Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Fruit Extracts, Frukt Extrakt, Maqui

Sunfood, Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g), kr180.00 – Kosttillskott, Frukt Extrakt, Maqui Sverige

Relaterad produkt:
Ancient Nutrition, Organic Bone Broth Collagen, Vanilla, 15.9 oz (450 g), kr490.00 - Hälsa, Ben, Osteoporos, Gemensam Hälsa, Benbuljong, Kosttillskott, Protein Sverige

Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g) by Sunfood-Kosttillskott, Frukt Extrakt, Maqui

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Sunfood, Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 17.3 x 12.7 x 1.3 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Frukt Extrakt, Maqui, Supplements, Fruit Extracts, Maqui

Sunfood, rå organiskt maqui berrypulver, 4 oz (113 g) – organiskt. Icke-GMO. Rå. Vegan. Glutenfri. Koscher. Ge smoothies och desserter. En superfood boost. Antioxidanter – immunförsvar. Järn – stöder blodhälsan.

Kalsium – benhälsa. Spårmineraler – sund cellstruktur. Usda organiska. Icke-GMO-projekt verifierat. Certifierad organisk – ccof. Certifierat organiskt maqui berrypulver. Maqui bär är en vuxen superfrukt som är inbyggd i Chile, där de har konsumeras av Mapuche-folket i århundraden för att öka immuniteten, styrkan och uthålligheten. Deras rika lila pigment är en indikation på potenta antioxidanter som anthocyaniner och polyfenoler. Faktum är att maqui har det högsta kända antioxidantinnehållet i någon frukt -even högre än acai. Med naturligt söt smak liknande brombär smakar maqui bättre än acai också!

Plus, det gör allt det rör en fantastisk nyans av lila! Maqui berrypulver har också kalcium och järn, liksom vitaminerna a, c, bi och b3. Inte undra på att den här lilla bären är en av våra favoriter – den packar ganska mycket. Solföddsskillnaden. Vårt råa, organiska, icke-GMO maqui berrypulver är frystorkat för att bibehålla sin superfood effekt och enzymatisk aktivitet. Fri från bekämpningsmedel, herbicider eller kemiska gödningsmedel. Våra bär odlas traditionellt som de har funnits i århundraden och grundades sedan i en lättanvänd, fin pulverform. Sverige Jag gillar att lägga till en bra källa till antioxidanter till min proteindrycker och det är perfekt. Det ger en fin smak när jag lägger till det också.

Relaterad produkt:
ALLMAX Nutrition, Isoflex, 100% Ultra-Pure Whey Protein Isolate (WPI Ion-Charged Particle Filtration), Chocolate, 1 Sample Serving, 1.06 oz (30 g), kr10.00 - Sport, Kosttillskott, Vassleprotein Sverige

Sunfood, Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g): Kosttillskott, Frukt Extrakt, Maqui

Jag köpte det här tillsammans med några mesquite, maca och super greens och jag känner mig det bästa jag har känt på länge! Var väldigt nöjd när jag öppnade produkten för att lukta och smaka friskheten som jag alltid beställt i Australien, priset är bra, porto är bra, det tar att ta sig hit är bra så glad min pappa sätter mig på Sverige, jag behöver att konsumera lila pulver av något slag varje dag. Jag köpte det här eftersom det var en lila frukt som jag aldrig har försökt tidigare. Det är verkligen ingen smak. Eller en god smak. Men det spelar ingen roll för mig alls eftersom jag lägger den i gröna smoothies. Det är en trevlig förändring från att ha acai pulver varje dag. Jag kommer att köpa igen och fortsätta att rotera olika lila pulver i mina gröna smoothies. Jag har nyligen läst lite om denna superbär som är fylld med antioxidanter och bestämde mig för att prova pulverformen från Sverige. Jag ger det fyra stjärnor, eftersom jag inte är helt säker på om det fungerar men att det är organiskt, har min godkännandegång. Jag känner mig definitivt lite mer energisk men osäker på om det är på grund av maqui berry eller andra tillskott. Ändå har jag beställt två paket av dessa och jag tänker använda den dagligen antingen för att blanda med yoghurt, smoothies, juice eller bara vatten! Maqui berry var en välkommen förändring från att bara använda acaii i min smoothies och chia öknar. De är ganska lika i smak – vilket betyder en bra! Skulle återköpa.

Kosttillskott, Frukt Extrakt, Maqui

Jag gillade smaken av maqui berry. Blandar väl med yoghurt, nötter och frukter. Bra för frukost! Älska detta fantastiska provsmakning och super-näringsrika maqui berrypulver! Den är djup lila färg ger rikedom till någon smoothie eller pudding. Det är så enkelt att använda detta pulver – lägg bara pulvret till din smoothie, juice eller pudding. Ingen röra alls. Maximal hälsoförmån, minimalt krångel. Älska bekvämligheten! Bra i smoothies etc. Bra pris och kvalitet, jag älskar bara den här produkten! Jag använder den för att energi min mat. Lite grovt och svårt att blanda. Bästa oracantioxidanter i naturen! Väldigt vacker!

