Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Protein Smoothie, Bodacious Berry

Vega, Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g), kr150.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Morningstar Minerals, Derma Boost Rejuvenating Spray Mist, 2 fl oz (59 ml), kr50.00 - Sverige Sverige

Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g) by Vega-Sverige

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Vega, Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g)
Pris: kr150.00 (€14,00)
Produkt Antal: 0.29 kg, 14.7 x 5.1 x 17.3 cm
Produktkategori: Sverige, Protein Smoothie, Bodacious Berry

Vega, protein smoothie, bodacious berry, 9. 2 oz (262 g) – växtbaserad. 15 G fullständigt protein. 2 portioner av grönsaker. Bara 80 kalorier. Mjölk, gluten och soja fri. Inget socker tillsatt. Instant pulverdrycksblandning. Naturliga smaker. Familjevänlig. Tillverkad av icke-GMO ingredienser. Bra för din kropp och planeten, vega är det rena, växtbaserade valet för att bränna din hälsosamma, aktiva livsstil – utan kompromiss. Ta choret ur din dagliga protein quest. Vega protein smoothie ger dig ett bekvämt proteinhöjning som du kan ta (och göra) som ett snyggt mellanmål eller en del av en hälsosam frukost. En portion ger dig motsvarigheten till två portioner av grönsaker plus 15 gram komplett växtbaserat protein. Lägg bara till vatten, skaka och gå.

Formuleras av Brendan Brazier, Vegan, Professionell Ironman Triathlete, och bästsäljande hälsoförfattare på växtbaserad näring. Brendan brazier. Sverige Jag tycker inte särskilt om smaken, den är väldigt artificiell. Texturen är också mycket kornig när jag bara blandade den med vatten i en flaska / shaker. Det fick mig att kväva och hosta ett par gånger medan jag dricker det. Jag har inte provat det i en smoothie (med en mixer) med frukt, förmodligen skulle det smaka bättre på det sättet. Men jag älskar det faktum att det har massor av vegetabiliskt baserat protein och låga kalorier. Jag älskar denna vega produkt! Det kan fungera som en måltid ersättning, ger 20gram protein per portion, använder växtbaserat protein, och har bara 1 gram socker. Smaker också bra. Jag är ett stort fan av alla vegaproteinpulverna, det här har en ny utsökt bärs smak och kan till och med blandas med vaniljproteinpulverprovningen fantastiskt! Bra nog men priset lite till höger), inte den bästa smakspråken smörgås som de har, men jag kan tolerera det.

Relaterad produkt:
Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

Vega, Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g): Sverige

Hittills föredrar vanilj eller mango för smak. Tyvärr tyckte jag verkligen inte smaken. Du kan verkligen smaka grönsakerna som var extremt udda. Jag kommer inte återköp denna produkt. För tillfället verkar amazon fräscha ha det i badkar, men inte amazon prime av någon anledning. Uppgifterna som härstammar härrör från tillverkarens eller offentliga publikationer och återspeglar den senaste informationen från sådana enheter. Varje scoop av vega protein smoothie har 0 gram socker utan artificiella färger, smaker eller sötningsmedel. Procent dagliga värden baseras på en diet med 2 000 kalorier. På det fullständiga spektret av växtbaserade proteinpulver är vega protein smoothie ungefär genomsnittligt i pris. Ren, frisk smak av hela vattenmelonsfrön och bär superfoodpulver. Vega protein smoothie är perfekt för barn, unga vuxna och vuxna som är nya för växtbaserad näring och har inte tid att blanda, men vill fortfarande ha en snabb proteinökning.

Om du är särskilt känslig för smaken av stevia, har vissa smaker av våra smoothieprodukter mindre stevia än andra. Träning och näring är min passion. Det är sötsmakning, så inget extra socker behövs. Efter lite omfattande forskning och jämförelse hittade jag äntligen primärhälsa och nutritionens paleo perfektion gräsmatad proteinpulver. Du vet att jag har varit en vega fan i flera år. De angivna värdena är ungefärliga och kan inte vara fullständigt representativa för dessa produkter vitaminer, näringsämnen och ingredienser. En liten scoop packar 15 gram växtbaserat protein och endast 80 kalorier, vilket ger ett bra slag per varje dos (och din dollar). Owyn 100% växtprotein skakar levererar oslagbar smak, överlägsen näring och den renaste näringsprofilen.

