Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örter, Homeopati, Wild Yam

Nature’s Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules

Nature's Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules Review

kr95.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Nature’s Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules
Produkt Antal: 180 Count, 0.14 kg, 13.5 x 6.9 x 6.9 cm
Produktkategori: Wild Yam, Homeopati, Örter, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Certified Organic, Fiber-3, Powder, 16 oz (454 g)

Sedan 1969, Traditionellt kvinnors hälsosupport, certifierat autentiskt Tru-ID, icke GMO-projekt verifierat, 850 mg per portion, kosttillskott, vegan, på naturens väg tror vi på kvalitet du kan lita på. Så vi börjar med att köpa botanik från de platser de växer bäst. Sedan använder vi tre olika nivåer av vetenskapliga testmetoder för att säkerställa att ingredienser uppfyller våra kompromisslösa standarder. Leta efter Tru-ID-logotypen för att hitta produkter som är certifierade för äkthet genom oberoende, tredje parts testning.

Wild Yam, Homeopati, Örter: Nature's Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules

Av dessa skäl bör du ta örter med försiktighet under övervakning av en vårdgivare. Kost- och livsstilsval, vitaminer, mineraler, aminosyror, växtmedicin och homeopati kan alla vara användbara verktyg för att balansera hormoner. Används för att behandla olika sjukdomar för att förhindra sjukdom och för allmän hälsa, härstammar örter från naturliga källor som växtblad, bark, bär och blommor och rötter. Det finns inga belägg för att vilda yam är till hjälp för andra tillstånd inklusive premenstruella symtom, andra menstruationssjukdomar, osteoporos eller infertilitet. Jag har tagit wild yam i över 10 år och hade köpt det från oss eftersom priserna var bättre. Denna ört ska inte tas av gravida kvinnor. Personer som använder progesterontillskott bör också notera att vilda yam-produkter inte är källor till progesteron och USA: s livsmedel och läkemedel och administration (Fda) godkänner dem inte för behandling av låga progesteronnivåer. Kontrollera alltid med din läkare innan du tar denna ört eftersom den kan störa effekten av andra receptbelagda läkemedel, inklusive anticancerläkemedlet, cyklofosfamid. Denna information hänför sig till ett ört-, vitamin-, mineral- eller annat kosttillskott. miranon ger korrekt och oberoende information om mer än 24 000 receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel och naturliga produkter. För en kräm som underlättar alla dina hormonella störningar, kan vilda yam vara ditt svar.

Nature's Way Wild Yam - Wild Yam, Homeopati, Örter

Även om kost- och livsstilsförändringar, kosttillskott och örter ofta kan lösa symptom på hormonell obalans, finns det tillfällen då hormonersättning är det enda alternativet som ger tillräcklig lättnad. Östrogen- och progestinbioaktivitet hos livsmedel, örter och kryddor. Bara de naturliga fördelarna med ett vitt yam-extrakt av hög kvalitet i en krämig fuktgivande bas som lätt absorberas av kroppen. Men örter kan utlösa biverkningar och kan interagera med andra örter, kosttillskott eller mediciner. Om du funderar på att använda vilda yam, prata först med din primärvårdsleverantör. Svart cohosh rot har länge uttalats av herbalists som ett effektivt botemedel mot olika klimakterierelaterade klagomål. Ingredienser: Certifierad organisk vild yamrot, organisk marshmallowrot i organisk extra jungfruolja och organiska solrosoljor, organisk aloe vera juice, organisk kokosnötolja, ekologisk vildjamrot i organisk sockerröralkohol, ekologisk bivax, organisk rosmarin antioxidant Co2-extrakt. Denna populära trädgårdsblomma har ett brett utbud av växtmedicin men är särskilt användbar för hud- och ögonproblem. En översyn av homeopatiska metoder för klimakteriet visade emellertid inga övertygande bevis för effektiviteten av homeopati i klimakteriet.

