vuxna hud. Det är lugnande, reducerar rodnad och ger tillräcklig fuktighet. Dessutom är det verkligen doftfritt. Vad drog mig till denna kropps lotion var det är kort ingrediens lista över mestadels naturliga produkter jämfört med andra märken med längre listor.

En annan faktor i det är favör var det är överkomligt pris för en stor volym. De flesta varumärken med naturliga produkter med samma volym eller mindre volym säljer till högre priser. Faktiskt ett bra fyndpris med bra resultat för torr och känslig vuxen hud. Jag har använt denna produkt i flera månader nu på min känsliga hud. Saker jag absolut älskar om det: -alla naturliga enkla ingredienser-ingen lukt eller färger – absolut inte irriterande – stor konsistens och konsistens, varken rinnande eller klibbig – mycket lätt absorberad, ingen uppehållsfri, icke-fet, klibbig-mjukning och konditionering till huden (jag tror att glycerin är en viktig ingrediens för det här). En liten bit går långt – rimligt prissatt detta är ärligt det bästa värdet och bästa resultatkroppen jag någonsin har provat, även i jämförelse med avancerade produkter. Verkligen fantastiskt och kan inte fel det. Jag är en fan, kan se mig själv med det för alltid! Jag har letat efter en produkt som denna, och inte bara för mitt barnbarn!

Relaterad produkt:
Aura Cacia, 100% Pure Essential Oils, Lavender Harvest, 0.5 fl oz (15 ml)

Rainbow Research, Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz: Bad, Skönhet, Body Lotion

Jag ville unscented, med sheasmör, som inte kostade en förmögenhet. Jag använder det på mitt ansikte också. Det är krämigt, inte oljigt. Några handkrämar efter applicering känns inte som du har någon lotion på, inte den här, händerna känner sig skyddade men inte feta. Jag älskar hur lätt denna lotion är, men den är fuktgivande nog för min torra hud. Jag blandade en liten sats med några eteriska oljor för att göra en lätt doftande nattlök. Jag har använt shea fuktkrämer på mina barn under de senaste åren men senast har jag funnit deras dofter överväldigande (även om de är naturliga) och deras priser höga. Denna fuktkräm är billigare och har nästan ingen detekterbar doft, vilket jag tror är bättre för känslig hud. Det fuktar väl och gnuggar mycket lätt. Känns inte oljig eller irriterar huden. Jag använder det också på mig själv. Jag planerar att fortsätta att köpa.

Bra konsistens och absorberar bra men luktar grovt ganska medicinskt. Jag använder denna baby lotion över hela kroppen varje dag, inklusive mitt ansikte. Jag gillar denna formel, eftersom den har örter för att hjälpa till med hudproblem – som torr hud och kliande. Det är natualt, ger bra fuktighet, absorberar snabbt, verkligen unscented. Mycket bra lotion för barn och vuxna! Det bästa jag har försökt av den naturliga sorten. Kommer att köpa igen och igen, det här är den enda lotion som jag litar på mina barn. Det hjälper inte mina söner eksem men det gör det inte heller värre. Det är inte super fuktgivande men vi lever i en mycket torr öken och är tillräcklig så det kan fungera ännu bättre på andra områden. Jag älskar att det är doftfritt. Bra pris här på Sverige.

Bad, Skönhet, Body Lotion

 Pumpen kommer inte att få allt ut så att du kanske måste tippa över. Mycket bra fuktgivande egenskaper, köpte den till min son och jag använder den också. En mycket bra kroppslotion: fuktar, absorberas lätt och lämnar huden mjuk. En utmärkt uncented och kemisk-fri kroppslotion! Jag har återköpt detta redan så jag slutar inte. Det är naturligt, unscented, fungerar bra, billigt och produkten håller inte fast vid behållarens sida så att du kan använda nästan allt. Jag hatar att nå den nedre delen av en pumpflaska och behöva slå den för att få grejerna som sticker till sidan till botten. Dessutom är flaskan klar så att du kan berätta hur mycket som är kvar. Lite går långt!

Relaterad produkt:
Sky Organics, Grapeseed Oil, 100% Pure & Natural, 8 fl oz (236 ml)

Recension: Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz by Rainbow Research

Det är en mild doft, men en gång applicerad det försvinner! Jag gillar texturen, den är krämig och lätt inte fet! Denna mycket känsliga lotion är lämplig och känns väldigt bra på vuxenskänslig hud. Rainbow Research, Baby Oh Baby, Body Lotion, Unscented, 16 fl oz Älska denna lotion. Flaskan varar lång tid och det är super fuktgivande. Har beställt en annan flaska! Mycket fin mjuk grädde, inte för tung, absolut ingen parfym. Jag köpte det för barnet men jag använder det ganska mycket själv. Non-greasy, bystrodeistviya cream. Jag tyckte om konsistensen, bra, inte lika fet och fet som många andra lotioner. Skulle inte använda det i ansiktet eller händerna på dagen. Det suger in i huden och du behöver inte återanvända så ofta som andra lotioner. Det bästa jag har försökt. Det hjälper verkligen torra händer och kroppshud. Har köpt det flera gånger.

Det ser ut som om det är hälsosamt baserat på de få ingredienserna. Har ingen doft. Bra lotion. Bra ingredienser. Att applicera kroppslotion är ett av de få billiga sätt som människor kan skämma undan sig. Njut av den avslappnande känslan av lotion som appliceras på dina fötter, ben eller armar. Denna rengöringsduschkräm blandas med jojobaolja som lämnar huden otroligt mjuk med en glödande glans. En rik skum tvättar rent och lämnar även den känsligaste, mjuka, smidigaste och lättgröna grapefrukt och gurka.

Innehåller pentapeptider för förbättrad kollagen och elastinproduktion för att ytterligare minska och sakta bildandet av nya linjer och rynkor. När kvinnor blir äldre och huden blir torrare, kan kroppslotion bli en häftklammer som hjälper till att hålla huden frisk och attraktiv. Vi använder även fsc-certifierat papper för all pappersförpackning inklusive våra pulverkompakter. Men eftersom du kanske vill ha en nattkrämsituation medan du sover, kan du också titta på retinolkrämer och mjuka kemiska exfoliants som hjälper till att öka cellomsättningen, för förnyad, mjukare hud. Det finns lotioner som riktar sig mot specifika delar av kroppen, som händer, fötter och ansikte. Vår simone crema da mano är en fuktgivande, snabbabsorberande handkräm berikad med naturliga extrakt från sheasmör, avokadoolja och aloe. Den största biverkningen av att använda fel fuktkräm är att utveckla milia, lite hårda vita stötar på ansiktet i slumpmässiga områden, sa dr. Hudens porer kommer att vara öppna på grund av att de utsätts för det varma vattnet i ditt bad eller dusch, vilket gör dem mottagliga för att få de effekter som tillhandahålls av lotion. Om du är en fläkt av bad är fuktgivande bubbelbad och reningsbadsalter ytterligare alternativ.

 Detta pålitliga varumärkes duschskum är lätt och ger oss känslan av att skryta rena. Från kakao shea smör kroppsoljor till kakaosmörkrämer till shea kroppsmörk har vår kocoshea kroppsvård din huds hela hydratiseringsrutin täckt. Lotionen luktade annorlunda och släkte inte som vanligt. Romantiska lotionanvändare tillämpar det med massage som en hänsynsfull gest av kärlek. Berikat med växtskyddsmedel, växtbaserade extrakt och vitaminer, ger detta ultrarika krämiga och naturliga kroppsmjöl relief från torr, grov hud.