Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Henna Powder, Natural Hair Coloring And Hair Treatment, Brown

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g), kr60.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 4D Golden Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g) by Surya Henna-Sverige

kr60.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g)
Pris: kr60.00 (€6,00)
Produkt Antal: 0.07 kg, 16.3 x 9.1 x 4.8 cm
Produktkategori: Sverige, Henna Powder, Natural Hair Coloring And Hair Treatment, Brown

Surya henna, hennapulver, naturlig hårfärgning och hårbehandling, brun, 1. 76 oz (50 g) – garanterat att täcka grått och vitt hår på den första applikationen. Naturlig hårfärgning och hårbehandling. En 100% naturlig och vegetabilisk formel. Naturlig 100% växtbaserad. Plågeri-fri. Certifierad vegan. Hypoallergen och dermatologiskt testad. Detta paket innehåller: 1 Sachet av hennapulver (1,76 oz / 50 g).

1 par plasthandskar. 1 Plastlock. Användarinstruktioner. En 100% naturlig och vegetabilisk formel. Surya brasil henna pulverfärger samtidigt som du gör konditionering, fuktgivande och vitaliserande ditt hår. Vår formel ger näring till hår för ökad glans, mjukhet och elasticitet. Vår unika färgprocess avlägsnar inte melanin från hårets cortex utan bildar snarare en skyddande kappa med rik halvvarig färg runt varje sträng. Baserat på principerna om ayurveda, erbjuder vi dig ett nytt koncept inom hårfärg och hårbehandling, surya brasil hennapulver kommer inte att skada ditt hår eller din hälsa. Surya brasil henna pulver är inte permanent färg – det tvättar ut gradvis och inte fläckar eller lämnar några rester på ditt hår. Surya brasil henna pulver finns i åtta vackra nyanser och två icke-färgande: behandling för alla typer av hår och behandling för mörkt hår. Surya Henna kvalitetsgaranti: Innehåller inte: peroxid, ammoniak, tungmetaller, parabener, ppd, resorcinol eller andra ingredienser som kan skada hälsan eller miljön. Formulering 100% baserad på exotiska örter och frukter. Råvaror som extraheras med miljöansvar, strävar efter hållbar utveckling.

Relaterad produkt:
Wakunaga - Kyolic, Omega-3, Aged Garlic Extract, Cholesterol & Circulation, 90 Omega-3 Softgels, kr140.00 - Sverige Sverige

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g): Sverige

Naturliga egenskaper. Henna: fuktar och bildar ett skyddande skikt på varje hårsträng. Amla: en indisk frukt rik på vitamin c. Shikakai: infödd till Indien, ordet betyder frukt för håret och är en överlägsen rengöring som stöder hårväxt. Terminalia belerica: fungerar som en astringent och baktericid. Indigo: Känd för sina färgegenskaper. Acacia concinna: rik på tanniner, hjälper till att fixa färgen. Surya henna pulver fördelar. Garanterad att täcka grått och vitt hår i den första applikationen. Intensiv behandling och glans från hårbotten till hårändarna. Säker för användning på kemiskt behandlat hår inklusive perms, kroppsvågor, avslappnat, markerat och färgbehandlat hår. Råvaror som extraheras med miljöansvar, strävar efter hållbar utveckling. Sverige Det är bra pris och bra behandling för hår, men det täcker inte grått hår väldigt mycket. Jag köpte den här produkten i hopp om att den skulle täcka graysna som sagt. Produkten gav en fin glans och var lätt att använda, men det gav inte bra resultat som täcker gråa hår. Jag har använt henna i flera år, och även om jag gillar surya henna-produkter, så blev mitt hår alltför orange.

