Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Biprodukter, Bee Products, Bipollen, Bee Pollen

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g), kr110.00 – Kosttillskott, Biprodukter, Bipollen Sverige

Relaterad produkt:
Sports Research, MCT Oil, 1000 mg, 240 Softgels

Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g) by Y.S. Eco Bee Farms-Kosttillskott, Biprodukter, Bipollen

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g)
Pris: kr110.00 (€10,00)
Produkt Antal: 0.52 kg, 16.3 x 8.6 x 8.6 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Biprodukter, Bipollen, Supplements, Bee Products, Bee Pollen

Y. s. Ekologisk biodling, bipollen, helgranuler, 16 oz (453 g) – y. s. Eco bi gårdar. Naturens mest balanserade mat. Ren hälsosam, låg fuktighet. Y. s. Organisk. Kosttillskott. Alla naturligt förekommande vitaminer, mineraler, aminosyror, karotenoider, bioflavonoider, fytosteroler, fettsyror, enzymer och mer. Sverige Denna produkt kräver kylning och spolied innan den kom fram till min dörr. Men när kurirfirman skickade det till fel leverans och fördröjde min order med 4 dagar, kontaktade jag tillverkaren för att fråga om det är hållbarhet och lagring. De svarade med detta: tack för ditt köp. Detta är ett refrigrerat (sic) föremål och efter det kommer det inte att bli bra.

Så var medveten om att du inte får garanterad leverans över natten, du kommer sannolikt att få en bortskämd, oanvändbar produkt om du beställer här. Jag kommer att returnera varan till egen kostnad. Totalt bummer. Detta är en temperaturkänslig föremål, tillstånden på flaskan hålls kylda. Varan skickas utan kallförpackning – det är ett allvarligt problem – och tillverkaren instruerar återförsäljare att leverera kallt. Sverige väljer att ignorera. Kontaktaed Sverige två gånger om detta sedan min beställning och det fanns inget svar. Jag kommer inte att beställa från Sverige igen. Det var lång paus eftersom jag senast tog bipollen. Resultatet var omedelbar energi, inga mer sömniga huvuden. Det hjälpte mig att ge mig en hel del i mitt arbete och familjeliv. Jag väntar tålmodigt på att se andra effekter av denna produkt. Jag börjar med att genomföra bipollen i min dagliga ritual om kosttillskott, för att jag bara vill använda endast naturliga energibryggare från och med nu.

Relaterad produkt:
Sun Chlorella, Well Well Wow!, 3.38 fl oz (100 ml), kr30.00 - Kosttillskott, Superfoods, Chlorella, Hälsa, Eleuthero Sverige

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g): Kosttillskott, Biprodukter, Bipollen

Detta är organisk pollen, som jag verkligen älskar, och jag är glad hur lite du behöver känna skillnaden. Utöver hög kvalitet ger detta ett stort värde. Absolut älskar den snabba tjänsten hos Sverige, enastående kundservice är en stark konkurrensfördel för detta företag. Jag köpte 1 flaska och en annan 6 flaskor. Bra valuta för pengarna. Det här är bra bi pollen men jag hittade just att konsumtionsbi pollen är dåligt för bin, eftersom de inte har näring från pollen för att komma igenom vintern. Kommer att sluta köpa bipollen. Jag var lite orolig först, eftersom det luktade riktigt hemskt. Men jag antar att det bara är plastflaskan, för pollen är lika bra som andra bi pollenprodukter som jag har försökt. Jag använder det varje dag i min smoothie efter träning och jag ger en tesked till min man. han är allergisk mot gräs pollen. Efter att han började ta detta, reduceras hans allergiska reaktioner till ett minimum. Han tar det tillsammans med ett nytt skott av ingefärajuice. Detta är mycket bra provsmakning elixir. Det enda problemet är att det inte har usda-organisk märkning så det blir svårt att bedöma hur rent denna produkt egentligen är.

Smakar ganska bra faktiskt. Inget problem bara att munching detta som ett mellanmål. Minskade några och mina små chihuahuas fick det och de älskar det! Så nu ger jag det till dem också. Jag kan inte säga om det gör mig mer energisk eftersom jag för närvarande har lagt till ett par tillskott till min diet. Men mina små hundar är fulla av livet, speciellt min nio år gamla chihuahua som beter sig som en valp spelar idag med sina leksaker och med de andra 2-åriga chi. Så det måste vara bra, liksom resultaten, men ibland är det svårt att tugga ner. Du får tillgång till är. vad som är bra för dig smakar inte alltid bra. Jag älskar verkligen det här märket av bipollen – jag tycker att det ger mig en underbar, hållbar, hälsosam energinivå. Jag har arbetat för att ta ca 1 tbs per dag. Ibland tar jag mer (jag håller det vid mitt skrivbord och det har varit eftermiddagar där jag är hungrig men inte har ett mellanmål – så jag tar en tbs eller mer av det här! Ett annat gott sätt att få det är att blanda en tsk (eller mer) av kokosnötolja med lika mycket bipollen. Fantastiskt.