Relaterad produkt:
Now Foods, Yucca, 500 mg, 100 Capsules

Wild Yam, Homeopati, Örter: Nature’s Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules

Laura studee, avdelningen för obstetrik och gynekologi, medicinska högskolan, University of Illinois, Chicago. 86 I en dubbelblind, placebokontrollerad rct kombinerades en sinensis med andra örter (dvs, svart cohosh, mjölkstistel, rödklöver, amerikansk ginseng, kyskträdbär; fyto-kvinnliga komplex) och testades bland 50 friska kvinnor. Dessa rena växtbaserade kapslar är gjorda med botaniska extrakt som är välkända för sina hormonella balansegenskaper; dessa inkluderar svart cohosh, wild yam, moderwort och dong quai. Nationellt centrum för kompletterande och alternativ medicin. Andra alternativa behandlingar kan hjälpa människor att känna kontroll över sin hälsa och minska deras beroende av medicinering. 179 Flera områden fann ingen signifikant skillnad mellan kinesiska medicinalväxter och placebo i hot flash-svårighetsgrad, hot flash-frekvens, sömnkvalitet eller klimakterierelaterad livskvalitet. Men för vissa människor verkar vissa växtbaserade och kosttillskott fungera bra, men fler studier behövs för att avgöra vilka som är mest troliga att hjälpa och vilka biverkningar de kan orsaka. Som några av de gamla namnen (kolikrot, reumatismrot) antyder var denna ört mycket uppskattad för att ge lättnad från kolik (särskilt hos spädbarn) och minska smärtan vid reumatism. Även känd som kolikrot är vild yam en tvinnande, knölig vinstock. Organisk vild yam-hudkräm för att balansera mogen hud som har blivit torr, pappersaktig och saknar fukt under åren efter menopausen.

Nature's Way Wild Yam, Homeopati, Örter

Detta innebär att vattentillskott kan efterlikna effekterna av östrogen på kroppen. Tysklands hälsoministerium har godkänt örten för behandling av värmevallningar.Det finns lite tillförlitliga bevis för att vilda yam-extrakt fungerar och ingen klinisk eller vetenskaplig forskning som stöder dess användning för klimakteriebesvär. Vi försäkrar örtidentitet via makroskopisk och organoleptisk analys och bekräftar det sedan genom metoder som hptlc-fingeravtryck specifikt för varje ört. I en försök med en kinesisk örtmedicinformel fann man att jämfört med placebokontroll, växtbaserade behandlingar förbättrade signifikant hot flash frekvens. Ju mer allvarligt hälsoproblemet är, desto försiktigare bör du handla om att vända dig till alternativ medicin för att behandla det. Mitt namn är dk när jag inte visste var jag skulle vända mig med min fruktansvärda hetan, jag bestämde mig för att google för växtbaserade läkemedel som kunde hjälpa mig eftersom min fästman försökte hjälpa mig med några kinesiska örter som hjälpte under en kort tid, Jag stötte på kvinnors stödform trofast mot naturen. En granskning av behandlingar för heta flödor fann otillräckliga data för att bevisa effektiviteten hos vilda yam. Det finns inga växtbaserade behandlingar som uppvisar konsekventa kliniskt meningsfulla fördelar för klimakteriebesvär. Tippa torka försiktigt av insidan med en torr trasa för att ta bort resterande örtdamm innan du använder den igen.

Wild Yam, Homeopathy

Krämer som innehåller vild yam finns också tillgängliga. Eftersom vissa växtbaserade och kosttillskott kan störa receptbelagda läkemedel eller orsaka farliga interaktioner, prata med din vårdgivare innan du tar några kosttillskott. Menopaus är inte ett medicinskt tillstånd, men en naturlig fas i en kvinnas liv och örter har använts i århundraden för att stödja dem. Även om ett antal av dessa ämnen har använts i flera år av herbalists, har de flesta alternativa behandlingar inte studerats i stor utsträckning, så frågor om säkerhet kvarstår. Detta validerar den traditionella användningen av vilda yam som ett hjälpmedel för att minska den smärtsamma inflammation i lederna som orsakas av reumatoid artrit. En örtkräm tillverkad med 96% certifierade organiska örter, oljor och aloe. Topiska beredningar av vilda yam-extrakt är relativt fria från negativa effekter. Vilda yam har använts i århundraden av infödda amerikaner för att behandla olika sjukdomar. 155 Den nationella hälsointervjuundersökningen 157 fann att nästan 5 miljoner vuxna och barn använde homeopati av olika skäl under föregående år, så detta är en terapi som måste utvärderas ytterligare för effektivitet och säkerhet.

Relaterad produkt:
Similasan, Allergy & Sinus Relief, Sabadilla & Cardiospermum Actives, 60 Dissolvable Tablets, kr60.00 - Kosttillskott, Homeopati, Nasal Hälsa, Nasal Sverige

Nature’s Way Wild Yam – Wild Yam, Homeopati, Örter

Naturens väg Wild Yam: örten extraheras i små partier med certifierad organisk rottingalkohol för styrka och för att bibehålla balansen mellan fytokemikalier som de finns i växten. 82 På grund av det lilla antalet studier och otillräcklig information om långsiktig säkerhet, behövs 83 mer forskning för att fastställa effektiviteten av vilda yam för symptom på klimakteriet. Wild yam är en knöl som historiskt har använts i traditionell kinesisk medicin för att behandla flera symtom, inklusive symptom på klimakteriet. För att säkerställa kvaliteten och leveransen av dina favorit örter, arbetar vi med ett globalt nätverk av jordbrukare, vildmarkare och mäklare, som odlar och skördar växter där de kan trivas. Det är viktigt att informera din läkare helt och hållet om växtbaserade, vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott du tar före någon form av operation eller medicinsk procedur. Effekterna och säkerheten av växtbaserade beredningar är svåra att fastställa på grund av stora variationer i de områden som har genomförts. En mängd andra näringsmässiga näringstillskott och örtblandningar hävdar att de lindrar ett brett spektrum av klimakterier i klimakteriet. 79 Det är emellertid svårt att dra slutsatsen från dessa studier om svart cohosh är gynnsamt i sig själv eller bara i kombination med andra örter. Svart cohosh är en ört som är infödd i Nordamerika. Ibland kan alternativa behandlingar hjälpa dig att minska din beroende av medicinering, undvika kirurgiska ingrepp eller lindra biverkningarna av konventionella behandlingar. Principer och praxis för fytoterapi, modern växtmedicin.

Nature's Way Wild Yam

Människor som har proteinbrist bör inte ta vilda yam utan att prata med sin läkare. Undersökningar av standardiserade växtbaserade beredningar kan ge en väg för att bättre förstå deras effekter och säkerhet. Däremot kommer produkter som innehåller progesteron, såsom krinon och prometrium, att bidra till att öka progesteronnivåerna i kroppen. Preliminära studier antyder att vilda yam kan fungera som ett antiinvasivt medel vid bröstcancer. Wild yam kommer ofta i kapselform som en torkad ört. Val för receptbaserad bioidentisk progesteron inkluderar krinonvaginalgel i 4% eller 8% koncentration, eller i en oral mikroniserad form såsom prometriumkapslar. Jag var tvungen att stoppa och tacka för allt ditt mod och hållbarhet för att stå upp mot traditionell medicin och religion på ett kärleksfullt sätt för att göra vår värld till en bättre plats. Även om lite mer forskning har ägnats åt användningen av vilda yam i klimakteriet, har resultaten i bästa fall varit oöverträffade.Det finns mycket kontroverser över effektiviteten hos denna ört för klimakteriet – vild yam har länge varit främjad som en källa till naturligt progesteron.

Nature's Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules

Detta botemedel är utformat för att ge din kropp en riktigt ren, potent dos av fördelaktiga örter. Fortfarande har konsumenter rätt att vara nyfiken på alternativ medicin. Dessa produkter säljs som ett alternativ till syntetiskt progesteron (eller progestin). Krinon och prometrium finns i gel- och kapselform. Även om vissa människor anser att vilda yamprodukter är en naturlig form av progesteron innehåller de diosgenin, inte progesteron. Trots debatten verkar det finnas en trovärdig forskning om att vilda yam är fördelaktiga för kvinnor i klimakteriet. Den vilda yam-växten har kluster av små, grönvita och gröngula blommor. Det finns inga riktlinjer som riktar lämplig användning av vilda yamtillskott eller krämer.

Nature's Way, Wild Yam Root, 850 mg, 180 Vegan Capsules

Om du för närvarande behandlas med någon av dessa läkemedel, bör du inte använda vilda yam utan att först prata med din leverantör. Läkare kan förskriva naturligt progesteron för personer med låga nivåer, såsom krinon och prometrium. Krämer gjorda av vild yam-extrakt som omvandlats i ett labb till en form av progesteron har befordrats av vissa alternativa utövare för behandling av värmevallningar och vaginal torrhet, även om lite forskning har gjorts om deras säkerhet eller effektivitet.

Nöjd med resultatet. Jag dricker 3 burkar. För dig som har PCOS och som vill ha en baby. Men och “gräs”, var försiktig! Läkemedlet fungerar. Det lindrar bröstsmärta på grund av åldersrelaterad progesteronbrist. Funkar för mig. Naturlig ersättning för Dufaston. Bra produkt. Ett effektivt läkemedel i den initiala fasen av hormonella förändringar i premenopausen. Räddningen av att drunkna.