Jag var tvungen att tillgripa ett butiksfärg färgämne nästa dag för att åtgärda problemet. Jag kommer att använda mörkbrun boet tid. Av någon anledning trodde jag att jag fick en vätska, som jag har fått förut – det här är bara grönt hennapulver. Om det är vad du letar efter är det bra, jag använde kaffe istället för vatten att blanda) jag har brun hårfärg som brinner på solen och blev ljusare. Efter henna är håret mörkt och vackert, utan röd nyans. Kommer att köpa igen. Underbar henna. Det är inte rörigt och lätt att använda. Bästa hårfärgsprodukt eftersom det lämnar ditt hår mjukt och glänsande. Riktigt bra för allmän hårbehandling och färgning. Efter behandlingen var mitt hår mjukt, tjockt, glänsande!

Sverige

Nu försöker jag göra det så ofta som möjligt! Jag älskar hennafärgningen och behandlingen. Produkten täckte mitt gråa hår och konditionerade mitt hår samtidigt. Lögn! Garantin att täcka grått hår var en lögn. Jag brukade bruna och mitt hår är mörkt brunt. Färgen kom ut som det lovades men det täckte inte mitt stora hår. Mängden Henna är mycket mindre och tillräckligt för kort hår, inte medellängd.

Relaterad produkt:
Flower Essence Services, Activ-8, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml), kr90.00 - Sverige Sverige

Recension: Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g) by Surya Henna

Behöver två förpackningar för medelhår och priset är inte värt kvantiteten. skulle inte köpa det igen och kommer att gå till khadi hår henna eftersom priset och kvantiteten är bra. Efter se till att du använder massor av balsam. Tips på håret så smidigt efter henna tho. Produkten behöver mer vatten som nämns på förpackningen. Jag gillade verkligen produkten och skulle använda den igen. Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g) Vänligen läs: Denna produkt har blivit avbruten, men Sverige har många liknande föremål som är lika bra. Nöjd med kvalitet och pris, men färgen är inte så brunaktig som jag väntar. En gång i veckan, branta 3 till 5 tepåsar i två koppar kokande vatten och låt det svalna innan du applicerar det på ditt rena, fuktiga hår. Utmärkt källor till biotin inkluderar äggula, helkorn, lever, mjöl och jäst. Jag har en peice av gammal handduk jag slingrar runt utsidan av håret innan saranförpackning, och täcker med baddräkt. Alla metoder för att använda naturligt hårfärg enligt nedan är 100% naturliga och alla använder sig av ätbara ingredienser och örter! Färger vi vårt hår eller fyller på det.

 Hur väljer jag? Tänk på att vissa Henna-företag omfördelar sina Henna-pulver, vilket gör att det blir mer förvirring än nödvändigt. Det fläckar och kan lätt bli en katastrof om du inte planerar förbi och tar din tid. Det finns några produkter, såsom herbatint, som innehåller mindre mängder ppd än andra produkter, vilket kan bidra till att minska risken för att utveckla allergi. Även känd som han shou wu som översätter till den svarthårde herrn. Efter den härliga smaken av dessa bär extraheras för att göra ribena (En populär brittisk fruktdryck som erbjuder vitamin C och antioxidanter), finns det gott om växtmaterial kvar. Edcs stör produktionen, åtgärden och / eller eliminering av våra naturligt förekommande hormoner och är kopplade till vissa cancerformer, reproduktionsavvikelser och en rad andra störningar och tillstånd. Fas sju du måste veta din produkt så du vet vilka alternativ och val som finns tillgängliga för dig.

Anafylaktisk chock är sällsynt men det kan hända. Det var verkligen hur det var för mig när jag först började med Henna. Han Tiffany Jag tror att Henna är bra för afrikansk amerikanska håret, det slappar av krullen och ger livlig färg. Nu är jag inte det unga och gråa håret har poppat på mitt huvud, så jag letade efter ett icke-kemiskt hårfärg. Jag följer de enkla anvisningarna på lådan. Du kan även köpa sina handgjorda produkter på Amazon! Hjälper dessa produkter dig verkligen – om du har provat en efter en till ingen nytta vet du att de ofta inte levererar sina löften.

 Kött är bättre för mörkare röda, morötter för mjukare apelsin och citron för gyllene blondiner.