Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Växtbaserat Protein, Växtbaserat

California Gold Nutrition, Cinnamon Bun Plant-Based Protein, Vegan, Easy to Digest, 2 lb (907 g)

California Gold Nutrition, Cinnamon Bun Plant-Based Protein, Vegan, Easy to Digest, 2 lb (907 g) Review

kr169.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: California Gold Nutrition, Cinnamon Bun Plant-Based Protein, Vegan, Easy to Digest, 2 lb (907 g)
Produkt Antal: 2 lb, 0.95 kg, 21.6 x 23.6 x 11.4 cm
Produktkategori: Växtbaserat, Växtbaserat Protein, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Protein, Refuel, Chocolate, 1.85 lbs (840 g)

Guldnäring i Kalifornien SPORT Kanelbulle Växtbaserat protein, 20 g protein, 5 g kolhydrater, 2 g fiber, veganärter och bruna risproteiner plus frukt och grönsaker, inklusive lin, chia och grodd svart ris, lätt att Smälta med digestive enzymblandning, icke-mejeri, naturligt smaksatt och naturligt sötat, inga konstgjorda färger, smaker eller fyllmedel, pulver 2 lb/32 oz. (907 g) – 29 portioner (31 g), formulerad för att innehålla: Inga gluten – Inga GMO – Ingen soja, producerad i en tredje parts granskad cGMP-registrerad (certifierad) anläggning, Kalifornien Guldnäring Kanelbulle Växtbaserat protein: Levererar 20 g protein per portion från ärtproteinisolat, proteinkoncentrat för brunt ris, linfrö, chiafrö och grodd svart ris. Vårt protein innehåller också essentiella aminosyror och en premium frukt- och veggieblandning. Lin- och Chia-frön tillhandahåller växtbaserade Omega-3-fettsyror, fibrer och mineraler, plus matsmältningsenzymer gör denna formel lätt att smälta. Absorberbart växtbaserat protein som smakar som en nybakad kanelbulle utan artificiella smaker, färger eller sötningsmedel, och absolut inga fyllmedel, Scoop it. Blanda det. Drick den. Det är så enkelt.

Växtbaserat, Växtbaserat Protein, Sportnäring: California Gold Nutrition, Cinnamon Bun Plant-Based Protein, Vegan, Easy to Digest, 2 lb (907 g)

Varningsord – det här är mycket detaljerat och kan läsa lite torr ibland, men full av användbar information när du verkligen vill ha ett djupt dyk i något särskilt näringsämne. Jag har nyligen provat vega en för första gången, men jag tror att sporten skulle passa bättre in i min livsstil. De har blivit ett populärt kosttillskott, till exempel som en del av smoothies, gröt och bakverk, men kan också göras till chiaproteinpulver. Detta proteinpulver som en shake är ganska läcker. Här är de 9 bästa veganska proteinpulvren och deras näringshöjdpunkter. Jag köpte det här eftersom priset är rätt och jag har velat ha ett enkelt, osmakat vegetabiliskt protein. Lumina intelligens fångade kundgranskningsdata från de nio bästa detaljhandlarna på de viktigaste marknaderna för sportnäring. Över 2 100 amazonköpare lämnade femstjärniga recensioner av trädgården i livets råa organiska proteinpulver. Äggprotein är ofta för söt, har den konstiga äggsmaken och gör mina läppar klibbiga, och soja- eller risproteiner är för skitna. Låt oss inse det, med det bästa veganiska proteinpulvret till hands, kan vi vara säkra på att vi täcker ett av de viktigaste näringsämnena för människokroppen. Proteinet i balansväxtprotein extraheras från fyra växter, som är ärtprotein, organiskt brunt risproteinpulver, chiafrö och sacha inchi-frö. Så det är en stor kultur i Brasilien, inte bara för kunderna utan för förskrivarna som ser på dessa växtbaserade proteiner som underlägsen.

Till exempel tenderar korn, som vete och ris, att vara låg i en essentiell aminosyra som kallas lysin. Varje portion (cirka 3 msk) innehåller 90 kalorier, 9 gram kolhydrater och 15 gram protein. Proteinpulvret från mitt gym som jag är van vid innehöll lite kakao men absolut inget sötningsmedel. Sammanfattning även om hampa proteinpulver har mer måttliga nivåer av protein och är låg i aminosyran lysin, packar det mycket fiber, järn, zink, magnesium och ala omega-3 fett. Men du undrar förmodligen hur mycket protein du faktiskt får, och innehåller de kompletta proteiner? Extra leucin för ett proteinpulver är verkligen bra. En kvarts kopp (28-gram) servering av osmakat hampproteinpulver har cirka 12 gram protein och 108 kalorier, beroende på varumärke. Bra läsning för alla som inte är kunniga i växtbaserat ätande, men som inte går utöver grunderna. Bara två matskedar ger dig 9 gram protein, så att du kan ha lite ett par gånger om dagen, eller bara öka serveringsstorleken.

Relaterad produkt:
Doctor's Best, Vegan D3 with Vitashine D3, 2,500 IU, 60 Veggie Caps

Växtbaserat, Växtbaserat Protein, Sportnäring: California Gold Nutrition, Cinnamon Bun Plant-Based Protein, Vegan, Easy to Digest, 2 lb (907 g)

Lyckligtvis har balansväxtprotein en hälsosam 5% lysinhalt, även om en del av proteinet härrör från ris. Att ha både certifieringar (Nsf och informerad sport) är dyrt för företag, så att i kombination med kvalitetsingredienser troligen är orsaken till den högre prislappen. Betygar det sig som det absolut bästa veganska proteinpulvret? I flera år har vassle varit känd som guldstandarden för proteinpulver. Eftersom det finns en så stor efterfrågan på veganska proteinpulver är det ingen överraskning att leverantörer av råvaror alltid letar efter bättre sätt att utvinna och bearbeta proteiner från växter, som baljväxter och frön. Du förstår, kvalitetsprotein handlar inte bara om att bygga muskler för estetiska ändamål. Och med den höga proteintrenden som fortfarande är i full gång är växtbaserade proteinpulver den perfekta lösningen för många.

När konsumenterna blir mer hälsomedvetna dag för dag har idrottsnäring ökat framträdande som ett sätt att fylla deras behov. Proteininnehållet är från ärtprotein, chiafröprotein, groddt brunt risprotein, klorella, hampafrön, linfrön och maca. Det smakar bra och levererar den kvalitetsnäring som vi har förväntat oss av detta ledande märke. Mindre aktiva individer bör också överväga ett proteinpulver.Eftersom soja faller ur fördel för både seriösa idrottare och vanliga konsumenter, tar andra växtproteiner sin plats. Dessa extra förstärkta aminosyror är ett unikt tillskott till pulvret. Har en lägre mängd protein än de flesta andra organiska växtbaserade proteinpulver per portion.

Det stämmer, kvalitetsprotein, som innehåller de essentiella aminosyrorna, klockar in vid nummer 3, efter syre och vatten! En mängd proteinkällor i ett pulver, som blandningar erbjuder, garanterar att du får en komplett uppsättning aminosyror. Balance är ett av de senaste sportnäringsföretagen som släpper ett protein för veganer i Australien. Jag började utforska proteinpulver för några år sedan, men ville undvika konstgjorda sötningsmedel och andra kemikalier. Balansen mellan nedbrytning av muskelprotein (Mpb) och muskelproteinsyntes (Mps) kallas netto proteinbalans (Npb). Växtbaserade källor, å andra sidan, levererar alla dina proteinbehov medan du packar ytterligare näringsgodhet utöver protein ensam. Amazonia är välkänt för sitt sortiment av grodda och biofermenterade proteiner. Vanliga veganska proteinpulver är ärtor, hampa, brunt ris och soja. För att förbättra lysinnivåerna kombineras ibland solrosfrönprotein med quinoaproteinpulver, som är ett komplett protein (20, 21). Även om det är dyrt till cirka 1,87 $ per portion och 0,093 $ per gram protein, är pulvret certifierat vegan, icke-gmo, lågt glykemiskt certifierat och soja- och glutenfritt. Fria från soja, mejeri eller gluten innehåller icke-gmo-formeln 20 gram protein i varje portion.

Relaterad produkt:
Optimum Nutrition, Pro Gainer, High-Protein Weight Gainer, Banana Cream Pie, 5.09 lbs (2.31 kg)

California Gold Nutrition CGN Plant Based Blends – Växtbaserat, Växtbaserat Protein, Sportnäring

Kalifornien Gold Nutrition CGN Plant Based Blends: Jag lägger till det i frukt/spenat/mandelmjölksmoothies, och det fungerar egentligen bara som ett förtjockningsmedel och proteintillskott utan extra smak. Eftersom det är tillverkat av rena växtingredienser är det lätt för kroppen att absorbera alla näringsämnen snarare än att spola dem ut genom ditt matsmältningssystem, som är fallet med andra onaturliga proteinpulver och kosttillskott. Det bästa veganproteinpulvret är en mycket individuell sak. Mitt tag: Sammantaget är detta en bra produkt och jag skulle definitivt rekommendera den till alla som vill ha ett kvalitets veganprotein. Som idrottare är en aspekt som jag älskar mest med min sport att träna och tävla i naturen. Vega sport är sötad med stevia, som de flesta veganska proteinpulver är. En Amazon-granskare säger att jag älskar detta proteinpulver.