Jag dricker regelbundet på rekommendation av en läkare för att förhindra manifestationer av klimakteriet. nöjd med resultatet, plus att det blev lugnare, ökad libido och förbättrad sömn. Jag dricker två kapslar i den andra fasen av cykeln. Hon rekommenderade till sin vän att hon också var nöjd. om granskningen är användbar, vänligen ge JA

Under många år levde hon av hormoner, infertilitet, polycystiska, hormonella störningar. Hon fräste ut och slutade dricka hormoner (naturligtvis under övervakning av en läkare). Jag började dricka, utnämnde mig själv, Vitex, vilda yams och dong qui. Under den andra månaden av inträde kom menstruationen med en cykel på 28-30 dagar. Det här är en chock för mig. Menstruationen började gå i tid, smärtfri, utan PMS. Efter ett halvt år passerade jag tester för hormoner. Allt är okej. Ett år senare blev jag gravid. Alla gynekologiska och endokrina undersökningar visade – friskt!

Jag drack 2 veckor på vintern för 1 kapsel Wild Yam. Jag är 50 år gammal, det finns värmevallningar osv. Gynnarna i klimakteriet. Någonstans efter 10 dagar märkte jag att min aptit ökade och att bröstet började ont, då kom CT-skanningar, och där var de! (och de har redan varit borta i 6 månader) att jag var i chock. Så rikligt att jag hoppade över till gynekologen. Jag har aldrig haft en sådan period. Detta är min historia!

Försiktigt skriver jag “bra”, men inte “utmärkt”, för jag har tagit den andra månaden hittills. För en seriös analys räcker detta inte. Ålder 50. Menopausen är inte ännu, men cykeln började observera det senaste året, instabil hälsa, bröstsmärta, torra kvinnliga könsorgan. Vad jag märkte i receptionen: stabiliserade cykeln, förbättrat välbefinnande, gott humör, torrhet försvann (helt borta). Jag accepterar från den 10: e dagen av cykeln. Jag ville ha det från den 14: e, men på grund av det obekväma tillståndet tar jag det före den 14: e, jag dricker två veckor, en kapsel på morgonen. Då tar jag en paus. Och jag väntar på min period. Läkemedlet fungerar. Såg tidigare duphaston, den här är mycket mjukare. Jag testade också inhemska vilda yams som en del av Laura – förresten, och jag kände mig bättre med det. Men den här är renare utan föroreningar och fungerar bättre. Jag tror att om det finns mycket allvarliga problem inom gynekologi är det fortfarande värt att titta på testerna. Och för att stabilisera tillståndet är cykeln ganska.

Ålder 44. Progesteron reduceras och östrogen räcker. Bröstet gör ont från 33-35 år, cyster. Läkaren, mammologen, föreskrev inte något som en behandling, sa att allt var nonsens (alla typer av kosttillskott är inte effektiva, han sa inte alls om hormonbehandling alls), bara klippte ut cyster och satte implantat. Tydligen visste han inte om hormonreduktion och kopplingen till FCM. Även om det är konstigt, är en mammolog ändå, även om han inte har sina egna titlar, men din är ganska logisk och vanlig hos kvinnor före män. Ja, klipp ut allt. men att de inte kommer att bilda nya i sin återstående vävnad? Tack. Själv började gräva gammalt.Hon klarade testen, efter att ha läst hans majestät Internet, att i denna ålder, som regel, börjar progesteron minska först (och det börjar faktiskt falla kraftigt från 35 någonstans, och östrogen är fortfarande stort). Faktum är att analyser har bekräftat detta. Till att börja med började jag applicera gelén hårtkokt – effekten omedelbart, men för närvarande smetar du den med bröstet. Jag bestämde mig för att prova yams. Under hela cykeln – bröstet är i ordning! Och sedan sprickade det varje månad, om du inte smörjer ett progestogen. Som ett progesto, förresten, när jag tog denna yam, slutade jag att smeta. Jag tog inte testerna igen, men bröstet är i ordning. Jag hoppas att det bara finns gräs, och det finns inget deklarerat progesteron, eftersom effekten är och den är mycket specifik). Tvivel plågar direkt om de har lagt till något annat där). Men jag accepterar 1 kapsel, två gånger om dagen (dvs bara 2 st per dag), från den 7: e dagen av cykeln och slutar dricka den 26-27: e dagen av cykeln. Jag har inga biverkningar från tillskottet. Cystor, tror jag, har inte gått någonstans. Men åtminstone växer de inte och fylls inte med vätska, som tidigare (jag kände direkt att de fyller och körtelvävnaden gör ont).

