Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sport, Sports, Protein Bars, Nutritional Bars, Näringsrika Barer, Protein Barer

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each, kr140.00 – Sport, Protein Barer, Näringsrika Barer Sverige

Relaterad produkt:
Betty Lou's, Just Great Stuff, Antioxidant Organic Bars, Superberry Acai, 12 Bars 42g Each, 171,50 Kr Sverige

Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each by ZonePerfect-Sport, Protein Barer, Näringsrika Barer

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each
Pris: kr140.00 (€13,00)
Produkt Antal: 0.66 kg, 4.8 x 14 x 25.1 cm
Produktkategori: Sport, Protein Barer, Näringsrika Barer, Sports, Protein Bars, Nutritional Bars

Zoneperfect, klassiska, naturliga näringsstänger, fudge graham, 12 bar, 1 76 oz (50 g) vardera – utmärkt proteinkälla (14 g). 19 Vitaminer och mineraler. Rik på antioxidanter *. Fudge Graham med andra naturliga smaker. Bra smak garanterad. Kan mat vara anti-afrodisiakum? Sylvester Graham tyckte det. Därför uppfann han graham cracker-som en helvete behandla garanterat att quell önskan. (Den gode domaren hade några nyfikna idéer om kärlek.). Lyckligtvis är hans filosofier om romantik länge bortglömda. Men hans läckra små kakor lever vidare.

 Personligen tror vi att de är bäst när de kärleksfullt doppas i gudomligt rik fudge. Naturligtvis kan våra läckra små barer inte stoppa alla dina begär. Men de har vitaminer, mineraler och 14 gram protein för att hjälpa till att tillfredsställa några av dina hungrar. Så gå vidare. Ta en tugga. Reverend Graham skulle inte godkänna. * Vitaminer c & e och selen. Sverige Dessa smakar mycket bra, men hjälper inte att gå ner i vikt. Dessa är verkligen läckra – och jag är väldigt noga. / Dessa staplar ser ut på bilden och är väldigt söta, läckra och fyllande.

Jag är helt nöjd med att köpa dem. Mina söner älskar sötsaker! Jag försöker hålla dem borta från all skräpmat, men det kan vara en förlorande kamp. Mina pojkar älskar dem! De packar inte så mycket protein som jag skulle vilja (bara 14g) men som chokladstångsbyte? Dessa är fantastiska! Bra smak, anständig mängd protien. Den enda stapeln som jag kan hitta utan nötter. En bra bar att sätta i ryggsäcken när du går, mycket tillfredsställande utan massor av kolhydrater, en bra produkt, välsmakande men med mycket socker och lite protein, jag gillar smaken och den uppfyller. Jag bara inte mängden socker som finns i produkten. Detta är en väldigt trevlig och välsmakande produkt. Jag njöt av dessa barer.

Relaterad produkt:
Oh Yeah!, Protein Bars, Chocolate&Caramel, 12 Bars 45g Each, 162,00 Kr Sverige

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each: Sport, Protein Barer, Näringsrika Barer

De verkar vara fyllda med en mängd olika ingredienser och för värde, det är mycket bra. Perfekt för mountainbike Jag tror, ​​som matbyte, tagen med vatten, kommer du att kunna gå avståndet. Hämta dem just nu. Denna produkt smakar riktigt dålig! Jag kunde inte äta en! Har fortfarande 11 kvar. De går direkt till soporna. Proteinstänger för muskelbyggnad är bra alternativ att ha mellan dina vanliga måltider eller när du har en paus och vill ha något att snacka på. Dessutom, kom ihåg att jag inte har nämnt varje enskild ingrediens som inte är bra för dig, bara de som är värsta. (Dessutom är det bara ett gram blyg och en av våra redaktörer sa att denna bar smakar som solsken. De fina detaljerna: Det är en annan av den nya raden av barer med mycket lågt socker, bara 1. Om vanilj är inte din sak, prova en av tunna smaker. Andra smaker: Saltad karamellkompis, fluffig nötkreatur, chokladskarp, jordgubbarkaka eller skarp citronskarp. Dessa stänger innehåller också palmolja som har en allvarlig miljöpåverkan. Beroende på barstypen kan dessa barer, men behöver ofta inte vara dyrare än andra protein- och energistänger. Plus, koffein kan orsaka biverkningar som jitterighet, upprörd mage, huvudvärk och sömnsvårigheter, och många växtbaserade kosttillskott har inte studerats hos barn och rekommenderas inte.

Sport, Protein Barer, Näringsrika Barer

 Quest nutrition protein bar, choklad chip cookie deg, högprotein barer, låga carb barer, glutenfri, soja gratis, 2. Supplement industrin är ett företag 37 miljoner dollar. Var noga med att läsa etiketterna om innehåll och allergi varningar. Det kan tyckas att pension är en tid att ta det lugnt och ägna dig åt trädgårdsarbete, golf och nappning. Det kommer till sist att kräva lite smakprovning för att ta reda på vilka som kan bryta ett fönster när de kastas. Kanske är det viktigaste att notera om denna proteinstång att det kommer i en födelsedagstårtsmak. Med de flesta av dem som innehåller tillräckligt med kalorier för att kvalificera sig som en måltid, leder dessa små mellanmål till onödig viktökning som vi troligen inte är medvetna om. Quest nutrition protein bar, mint choklad chunk, 20g protein, 4g netto karbohydrater, 190 cals, låg carb, glutenfri, sojafri, 2. De sakta sönderdelas och de höjer inte blodsockernivåerna, åtminstone inte mycket. Dessutom smakar det som en chokladchipkaka. Energistänger, som i allmänhet består av frukt, korn och andra kolhydraterrika livsmedel, är det perfekta mellanmålet att ha cirka 30-45 minuter före träning och är speciellt bra för att driva igång och andra aktiviteter där du kommer att flytta till långa perioder i taget. ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each Naturligtvis anser många att dessa barer bara är en snygg godisbar, men de är inte bara godisstänger.

Relaterad produkt:
Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Sea Salt Caramel, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each

Recension: Classic, All-Natural Nutrition Bars, Fudge Graham, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each by ZonePerfect

Och proteininnehållet i dessa staplar kommer inte att göra stor skillnad för den person som redan äter en välbalanserad diet med andra goda källor till kost protein. Värdet beskrev försäljningen direkt till konsumenter, sade bhavnani. Användarrapporter har varit mestadels extatiska om smaken. Beroende på all information som lämnas är det endast på egen risk. Det ger riktiga svar, effektiva verktyg och roliga sätt att förändra din hälsa. Se till att kolla näringsfakta på baksidan av varje stapel, speciellt proteinet (Naturligtvis), fetter, kolhydrater och sockerarter. Spiring är en process som ökar biotillgängligheten för vissa aktiva mikronäringsämnen i protein, vilket gör dem mer tillgängliga för din kropp att använda som energi. Transfetter är ofta listade som hydrerade eller delvis hydrerade oljor på ingredienslistan, men ingår även i fetter på etiketten för näringsfakta. Följande recepts kombination av krämig nötsmörsmör, naturliga sötningsmedel, knäckiga nötter och torkad frukt är säker på att behaga nästan alla barn. Ingredienser: Mandelar, Tapiokasirap, Pumpa frön, Pumpa fröprotein, Ärtprotein, Ärtproteinkris (Ärtprotein, Rismjöl), Flytande agaveinulin, Akacagummi, Vaniljbönaxtrakt, Havsalt, Mjukfrukt extrakt. Till exempel, om baren har 24 gram kolhydrater, skulle jag vilja ha minst 12 gram protein, förklarar janc. Sinistera labs sinfit protein barer är en utsökt högprotein bar med en mjuk kaka kärna och en cru.

Vad som gör ett protein isolerar en dålig källa till protein – tänk på att det är att dricka en saftlåda; du får mycket juice i ett litet, mycket bearbetat paket, men du förlorar några av de näringsmässiga fördelar som du skulle ha fått om du hade ätit en bit frukt. Det är viktigt att läsa näringsetiketterna noga innan de köpas.