Kosttillskott, Biprodukter, Bipollen

Relaterad produkt:
Cardiovascular Research Ltd., Cortol Ace, 60 Capsules, kr120.00 - Kosttillskott, Binjur, Nötkreaturprodukter Sverige

Recension: Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Jag har använt denna produkt i många år och har funnit mig ganska anmärkningsvärd! Jag känner mig energisk och vet säkert att jag får rätt balans mellan aminosyror, vilket är viktigt för att bygga upp proteinkomponenterna i min kropp. Det här är det varumärke jag älskar, och förlita mig på att ge vad jag tycker är nödvändigt och nödvändigt för att upprätthålla perfekt hälsa och känsla för välbefinnande! Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g) Tack. S ekoproduktionsboer! Med vänliga hälsningar w. Hawk, jag sätter det här i mitt hette nästan varje morgon för att smaka på smaken. Det är inte sött. Hälsovinsterna är värda smaken och den här burken är enorm. Det kommer att hålla dig i flera månader så jag har för närvarande lite i frysen för att hålla mig frisk.

 Jag gillar den här bipollen, jag använde den länge. Jag tror att det förbättrar mitt immunförsvar, jag har inte så mycket kall och flus som jag brukade ha. Och priset här är ganska bra. Under våren trodde jag att jag var på randen av en stor sinusinfektion. Började pollen, och det rensade upp. Jag kör 5-7 miles om dagen längs lummiga spår av vildblommar som andas pollen utan sniffel. Beats giftiga otc kemikalier! Jag älskar också den skraj bittra smaken. Ta det första sak varje dag på en tom mage.

Mina hundar tyckte om det och det gjorde jag också! Jag beställer igen! Jag har märkt att min energinivå har gått upp efter att ha tagit det här. Som en försiktighetsåtgärd rekommenderar jag att du börjar med små mängder eftersom det kan vara lite överväldigande precis hur mycket energi det ger dig. Jag har också märkt denna ökade libido Jag uppdaterar detta om jag märker något annat eftersom jag bara har tagit detta i 5 dagar, små granulat är lätta att använda, söt blommig smak. Till skillnad från syntetiska hormoner, ökar naturliga hormoner i pollen vävnad och benväxt, ökar muskelton, bygger muskler och ökar fertiliteten, utan de negativa biverkningar som är förknippade med konventionella syntetiska hormoner. Gravida och ammande kvinnor råds mot tillägget. Bee pollenpreparat innehåller ofta blandningar av pollen från olika typer av växter, och dessa pollen varierar med materialets geografiska ursprung. Ätas direkt av skedet eller blandas i smoothies, yoghurt eller pollen godis (En kombination av malda rånötter, frön, pollen, carobpulver och organiskt mandelsmör rullat i bollar och doppade i kokosnöt), det finns kreativa och välsmakande sätt att betjäna bi nektar. Eftersom blom pollen blandas med nektar och bi-saliv medan det hanteras av bin, bildas pollengranuler. De packar pollen i granulat med egna enzymer, lite honung eller nektar. Det stöder också immunfunktion, och hjälper till att stoppa tillväxten av streptokocker pyogener, bakterierna som orsakar strep hals.

 Bee pollen har en lite söt blommig smak. Det är känt att hjälpa till att stödja barnets utveckling och ge tillräckligt med dha till moderen. Tränaren till det finska spårslaget som slog olympiska spelen 1972 antas ha sagt att de flesta av sina idrottare tog pollenfoder, vilket han trodde betydligt förbättrad prestanda. Om du är allergisk mot pollen, kontakta din doktor innan du lägger bi pollen i din kost. Det är välkänt att många av de kommersiellt tillgängliga bipollen har höga halter av föroreningar från insekticider eller från allmän luftförorening. Bee pollen är en bra näringskälla för drone bin. Bee pollen har varit vår verksamhet i över 30 år.

Men det finns inga vetenskapliga bevis för att bipollen har några ergogena egenskaper. En annan rapport beskriver ett fall av njursvikt från bipollen. Pollen kan faktiskt hjälpa dig att bygga upp ett motstånd mot allergi problem. Det största problemet med att välja den renaste bi pollen är förorening. Kinesisk medicin har också erkänt bi pollen fördelar i tusentals år. Detta är ett mycket bra tillskott för torr hud, som många diabetiker lider av.