Men, som jag nämnde i mitt senaste inlägg om växtprotein, kanske idrottare måste vara mer medvetna om att välja mer smältbara växtproteiner och para växtproteiner tillsammans för att öka deras biotillgänglighet. 36 gram portioner har ett respektabelt 24 gram protein medan fett (2,5 gram) och kolhydrater (6 gram) hålls lågt. Antalet professionella idrottare som antar en vegan-diet verkar öka med tennisstjärna serena williams, formel 1 världsmästare lewis hamilton och boxare David haye som krediterar en växtbaserad diet för att öka sportprestanda. Vi var tvungna att göra lite matte för att räkna ut makron för 20 gram protein, vilket är en mer typisk serveringsstorlek. Fungerar rent inspirerat organiskt protein med din diet? De är båda ärtproteinisolat, kronärtskockprotein, organiskt grodd amarantpulver och organiskt grodd quinoapulver. Växtbaserade proteinpulver som innehåller en blandning av källor som ärter, soja, brunt ris eller hampa kommer emellertid fortfarande att tillhandahålla tillräckliga bcaas och är ett genomförbart alternativ för idrottare som undviker mejeri. Jag har försökt hitta ett proteinpulver som låter mig hålla sig inom paleos riktlinjer. Sammanfattning av solrosfröprotein levererar bcaas för att stödja muskeltillväxt och reparation. Växtbaserade proteinpulver har ofta tillsatt enzymer för att öka absorptionshastigheten och matsmältningen. Detta är inte ett problem om du regelbundet äter en mängd växtmat eller köper ett pulver som innehåller en blandning av komplementära proteiner.

Jag kan helt enkelt inte äta så mycket av något veganprotein (120 gram om dagen) men jag kan dricka 3 av dessa skakningar om dagen och känna mig fantastisk! Medan veganproteiner länge hade en rep för att smaka ganska upprörande, har tiderna förändrats. Varje skopa innehåller 20 gram växtbaserat protein från brunt ris, ärtor och pumpa, 6 portioner grönsaker från ekologiska frukter och grönsaker, polyfenoler, omega-3-fettsyror från kokosnöt, och matsmältningsenzymer och probiotika för att förbättra absorptionen och biotillgängligheten. Jag hittade definitivt mitt gå-till-proteinpulver i vegasport. De anger felaktigt att proteinkällan är irrelevant. Oavsett om du är en dedikerad vegetarian eller vegan som vill lägga till variation i din diet eller om du är en idrottsman som söker en växtbaserad konkurrensfördel, kommer växtbaserad sportnäring att hjälpa dig att maximera din diet för optimal prestanda! För närvarande dominerar djurbaserade proteinpulver fortfarande marknaden och står för tre fjärdedelar av proteinpulverprodukter analyserade av oss.

Vassleprotein är den absolut populäraste formen av proteinpulver.Men så länge du äter en balanserad diet, uppfyller du förmodligen dina grundläggande proteinkrav, sade jack norris, en dietist och verkställande direktör för vegan. I jämförelse med mejeribaserade proteintillskott verkar dock växtbaserade kosttillskott vara mycket mindre undersökta för närvarande, och ytterligare forskning behövs för att förstå effekterna av enskilda (ris, ärta, hampa, etc.). På en drygt en dollar och 100 kalorier per 20 gram protein är denna ärtblandning billigare och mindre kalorisk än några av de andra alternativen där ute. Spira eller jäsning kan också förbättra näringen. Det kan vara en knepig affär att dra isär ett proteinpulver för att se hur de jämför. Chokladsmaken har 150 kalorier per portion, 21 gram protein, 4 gram fett och 13 gram kolhydrater. Denna resurs förenklar processen för att bestämma dina energi-, protein-, vitamin- och mineralbehov och övervaka kolhydrat- och fettintaget.

Myprotein vegan blandning är tillverkad av ett välkänt varumärke, men vi testade inte det eftersom det inte kommer i vanilj.