Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Dim, Diindolylmetan (Dim), Diindolylmethane, Broccoli Cruciferous, Broccolikors

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets, kr320.00 – Kosttillskott, Broccolikors, Diindolylmetan (Dim) Sverige

Relaterad produkt:
FutureBiotics, M.V. Senior Complete Multivitamin Formula, 120 Capsules

DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets by Source Naturals-Kosttillskott, Broccolikors, Diindolylmetan (Dim)

kr320.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets
Pris: kr320.00 (€30,50)
Produkt Antal: 0.2 kg, 6.9 x 6.9 x 13.5 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Broccolikors, Diindolylmetan (Dim), Supplements, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethane, Dim,

Källa naturals, dim (diindolylmetan), 100 mg, 180 tabletter – nytt utseende samma formel. Kosttillskott. Dim är och indol phytochemical som är en naturlig metabolit av föreningar som finns i cruciferous grönsaker som broccoli, brusselspirar och kål. I prekliniska studier har dim visat sig leda till preferensbildning av östrogenmetaboliter som är korrelerade med hälso-, endometrial- och livmoderhalsvävnader. Denna unika egendom sätter dim bortsett från andra växtnäringsämnen. Källan naturlig dim kombineras med fosfolipider, vitamin e och bioperin för ökad absorption. Sverige På grund av höga nivåer av östrogen 1 (den dåliga som är en föregångare för bröstcancer) föreslog min integrativa läkare att jag tar dim. Mina östrogen 1-nivåer ligger nu inom det normala området. Det har gått lite tid att återgå till normala nivåer, men jag kan verkligen säga att den här produkten verkligen fungerar. Eftersom jag har tagit den svaga har jag fått bekräftelse på att hormonnivåerna i min kropp har balanserat och förändrats till det bättre. Lätt att ta utan några negativa biverkningar för mig. Jag började ta dim för en månad sedan för att kontrollera min hpv-infektion som orsakar en tumör i min hals. Hittills bidrar det till att sänka tumörens återuppkomst och jag kommer att fortsätta att ta det i framtiden.

Jag kan inte berätta några biverkningar och inga andra negativa saker om örterna och kan rekommendera dem. Jag diagnostiserades med östrogen dominans. Min holistiska läkare bestämde att vi borde försöka detta först som ett mer naturligt tillvägagångssätt. Det är fantastiskt. Jag har varit på p-piller mitt hela livet på grund av svår akne och mycket oregelbunden menstruationscykel, trots att du hatar meds och biverkningar. Jag kunde aldrig sluta, de negativa effekterna var för starka. Jag försökte allt.

Relaterad produkt:
Life Extension, Neuro-Mag, Magnesium L-Threonate, 90 Vegetarian Capsules

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets: Kosttillskott, Broccolikors, Diindolylmetan (Dim)

Nästan. Med detta är jag äntligen fri från den syntetiska medicinen. Jag tar 3 en dag med måltider och min hud har klarat sig, det blir inte fet och mina perioder har blivit regelbundna och uthärdliga, och mitt humör står över kontrollen. Det är lite dyrt men jag kommer gärna betala det för att undvika medicineringseffekter eller kaos vad östrogen dominans skördar. Bara minus är från lukten, haha, och jag föredrar veggiehattar för bättre absorption. Som någon som inte hoppar för glädje när man nämner grönsaker, är detta dim ett välkommet tillskott. Jag tror att det har hjälpt till att normalisera östrogenhalterna i mig, eftersom mitt ansikte inte är benägen att bryta ut som tidigare. Tidigare brukade jag ha minst 2 nya finnar om dagen, och de var enorma. Idag brukar jag få små finnar runt min haka / käke och mitt panna bara när jag får min period, eller om jag äter för mycket socker.

Jag tar 2 piller per dag. Det har inte hjälpt mig med någon viktminskning, men jag är glad att jag i alla fall får kraften i många korsfiskgrönsaker i detta smutsiga tillskott. Priset är också relativt överkomligt. Jag har tagit det här ett år nu och jag älskar det. Jag tänker inte sluta. Det är lite dyrt men det är värt det om du letar efter något för att hjälpa din hud. Jag tar detta med vitex tre gånger om dagen och min hud är 90% klarare. Tänk lukten! Dessa illaluktande, ganska stora tabletter är fantastiska! Jag väntade mig att ta dem ganska länge innan jag märkte något annorlunda, men jag började märka positiva förändringar under de första veckorna. Jag har absolut noll bröst ömhet innan min tid nu och mina bröst har faktiskt krympt i storlek lite (som jag inte har något problem med!) Jag verkade också ha gått i vikt, men jag använder också en vild yamkräm nu så det är svårt att veta vad det är från.

Kosttillskott, Broccolikors, Diindolylmetan (Dim)

Relaterad produkt:
Bio Nutrition, Moringa Super Food, (Moringa Oleifera), 5,000 mg, 90 Vegetarian Capsules

Recension: DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets by Source Naturals

Ge den här produkten ett försök! Det kommer att vara en del av min regim under en stund! Jag hade uthärdat hormonella migrän i 37 år tills min endo föreslog dim, jag försökte ett annat märke och det var ok men känt naturals varumärke har gett mig det bästa resultatet. Jag tycker att det måste vara de tillsatta ingredienserna som hjälper. Jag har testat resultatet genom att sluta ta och migränerna kom tillbaka. Min man tar det också eftersom han hade östrogen dominans också och han känns mycket bättre på det också. Jag kommer att fortsätta att beställa. Gör vad det lovar. Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets Farmakodynamik av dietiska fytokemiska indoler i3c och dim: Induktion av nrf2-medierad fas ii läkemedelsmetaboliserande och antioxidantgener och synergi med isotiocyanater. Variationen i diminnehållet mellan olika cruciferous grönsaker är emellertid betydande, med skillnader från 5-8-faldiga. Det finns också bevis för att dim har en positiv effekt på bröst- och prostatacancer samt cervikal dysplasi. Hormonal akne är en följd av dåliga östrogenmetaboliter. Nya studier har också visat att östradiol, den aktiva formen av östrogen, orsakar prostata att öka sin produktion av psa.

Den exakta bildningen av dessa metaboliter involverar i3c att katalysera för att bilda reaktiva indoler som sedan kombinerar med varandra för att bygga upp en större, men stabil molekyl, dim som är resultatet av två av dessa indoler bildande. Vitamin e och bioperin närvarande i vår dim förbättrar biotillgängligheten och absorptionen av dim. Se vår artikel om hur du optimerar din bröstcancerdiet för information om vad du ska äta under alla stadier av behandling och återhämtning. Befolkningsstudier har visat att människor som äter mycket broccoli och andra cruciferous grönsaker har lägre cancernivåer än de som inte gör det. Dim rapporteras att modulera arylkolväte-receptor (Ahr), vilket framgår av flera bröstcancercellinjer. Optimal hormonbalans minskar risken för cancer på minst tre sätt: För det första reduceras nivåerna av dåliga metaboliter, vilket förhindrar dessa metaboliter från direkt skadliga celler. Vidare har i3c och dim visat sig störa cyp-aktiviteter som är involverade i östrogenmetabolism (se antiöstrogena aktiviteter). Nyckeln till behandling av sköldkörtelns tillstånd (Eftersom de flesta är autoimmuna tillstånd som utlöses av oroliga matsmältningshälsan), är att återställa din matsmältnings hälsa. Åtminstone en studie visade att personer som tog dimma upplevde illamående och kräkningar på bara 300 mg dagligen.

En oskadlig men märkbar förändring i urinfärgen kan inträffa under användning.