Ålder 54 år. Jag tar regelbundet 1 kapsel per dag i 3 månader. Allmän hälsa, humör, sömn förbättrades, värmevallningar blev mycket sällsynta och ganska situationella. Det fanns en libido. Täthet och vitalitet dök upp igen i kroppen. Återigen fanns det en önskan och styrka att räta ut ryggen och axlarna, och inte att böja sig och böjas. Till och med gång har förändrats. Jag kommer definitivt att acceptera.

Jag accepterar, på råd av en nutritionist, som en naturlig ersättning för Duphaston under premenopaus. Jag accepterar under den andra halvan av cykeln, på samma sätt som Dufaston. Oväntat, men det fungerar. För mig är det ännu starkare än Dufaston, från vilken jag inte såg någon mening. Duphaston innehåller progesteron. Vilda yams inkluderar ämnet diosgenin, som används av kroppen själv för att syntetisera progesteron. Den aktiva substansen som finns i vild yam – diosgenin, är en naturlig källa till progesteronprekursorer, i detta avseende har användningen av vild yam en reglerande effekt på hormonell obalans i klimakteriet och PMS. På grund av dess förmåga att utvidga blodkärlen och lindra spasmer, lindrar vilda yams smärta i samband med premenstruellt syndrom. Dessutom sänker det kolesterol i blodet och förhindrar utvecklingen av åderförkalkning. Det hjälper väl från en sådan obehaglig sak som värmevallningar. Menstruationen har blivit mer regelbunden.

Det fungerar

Jag har preclimax, förhållandet mellan kvinnliga hormoner har förändrats. Det finns tillräckligt med östrogen, och progesteron saknades. Jag tar det regelbundet, effekten märks mycket, menstruationscykeln har normaliserats och min hälsa har förbättrats.

Jag hittade detta läkemedel och försökte fly från manifestationerna av klimakteriet. Det finns mycket reklam på Internet, och representanter för medicin är mest negativa till Yams. Sällsynta studier stöder inte reklam för läkemedelsföretag. Eftersom jag testade mycket på två år är det svårt att säga hur det här läkemedlet visade sig vara. För att göra detta måste du regelbundet testa könshormoner. I allmänhet kan jag säga att tidvattnet är sällsynt. Men det finns verkliga resultat för dottern, som under många år led av oregelbundna menstruationscykler, långa förseningar. Hon tog 6 månader från 15 till 25 dagar av cykeln, 1 kapsel 2 gånger om dagen. Cykeln har återhämtat sig helt. Efter ungefär 7-8 månader, så snart misslyckanden började, drack jag ytterligare 6 månader. Fortfarande okej. Det kan vara en slump, men resultatet är viktigt för alla. Allt är väldigt individuellt, du måste prova. Läkare behandlar endast inom ramen för sina föråldrade protokoll och vill inte ens försöka att prova något nytt som går utöver de fastställda reglerna.

Är det en organisk produkt och innehåller den konserveringsmedel?
Är det här mexikanernas vilda yam eller bara en typ av vilda Yam?
När dricker jag det? Hela månaden, eller efter ägglossningen, som att vi dricker progesteron? Jag tänkte använda det för att återanvända mina östrogener
Vet någon att det finns något Progesteron där?
kan jag få det här? Sydkorea.

Icke GMO men anger inte att det är organiskt. Jarrows har en som är organisk. Hoppas det här hjälper. Jag har beställt båda. Jag har försökt att hitta ett klart svar själv om de är desamma och har inte hittat ett tydligt svar. De verkar båda göra samma sak och hävdar att de stöder kvinnors hälsa på samma sätt. Mexikanska Wild Yam var vad jag ursprungligen använde men har beställt detta de senaste par gånger. Jag har personligen inte sett någon skillnad i resultat.
Det är inte i flytande form, de är i en kapselform. Jag tar dem på morgonen och på kvällen.
Jag vet inte svaret på den frågan. Jag använder detta istället för hormonersättningar.Jag tar två av dessa om dagen, och det minskar mina värmevallningar drastiskt! Jag har använt Wild Yam Root i flera år för detta ändamål.
Du vet inte om tullarna i S. Korea kommer att tillåta det i landet om du inte beställer det, men jag föreslår att du beställer andra produkter med det.