Relaterad produkt:
Life-flo, Progesta-Care Estriol, Body Cream, 4 oz (113.4 g)

Recension: Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g) by Sunfood

Det gjorde min berry mix drink smak rik och luktar bra, bra, utsökt, smakar som torkade blåbär, förmodligen bra hälsofördelar också – jag hoppas. Älskar detta. Blanda med min protein skaka. Bra, efter försök med många mat och dryck ser ut som yoghurt är bäst och har god smak. Nu tar jag med björnbär, tranbär och selen. Bra smak, helt enkelt att blanda in med smoothies och juice för en extra boost av antioxidanter, läckra. Forskarna fann att maqui-extraktet kontrollerade blodsockernivåerna och insulinhalterna betydligt efter måltiden. Viktminskning har alltid varit en långvarig process som ofta kräver månader och månader av dietrestriktioner, kalorieräknande, utmattande kontroll på vanliga aktiviteter och övergripande lidande hos dieter. Sunfood, Raw Organic Maqui Berry Powder, 4 oz (113 g) Forskning – biovea ägnar otaliga resurser till forskning och utveckling av nya produkter för att hålla sig i framkant av vitamin- och tilläggsindustrin. Analys av syreradikalabsorbanskapacitet (Orac) har visat att livsmedel som frukt, särskilt bär, grönsaker, baljväxter och vissa kryddor, har höga antioxidantegenskaper och kan ha en positiv inverkan vid bekämpning av fria radikala skador.

Detta beror på att vatten avlägsnas, vilket inte har någon antioxidantaktivitet. Även om lite för närvarande är känt om denna frukt innehåller den många kraftfulla mikronäringsämnen som kan associeras med att förebygga vissa sjukdomar, stödja immunförsvaret, neutralisera fria radikaler. Det är mycket lätt att gå ner i vikt genom att äta maqui bär, som är rika på antioxidanter och låga kalorier. Men järn och kalcium hjälper till att hålla kroppens ben starkt och bibehålla kroppens blodkärl vid optimal funktion. Det hävdar att det kan erbjuda fler hälsofördelar jämfört med att äta faktisk maqui bärfrukt. Andra frukter eller örter inkluderar acai bär, goji, hallon ketoner, afrikansk mango och många fler. Totalt kolesterol och triglycerider uppvisade inte signifikanta förändringar. Hcg-komplexet är 100% naturligt och hormonfritt tillägg som leder till snabb och säker viktminskning.

Nyheten fortsätter bara att bli bättre när man överväger en 2002 års publikation som visar att saft och fenolfraktioner av maqui kan hämma LDL-kolesteroloxidation och skydda endotelceller från oxidativ stress också. Dessutom påverkar maquibärkstraktet absorption av glukos, vilket tillskrivs av andra grupper till sgltl-inhibering. Lite visste jag, innan jag lärde mig mer om naturlig hälsa, att detta yttre hudförhållande faktiskt härrör från problem i din tarm. Resultaten föreslog att polyfenoler i kosten skulle kunna vara ett potentiellt alternativ till hanteringen av vissa luftvägssjukdomar. Att odla ett maqui bärtree i Australien eller Nya Zeeland är möjligt, men någonstans som Storbritannien är en utmaning. När deras aktivitet är reducerad, är blodsockret långsammare att stiga, eftersom kolhydraterna tar längre tid att absorberas. I den här artikeln tar vi en närmare titt på vad som gör maqui berry så speciellt och vad det kan göra för att hjälpa dig att uppnå dina fitnessmål. I en studie upplevde friska frivilliga som fick 60 mg av detta extrakt dagligen en 45% ökning av tårproduktionen. För människor som är oroliga över sin hälsa är det bästa att göra med att lägga till detta fantastiska tillskott till deras kost.

Om du är intresserad av hälsosam mat, har du utan tvekan sett buzz som omger acai bär. Ett problem med superfoods kommersiella framgång är att det har lett till förfalskade förnödenheter eller vattning av ingrediensen genom att blanda i billigare frukter som ser ut och smakar på liknande sätt. Massan blir blixtad och håller fast det är antioxidantinnehåll och näringsfördelar även efter att ha skickats över hela världen. Medan det verkligen är imponerande, när det kommer till antioxidantinnehåll, har maqui berry inte lika. Frukten finns också växande i hela södra delen av Chile och den innehåller den högsta andelen antioxidant bland de andra typerna av bär. Tillsammans med maqui berryxtrakt, blir maqui berry Select ett av de mest pålitliga viktminskningstilläggen för alla typer av träningsprogram. De fann att maqui-extraktet signifikant hämmade processen kallad p38 lätt fosforylering. De kan hjälpa till att avvärja allvarliga mördarsjukdomar som hjärtattacker och cancer. 6 Formuleringen sänkte också glukosproduktionen i leverceller från råtta och stimulerad glukosupptagning i råtta muskelceller.

När det gäller fettsyrahalten är acai och maqui berry inte samma.