Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Chai-Te, Chai Tea, Yogi Tea

Yogi Tea, Chai Black, Caffeine, 16 Tea Bags 36g, 36,00 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Stash Tea, Herbal Tea, Organic Gold Cup Chai, Caffeine Free, 18 Tea Bags, 1.2 oz (36 g)

Yogi Tea, Chai Black, Caffeine, 16 Tea Bags 36g

36,00 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Yogi Tea, Chai Black, Caffeine, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g)
Pris: 36,00 Kr (€3.90)
Dimensioner/Kvantitet: 0.36 lbs (0.16 kg) / 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g)
Omdömen: 51 Reviews
Tags: Chai-Te, Chai Te, Yogi Tea, Chai Tea

Yogi Tea, Chai te, Chai te Yogi te, chai svart, koffein, 16 tepåsar, 1,27 oz (36 g), yogi te, chai te, chai te, rikt kryddad och energigivande 100% naturlig ~ supplement, gjord med ekologiska Assamte, innehåller koffein, certifierad ekologisk av QAI, icke bestrålade, syre blekt tepåsar vakna till upplevelsen av chai svart transport själv till palatsen i Indien med varje kopp chai svart. Resan börjar med rik, fyllig organiska assam svart te från Assam regionen india?one av endast två platser i världen med inhemska teplantor. För att skapa en autentisk, uppfriskande chai, har vi lagt till en blandning av de klassiska kryddor av kanel, kardemumma och ingefära, som traditionellt använts i århundraden i ayurveda för sina värmande och renande egenskaper. Så luta dig tillbaka och njuta av den utsökta smaken av vår lockande chai svart. Njut av det vanligt, eller för en mer traditionell brygd tillsätt mjölk eller mjölkersättning och din favorit sötningsmedel. Yogi principer ~ smaka bra är viktigt, men det är inte tillräckligt. Om vad vi gör inte smakar bra och du känner dig bra, kommer vi inte att göra det. ~ Vi tror innan vi blandar. Hur kommer våra recept arbeta med kropp och själ? ~ Hälsa finns i naturen. Vi arbetar med det som naturen erbjuder redan snarare än att försöka koka ihop det. Vi har inte laboratorier. Vi har kök. ~ Kreativa kombinationer kan optimera vad naturen har att erbjuda Yogi Tea. Någonsin sattes pepparmynta till ingefära? De arbetar tillsammans för att skapa en anmärkningsvärt fräsch och innovativ smak.

Och en anmärkningsvärt stimulerande upplevelse. ~ När det är möjligt, arbetar vi med helheter, inte delar. Vi blandar med hela kryddor och växter för sin naturliga godhet vi inte komplettera med vitaminer och mineraler. Naturlig kanelbark olja, naturlig ingefära olja, naturlig kardemumma fröolja Yogi Tea, Chai Black, Caffeine, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g). Stora morgonen te. Jag använder denna produkt för att göra en soja chai te för min fru varje morgon. Klämma öppna en tepåse, tömma innehållet i en kastrull, tillsätt 8 dl sojamjölk och värm försiktigt tills nästan kokande, rör om ofta. Häll genom en tesil i en mugg, och tillsätt lite honung. Fantastiskt, särskilt med silke vanilj sojamjölk! Fantastiska te! Bra med mjölk och farinsocker. Du kan hitta tusentals länkar till detta tillägg när du söker på nätet och bli överväldigade av antalet tillgängliga produkter kreatin i hälsokostbutiker. De som tar mediciner för diabetes bör rådgöra med sina vårdgivare innan du tar tillägget eftersom det kan orsaka deras blodsocker att sjunka lägre än normalt Yogi Tea. Håll utkik efter rätt typ av ingredienser också. De flesta märken innehåller mer epa, eftersom det är mer rikligt i arter som sardiner och ansjovis, några av de vanligaste källorna till tillägget.

 Det minskar de skadliga effekterna av solning och förnyar huden och ger en ungdomlig och frisk hud, vilket gör det till ett populärt anti aging produkt också. Detta är anledningen till att fiskolja tillskott är säkrare att använda än att bara äta fisk. Några fler fakta, vitamin A, som är ett fettlösligt vitamin, kombineras ofta med D-vitamin. Med molekylärt destillerad fiskolja men PCB, kvicksilver och andra gifter filtreras bort; alltså eventuella omega 3-tillskott gjorda av denna olja är säkrare än de som inte har destillerats. De hälsofördelar som jag personligen har upplevt från tillskott är: O förbättrad hud, o mer energi, o bättre fokus, o ökad minne, o djupare sömn, o känna gladare och mer innehåll, bryter det mitt hjärta att se att så många människor undviker med hjälp av flera vitamintillskott, eftersom de vill spara pengar eller av någon annan anledning Yogi Tea, Chai Black, Caffeine, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g). De är bra för kroppen på många sätt. Det är viktigt att deras normala utveckling neurologiskt. Det har varit mycket forskning nyligen på denna antioxidant avslöjar att det kan motverka olika sjukdomar, bekämpa cancer, och efterlikna effekterna av kalorirestriktion Chai-Te. Alla onaturliga och konstgjord doft i oljan är en indikator på härsken olja; ny olja luktar havsvatten. Det har upptäckts att hyperaktivitet hos barn kan vara kopplat till brist på en mycket viktig fettsyra som kallas DHA. Det är först på senare år som seriösa studier har gjorts i vad rådjur sammet hjorthorn, i form av kosttillskott, kan göra för oss. Ta ett piller och ändra någon av de vanor som bidragit till viktproblem i första hand kommer inte att hjälpa dig gå ner i vikt. Tänker de får verklig korall kalcium. Men bortsett från hälsoproblem, fiskolja kompletterar också underlätta våra egna inhemska ekonomiska frågor. Niacin eller vitamin B3 är en annan form av vitaminer som kan förvärvas i flera frukter och grönsaker som broccoli, tomater, svamp och mer. Lägga motion till detta synsätt har visat sig vara till nytta under de senaste åren. Avgiftning rensar ut din gut och hjälper kroppen att bli av med avfall mer effektivt.

Däremot kan det göra ditt immunförsvar och resten av kroppen ohälsosamt. Dessutom kan andra fördelar för konsumenterna omfattar förebyggande av sjukdomar, kroppen aggregatet, kropp uthållighet booster, ökar ämnesomsättningen och viktminskning.