Sverige

Relaterad produkt:
Traditional Medicinals, Herbal Teas, Organic Hawthorn with Hibiscus, Naturally Caffeine Free Herbal Tea, 16 Wrapped Tea Bags, 1.13 oz (32 g), kr40.00 - Sverige Sverige

Recension: Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g) by Vega

 Jag lagde lite kanel på eftersom den rymmer med persimmon (Och eftersom de två går bra tillsammans) och en liten pressning av citronsaft för att lysa upp hela saken och den resulterande sammansättningen var väldigt annorlunda än vad jag hade förväntat mig. ), Allt du behöver är vatten, juice eller en mjölkersättning. Börja dina upptagna morgnar med grekisk yoghurtprotein smoothie ett bekvämt sätt att hjälpa bränna din morgon med en smakfull, högprotein-smoothie med bara ett glas och en sked. Jag väntade min vanliga sötbärsmoothie, men det hände något när alla dessa smaker kolliderade. Så om du är en person som har en aktiv livsstil och vill ha ett proteintillskott, kan den här produkten vara den rätta för dina behov. Vega, Protein Smoothie, Bodacious Berry, 9.2 oz (262 g) I min ödmjuka åsikt fungerar den här sorten bra som ett påskyndat tillskott eftersom det blandar sig väl med alla vätskor, inklusive vanligt vatten. Vega är väldigt näringsämne, men ändå låg i kalorier. Naturliga hälsosamma koncept, llc är ett dotterbolag till therenewco llc. Processer och märkning kan ändras när som helst för något företag / produkt. Tarashaun grundade blender babes efter att ha upptäckt att högeffektsblandare är ett spelbytesverktyg för att läka ett ohälsosamt förhållande med mat.

Ingredienser: Vega-proteinblandning (Ärtprotein, saviseed (Sacha inchi) protein, hampfröprotein, groddbrunt risprotein), vegasgrön blandning (organiskt alfalfa gräspulver, spenatpulver, broccolipulver, organiskt kalepulver), naturlig jordgubbe och melonsmakar, papaya koncentratpulver (Innehåller naturligt förekommande enzymer), betorpulver, stevia leaf extrakt, xantangummi. Idag rekommenderar många hälsoexperter att konsumera främst växtbaserade hela livsmedel för optimal hälsa. Tillsätt frukt eller nötdämpare för att ändra smak och öka kalorierna. Standardpåsen som vega protein smoothie säljs i mått lite över 9 ounces. Jag har tittat på andra proteinpulver men jag tror att makronen på den här är oslagbara. Jämfört med andra smaker i denna produktlinje är den minst steviaintensiva, så den behåller den naturliga smaken av den applikation du använder den för (I. Min favorit combo var frusen mango, berry-smaksatt protein smoothiepulver, och oavsett färska bär jag hade till hands.

Om jag ska skriva om smoothies, så kan jag inte bara nämna nutribullet magiska kulan. Min familj och jag älskar absolut det, smoothies kommer aldrig att vara samma. Jag blandar upp det med färska eller frysta bär och antingen vatten eller mandelmjölk för en efter träningspulsökning av protein! : Blanda en nivå skopa av vega protein smoothie till ditt favorit smoothie recept. 2000 Kalorier om dagen används för allmänna näringsråd, men kaloribehov varierar. Som jag nämnde ovan kan du vanligtvis hitta standarden 9. Till skillnad från andra vega proteinpulver som inkluderar aminosyraprofilen, gör den här inte. Pulvret rör sig också bra in i vätskor, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för on-the-go-tillskott. Det börjar med de bästa ingredienserna i naturen som rostade jordnötter och jordnötssmör, som är naturliga proteinkällor. Lite visste jag, innan jag lärde mig mer om naturlig hälsa, att detta yttre hudförhållande faktiskt härrör från problem i din tarm. Det var alltid min favorit och det mest använda proteinet i mina skåp. Chockerande, med bara några isbitar, kom denna smoothie ut mycket krämig och den perfekta konsistensen att skeda. Chia frön lägger till en palpabel mild nötaktig smak. Men enkelhet och överkomlighet är inte de enda definierande egenskaperna som gör vega protein smoothie ett utmärkt val bland växtbaserade proteintillskott.

Jag älskar en välsmakande smoothie, och jag älskar särskilt den här sammansättningen jag blandade upp för primär hälsa och näring den senaste veckan. Jag blandar chokladpulveret med hawaiian spirulina pulver, 1/2 av en avokado och linfrö mjölk i en majisk kula på morgonen. Det smakar bra på sig själv och när du lägger till det i en smoothie-mix dominerar den (Awesome) smaken över de andra, inklusive bananer och grönsaker. Precis som alla recensioner analyserar jag vega protein smoothies näringsvärde och ingredienser, smakkvalitet, och det övergripande värdet med tanke på priset. Du kan blanda en servering med vatten, mandelmjölk, ekologisk juice eller någon annan vätska av ditt val. Obs: 5% rabatt inte tillämpat på första order. Msrp menas det pris som en tillverkare kommer att rekommendera en återförsäljare sälja en produkt till i butiker, på internet eller i kataloger.

 Servera vega protein smoothie i viva vanilj, choc-a-lot, bodacious berry, oh naturliga och tropiska tango smaker. Jag har en av dessa till lunch och en vega bar och jag är allt som till 3, då har jag en annan snackbar och jag är bra till middag.

Kategorier: , ,

Relaterade produkter: