Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bee Pollen, Iced, Kylda Produkter, Refrigerated Products, Y.S. Eco Bee Farms

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules 454g, 138,00 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Y.S. Eco Bee Farms, Super Enriched Honey, 11.4 oz (323 g)

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules 454g

138,00 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g)
Pris: 138,00 Kr (€14.90)
Dimensioner/Kvantitet: 2.16 lbs (0.98 kg) / 16.0 oz (454 g)
Omdömen: 52 Reviews
Tags: Iced, Kylda Produkter, Bee Pollen, Y.S. Eco Bee Farms, Iced, Refrigerated Products, Bee Pollen

Y.S. Eco Bee Farms, Iced, kylda produkter, Bee Pollen, Bee Pollen Y. S. Eco bee gårdar, färsk bipollen hela korn, 16. 0 oz (454 g), y. S. Eco bee gårdar, iced, kylda produkter, bipollen, bipollen, liv reproduktion energi noga fångas och bevaras, alla naturligt förekommande, naturens mest balanserade wholefood, pionjär inom organisk bee jordbruk, kosttillskott mycket bioaktiva källa: Multi0vitamins, mineraler, karotenoider, bioflavonoider, fytosteroler, aminosyror, fettsyror, enzymer och mer premium färsk bipollen överlägsna nyttiga fakta, färska, ren, mjuk och välsmakande (Beehive kvalitet). Minimera exponeringen för fukt, solljus och luft. Ingen hettan tvingade torkningsprocessen (naturliga tillstånd). Noggrant kontrollerad lagringstemp. (Ingen djupfrysning). Alive enzymer, näringsämnen (Essence livskraft) intakt. Skördas från brett spektrum av olika områden och fulla säsonger, vilket skapar en mycket balanserad näringsprofil. Skördades genom friska bin från hälsosam miljö. Ingen. Verkligen lindrar pollenallergier, men försiktighet inte levereras med is. Detta är första gången jag har försökt bipollen och jag valde att köpa detta märke eftersom det är ekologiskt och fräsch och har bra recensioner. Denna bipollen är sega, inte torr, och är färskt provsmakning. På våren varje år, är min man alltid olycklig med täppta bihålor och huvudvärk på grund av hans allergi och måste använda en avsvällande att kunna andas Kylda Produkter. Så snart han började äta en tesked av denna bipollen varje dag, hans symptom försvunnit.

Jag hade hoppats att bipollen skulle underlätta hans symptom, men var förvånad när de helt försvunnit. Vad en stor överraskning! Varning: tillverkarens webbplats och etiketten för denna produkt mycket eftertryck säga hålla i kylskåp Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g). Men iherb inte sänder detta med is. Jag bad dem att skicka med is, men de vägrade. Mycket märkligt att de leverera en konkurrerande produkt (C. C. Pollen hög öken bipollen) med is, men inte här. Jag har provat några olika bee pollen granulat men detta är hittills bäst. Jag gillar att äta det bara av sig själv och det smakar bara bra. Jag gillar inte söta produkter i någon form och detta bipollen är bara lätt söt och luktar som en blommande äng för mig. Men det behöver verkligen fungerar som det är tänkt. För barn är den rekommenderade dosen en tesked dagligen innehållande 1 1,5 gram av essentiella fettsyror. Dessa frukter är som den avgörande bränsle för den mänskliga maskinen (Body) som gynnar det är inre delar samt öka fysisk styrka Iced. Många fritidsintressen, inklusive fritids riffle skytte, ras bilkörning och snöskotrar har också en hög risk för att hörselskador. Du kan prova det också och få lite hardcore muskelbyggande session med extrem nej.

Den sänkta kroppen motstånd i sin tur föreligger i form av återkommande förkylningar och hosta. Ganska ofta gurkmeja läggs på sår, antingen som råa skivor eller som en grötomslag blandat från pulvret, för att hålla skadan fri från bakterier och för att främja läkning. Även ytterligare forskning efterfrågas, tyder preliminära forskning att omega 3-fettsyror är också effektiva för behandling av vissa infektioner och en rad olika tillstånd som autism, magsår, migrän, tidig förlossning, emfysem, psoriasis, glaukom, borrelia, systemisk lupus erythmatosus ( lupus), oregelbundna hjärtslag (arytmi), multipel skleros och panikattacker. Med de många sjukdomar och störningar som plågar mänskligheten, som skulle säga nej till den bästa organiska föreningen någonsin upptäckts i den 21: a århundradet Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g). Detta kan vara det ultimata svaret på många av våra svårfångade hälsorelaterade frågor som berodde på felaktig kost i första hand Iced. För ungdomar är det 80 mg, 75 mg för vuxna, 100 mg under graviditet och 150 mg under amning. Slutligen gör aptitnedsättande effekten av denna mat det lätt att följa en långsiktig, hälsosam diet plan. Människor i länder med mer skaldjur i kosten har också visat i statistik att de har lägre förekomst av depression.

Det hjälper också till att minska pesten bygga upp i artärväggarna därmed ger skydd mot hjärtsvikt. Denna naturliga olja bidrar till att förtunna blodet och förhindra blodplättarna i blodet klibbar ihop och bildar dödliga blodproppar. Det var endast tillgänglig för den amerikanska marknaden efter att ha odlats i Nya Zeeland. Några av de kända orsakerna till bidrar till låga dopamin levles är: Högt intag av koffeinhaltiga livsmedel och drycker, alkohol, mättade fetter. Det var en infusion av rosmarin med sprit, vanligtvis konjak. Ett uns för avgiftning några uns eller en tesked vetegräs har hälsofördelar, som liknar en skål med mörkgrön grönsakssallad. Så i ett nötskal vad du letar efter är en omega3 produkt där fisken lokalt där produkten kommer att tillverkas och är en fisk som faktiskt har omega3 i det och har molekylärt destillerad. När du tar det, kommer det att börja bryta upp i matsmältningssystemet och arbeta genom kroppen. En rapport från Världshälsoorganisationen (WHO) citerar hjärt- och kärlsjukdomar som den ledande dödsorsaken i både höga och låga inkomstländer.